Heni!
Az ilyen szomszédot nem értem. Nem hogy örülne, hogy szép lesz a kerítés!
Valentina!
Köszi a segítséget!
Adri!
Nevek: nálam ami számít, hogy olyan legyen ami nemzetközi. Szegény férjemet is folyton LAZLO-zák

illetve, hogy passzoljon a családnevünkhöz és ha lehet lágy hangzású legyen. Szegény Katánál ez még nem nagyon jött be.

ezért vagy sem, de Szofi sokkal lágyabb vagy hogy is írjam. Ő olyan kis huncut, mosolygós, és amit imádunk: BÚJKÁLÓS!!!

:D:D:D fiú név már megvan! Ez már Katánál kitaláltam, de eddig …. Ha csoda történne és fiú lenne, akkor Péter Dániel lenne.
Nagynéni: nem, nem tudtam meg, hogy mit akart, átszaladt végül egy fél órára, de mennie kellett, mert jött hozzá szerelő és már nem tudott utána visszajönni. Jaj de kááár!

viszont így lehet hamarosan megint jönni akar majd. Én viszont Genyaúúúúú voltam!

felvettem egy mellényt, így nem is vehette észre a hasam.

aki ilyen …. az még nem tudja meg

de jól esett
Kriszta!
A vas miatt nem aggódj! Nekem is szinte végig szednem kellett. Pedig én még szedtem Elevitet.
Borsa!
Jó olvasni vidám soraidat!

:D:D:D:D:D
Steffi!
Örülök, hogy jó vagytok! Mért gondolod, hogy most is fiú érkezik???
Linocs!
Azt hittem csak én vagyok ilyen nehéz helyzetben a rokonokkal. Nagyon sajnálom!!!
Képek szuperek!!!
Bori!
Örülök, hogy megnyugodtál. Én nem tudom, hogy hogy nyílt nekem a méhszáj, mert ilyenkor már rég nem vizsgált meg Mészi (szerencsére

).
Dorka!
Nagyon édesek a képek! Kis gondoskodó!
Túró torta jöhet!
A megkönnyebbülés pedig tényleg csak akkor fog jönni, ha ő elfogadja! Csak az mikor lesz??? Mert azt, hogy Szofi – szerinte ilyen hamar – jött, se tudja mind a mai napig elfogadni.

Minden alkalommal megkapom, hogy minek kellett ilyen hamar.
Heni!
Jobbulást!!!

én az allergia miatt szolidarítok veled! Igaz én mellette köhögök is
folyt.köv, csak félek elszáll