Hurráááá!!! Holnaptól hétfőig szabin leszek!!!
)) Már be is tábláztam magam kivel mikor talizok
Holnap baba-mama klubba megyünk Danival az Almássy térre szocializálódni.
Tegnap este a következő történt:
Játszunk Danival és el akartam kapcsolni a TV-t, de nem találtam a távirányítót. Felkiabáltam apjuknak, hogy nem láttad a távirányítót? Ő nem látta én is keresem, erre egyszer csak Dani hátulr bökdösni kezdi a lábam kezében a távirányítóval. Nyújtja felém és mondja, hogy TÁ !
Annyira édi volt
Van egy fa kirakós játéka 0-9-ig rajta a számok, minden számon van egy színes bohóc és a helyére lehet tenni a megfelelő kivágásba. Kis foganytúval fogható meg egy-egy szám. Most az kell csinálni, hogy kiszórjuk az összeset, ő meg visszarakja a helyére. Egyedül az nem megy, hogy néha fejjel lefelé teszi a megfelelő helyre a megfelelő számot, olyankor nyüszög, hogy fordítsam meg. Persze néha magától is megy, szerintem lusta, mert tudja, hogy majd anya rendbeteszi. Egyszerűen hihetetlennek tartom, hogy tudja melyik figura (ráadásul számok) hova tartozik. Rendszerint a 8-assal és a 0-val kezdi a kirakást, szép módszeresen.
Banyóci
Te kinél szültél a Kútvölgyiben? Én Mészáros dokinál.
Betti
Milyen régi géped van, hogy még van rajta reset? Vagy a tűs lyukba dugott vmit?
Sasha
BOLDOG szülinapot Gabinak!

Nem akarlak elkeseríteni, de te még szerencsésebb helyzetben vagy, mert Dani már 10 hónaposan bolykottálta a 2x alvást, most is már csak 1,5 órát, jó esetben 2-2,5-et alszik, de az elég ritka.
Nyuszi
Én meg olyan savanyúuborka szobatársat kaptam a 2ágyasban, hogy 4 nap alatt annyit beszéltem vele, mint aki utána jött 1 nap alatt. Jöhettek volna fordítottan is. Viszont 1 teljes napig egyedül voltam, ami tök jó volt, mert a férjem egész nap bent volt velünk
Ilke
A Brendont pont tegnap hívtam fel, azt mondták hétvége vagy következő héten jön áru, de igazából fogalmuk sem volt, hogy mikor pontosan ... Tuti mire megyek, addigra megint kis méret lesz csak és 1 modell.
Melyik Reno-ban néztétek a kiscsizmát? Daninak a 22-es pont jó lenne. A Pólusban van egy, én ott vettem a cipőimet, de nyáron, mikor voltunk elég kicsi választék volt még nyári gyerekcipőkből is.
Forti
Végre kezd okésodni Levi!
Rit
Én is imádom a Napraforgó képét!!!
Meg a levágott fülű önarcképét, azt főleg azért, mert tudom, milyen történet van mögötte. Ma nem megyünk pótolni, mert csizmanéző lesz délután, viszont szerintem a jövő héten megyünk vmelyik nap.
Lányok!
Tud valaki olyan helyet, ahol gobelin-t lehet kapni, ahol a választék is nagy és egy helyen van minden?
Karácsonyra szeretnék készíteni párat, és időben el kell kezdenem a hímezgetést.
A nagyszülők kapnak 1-1 általunkkészített Danifalinaptárat. Az adott hónapban Dani nagy fotója mellett lesznek az éppen aktuális név- ill. szülinaposok pici képei. Már beizzítottam a munkahelyi színes nyomtatót
Mellé kapnak még Dani praclijáról és tappancsáról színes gipszlenyomatot bekeretezve. Tesóm nagy gobelines lett, neki gobelin-es könyvet és mintákat ajándékozunk.
A sógornőmék dec. elején költöznek új lakásba, úgyhogy könnyű dolgunk lesz, mert biztosan sok mindenre szükségük lesz.
gumicukor

! Már egyszer megfogadtam, hogy sose eszem többet idegen helyen tatárt, mert egyszer már herpeszem lett tőle. Tegnap sikerült elfelejtenem ezt a fogadalmamat, és azt rendeltem. Hát nem volt jól megcsinálva
!