A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Veronikusz
Háááát......ki tudja. :lol: :lol: Egyébként is még lehet fütyis is, semmi nem biztos. :lol: De ha mégis, akkor keresheted a lányneveket. :) :) Jázmin? Janka? Ezek a kedvenceim. :lol: Persze csak ötlet volt. :lol:

Steffi
Most látom a jó hírt Martinról!!!! Szuper, akkor mostmár tutira aludni is fog. :lol: :lol:

Tej
Hát engem a gyerekorvos erősen lebeszél róla.

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
Jázmin nekem is bejön. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Amióta Györgyinek van egy Jázmin-ja, azóta nekem is nagyon tetszik ez a név....... :lol:

Borsika:
én aug. 8-a körül bő 1 újjnyira nyitva voltam ( az ugye több, mint fél centi) és reménykedtem is , hogy a tüzijátékra megérkezik a kis pöcsös, ( le is "fixáltam" dokibácsival, hogy hazafelé felvesz - épp mifelénk járt eljegyzésen ) erre, 1 héttel túlhordtam a drágát, szept. 6-re voltam kiírva és 11-én született meg ) Szóval ez BÁRMIT jelenthet, azt is, hogy napok vannak hátra, azt is hogy még akár 2-3 hét.......

Összevesztük a szomszédunkkal. Most csináltatjuk kétoldalt a kerítést ( zsalukőből ) már majdnem fel van húzva, erre nekiálltak hisztizni, hogy mi milyen erődítményt csinálunk, meg eltakarjuk tőlük a fényt ( ebben van némi igazság ) DE meg volt velük beszélve, akkor azt mondták ok. :twisted:

Na, nem tudom mit akartam még........

Heni

Kép

Kép
cancan

Hát akkor összefoglalnám:

Andiéknál a bank végre csenget
új kecóban tehet minggyá rendet
Veronikusz hasban lány a bébi
Hát alapján Mészi annak nézi

Borsa, Gabi hinnye de jól mulat
Úgy csinálnak este, mint a nyulak
Erre nekik egy mentségük lehet
Általában így készül egy gyerek

Bori alul megkezdte a tágulást
Kati hólyag tájon mutat torzulást.
Dejáknénak nem túl jó a kedve
Flórka orrnak eleredt a nedve.

Nézzétek el nekem. Pocsék napom volt, gondoltam szolidáltok és kínlódtok velem egy kicsit(legalább egy olvasás erejéig). Nyugis estét mindenkinek!

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok Lányok!

Húúúúúúúúúú, nem semmik vagytok :lol: termeltek rendesen :lol:

Veronikusz: Már nem is tudom mit akartam írni,lényegében a többiek elmondtak mindent és én is csak azt tudom mondani, hogy a lényeg hogy jól vagytok.
Nekem a lány nevek közül amiket én szerettem volna ha lányom lett volna: Bianka, Viktória, Csilla és a Hanna
Persze lehet hogy neked ezek egyálltalán nem tetszenek, csak gondoltam segítek :lol:

Na rohanok is csak miattad jöttem Veronikusz
Jó éjt mindenkinek

valentina

Paklincs

:lol: Hát gratulálok!!! :lol: :lol: ilyeneket tudsz ha rossz napod van? :lol:

Kép
gyorgyi33

Veronikusz
Nagyon szép lánynevekben gondolkodsz, de azért legyen talonban fiúnév is. Hátha... :wink:
Sikerült megtudnod, mit akart a néni?

Borsa
A jókedved átsugárzik ám! :lol: Emmus is bizti nagyon élvezi a jókedvű anyukáját. :lol:
Akkor a gólyákat hozzátok is küldjük!

Kriszta
Pannának bizti tetszeni fog, csak meg kell szoknia az új közösséget.
A főnököt én elküldtem volna melegebb éghajlatra finoman! Mi volt a gondja?
Cukor rendben, az jó! Vasat nekem is kellett szedni a fiúkkal. :lol:

Judit
Szorítunk, hogy minden rendben legyen és a kútvölgyiben szülhess. Mennek a pozitív energiák.++++++++++++++++++++

Zsu
Bankkártya, pénz megvan még? :wink:

Gabi
Nagyon szépet alkottatok! :D :D :D
Gólyákat feléd is küldjük! A januári babák szerintem is édesek(ahogy a többi is :wink: )

Borsika
Alakul a dolog! :lol:

Paklincs
Még-még-még, ennyi nem elég!!! :lol: :lol: :lol:

Heni
Az ilyen szomszédokat "nagyon szeretem", rábólint, majd kiveri a balhét. :evil:

Steffi
Köszi! Örülök, hogy Martin jókat alszik, eszik..... És te is kipihent, kiegyensúlyozott vagy. :D :D :D

Linocs
Akkor nálatok sem fenékig tejfel? :wink:

Kati
Jobbulást!

Tünde
Szerintem is próbáld meg megitatni Benével a kamillateát.
Mi más okból, de belelógattuk a fütyit a kamillába Marcinál, amikor csípte. Nagyon élvezte, mert azt játszottuk, hogy most kifogjuk a sárga tengerből a segítő halacskákat. :D

Szép estét mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

MSE
:lol: :lol:
sok gyógypuszi a lúrkóknak

Györgyi
semmien tejet nem javasoltak????(Rizs,kókusz,szója...)

emano/Andi
KépKép
emano

Emese,
hihetetlen miket tudsz! :lol: :lol: :lol:

Ja, közben én is belegondoltam, hogy a fél centi az elég minimál.. :oops: Csak elég rossz éjszakám volt, szóval biztos voltam benne, hogy valami elindult, és a vizsgálaton csak azt hallottam meg, hogy "nyitva" :oops:
De arra legalább ez is elég volt, hogy Apát beparáztassam, mert egyből elintézett pár dolgot a lakásban, amiket kb 3 hete kértem feleslegesen.
Vendég

Emano

Hát én a magam eszétől szóját tutira nem adnék, (a sok szója miatt van annyi allergia, szinte mindegyik génkezelt) úgyhogy semmi szójásat ne!!!! A rizs, kókusz lehet hogy jó, nem tudom. Én a Sinlacot és Ha-s tápszert adok reggel este, egyébként meg vizet. Eddig ok neki. Később szerintem rizstejet fogok. persze ha főzibe, pl, zöldbab, spenót teszel tejet az nem gáz... na lelőttem magam...

Kép
gyorgyi33

Adri,
vettem ám a kérést a pocakfotóról, készül... :)
Vendég

Emese :D

Bori
drukk drukk!

Gabi!
Hajrá látod mi vagyunk a nyulak pedig húsvét már bőven el(ny)últ!

Adri!
Igen a húsvét ezt hozza ki! Éccakák hogy állnak Érden? ;)

Kriszta!
Gondolom nem csak a kisasszony hanem Te is jól elfáradtál..... pihizz ha tudsz!

Veronikusz!
A lánynevek szerintem könnyebbek (legalábbis nekem) mint a fiúk olyan sok szép név van!

Zsu!
Alig várom a nyári strandolást és a Mica trükköket! :D

Heni4
Szomszéd inkább irigykedik nem?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Délután már nem panaszkodott Bene, előtte is a pisilésnél volt gáz. De holnap még leitatom :) az sosem árt. Egyévként furi fiú, mert ő nem fogdossa a fütyijét. Nem mintha hiányozna, csak tudom, hogy mások szokták :)

apjuk hazajött este, kicsit kering benne valami takonykór, gondolhatjátok, hogy tlejesen el van anyátlanodva, hulla beteg. Hogy én 1 napja ilyen vagyok? Na és :)

MSE
ki ne pihend magad! :D

Szóval Hanna olvas... és olvas.... és nem ír. :)

Steffi
, ez amolyan megérzés?

Emano
, mi is tejezünk 1 éves kor óta masszívan. No problem.

mtunde

Tünde!
Amit a tejről írsz megnyugtat, nem akarom ezt is túlparázni mint mindent köszi :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa
Jók az éjszakák Érden, csak nem nekünk. :wink:
Néhány napja éjszakánként még hívatlan látogatók is járják a szomszédokat, anyóstól is begyűjtöttek egy kis alumíniumot. :evil:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!
Te milyen vaskészítményt szedtél?
Főnök mérges volt, mert elfelejtettem valamit, mert egy másik sürgős valamit kellett csinálnom. De ez is miatta volt, mert én kedden akartam szabira menni az ovis nyílt nap miatt, mert akkor volt az a csoport, amibe valszeg járni fogunk. És ha kedden mentem volna, akkor ma ott lettem volna és tudom csinálni az elfelejtett valamit. De nem engedett el, mert ő akart menni.

Kriszta

Paklincs! :lol: És nyugi.

Kép
Kép
kriszta36

na nem.. begépeltem egy csomót és odalett...kivagyok, pedig írtam mindenkinek.... most újra.
Veronikusz hmmmmm....nem is tudom mit mondhatnék...a legfontosabb, hogy a "babaházban " minden rendben van.AZ hogy fiú vagy lány lakik benne, persze az is lényeges, de neked már legalább rutinod van a lányoknál......de még egyszer sem biztos, hogy Ő is lány.Egyébként szerintem a lánynevek sem egyszerűek....na de majd kialakul a dolog.Ami a Papádat illeti, nem reagált olyan rosszul ahogy kiveszem a soraidból vagy nem igazán fogta fel amit mondtál neki?!?!?!?!?!?!?Szerintem megkönnyebűlni akkor fogsz ha azt érzed, hogy a Papád is elfogadja a helyzetet.Mondjuk ez csak az én véleményem.

Paklincs a vers nagyon jó...biztos rossz napod volt???mert a vers nem azt mutatja..... :lol: nekem tetszett

Borsa, GAbi remélem ott köröznek a fejetek felett a gólyák :lol: Szorítok......rajtam nem múlik a siker :!:

Ma itt volt a barátnőm a láynával, pont 3 hónappal idősebb a Berkénél a kislányBogi).NAgyon cukik voltak.Sütöttem reggel túrótortát nekik.....kb 10 perc alatt össze lehet dobni és nagyon finom lett.Ha valakinek kell a recept szóljon, mert érdemes megsütni tényleg....... Kép Berke eteti Bogit Kép mint a nagyok....
Gondoltam teszek fel képet.....

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Hát igen olvasok, de mire a végére érek :lol: alig látok,így nincs erőm írni!
Valami lehetett a levegőben, mert nem aludtunk az elmúlt napokban napközben max 40 percet azt is elosztva és mostanság 1 percet nincs meg becses társaságom nélkül a kis betyár. Rettentően érdeklődő és halad 1000-rel de csak hátra és csak kúszva. Tegnap beszorult a kanapé alá (pedig ott ültem mellette), megevett egy darabot a reklámújságból, amit ma ki is kakilt. Szégyen gyalázat, de mire utánna kaptam már el is tünt a szájában a papírfecni :oops: !!! Teljesen szétrágta a telefont, de lapjára és megúsztatta a mobilom a teájában reggel. Ezen felül megrendelt magának egy ruhát a neten (pont rendeltem, Ő meg matatott és pont jó helyen jó időben kattintott. De a ruci szépígy végül is marad! :lol:

Látom azért mindehol zajlik az élet! :D Lassan elég lesz Emese verseit elolvasni és értesülünk mindenről gyorsan tömören, sőt még irodalmi élvezetekben is részünk lehet! :lol:

Gabinak és Orsinak nagyon nagy drukkkkkkk megy!!!!! Hajrá lányok! :wink:

Veronikusz
Ügyesek vagytok!!! MI csak nagyon sok boldogágot tudunk kívánni és írigykedünk a tündéri gyerkőceitek miatt!!! :D
Papád is biztosan nagyon örül (később majd ki is tudja mutatni) és szeret Téged, csak aggódik, de majd helyre kerül ez is!
(Ne haragudj, de a fehérpapírt kiragasztó nagynénin nevetnem kellett :lol: )

Andi
:wink: , Kérdezte ám, hogy mi van Veletek, csak azért említettem! :D
Garatula és hajrá lakásfelújítás!!!

Heni
Aranyosak a képek! Hihetetlen, hogy ekkora gyerkőceid vannak!Ilyen fiatal anyukának! :wink:

Kati
Jobbulást Neked!!!

Mindenkinek sok puszi, de egyszerűen képtelen vagyok emlékezni minderre!!!

Hanna

Kép
hanna09

Flórka most is kb. fél óránként felsír. Holnapra meglesz a kötet...

Szabad dicsekedni? Meghozta apa az autót. Régi 440-s Volvo,de életem első saját kocsija...remélem nem az utolsó :oops:

Kép
Kép
paklincs

Hanna,
azé nem lett tökéletes minden jambus. Flórka is Kisjankókártya darabot tojt a héten, de jó, hogy nem csak velem...

Kép
Kép
paklincs

minggyá kivonulok a köztudatból, csak még tej:nálunk Kisjankó is kapja egyéves kora óta(ettől javasolja itteni doktor és védő néni), szívesen is issza-és inkább tejet kér, mint kakaót. Nálunk úgy volt a bevezetés, hogy először 1,5-ös tejet kellett fele vízzel egy-két,napig, utána 2,8-at, és ha nem lett baj, akkor mehetett az 1,5-ös rendesen,utána a 2,8-as. Asszem tán forraltam is az elején.

Kép
Kép
paklincs

Hanna drága köszi, de 2 hónap múlva a 3.xet töltöm.........
Dejákné :lol: jó a versike...... :lol: :lol: :lol:
Tünde: szerintem ez mindenkinek ismerős szitu...... én nekem félhullán is ugyanúgy le kell vezényelnem a napot, a gyengébbik nem meg egy kis néthától haldoklik
én is taknyos vagyok :? meg nyűgi is, úgyhogy megyek aludni
jóccakát

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
Az ilyen szomszédot nem értem. Nem hogy örülne, hogy szép lesz a kerítés! :evil:

Valentina!
Köszi a segítséget! :D

Adri!
Nevek: nálam ami számít, hogy olyan legyen ami nemzetközi. Szegény férjemet is folyton LAZLO-zák :shock: illetve, hogy passzoljon a családnevünkhöz és ha lehet lágy hangzású legyen. Szegény Katánál ez még nem nagyon jött be. :cry: ezért vagy sem, de Szofi sokkal lágyabb vagy hogy is írjam. Ő olyan kis huncut, mosolygós, és amit imádunk: BÚJKÁLÓS!!! :D:D:D:D fiú név már megvan! Ez már Katánál kitaláltam, de eddig …. Ha csoda történne és fiú lenne, akkor Péter Dániel lenne. :D
Nagynéni: nem, nem tudtam meg, hogy mit akart, átszaladt végül egy fél órára, de mennie kellett, mert jött hozzá szerelő és már nem tudott utána visszajönni. Jaj de kááár! :lol: viszont így lehet hamarosan megint jönni akar majd. Én viszont Genyaúúúúú voltam! :lol: felvettem egy mellényt, így nem is vehette észre a hasam. :lol: aki ilyen …. az még nem tudja meg :lol: de jól esett :lol:

Kriszta!
A vas miatt nem aggódj! Nekem is szinte végig szednem kellett. Pedig én még szedtem Elevitet.

Borsa!
Jó olvasni vidám soraidat! :D:D:D:D:D:D

Steffi!
Örülök, hogy jó vagytok! Mért gondolod, hogy most is fiú érkezik??? :D

Linocs!
Azt hittem csak én vagyok ilyen nehéz helyzetben a rokonokkal. Nagyon sajnálom!!!
Képek szuperek!!!

Bori!
Örülök, hogy megnyugodtál. Én nem tudom, hogy hogy nyílt nekem a méhszáj, mert ilyenkor már rég nem vizsgált meg Mészi (szerencsére :D).

Dorka!
Nagyon édesek a képek! Kis gondoskodó! :D
Túró torta jöhet! :D
A megkönnyebbülés pedig tényleg csak akkor fog jönni, ha ő elfogadja! Csak az mikor lesz??? Mert azt, hogy Szofi – szerinte ilyen hamar – jött, se tudja mind a mai napig elfogadni. :cry: Minden alkalommal megkapom, hogy minek kellett ilyen hamar. :cry:

Heni!
Jobbulást!!! :cry: én az allergia miatt szolidarítok veled! Igaz én mellette köhögök is :cry:

folyt.köv, csak félek elszáll

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hanna!
Sajnálom, hogy napközben nem alszik a Kis Zsivány. Biztos a kúszás teszi. Nem bír betelni vele és csak menne, menne …. Jaj! Az a netes rendelés ez nagyon tetszik!!! Korán kezdi a fiú! És kinek rendelt? Magának vagy neked??? :D
A papám meg tudom hogy szeret. :D ezért is várnék tőle kicsit több ++++ hozzáállást.
Nagynéni: NO COMMENT! Ő se lesz már fiatalabb :lol: kicsit kezd … :lol:

Cukipofa???? Zsófi? Ancsa?

Rólunk még annyit, hogy Szofi kezd nagyon elkeseríteni. Volt már hogy egy héten át „CSAK” 1x evett éjjel, most meg balhézik 3X. :shock: eddig volt, hogy meg tudtam nyugtatni és mellettem visszaaludt tejecske NÉLKÜL, de most …. Megy a nyafi ezerrel. Mi lesz ebből!!! Bő 4 hónap és két gyereket fogok egyszerre etetni éjjel??? Így sem alszok sokat éjjel, na de akkor majd … valami sürgős megoldást kell találni!!! Ez így már botrányos! Két hónapos gyerekek már átalusszák az éjszakát, ő meg már elmúlt 2!!! Nem tudom őt jobban megtömni este kajával. :cry: vízzel vagy teával meg nem hülye hogy be lehessen csapni. :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emese
Áron szolidalított az éjjel Flórkával! :D
Gyógypuszik Szegénykének!
Jobban van?
Gratula az új Verdához! Lehet akkor inkább Neked kellene az a Verdás póló? :lol:

Linocs
Gyönyőrűek azok a képek!!!Na és persze Fruzsi a legszebb!!! :D
(mégiscsak haza húz a szívünk :wink: )

Dórka
Milyen édes Berke! Látszólag Ő is nagyon élvezi a lánytársaságot! :wink:

Bori
Kitartás már nincs sok hátra! :wink:
Augusztus elején én már 1 ujjnyra ki voltam tágulva, de csak szept. 6.-án indult el Áron! Még minden lehet! :wink:

Tünde
:D
Képek Villőröl?!!! :roll:

Steffi
Ügyes Martin!!! :D

Vica
Nagyon szép nevet választottatok a kishölgynek! :D

Kép
hanna09

Paklincs gratulálok az új autóhoz!!!!Nagyon jó érzés lehet...aztán jöhet egy vers is róla :lol:

Hanna: szerencsém van Berkével , mert minden gyereknek úgy örül és egyből barátkozik velük....de azért szrintem mégiscsak a láynok a gyengéi :)

Veronikusz biztos front van...a barátnőm lánya is gyakran kel mostanában éjjel pedig ő sem kelt ennyiszer.kitartás.Nagynéni megérdemelte, hogy felvetted a mellényt...... :D

TÚRÓTORTA- tészta nélkül

15dkg puha vaj
1kg sovány túró
1 bögre cukor (kb 200ml)
1 evőkanál liszt
1 evőkanál citromlé
1 csomag vaníliaízű pudingpor
4 tojás
vaj a formához
porcukor a meghintéshez

A sütőt 200fokra előmelegítjük.Kivajazzuk a formát.A vajat elkeverjük a cukorral, túróval, a liszttel, a citromlével és a pudingporral.A tojásokat egyenként hozzákeverjük.A túrómasszát a formába öntjük, és sütőben (középen, légkeverésnél 180fokon)45 percig sütjük.A sütit kicsit kihülni hagyjuk, kivesszük a tortaformából, és megszórjuk porcukorral.
Szerintem lehet bele gyümölcsöt is vagy mazsolát is keverni.Én nem tettem bele semmit sem, de finom lehet úgy is.
Jó étvágyat hozzá!

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
WOW! nem semmi! biztos fogok ilyet csinálni. Nyamíííííííííí :D

Valentina!
el is felejtettem írni: Kata - Király Kata Viktória :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Kriszta!
El is felejtettem írni, örülök,hogy rendben a cukor. A fönököd meg... Májusig dolgozol akkor vagy még változhat?

Dorka!
Hú tök jó a recpet én is elmentettem! :D Szerintem tök jó a Minea név, annyira szép és különleges, Berke mellé teljeen tökéletes! Ja és boldog névnapot neki! (simán benne vagyok a 8 napban :wink: ) Nekem mindegy a neme, csak legyen meg mindene ott ahol kell, ennyi kívánságom van.

Adri!
Hát a mai éjszaka nem volt túl jó, babfőzi volt az ebéd és nem kellett volna, egész éjszaka fájt a hasa, plusz le is taknyosodott.

Veronikusz!
Te még így tudod takargatni a pocid? Azta! Én már nagyon nem... :oops:

MSE!
Tuti a vers! :lol: Kár, hogy engem kihagytál :( :?

Tünde!
Hát csak egy megérzés, ami nem jelent semmit, mert kb hetente változik :lol: , de mintha a szívem mélyén mégis fiút éreznék igazán. Na érted? Mindegy nevünk már megvan. Marcell már nem lesz, ha fiú, mert a szomszéd csaj 10 héttel előttem jár és neki fia lesz és Marcell.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
kérünk poci fotót!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Előbb Te! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Veronikusz! Azért látszik, ha van valakinek szeme, meg érdekli is a másik, és nem csak a fehér papírokkal van elfoglalva, meg azzal, hogy ne vegye fel a telefont. :) (mint egyes nagynénik) Azóta sem mondott semmit, hogy miabaja?

Találtam egy jó cikket az ovikról a Kismama májusi előzetesben:

http://www.kismama.hu/magazin/vihar_ovi_korul/3744/

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok

én már mindenkitől kértem pocifotót! főleg Krisztának irtam vagy 3or! de nem reagált rá semmit :(
de minden pocakos jó lenne ha feltenné magát!!! :lol: :lol: :lol:
úgy mint Linocs képén a babák, itt uazt kéne a mamákkal :lol:

Emese! hát olyan jót röhögtem a versen..... "mint a nyúlak" :lol: mondtam is az uramnak.... :D reméljük lesz eredmény :D

Enci ma is fél 8kor kelt végre, és remélem ezúttal d.u., is fog aludni,mert aza 2 óra nyugi nekem is kéne, vasalás meg egyebek miatt....na meg egy kis energiafeltöltődés ... netezés :lol:

most fő az ebéd: tojgli leves, pöri tarhonya. minvgyá kész, aztán irány a kert.,meg a szomszéd gyerekek :lol:

Heni! sajnálom, hülye szomszédok mindenhol vannak, itt a közelünkbe is épitkeztek fiatalok, és most alakitják a kertet, és egy szerszámoskamrát akartak letenni a kert végébe, és a hátsó szomszéd ugatott bele, hogy őt zavarja :evil: pedig annálk 5-6 sufni van...mindenesetre a saját telkeden azt csinálsz amit akarsz.
ha 3 méter magas kerítést épitesz, mert nem akarod h belenézzeneke a szádba , akkor akkorát. senkinek semmi köze...
én már lejátszottam ezeket a meccseket,- mert velünk is bepróbálkoztak- DE miután látták h nem érdekel mit ugatnak (pedig feljelentettek minket , de a végén a szomszédot büntette meg az önkorm. a felesleges kiszállás miatt) szóval én tudnám sorolni........ :evil: a lényeg, ne hagyd magad!!!!mi is azt a kerítést csináltattuk meg,ami nem is a mi oldalunk... de az volt a szarabb. a másik oldalon meg 2,5 m magas sövény van....
szóval kitartás!!!!!!

Kép
gablaty

Gabi!
Jól van naaa! :lol: Már csináltunk képet, csak a feltevés halasztódik mindig... De nem olyan művészi, mint Dorkáé... :roll:

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
nem, nem szólt semmit. Főleg hogy még elfelejtettem ma bekapcsolni a mobilom. :lol: De esküszöm nem ezért. :D A férjemmel most úgyis MSN-ezem + mail-ezem. :lol: Én is lakásokat, házakat nézek. Küldözgetem át neki a link-eket. :D
Különben meg tényleg látszik. De ez annyira függ attól, hogy ettem-e ill. hogy fel vagyok-e puffadva. Más nem puffad?? :shock: Mert akkor annak nagyon örülök. :D Van pl. hogy teljesen be tudom húzni a hasam, máskor meg ... mint egy bálna :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka! nagyon jó eza recept,én is meg fogom csinálni

Paklincs ! ezt neked ajánlom, úgy is annyit verselsz, hátha nyersz :lol:
http://www.libero.hu/Pages/General/Arti ... x?id=40223

aztán ha cd készül belőle, kérek egy dedikált példányt :wink:

Kép
gablaty

Kriszta! nem is aza lényeg!!! :D biztos szép(ek) vagy(tok) :lol: ugyhogy lássuk azt a pocakot!!!!!!!

Kép
gablaty

Gabi!
irigy! irigy! mi 5-kor keltünk. Szofi FŐKOSZTOS követelte 3x-ra is a kaját. :lol:
majd én is rakok fel képet, de olyan bénán sikerül :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Paklincs! hajrá Volvo!! :lol: nekem az első autóm egy tizenvalahány éves Honda Accord volt. de úgy imádtam! aztán lett kisPolski.aztán már nemtom mi.... szóval kezdetnek a Volvo nagyon szupi járgány :lol:

Kép
gablaty

Juhé!!!
Szeptember 1-től kismamabérlet Budapesten. Ára 3250 HUF, az kaphatja, aki gyesben, vagy gyedben részesül.
linocs

phadri: nem fenékig tejfel persze... Sajnos a kisasszonyban elromlott valami ;) amúgy is mostanában. Minden átmenet nélkül elkezd torkaszakadtából sírni evés közben vígasztalhatatlanul, és néha fél óra is kell, hogy megnyugtassam, és továbbegyen...
Ja és a jó evőkéje is elromlott... Eddig szépen komótosan, egy órás procedúra volt az evés: evett fél órán keresztül, több böfiztetéssel, aztán kicsit aludt, aztán továbbevett. Most meg eszik 10 percet elalszik egy fél órára, aztán megint 10 percet... :roll: :shock: :roll:
Nyáladzik: szabályosan folyik a nyála, mint a nagyoknak, nyújtogatja a nyelvét, mintha az ínyét masszírozná... A fenyő tudja, hogy nem-é a foga - azért az korai lenne :roll: :shock: :roll:

Tényleg, nincs valami ötletetek, mi lehet a baja a lánykának?

Lányok, köszi a fénykép-dícséreteket! A fénykép minőségéhez én "csak" a lánykánkkal tettem hozzá. És az csak természetes, hogy a miénk a legszebb ;)

Veronikusz: hát igen, az én apám sem egy egyszerű eset... Nem fogta fel még mindig, hogy a lassan 36 éves lánya már nem kislány, és nem az ő elképzeléseit valósítja meg, hanem vannak saját gondolatai...

vdorka3: nagyon tetszik a recept - erősen gondolkodom, hogy ma meglepem vele a Kedvest!!!

Pocakosok: most én kérek tőletek képeket ;)
linocs

Linocs! valószínű hasfájós a drágám...Enci sis az volt, azért mondom..mert nálunk is ezek voltak a tünetek. Először evés közben sírt ő is, aztán utána is. ugyhogy jött a lábemelgetés, masszírozás, meg egyéb trükkök. Infacol csepp, Espumisan csepp.
meg vettem a dm-ben meggymagos párnát, azt melegen a pocijára.
aztán ezt tetézte még hogy 3-4 napig semmi kaki. (de ez anyatejes babáknál megszokott dolog) szóval én arra tippelnék hogy hasfájós. :oops: de azért hátha vki okosabbat mond. védőnődnek mondtad?

Kép
gablaty

sziasztok,
ma megyünk meglesni 4D-ben Dórát!! :D :D
bár, ha kicsit is hasonlít a testvéreire, akkor az ég világon semmit sem fog mutatni magából a lábán és kezén kívül. :(

Kép
Kép
Kép
manóka28

tényleg pocakos sorstársak jöjjenek azok a fotók!!!
Veronikusz nekem is valamikor óriási a pocakom van amikor meg alig látszik.Viszont azt megfigyeltem ha nagyon beeszek akkor néha van oylan telt érzetem mint amikor tényleg terhes már az ember...na ezt jól megírtam de gondolom érted....
A tortához sok sikert...nálunk már nem sok van belőle.....
JA képzeljétek Berke ma reggel 9-kor kelt,nagyon jó, hogy ilyen későn kel , mert szinte mindent meg tudok csinálni addigra, mert én 6:45 felé szoktam kelni.Csak gondoltam eldicsekedem egy kicsit......

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka! de ügyes Berke,hogy hagyja anyát ténykedni :lol:

Kép
gablaty

Cinicini!
Márknak boldog névnapot kívánok!!!
Kép

Manóka! nektek jó kukkolást :lol: :wink:

Kép
gablaty

Borsa! akkor nekünk Kép ahogy GYuzso mondta.

Kép
gablaty

Steffi köszi szépen, még benne vagy a 8 napban... :lol: Egyébként igazad van, hogy legyen meg mindene aza lényeg.....
MIből gondolod egyébként, hogy kisfiú lesz?

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
Csak olyan megérzés, de majd úgyis elválik! :lol: ,

Merci!
Neked nagyon gratulálok Olihoz, szuper kiscsaj! Gondolom irtó büszke vagy rá! :lol: Nagyon édes a képeken, jó nagyot nőtt! Doki letudva?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

egy gyors bekukk: most mondta a Híradó, hogy szeptembertől ingyenes a pneumococcus oltás, csak kérni kell, januártól meg beillesztik az oltási programba :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Kriszta,
nincs még szülésznő választva...Nem ismerem vegül is egyiket se úgy, hogy ráböknék.. Ha hamar beindulnak a dolgok, nem is lesz. Valahogy nekem nem megy a ctg közbeni ismerkedés.. Csak felkötik, oszt elhúznak... :( Remélem, majd az ügyeletes pont olyan lesz, amilyet én szeretnék :)
Amúgy én Maltofert szedek még most is (napi 2)

Ja és bevettem a "feltisztitó kezelest is", 4x1 Tinidazole vagy mi. Tudom, ilyet senki más nem kapott csak én... Gondolkodtam is, hogy bevegyem-e, aztan hamar döntöttem, miután ma olvastam egy cikket a neten egy kismamáról, akinél szülés után streptococcus-t diagnosztizáltak és egy hét múlva mindkét karját és lábát amputálták.... Hát totál kikészültem! :shock: :cry: :cry:
Na bocs emiatt, de hogy ilyen is van?? :cry:

Ma elment a nyákdugó. Anyu meg átjött segíteni pakolászni, takarítani, s jól összevesztünk.. :cry: Asszem mégse fogom kérni, hogy sokat itt legyen majd a szülés után... :oops:

De örülök, hogy lesz kismama bérlet! Ez a legjobb hír ma!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?