A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bettica
Nagyon sok eü. dolgozó lesz allergiás a gumikesztyűre... létezik ma már latexmentes kesztyű....
Vendég

Gigi!
tegnap voltam a kórházba Uh-n...Most a dokinál....sajna itt Egerben nincs 4D!!!
Mire Miskolcon,Debrecenbe vagy Pesten időpontot kapnék,szerintem már mind1 lenne!!!
Vendég

Csiri
És tegnap nem mondták ezt a lepény gondot?
Vendég

Vendég

Nekem a nagyanyám ilyen észlény. Itt volt, megnézte az esküvői képeket, hazament, majd zokogva fölhívott (azt hittem meghalt valaki) hogy ő annyira undorítóan nézett ki (de hát nem!) a képeken, hogy legszívesebben öngyilkos lenne és hogy ez nekem milyen ciki lehet hogy leégett engem. Szerintetek normális :?: :?: Mondtam neki hogy mindenkinek van rossz fotója, de higyje el, senki sem találja őt csúnyának vagy égőnek. Voltak ott más idősebb, nem túl fotogén emberek is, de akkor kezdte előlről, le se lehetett lőni...
Aztán eltelt pár hét. Kész lettek az esküvői videók. Hazahoztam, megnéztük. Erre ma felhív, hogy ő a videón is olyan gusztustalanul néz ki mint a képeken? Nagyjából elküldtem a picsába...
Vendég

Gigi: Én még az antiallergén tapaszra is allergiás vagyok :lol: Csináltak (fém) allergia tesztet a hátamon ilyen ragtapaszokkal, arra voltam a leginkább allergiás :lol:

Egyébként igen, hallottam, hogy van ilyen olyan kesztyű is, de hát honnan tudhatom meg, hogy az most jó-e nekem vagy sem? A múltkor vettem egy antiallergén kesztyűt, jól befürödtem azzal is... Ez van, együtt kell ezzel élni. Majd a takarítást más csinálja helyettem :D

Csiri: B.sszus komolyan ilyeneket kérdezett? De azért nyugtass meg, hogy voltak értelmes kérdései is... Részvétem, nem lehetett semmi. :roll:

Kép

Kép
bettica

Nem,tegnap nem mondták....a tegnapi sima uh volt,a mai 3D-s....és sajna meg is mutatta és láttam a foltokat.... :?
De láttam a punciját is!!!! :wink: 8)
Vendég

GIGI!

Csak annyit mondott a doki,hogy flow: 2,8.
Azt nem mondta,hogy rossz lenne....

Kép
orsitigris

Csiri, Te kis perverz :D

Kép

Kép
bettica

Bettica!!!
A fent ellhangzott kérdéseken kívűl a jó napot és a viszontlátásra hagyta el a száját.... :? :roll:

A párom még sehol....tudjátok tegnap reggel elment és majdcsak ma este jön haza...Nem akarom a telefonba idegesíteni...meg ott nem is úgy jönne le....
:?
Vendég

A puniját mutogatta...bezzeg az arcát.... :lol:
Vendég

Gigi: :lol: tök jól látszik!!! Hihetetlen :oops:

Kép

Kép
bettica

Lepényi meszesedés sima UH-n is látszódik...

Én csak elmennék egy vizsgálatra...
Vendég

Én tegnap direkt rákérdeztem,hogy minden rendben?Semmi igen vagy nem...Azt válaszolta,hogy a baba méretei jók....
Holnap a kórházba kell bemennem a beutalókat a vérvételre lepecsételni....a dokim ugye elutazik,de megkérdezek egy nővérkét,hátha.....
Vendég

Orsi
Én a flownál is kaptam olyan listát, mint az UH-s méreteknél... hogy melyik érben milyen az áramlás...
Ezt a 2,8-at így nem tudom... :oops:
Vendég

Csiri: az én fiam is ezt csinálta eddig mindegyik UH-n. Illetve nem, a 4D-n ott mindent takargatott, csak találgathattunk, de a másik 3 UH-n viszont a lábai szét voltak rakva és a kezecskéi pedig az arcocskája előtt voltak :)

Voltam ma Felicitas csomagért... A tartalma: 1db kék MAM cumi, 1db Avent tároló és 1db Pampers pelenka... Meg némi leírás mindegyikhez illetve egy szoptatós kismamáknak szóló homeós bogyó lista leírással...

No, megyek mert apa hamarosan megérkezik... Csiri, Te párod is biztosan befut majd végre ;) Egyébként a ő is tisztában van az őse "képességeivel"? (Szerencsére az enyém teljesen tudatában volt, hogy az Anyukája nem 100-as... Persze ezzel nem akarom azt mondani, hogy a Te anyósod sem, bár vannak hasonlóságok a 2 nayós között ;) )

Jó éjszakát nektek csajszik!

Kép

Kép
bettica

Bettica!!!
Ö még anyuci kicsi fiacskája....neki ez a természetes,hogy anya ilyen sikta!!!!!!!!!!!!! :shock: :lol:
Vendég

Csiri - Nóri is ugyanezt csinálta a múltkor. Arca a lepényben, kezével két oldalt takarta, nehogy véletlenül bekukucskáljunk. Bezzeg a nunijáról több fotónk is van :?. Már csak az lenne szép ha ezek után fiú lenne!!! :lol: :lol:
Vendég

Nem is tudom hol kezdjem a reagálásokat.

Gigi:naggggyon jó lett a felvétel!!!!

Bari:szép lett a hajad!

Csiri:nem is tudom mit írjak.Én is megijedtem volna,de azért remélem megnyugodtál,mert csak nincs annyira nagy baj!Fog ő még hízni 3 hét alatt is ,nem lesz semmi baj!

Kép
melike

Megkaptuk a takarókat meg a törölközőket.Szépek lettek.(ezek csak anyagok és a varrónő "díszítette ki")
Dobok képet.

Kép
melike

Kép

Kép
melike

Kép mai pocifotó

Kép
melike

Ja!Azt még nem is írtam,hogy kb. ilyen :shock: szemekkel olvastam Csiri anyósának kérdéseit.

Kép
melike

Bezzeg annak a roma csajnak akiről tegnap írtam a 3 pulyával meg a Bond cigijével, ANNAK TUTI SEMMI BAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet,hogy lekéne mennem tyúkszartenni,meg kiülni a főút mellé egykis szmogot szívni...egy kinyitott szájú üveg pálesszel aludni,ami egész éjjel párologna a bőrömön át a vérembe,meg beslukkolni rekedésig 3 doboz MUNKÁS cigit!!!!Na akkor tuti olyan makkegészséges 41.hétre született gyíerekem lenne.....
(most is az lesz,majd megnő....) :wink:
Vendég

Melike!
Tök jók a plédek!Nekem a fehér,kék széllel tetszik a legjobban!
Pociból nem sok látszik,csak egy kis dudor :wink:
anyós kérdéseit énpedig elvörösödve hallgattam....és csak itthon tudatosodott....
Az,hogy nyitva van-e a szeme,még csak-csak...az,hogy van-e haja...ami ugye kisbabáknál még az első haj kihullik....még csak-csak....
Nade a szeme szííííííííííne.... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Jaja.A szeme színe a legjobb.
Nekem is az tetszik a legjobban.

Kép
melike

Vazeeeeeeeeeeee!!!!
Annyira nem itt járok agyban,hogy ráfrissítettem a kezdőlapra ahol a topikok vannak felsorolva....rákattintottam a 2007 juniusi kismamikra...és kb 4 hozzászólás elolvasása után jöttem rá,hogy ezek tök idegen emberek!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Lányok szépek a képek mind kivétel nélkül!

Megyek mert ma már nem lesz jó kedvem..nem ragasztom rátok!

Ja és az én Dávidom nem tornázik olyan látványosan mint Gigi Tomija.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

És elegem van :cry:
Majd jövök jó éjt
Vendég

Csiri:lazíts egy kicsit!Mindjárt kezdődik a vacsora csata.

Bari:már megint mi van?!

Különben én is kikapcs.

Holnap de. doki nénihez megyek,adja a beutalókat.Utána pedikűröshöz.Majd du. jövök.
Jó éjt!

Kép
melike

jó sokat írtatok mióta nem voltam.

Csiri: tetszik, hogy ilyen pozitívan fogod fel. Igazad van! Majd itt kinnt megnő az a baba. A lényeg, hogy nincs semmi rendellenesség. De azért gondolom nem lehet könnyű erősnek lenni. Én is biztos pityeregtem volna. Vigyázz magadra és azért tényleg nézesd meg máshol is ha van rá mód ahogy Gigi mondja.

Wera: amiket felsoroltam hogy ma vettem a patikában összesen 2616 Ft volt.

Gigi: nagyon klassz a felvétel!

Bari: mikor megjöttél a fodrásztól írtam hogy szupi lett a hajad és nem jelent meg a hozzászólásom. :roll: érdekes. Úgyhogy akkor most mégegyszer: tetszik a színe és hogy olyan szép hosszú :)

Mi holnap megyünk apával a Klinikára találkozni a felkért szülésznővel meg megnézni a szülőszobát.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Bocs.Hal a tortán.

Kép
melike

Melike: cukik a plédek...

Aki megy aludni annak jó éjt!
Bari nyugi az enyém se tornázik ennyire látványosan. Az én bőröm biztosan vastagabb :D :D

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

köszi buci..

Hal a tortán ilyenkor...hát nem a vacsoracsatával paralel van?
Vendég

Buci!
Én is pityeregtem,de mindaketten egészségesek vagyunk,nincs semmi rendellenesség csak nagyon csepp kincsünk lesz!!!
És nem is ez aggaszt,hanem,hogyha bent kell rohadnom a kórházba,mert a bébikém nem éri el a kiengedő súlyt!!!!

melike!!!
lazítok,várom a szittyós Bejjját!!!
de mostmár azon idegeskedek,hogy emberem hol van.... :shock: :shock: :shock: telója lemerült.... :wink:
Vendég

Bari!
Még itt vagy????
Mi a gáz?
írd!Legalább kioszthatlak... :lol: :wink: 8)
Vendég

Csiri csak simán hülye vagyok és nem jó hülyének lenni
Vendég

Ezt így nem értem....talán ha részleteznéd....
ha nem akarod itt,privizz!!!
Vendég

Na megyek,jött emberem!
Vendég

Néha bele olvasok a nyáriba...most is ezt tettem...bár ne tettem volna
Lehet,hogy internet felfüggesztésre lesz szükségem :cry:
Vendég

Gigi!!
?Megnéztem Tomit. Áh,haláli. Szemrebbenés nélkül csak néztem,néztem. :lol: :D

Kata&Milán

oszman777

csiri!!!
én meg azon aggodom h.nehogy végig kihordjam mert nagy a baba.
Majd itt kint megnő.
Meg kell azt szűlni is.
Május 30.-a a másik időpont,megelégszem azzal is.
Ja meg hát pont a születésnapom. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Bari - jó lett a hajad!

Orsi
- engem is ezzel fárasztanak, hogy ugyanazok az emberek (lásd: szomszéd néni) felteszi ugyanazokat a kérdéseket (neme, szülés ideje...stb). Akkor miért kérdez, ha nem érdekli a válasz? nekem nézték a lepényt a 32. heti UH-n, szerintem mindenkinek nézik, legfeljebb nem mondják a commentet.

Gigi - nagyon jó a felvétel! :lol: Én is próbálkoztam már rögzíteni a drágámat, de szerintem érzi, hogy felvétel lesz és ilyenkor abbahagyja, egészen addig amíg ki nem kapcsolom a kamerát, utána újra rákezd. :shock:

Melike -
szépek a plédek!

Csiri - tetszik a hozzáállásod, csak pozitívan! Jó példát mutatsz és egyébként is minden rendben van veletek (ezt leszámítva) és ez fontos! Mennyi az a bizonyos hazaengedési súly? Kicsit furcsa ez nekem, mert én anno 2750g-al születtem és senki nem mondta, hogy az kicsi vagy ilyesmi. Jó magas lettem és a súlyom is megfelelő. Kicsit úgy látom mintha eltolódtak volna ezek a születési súlyok, akkoriban mikor mi születtünk, ha valaki 3 kg-os gyereket szült az már nagynak számított. Akkor most hogy is van ez?

Flow
- nekem a 4D-n nézték utoljára a 27. héten. Ez is kötelező vizsgálati szempont a 32. héten?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Madár csicsergős jo reggelt kivánok mindenkinek!!!! :lol:

Kata&Milán

oszman777

Jóó regggggelltttt!

Nem győzöm hangsúlyozni,hogy kezdenek javulni a z éjszakáim....alvás szempontjából.... :wink:
7 ágra süt a nap....Ugye keddre kell lepecsételtetnem a beutalókat....nem tudom,hogy ma induljak-e el a kórházba vagy hétfőn...Csak elindulni nehéz.... :?

Tegnap a párom amikor hazajött vettem egy nagylevegőt és elkezdtem volna mondani a dolgokat,de Ö megelözött,hogymár beszélt az anyjával mindent tud....gondoltam akkor oké,1 "problémával" kevesebb....és mondom mit szólsz????
Válasz:
Mondta anyum,hogy nincs jó fotó ,mert ott volt a keze,de láttátok a szivecskéjét,meg ezt...meg azt....meg ez....meg az....!!!! :shock: :shock: :shock:
Kérdeztem,hogy és még????Ennyi!!!!Ez a nő,felhívta elmondta ezeket és a lényeget meg nem!!!!Mi a fa..ért nem várta meg amíg én felhívom apát??? :twisted: :twisted: :twisted:
na mindegy....elmondtam....a legnagyobb problémája az volt,hogy most akkor nem 5 hét múlva,hanem 3 hét múlva már Ö APA LESZ!!!! :shock: :shock: :shock:

Szegénykém....most kibukott,hogy fél az apává válástól!!! :?

Hétfőn lesz szabad,akkor akartuk elintézzük az apaságit....és nem halogathatom tovább a csini-szopi-pizsi beszerzését és a baba-mama pakkom összeállításást!!!!

Lusta vagyok elindulni!!!!Majd hétfőn????
Ez a cukorterheléses ígymár jobban tetszik,csak az a sok vénasszony meg a ku..a büdös ne lenne a váróba.... :?
Vendég

na jól van,sehol senki???? :shock: :shock: :shock:

Azt hittem,hogy legalább Ti majd ösztönöztök és "lökdöstök",hogy szedjem össze magam és induljak el ebben a szép időben.....erre ösztönözhetem én saját magamat.... :twisted: :roll:
Vendég

Szia Csiri!

Kata&Milán

oszman777

Pakoljál össze fele mindent,de már!!!
Ne halaszgasd. :lol:
Én is megyek a gyogyszertárba megvenni még amiket kell. :)

uh,meg már megint hajat kell mossnom.
:x
ÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHH :roll: :roll: :roll: :roll:

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Csiri
Sipirc intézkedni... én meg visszabújok az ágyba... :wink:
Megreggeliztünk, bebújunk Petivel... 60000000000000000000000006570000000000000-szer megnézzük Thomas kalandjait... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Csiri: Hajrá ;)

Én a Millenárisba tervezek ma kimenni, csak még rá kell vennem valakit, hogy jöjjön ki velem... :roll: Jó lenne a könyvkiállítást megnézni (párom nem olvas könyveket, meg hétvégén tömeg is van, úgy hogy a hugomat fogom rábeszélni :twisted: Persze ő még nem tud erről :lol: )

Kép

Kép
bettica

Jajjjjj!
Annyira maggyöztetek,hogy már mindjárt indulok is.... 8)
Mi lenne velem nélkületek!!!! :lol:

Gigi!
Ez a Thomas az új mesefavorit manapság?Mindenol ezt látom,sde a meséhez még nem volt szerncsém....!!!
Lányoknak is jó vagy csak fiú mese?Mert akkor fel kell készülnöm belöle.... :wink:

Jó,hogy süt a nap,mert nincs kedvem sminkelni és valahogy ma több a ráncom mint máskor....DE IMÁDOM AKI KITALÁLTA A NAPSZEMCSIT....ÁPOL ÉS ELTAKAR....
A kórházba meg leveszem,mert ott olyan "sötétség van" a személyzeten kívűl én leszek az egyetlen fehér ember,nem lesz ami elvakítson.... 8)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?