A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Csiri akkor tényleg részvétem!!!
Én nem bírnám ki :?
Vendég

basszus én az anyosommal ujabban a ház sarkáig nem mennék el... :roll:

mia_snow

Én bárhova elmennék vele, ha még élne szegény!
Hogy várta a kicsinket, és nem élte meg! :( :cry: :cry: :cry:
bszilvi25

Mia!
még mindig olyan szar a helyzet?
Vendég

Benyomta egy zacskó omlós tejkaramellát....Nem kellett volna.... :?
Vendég

A mellettünk lévőházban egy magánbölcsi van és közös az udvarunk....Elolvadok néha....
Valamelyik nap 2 kiscsaj,kb 15 hónaposak lehetnek...versenytfutnak....2 méteres távon...
alig bírnak még menni,de Ök versenyeznek és a dadus tapsára indulnak...Mindezt gumicsizmában,fariszoknyában és édi harisnyában teszik!!!!megzabálom!!!
Mostmeg műanyag motoron ülve versenyeznek a fűben... :lol: 8)
Vendég

Csajok!
Szét vet az ideg!Nem bírom felbontani a lekvárt a sütihez!(nem röhögni!)Ilyen még nem volt.Már aláfeszítettem,kínlódtam,majd meg szültem és NEM!
Ötlet???

Kép
melike

Én kést szoktam vágni a tetejébe!!

Most jövök a péktől és nem volt tegnapi kifli...pedig én mákos gubát kívánok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A disznós elvitte :twisted: :twisted:
Vendég

Sziasztok!
Tegnap este ahogy lefeküdtem kb. 30 perc mulva olyan kemény lett a hasam mint egy bőr foci labda.
és jobb oldalt,deréktől lefelé,végig a láb hajlatomig olyan fájás sugárzott ki.
meg lent (ott)éreztem h. feszülök szét picit.
de ez a fájás? komoly volt.

Ez a joslo???
vagy mi volt ez?
Mentem tanácsadásra.
Pusy nektek.

Kata&Milán

oszman777

Passz!!!!
Törölj fel,sterilizáld a konyhakövet és vágd fölhöz az üveget,majd kanalazd ki a kellő lekvármennyiséget,utána takarítsd fel!!!! :shock:
Vendég

Osszman telejesen normális!!
Ilyenkor egy-egy joslófájás már lehet!!
A védőnő szerint biztos nem normális...de vele nem kell foglalkozni
Vendég

Sziasztok!

Csiri,
veled vagyok lélekben anyós-ügyben...
Én egy (egyébként ruhával fedett) testrészemet se mutatnám előtte ruha nélkül...nemhogy a pocakomat.

Amúgy én is szarul vagyok, éjjel fájt a hasam...nem tudtam órákig eldönteni hogy hányni kell vagy hasmenésem lesz...ez reggel aztán csúcsra ment, ültem a WC-n és vártam mi jön előbb. :oops: De aztán egyik se lett. Azóta valamit már tudtam enni meg inni, de a közérzetem továbbra is ramaty...fiamnak viszont hasmenése kezd lenni...szóval valami bújkál bennünk az tuti...és szegény babám annyira fészkelődik dabent...és mindig belerúg az amúgy is labilis bélrendszerembe...van hogy mozdulni sem tudok...mi lesz itt még ma...:(

Melike,
lekvár kinyilt? Nekem a kanál nyelének aláfeszítése (már amelyik aláfér a kis résbe) szokott bejönni...addig kell feszegetni míg nem hallasz 1 kis szisszenést, akkor már tuti ki tudod nyitni.

Nagyjából visszalvastalak titeket de már semmire sem emlékszem...gáz...így reagálni se tudok...ne hari...most megyek szenvedni.

Puszik
Dana

Kép
danaaia

Bari imádlak!Sikerült!Küldök a sütiből. :lol:

Kép
melike

Melike:az jó lenne! :wink:
Vendég

Csiri neked meg elküldöm a felkanalazott maradék lekvárt.Te kis vicces. :evil:

Kép
melike

Tök jó, 35. héten vagyok és pnt 35 nap van még hátra. :) MIcsoda szimmetria. :)

Kép
danaaia

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

b.szilvi!

Kép

Kata&Milán

oszman777

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:43-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:43-kor.
pironya

SZILVAquin hol van?????

Kata&Milán

oszman777

sziasztok!

én is itt vagyok. Olvasgatlak Titeket látom majdnem mindenki nyügi. A délelőtt nekem is szenvedéssel telt, nagyon feszít a szeméremcsont, hasgat, nyilall, nem jó semmi valahogy most. Csináltam egy gyenge kávét hátha az rendbetesz. Ma nem kell mennem sehová de nem is baj, már vezetni nem igazán van kedvem. Idegesít a biztonsági öv, nem jó az ülés támla sehogyse.

Csiri: anyós miatt részvétem :?

Bari: én is szeretném látni a hajadat. Nekem is el kéne menni, tegnap megnéztem alaposan a tükörbe és rájöttem, hogy ennyi ősz hajszálat már nem tudok kivagdosni úgyhogy be kéne festetni.

Gyantázni is kéne a lábamat, meg persze fazont borotválni, de abszolut nincs hangulatom, megvárom estére apát, úgyis a segítségére szorulok.

Melike: sztem legjobb ha egy kiskanállal próbálod, azt feszítsd alá, nekem az vált be eddig a legjobban. Ja és én is kérek a sütiből.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Piri:a magne b engem is minden nap elgondolkodtat bevettem-e vagy nem :lol:
Vendég

Ok lányok délután mutatom a hajamat...
Most még csak a hájamat tudom mutatni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="csiri-biri"]M írta:csiri-biriia!
még mindig olyan szar a helyzet?

neeem, már sokkal jobb. nem beszélünk. :D

mia_snow

Oszman: ilyesmi nekem is szokott lenni esténként. valahol olvastam, hogy mostanában kezd gyakorolni a méhünk... hát hajrá. de csak óvatosan, jövő héten lesz csak festés nálunk :D

amugy a fájás, ha jól értesült vagyok, felülről indul.... a sima keményedés, és alsó fájás az csak ilyen "gyakorlás"

mia_snow

fel kéne hívni a fodrászom. be akarom göndöríttetni a hajam. na nem dauer, hanem csak ien... nemistudom, laza loknik. múltkor azt mondta, hogy tud olyat...

hejjdejól elvagyok itt magamba. fő az ebéd legalább... :roll:

mia_snow

Végem van.....
Két adag ruhát kimostam,kiteregettem,gulyásleves,süti mindjárt kész és el is van mosogatva.Ügyi vagy Melike. :lol: :lol:

Kép
melike

Mia:készülsz valahova vagy csak úgy magadnak a laza loknikat?

Kép
melike

Ügyi vagy Melike!!!! :wink:

Mia!
A festőknek és utána a takarításhoz lokniztatsz???? :wink:
Vendég

Mia:tartós az a lokni...mondjuk az én fodrászom állítólag dauerolni sem tud :?
Én is szeretnék loknikat
Vendég

mondjuk az én fodrászom állítólag dauerolni sem tud

Bari!ezután a mondatod után,mostmár tényleg kérek képet!!!!!Vágni azért tud? :shock:
Csinál is valamit a fejeden vagy csak írtad,hogy elmész a fodrászhoz????
Vendég

Melike: nagyon ügyi vagy!

Nekem zöldbablevesem van és bolognai spagetti ebédre. Lassan megyek is megfalom. :)

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Csiri:röhögni fogsz inkább csak festeni tud!!
31 éves de csak 2-3 éve tanulta ki a szakmát!
Most főállásban egy menő pesti szállodában dolgozik(szándékosan nem írom meg a nevét),ott egy vágás 10-20E forint,festés 30-40E
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:44-kor.
pironya

Bari:szóval festeni fog?Mindenképpen látni szeretném!Bár tényleg úgy lett volna jó,ha előtte is van kép.

Kép
melike

Sziasztok!

Az én kis manóm az elmúlt két napban meg nem áll egy pillanatra sem. Egyfolytában mocorog, de akkorákat, hómintha a hasamon át akarna kijönni. :lol: Írtó édi pofi, bár néha már fáj a mozgása.
Tegnap este már aggóstam, annyit mozgott. Úgí látszik a front így hat rá.

Aludni én is teszek egy kicsi párnát a hasam alá, plusz lábam közé kapom a takarót. Az oldalam viszont 20 perc után elzsibbad, így folyton forgok, mint a ringispil.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bari!
Miért nem írsz nevet?vagy a babaneten is böngészkedik az ORTT? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Pironya!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ép ezt akartam írni!
Legalábbis én örülök ha elvonszolom magam a boltig és vissza!
Úgy fáj a bokám,hiába nagy a teher!!
Meddig dolgozol?

Úristen Bari! És a tiedet mennyiért csinálja??????????????????

Kép

Kép
ibm

Milyen lenne már ha egyszer fel akarnék lépni és a topikunk helyén csak egy felhívást találnék,hogy mivel megsértettük ekkor és ekkor ezt és ezt a paragrafusú reklámtörvényt,ezért x időre "adásszünet" lesz a topikban :shock: :lol: :roll: :wink:
Vendég

Csiri: :lol: :lol: vágni is fog
Melike:lesz kép elötte utánna! :lol:
Vendég

Ibm itt helyben 2-3E-ért dolgozik
Vendég

D Bogi az sem jó ám!
A net szerint ha megváltozik a mozgás mindeggy,hogy több vagy kevesebb az baj lehet :cry:
NA JÓ BEDUGULTAM!!!!!!!
Vendég

Az jó!

Csiri! Az nagy ki.....ás lenne! Asszem :shock: -ot kapnánk páran!

Kép

Kép
ibm

Bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
nekem folyamatosan megváltozik és másnak is!!!!!!
DE ETTŐL NINCS BAJJJJ!!!!!

Az jutott eszembe,hogy lehet,hogy nekem is kellene elötte és utána képet csinálnom ma....

Anyóssal való randi elött és után!!!!!

:? 8)
Vendég

Csiri olvasd el a privit!!
És igen is kérünk képet anyósról :lol:
Vendég

Na mentem! elhozom a szerelmemet az oviból utánna fodrász
Vendég

Anyósról????Csiri magáról akart.De ha már a hajaknál tartunk,megnézhetjük a tupíros fejét.

Kép
melike

Ibm!!!!
Pont az jutott eszembe,hogy az Ikeának már olyan reklámot csináltam és raktam fel képeket a termékekről,hogy valami részesedést igazán kaphatnék.... :shock: :wink:

Bari!
Anyós amúgy nem gáz nő,sööööööööööt!!!!!kinézetre...
itt az én színideg fejemről szólna a kép....elötte éd utána... :twisted:
Vendég

unatkozom!!!!!!!!!!
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?