A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

A baba 2kilónál vtart és a lepény elmeszesedése a 38.hétnek felel meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

2-3 hét alatt,hogy szedjek a babára 1 kilót???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Vendég

És mit mondott a dr??????????

Kép

Kép
ibm

A baba mérete tök normális..ennyinek kell lenni...
De ez a meszesedés mi??????????????
Régen ilyet nekem nem néztek...
Vendég

Csiri és mi lesz?????
Meddig bírja a lepény?????????
Mit mondott DOKI????????
Vendég

Csiri ! Egy ismerősöm most szült,vagyis pont 1 hónapja egy 2500 grammos tök egészséges babát a 37. héten és most 3500 gramm!
Neked ugye tervezett császár lesz?

Kép

Kép
ibm

cSIRI MIÉRTG KELL MÉG EGY KILÓ???????
KÉT HÉT MÚLVA AKÁR 2,5 KILÓ LESZ!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nem győzök mindent visszaolvasni,most is csak minden 2.oldalt.Sajnálom én is ,de nem tudok egész nap itt a gép előtt ülni,néha jövök ,olvasgatok és írok valamit. Életjelt adok.... :wink: :wink: Az is valami.... :wink: :wink:

Almaani!Olvastam a helyi napilapot,és láttam,hogy az esküvőkkel foglalkoztak (hiszen szezonja van),és ki nyilatkozik az újságnak?????Hát egy szegedi esküvőszervező!!!!!!A nevedet is leírták,így biztos voltam benne,hogy te vagy az!!!!!! :D :D :D Rögtön mondtam is a férjemnek,hogy ezt a csajt én ismerem! Aztán rájöttem,hogy tulajdonképpen sose láttam,csak egy helyre írogatunk,és egy helyen fogunk szülni (majd átnézünk a másikhoz),de mégis ismerem! :D :D
Te még dolgozol??????Bírod a melót?????

Csajok!

Én megőrülök attól,hogy mindenki azt kérdezi,hogy:- Mennyi időd van még? Mikorra várod?? Bírod még??Fiú vagy lány? Már elfelejtettem.
És ami a sz@r az egészben,hogy szinte ugyanazok az emberek! :twisted: 2 nappal később,már nem tudja,hogy mit kérdezett,és én mit válaszoltam.Már útálok kimozdulni itthonról....

Kép
orsitigris

Szerintem butaság Csirit ilyennel vigasztalni,hogy valaki egészséges 2 illetve 2,5 kg-os babát szült!!!!!!
Hiszen mindenki a 38-40.hét között szeretne szülni!!!!

Kép
orsitigris

Nekem se esett jól,hogy amikor megtudtam,hogy 2 cm-es a méhszájam,egészséges kétkilós újszülöttekkel példálóztak... Már bocs...

Kép
orsitigris

A baba teljesen rendben van,súlya megfelelő,kezei,lábai megvannak,nincs dongalába,van pár száll haja...kis szíve rendesen ver....
Viszont!!!!A méhlepény ami ugye "táplálja" kb még 2-3 hétig bírja ellátni!!!
Vitamint vettem egy raklappal,azt szedem....hányok töle az se érdekel,de a babának kell!!!!!!!!!!!!
2 hét múlva megyek vissza...34.hét 3 nap és akkor megnézi bírja e még a lepény 1 hétig....
a progis császár 4-5 hét múlva lett volna....

Ez van!!!A doki azt mondta,hogy a 35.hétre számoljunk!!!!!
2700grammal engedik haza itt a babákat,na annyit kéne elérni....DE HOGY?????????????
Most 2 kiló saccra!!!!!

Nekem sincs és a babának sincs semmi baja egyelőre...akkor lesz,ha a lepény felmondja a szolgálatot....

Semmi gáz,kicsit megijedtem,de még mindig jobb így mintha nem vették volna észre!!!!!!!!!!!!

Van fotóm is!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Csiri!
Tegyél fel fotót!!

Nekem vajon miért nem nézték meg a lepényt???????????? :?: :?:

Kép
orsitigris

Hát Orsi én jót akartam!
Szerintem Csirinek is mindenki jót akar!!
És mivel 2-3 hétig fogja bírni a méhlepénye,ezért nem példálgatolózhatunk,5 kilós babákkal...
Én is ilyen privit írtam neked őszintén jóindulatból de fgúúúúj de megbántam.
Vendég

Csiri 35 hétig 3 heted van még!Nem 25dekát híznak hetente??
Mert akkor 2750gr nem??
Vendég

Egy kérdés!
H aezt nem veszik észre valakinek akkor mi lesz??
Gigi?
Vendég

Orsi! Egyetértek Barival!!!!!!!!!! :roll:
Nem vitatkozom!

Csiri! Tényleg van még addig 3 hét!
Elhiszem,hogy meijedtél,mindenki megijedne de muszály pozitívnak maradni!!!!!
Lássuk a fotót!
És tényleg jobb így mintha nem vették volna észre!!!
Nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Bocs Bari!
Én biztos vagyok benne,hogy te ezzel jót akartál,nem is ezzel van a baj.Hiszen én azt gondolom,hogy ebben a csapatban TE vagy a legőszintébb,te igazán kimondod amit érzel,(bármi is az)mi meg hallgatunk a paráinkkal (nemtom mééér!). Szerintem te vagy az,aki a legkevésbé tudna ártani szándékosan a másiknak,és őszintén le mered írni amit érzel. (egyesek csak jópofiznak) :arrow: (most ezt én is őszintén írtam) :roll: :roll:
Szóval én tényleg nem haragszom rád,utána néztem annak amit írtál,de kicsit tényleg bántott a dolog,mert NEM AKAROK MÉG SZÜLNI!!!!!!És csak ezért! Tényleg! És köszi,hogy írtál nekem! Hogy gondoltál rám!

De most talán drukkoljunk Csirinek,hogy minden rendben legyen!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
orsitigris

Hááát?!
Ez vajon miért folyt ennyire szét???

Kép
orsitigris

Csiri
Flow-ot néztek? Doki kórházi befekvést, infúziót nem javasolt? :roll:
Vendég

EEEE------LYÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!
NINCS SEMMI GÁZ,ÖSSZE NE VESSZETEK MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINDENKINEK IGAZA VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FELESLEGES 3 KILÓS GYEREKRŐL BESZÉLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEM LESZ ANNYI,DE IDEKINT MAJD MEGNŐ!!!!!
lÁSD KITTIM 35 HÉTRE 2700 GRAMMAL,VISSZAMENT 2400-RA MOST ÉLSPOTOLÓ!!!!!!!!!!!
DE NEM KELL DRUKK,NEM KELL SEMMI....MA UGYANÚGY MEGNÉZEM SZITTYÓS KARDA BEÁT,UGYANÚGY KIDUMÁLOM PROVIDENTES HAVERJAIMAT ÉS UGRI-BUGRI IRINGÓT....ÉS MINDJÁRT ANYÓSOMAT IS ELMESÉLEM!!!!!!!!!!!!!!!
CSAK SZEDEM LE A CD-RŐL A FOTÓKAT NEKTEK!!!!

ENNYI VOLT!!!!MEGIJEDTEM,MINDENKI MEGIJEDT VOLNA,DE NEM BETEG SENKI ÉS NEM IS LESZ....CSAK KIS SULLYAL SZÜLETIK ÉS????????????????
Vendég

Bocs,de inkább leírom még 1x,hogy el tudjátok olvasni....

Bocs Bari!
Én biztos vagyok benne,hogy te ezzel jót akartál,nem is ezzel van a baj.Hiszen én azt gondolom,hogy ebben a csapatban TE vagy a legőszintébb,te igazán kimondod amit érzel,(bármi is az)mi meg hallgatunk a paráinkkal (nemtom mééér!). Szerintem te vagy az,aki a legkevésbé tudna ártani szándékosan a másiknak,és őszintén le mered írni amit érzel. (egyesek csak jópofiznak) (most ezt én is őszintén írtam)
Szóval én tényleg nem haragszom rád,utána néztem annak amit írtál,de kicsit tényleg bántott a dolog,mert NEM AKAROK MÉG SZÜLNI!!!!!!És csak ezért! Tényleg! És köszi,hogy írtál nekem! Hogy gondoltál rám!

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Csiri: A babócák ilyenkor már heti 200-250gr-ot híznak... Nem lesz gond ;) Értve vagyok??? Képet kérünk! :)
Nekem a múlthéten a doki 1-2-es érettségű méhlepényt látott viszont a flow teljesen jó volt... Akkor ez a lepény érettség is sok?

Bari: A hajad :lol: nagyon jó lett :) Az első képen olyan furcsa vagy :roll: :lol:

Akartam még egy csomó mindent, persze kiment a fejemből...

Ja, alvás: párnákkal, pisi nélkül csak akkor úszom meg, ha du 3 után már nem iszom semmit... Azért ez elég nehezen kivitelezhető. Háton még az UH idejére is beszédülök, úgy feküdni 1 percnél tovább nem igazán megy... :( Bal oldalt ugye szúr a bordáim alatt, jobb oldalról nem látom a tv-t. Elalváskor felhúzott térdel tudok feküdni csak, különben forgolódás van (csigatempóban, nagyokat nyögve :lol: )

Basszus... Allergiás vagyok erre a sz.r Vanish-re. Feltűnt már a múltkor is, hogy elkezdett hámlani a bőr a kezemről (csak akkor sokott, ha olyasmibe nyúléok, amire allergiás vagyok), de most megint belenyúltam és iszonyatosan viszket is már a jobb tenyerem... Áááá, megőrölük... Ja és, csak hogy élvezetesebb legyen a dolog: a gumikesztyűre is allergiás vagyok... hihetetlen, pedig nővér voltam és akkoriban nem volt ilyen problémám... :roll:

Na jó, befogom és vakarózom...

Kép

Kép
bettica

Orsi eskü,hogy van egy topik ahol pár anyukával beszélgetek"immunerősitők vitaminok"és ott van egy csaj nagyon bírom ő küldte el nekem,hogy nézzem meg azt a kisbabát,külömben meg sem találtam volna!!Ezért küldtem át neked...csak mert olyan szép..és isten őrizzen,hogy te korábban szülj vagy bárki...
Hiszen 3 gyereket szültél időre most sem lesz ez másképp :lol:
Spongyát rá!!!!!!!!

Csirinek meg drukkolunk,hogy ne legyen kicsi a babája!!
Sőt már utánna olvastam a google ban és ilyen lepény van akit kiszolghál 38-39 hétig!!!!!!!!!!
Vendég

Bettica legalább te észrevetted milyen szép vagyok az elsőn
Vendég

Lányok kommentár nélkül:holnap bejelentkezek 4D re
leszarom,hogy drága
Vendég

Csiri!
Ez ám a hozzáállás!!Irigylésre méltó!!!!!
Bár mindenki így tudna hozzáállni!!!!
Klassz csaj vagy!!!!! :wink: :wink: :wink:

A gyerkőceid büszkék lehetnek az anyukájukra!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
orsitigris

Orsi
A sok + miatt csúszott szét... :wink:
Én a 37. héten szeretnék szülni... :oops:
Vendég

GIGI!
A doki rokon....saját felelőségre nem fekszem be....viszont igéretet tettem az összes vitamin szedésére,holott nem bírom öket....
azért is,mert holnap elutazik és 5.-én jön haza,nem akarja,hogy más belémkontárkodjon!!!és 8.-án megyek hozzá...
Vendég

Tudja valaki,hogy a flow (áramlás vagy mi) az mettől meddig jó?????
GIGI???????????????????????? :?: :?: :?:

Nekem még ilyet sose néztek,most 2,8 lett.

Kép
orsitigris

[quote="orsitigris"]C írta:orsitigrissiri!
Ez ám a hozzáállás!!Irigylésre méltó!!!!!
Bár mindenki így tudna hozzáállni!!!!
Klassz csaj vagy!!!!! :wink: :wink: :wink:

A gyerkőceid büszkék lehetnek az anyukájukra!!!! :wink: :wink: :wink:

Ezt én is pont így gondolom!!!!! :)
bszilvi25

Na basszus lányok én azt sem tudom mi fán terem a flow
Marha jó ,hogy nekem a kutya sem nézi :twisted:
Vendég

Ne aggódj Bari!

Nekem sem nézik sztem! legalábbis SOHA nem mondja a k....g!
bszilvi25

Rendes vagy Orsi!!!
de én úgy gondolom,attól,hogy itt agonizálok,még nem fogja senki lekaparni onnan a meszet....
Meg attól,hogy hangosan óbégatok,hogy itt fáj,ott fáj,még ugyanúgy fog fájni,mintha kussolnék!!!!!
Megha elhagyom magam,akkor az emberemnek kell még a hátralévő dolgokat megcsinálnia....Na attól mentsen meg a JóIsten!!!!

képet és anyóstémát mindjárt rakom,csak még nézegetem a képeket,mert sok van!!!!

Ja és nem úsztam meg a cukorterhelésest!!!!!!!!!!
Nem mertem ellenkezni,behódoltam....ezek után már mindegy volt.... :?
Viszont!!!!2dl tej és 2 zsömle,nem az a gáz por!!!!
Kedden letudom a vércsoport tesztet a teljes vérképet és a cukrot!!!!!!!!!!!
Vendég

szilvi nekem ultrahang sincs..egyetemi klinikára járok és úgy hordom ki ezt a gyereket mint az ősanyák...kutya se néz soha semmit,ezért kénytelen vagyok 4Dre beruházni...
Vendég

Bari: Mondjuk ezek után engem ez nagyon érdekel!!!
Ha holnap reggel megyek vérvételre, szóvá is teszem a dokinak!
bszilvi25

Orsi! Nemtudom miért gondolod,hogy itt bárki is jópofizik, szerintem mindenki komolyan drukkol a másikért és csakis jót akar!
Na mind1 ez az én véleményem,az meg a tiéd!
Részemről téma lezárva!

Csirinek meg megy a drukk ezerrel!!
A tej+zsömi tényleg nem gáz!
Várom a fotókat!

Kép

Kép
ibm

Én 2 zsömlét alapból megeszek na jó 4-et is ha kell :oops: :oops:
Fodrásznál is megállapították :milyen nagy a fejed!!!!!
Ja meg a segged!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

[quote="orsitigris"]T írta:orsitigrisudja valaki,hogy a flow (áramlás vagy mi) az mettől meddig jó?????
GIGI???????????????????????? :?: :?: :?:

Nekem még ilyet sose néztek,most 2,8 lett.

Mi lett ennyi? PI? RI? SD?
Vendég

Tényleg Csiri: Tegnap nem te mondtad, hogy kíváncsi vagy hogy milyen különbségeket mértek a 2 UH között???? Bocsi, de kiselefánt vagyok és nem nayon emlékszem már, de szerintem Te voltál :oops:

No, képeket, beszámolót pedig várjuk :)

Kép

Kép
bettica

A seggem nekem is!!!!! :lol:

De a 2 zsömle meg a tej az mindjárt jobb mint a 75gramm por fél deci vízbe tisztán,ahogy nekem összejött!!!

Íme bébibogyónk!!!!A keze vagy a lába ismét a pofija elött,de majdha kijön táncsak elveszi onnan.... :shock:
Kép
Kép

Ésamíg nézelődtök,addig én közben gépelem "anyukát..."
Vendég

igen Bettica,én mondtam....de akkorra amikorra megkellett volna kérdeznem,már totál máshol jártam agyba.... :?
egyvalamit kérdeztem,a sulyát....tegnap 2031 gramm ma 1998 gramm...tehát átlag 2 kiló!!!Maradhat? :wink:
Vendég

[quote="bárány"]N írta:báránya basszus lányok én azt sem tudom mi fán terem a flow
Marha jó ,hogy nekem a kutya sem nézi :twisted:

Flow... a lepényi és a magzati erekben a vérkeringést vizsgálják...

Nem csak a növekedés miatt fontos, hogy elegendő vért kapjon a gyerek, hanem főleg az oxigén-hiány árthat...
Vendég

Valóban nem akarja nagyon megmutatni a kis arcát!!! :roll:

Na de majd gyönyörködünk benne, amikor már kint lesz!
(reméljük minél késöbb) :D :D :D :D
bszilvi25

Csiri: Nagyon csinik vagytok ;) Édespofa... Kíváncsi vagyok, hogy egy-egy ilyen fotó mennyire hasonlít majd a babócára, mikor kibújik (időben) :roll:

Gigi: Az értékhatárok engem is érdekelnének...
PI: 0,76
RI: 0,54
A/B: 2,15

Kép

Kép
bettica

Bettica: Nekem azt mondták, hogy teljesen úgy fog kinézni amikor megszületik mint a 3D-s képen!
(sokan mondták)
bszilvi25

Hű, micsoda tigrisketreccé váltunk, váááá!! :twisted: :lol: :lol:

Én a magam részéről tuti őszintén leírom amit gondolok, néha megbántva ezzel másokat, de szerintem nincs is ezzel baj. Nem vagyunk egyformák és ez így van jól.

Nekem se néztek még olyan áramlás-izét, de egyelőre nincs kedvem ezen stresszelni magam. :roll:
Vendég

Na tehát....tekerjük vissza az időt 4 órára....itt ülök puccba,gyomorideggel,1 doboz rexonával befújva....(gondoltam biztos ami biztos...mert tuti leizzadok anyóssal való csevejünkbe...)
kukkoltam a függöny mögül mikor jön...erre látom,hogy bekanyarodnak az utcába a kocsival,após vezet....Elhültem,hogy családostól megyek a dokihoz....(de éreztem,hogy a rexona hat...)
De nem apuka csak elvitt bennünket....mikor megérkeztünk,várni kellett 20 percet....ugye mivel rendelési idő elött mentünk,csak mi ketten a váróba...még jó,hogy volt pár újság....meg a budira is elmentem,holott totál nem kellett,de legalább az is 5 perc kínos csend nélkül...
bementünk,anyós ámúlt,bámúlt....könnyezett....de meg se szólalt....csak láttam,hogy a púder alatt sápad amikor a doki elmondta a diagnózist....
Eljövet elött ezeket a kérdéseket intézte a dokihoz és ez nem vicc!!!!!...

ÉS VAN HAJA????(doki:pár szálat láttam...)(persze!Biztos pont azt nézte...)

ÉS NYITVA VAN MÁR A SZEME????(doki!ilyenkor még nincs...)

ÉS AZT NEM TUDJUK,HOGY MILYEN SZÍNŰ??????????(doki:miután nyelt egy nagyot félre....Nem...)
Könyörgöm fekete-fehér,esetleg barna képekenhogy állapítaná meg????

KÉSZ VAGYOK A NŐTŐL!!!!!!!!!!!
Vendég

[quote="csiri-biri"]G írta:csiri-biriIGI!
A doki rokon....saját felelőségre nem fekszem be....viszont igéretet tettem az összes vitamin szedésére,holott nem bírom öket....
azért is,mert holnap elutazik és 5.-én jön haza,nem akarja,hogy más belémkontárkodjon!!!és 8.-án megyek hozzá...

Ha a lepényi keringés rossz, eheted kilószámra is a vitamint... :cry:

Én biztos, hogy elmennék egy másik doktorhoz is, másik UH-ra...
Vendég

Csiri! Bírom anyósod!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?