A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Csoki,
azért megbocsátok, bár szemtelenül fiatal vagy. :wink: Pláne hogy ilyen édes a babád. :)

Akkor megnyugodtam, hogy a habtapi is közös babamánia, hehe.

Márkanyuka,
Zita a minap dvd-re vett fel valamit. Mondanom sem kell, én is csak lestem. Előzőleg meg elmentett néhány számot a mobilom telefonkönyvébe. :shock: Lassan taníthatja majd az apukáját, mert neki, biza, nem menne. :lol:

italoman

Sziasztok!

Nekünk is havonta kell járni védőnőhöz, meg orvoshoz. Mindig kapjuk az időpontot, és ha kimernénk hagyni, akkor irgum-burgum lenne... Pont ma volt az esedékes orvoslátogatás. Fanni elérte a 7 kilót, bár épphogy csak... 7002 gramm volt... 230 grammot hízott egy hónap alatt. Azt mondta a doki, hogy már ne szedjük az étvágygerjesztő vitamint, már elég rendesen eszik...

Dudu! Nagyon jók a képek! :lol:

horvviki

Hello!

Márkanyuka, köszi a biztatást! :) Le vagyok döbbenve ezen a hisztin amit csapnak egyesek, hogy a másik tanítónénihez kerüljenek, de a nyílt napon összesen kb. 10 szülő volt...a többi meg csak hallott vmit...

Mona: Bocsi, de nagyon jót nevettem a telefonos sztorin...nálunk is volt ilyen, de ettől függetlenül nekem mind a 2 lány tönkre is tett 1-1 telcsit! Mati lazán beledobta 1 vödör vízbe, Tamara meg csak benyálazta és attól ment tönkre (akkor egyszer került a szájába). Sebi most 1 Cd-t szedett ki a lejátszóból, de csak 1 számnál kell átugratni, mert azt már, ennek köszönhetően nem tudja lejátszani :oops:

Mindjárt itt ríjok...találtam régi ovis képeket a csajokról, mert gyűjtjük a ballagásra...hát annyira kis édesek voltak! Olyan nagyot nőttek, pedig ez csak 3 éve volt!

mamiblue

Ja, és egyszer Mati felhívta a rendőrséget...ugyanis, hiába van lezárva a billentyűzet, ha beütöd a 112-t akkor azt hívja...és elkezdett beszélni a diszpécser nővel! Akkor kb. 2 éves volt :) Engem meg persze jól letolt, hogy minek adom a gyerek kezébe e telefont. :oops:

mamiblue

Sziasztok!

Semmi gond a havi egyszeri orvosos-védőnős randival, de én ki szoktam hagyni :oops: Szerencsés vagyok, jó az orvos, jó a védőnő, nem rendeznek jelenetet, nem keltenek feleslegesen pánikot. Ha úgy látom, valamelyik gyerekkel gond van, kihívom az orvost. A rendelőbe nem járunk, félek a váróban található "vírusgazdáktól".

Ma próba-pogácsát akarok sütni. Hugomnak jövő szombaton lesz az esküvője, sósat kell sütnöm elég nagy mennyiségben. Ez azt jelenti, korábban kell nekiállnom a sütésnek, de frissnek kell lennie a sütinek. Most találtam olyan pogácsa receptet, amiben nem élesztő, hanem szalakáli van. Az állítólag 1 hétig is eláll, nem keményedik-szárad meg. Mindenesetre gyorsan kipróbálom a receptet, hogy a pogácsa ehető lesz-e egyáltalán. :roll: Az ebéd már készül, gulyás leves lesz.
Vendég

Mi is vagyunk, csak Alex beteg lett. Még soha nem volt, de most rendesen elkapta a náthát. Megy körbe-körbe a családon.
4 napja velem alszik, mert ringatni kell álmában. Kicsit kivagyok.

Tegnap voltunk a neurológián. A doki nagyon alaposan megvizsgálta.Megnézte az összes reflexét, reakcióját. Minden rendben van vele. Ilyen lassú a fejlődése.
Már mászik is de az valami katasztrófa ahogyan csinálja.Mindenki ki van rajta bukva. Pedig nagyon gyors ezzel a vetődéses módszerrel.

DE!!!!CSokinyuff:

Ezt direkt miattad kérdeztem meg, mert írtad, hogy nincs normális orvos. Ezt üzenik: Ha a bab mind a két kezét használja, átvesz egyik kezéből a másikba, ütöget, utána néz a játéknak, mindkét irányba,( hirtelen ennyi jutott az eszembe) az valószínűleg rendbe van, de megnézhetné a neurológus.Továbbá még ezt üzeni:
Akinek még nem magától ül fel a babája, az ne ültesse, mert a gerince nem olyan szögbe kerül, nem úgy tarja magát.
Ha nem nagyon akar mászni, akkor a játékokat messzebb kell rakni tőle, hogy egy kicsit megdolgozzon érte, akkor is, ha nyafog.Hanyatt kell lerakni és késztetni az átfordulásra, pl játékkal a feje mellett. Ha ez nem megy, akkor:
Fektesd egy lepedőre hanyatt és a lepedő szélét megemelve késztesd az átfordulásra. NE fordítsd át, csak az oldaláig és itt tartsd meg 15 mp-ig.Had erőlködjön ő. Aztán ugyan ezt a másik irányba.
Rakj a hasa alá egy nagyobb plüssálatot, amiről éppen leér a keze és a térde. A háta mögé ülsz és a lábait felváltva megpróbálod betolni. Ha befeszít, akkor kicsit lazísd ki és próbáld meg újra.
Remélem tudtam segíteni eg kicsit :wink:
tuza edit

Ja. Szemészetre is elvittem. Bár én nem látok rajta semmit, csak gondoltam hátha van valami és azért nem akar a bal keze felé fordulni.
Hát ez sajnos bejött. Úgy néz ki, hogy kancsal a a jobb szemére a drágám. Vihetem a ?Madarászba szemvizsgálatra. :cry:
Viszont az nagyon dühít, hogy ez nekem jutott az eszembe, nem az orvosoknak. :evil: :evil:

MANDALA??????
tuza edit

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok! Végre eljutottam az írásig...

Mike!
Nagyon tetszik a házatok és a mellette lévő kis zugos kert is hangulatos, de amit most csináltatok meg az is gyönyörű, mintha kertész munkája lenne. Helyes a kis pasitok az új ülésben.

Mi is akarunk venni, de még csak a tesztek nézegetésénél tartunk, mert mint mindenki szeretnénk a lehető legbiztonságosabbat venni, jelenleg mi is a Maxi Cosinál és a Römernél tartunk.

Huni!
Nagyon szép a ti kertetek is és gyönyörű a füvetek. Csináltok vele vmi extrát vagy csak magától ilyen? Mi is ilyen füvet szeretnénk.

Mamiblue!
Szép színű a házatok! Imádom a sárgát. A miénk zöld, de azóta se értem, hogy miért ezt választottam... De majd egyszer átfestjük mi is sárgára.

Csoki!
Gyerekdoki ügyben csatlakozom az előttem szólókhoz. Maja változatlanul cuki.

Panni!
Nagyon cukik a hintában alvó kismanók! Na persze a kirándulós képen is arik és ti ia csinik vagytok a nagylányoddal!

Mona!
Dani ügyi! Kitartás! elseje már nincs messze!

Dudu!
Nagyon helyes Lili! Mi is készülünk az állatkertbe.

Rólunk:Mira már ezerrel mászik, felül feláll, foga még nincs. Szopizás véget ért, mert elfogyott a tejcsi. Mi nem eszünk tejes cuccot egy éves korig a kezén lévő ekcéma miatt.

Nem tudtok vmi homeós szerről, ami jó lehet ekcéma kezelésére?

Teljesen be vagyok parázva, mert mostanában időnként érzek vmi naygon tompa fájást a cickómban. Nem tudom mi lehet...???
Volt vkinek ilyen mikor abbahaygta a szopiztatást, mert arra gondolok, hogy emiatt lehet.... vagyis remélem...Hívjam fel szerintetek a nőgyogyimat?

Mindenkinek szép napot, jó sétát ebben a szép időben!

Kép
mirosz

Kedves "Zugolvasó"!

Nagyon örülök, hogy olvasgatod a fórumot. Annak kevésbé, hogy az olvasottakat a pároddal megosztod. Az pedig, hogy a párod, aki mellesleg a férjem kollégája, a munkahelyén az általam írtakkal hecceli a férjemet, az hogyismondjam.....enyhén szólva nem túl elegáns!
Nem gondolom, hogy rossz szándék vezérel bármelyikőtöket is, de az igenis rosszul esik, hogy amit előző nap írok, azt rendszeresen vissza kell hallanom a férjemtől :( Remélem, ezzel a pár sorral nem bántottalak meg :roll:
Vendég

Hú Noémi ez durva! Nagyon igazad van. Én is szoktam itt olyanokat írni, ami nem tartozik a férjemre, pedig nem szoktam őt szidni, de vannak olyan dolgok amik egyszerűen nem tartoznak rá. Főleg úgy hogy mástól hallja vissza.

Kép
Kép
márkanyuka

Noémi nagyon finoman fogalmaztál. :lol: :lol: :lol:
tuza edit

..hű Noémi az ilyen embereket kedvelem ám csak igazán... :evil: :evil:

Kép
Kép
panni7

Hello!

Csoki: a próbálokzás jó!:) Majd rájön, hogy lehet hatékonyabban kúszni, mászni:)

Na, beírattam Matit a suliba! Végülis a kedves tanítónéni mellett döntöttünk(remélem nem változtatnak rajta és hozzá is kerül), viszont lehet, hogy magas lesz az osztálylétszám! Rengeteg gyerek van most, akik suliba mennek! Már a mai napon beíratkozott 100 gyerek! Mondjuk ebből van aki elviszi, mert az állandó lakhely szerinti helyre mindenképpen be kell íratni!

Mirosz: Ekcéma elleni kenőcsöt én a biofalva-ról rendeltem, nem homeos, de gyógynövényes és jó volt! Jelentkezz sűrűbben, és képeket is kérünk ám!!! Ciciben csomó nekem is volt Tamara után, én azért elmentem uh-ra...biztos ami biztos, de nem volt gond!

mamiblue

Edit!
Köszi ezt mind csinálja...
forog is mindkét irányba. Ülni meg már feltornássza magát de hogy hogy.... :shock:
mostmár kezd mocorogni...
noémi :roll: :shock: :shock: :shock: :twisted:
Vendég

Tényleg nem akartam ezt a dolgot túlreagálni, hiszen a fórumot bárki olvashatja. A munkahelyi heccelés sem üti meg azt a mértéket, ami miatt ki kéne akadnom. Mint mondottam, biztosan nem rossz szándék vezeti. De kezdek már tartani attól, mit is írhatok le itt, hogy ne váljon aztán kínossá nekem, v. a férjemnek :? Igaz, idáig sem írtam kínosabb dolgokról. Alakulóban az üldözési mániám... :) Ez a téma részemről lezárva.
Vendég

Mamiblue!
Mi a neve a kenőcsnek?
Én csomót nem érzek csak tompa fájást vaygis nem is fájást csak érzek vmit., amit a másiknál nem.

Kép
mirosz

Noémi ne te kérj elnézést :) A fórum nyílvános ha én a tegnap éjjel rosszul sikerült bankrablásomról számolok be igazán nem duzzoghatok érte ha egyszer csak számonkérnek.. Ez inkább egy picit inteligencia kérdése...ahogy mondtad "nem elegáns" :?

Kép
Kép
panni7

Mirosz: Ekcéma elleni kenőcs!:) Ez a neve... Álítólag, ha már nem szoptatsz, akkor is még 42 napig termelődik valamennyi tejcsi, nekem ezt a védőnő mondta, lehet azt érzed!

Noémi: Hát lefoglalhatná magát mással is,mint hogy másnak keveri a sz@rt!!!! :shock: :? :roll:

mamiblue

noémi
emellett én sem tudok elmenni szó nélkül... azért ha belegondolok milyen intim dolgokat is beitrunk ide :oops: de ha valaki ezen élvezkedik az beteg, szánalmas bunkó :twisted:

méredzkedtünk:10 kiló :oops: hopika

itt egyébként nincs védőnő

csoki
na látod, beindul az a babó :wink:

vonalzó: 5 nap múlva 8 hónapos Regina :wink:
nora80

Azért túlzásokba ne essünk!
Én is sokáig voltam olvasó üzemmódban, mert nem mertem beleszólni egy kialakult társaság beszélgetésébe. Viszont érdekeltek a felmerülő problémák és megoldások, hiszen nekem is voltak hasonló gondjaim. Mint megállapítottuk, a fórum nyilvános. Nem élvezkedésről volt most itt sem szó, csak egy kis meggondolatlanságon. Az illető bizonyára nem is gondolta át, hogy esetleg kellemetlenséget okozhat, biztos nem akart semmi rosszat. De nem is történt semmi komolyabb , és itt szerintem tényleg lezárhatjuk a történetet. :) Csak utoljára: amit itt írok, azt nem a férjem fülének szánom (bár titkaim nincsenek :) )

Ami a sütit illeti, a szalakális receptet el is lehet felejteni :cry:
Vendég

Fél szemem rajtatok! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Lánykám meg van keresztelve, biza! :D Jó volt nagyon a szertartás, előtte aludt a kocsiban, úgyhogy teljesen elemében volt, be is nyomtuk a cumit a szájába, mert túlordította a papot! :) Nagyon bejött neki Emó, sokszor emlegette a szertartás alatt, mondta is, hogy őt öntötte le legjobban meg neki ment leginkább a szemébe a cucc, és nem is sírt! Nagyon jól viselte! Igazán büszkék voltunk rá! :lol: Apukája fogta, azt mondta a pap, nem fontos a keresztszülőknek fogni, mert demokrácia van, és ott van, akinél tűr. :) Unokatesóm jó képeket csinált, úgyhogy ha nem baj, tele rakom az oldalt! :D
Az étteremmel nem voltunk elégedettek, a Da Vinci étteremben tartottuk, Kriszta, neked mondom, hogy én is szegedi vagyok (eddig lehet hogy elfelejtettem írni, pedig már akartam), itt születtem, és itt is éltem majd' 20 évig, szóval lehet hogy ismered a helyet. Na rántott husi olyan volt, mint a cipőtalp, a mozzarellás husin nem volt mozzarella, töltött gombával 1 miniatűr volt a tálon... szal gáz volt! :( Meg a családom is kicsit csalódást okozott, néhányan úgy viselkedtek, mintha ingyen lenne, és senkinek nem kéne érte fizetni, borokat rendeltek, meg meghívogatták kedvesen magukat egy-egy körre persze a mi kontónkra! Na eről ennyit! :evil:
Viszont jó volt, hogy anyukám és apukám családja a válás óta (10 éve volt) nem találkozott, és annyira csodálatos érzés volt látni atemplomban, hogy a két mamám egymás mellett ül! :lol: Meg apukámmal is beszélgettek, kötetlenül, szóval ez már kellett.
Emmus rengeteg gyönyörű ruhát kapott, majd apránként képeken úgyis látjátok. :D Keresztapjától kapott fülbevalót, Keresztanyjától karkötőt, Dédijétől gyűrűt! :D

Röviden ennyit a keresztelőről! :D

Más újság nagyo nincs. Emmus durván áll, néha elengedi a cuccost, és nem esik el azonnal! Kis erő benő! :D
Hát, én nem járok túl sűrűn védőnőhöz, nem is várja el, de azért saját eszemtől elkullogok tanácsadásra, de csak mert kivi vagyok, mennyit nőtt, meg esetleg tápit kell felirítni! Oszt ennyi! :D
Képzeljétek, a napközbeni hosszas altatásoknak vége! Hagyom sírni a kis drágát, és már 1 perc nem is tőúl komoly bőgicsélés után elalszik!!! Imádom!!!! :D És nem is olyan szadi módszer, mint először gondoltam volna!

Nora! Szép súlyban avgytok! :D Jaj, óceán, de szép is az... Regi biztos élvezi a klímát! :D
Noémi! Hú remélem engem sem olvasgat ismerősök közül senki, még nem jelzték legalábbis. De ahogy a többiek is fogalmaztak, igazán kultúráltan fogalmaztál! :D
Edit! Alexnek jobbulást!
Nem is tudom, azt mondtam, hogy betegek voltunk kicsit még a keresztelő napján is? A torka fájt meg lázas volt. Ahhoz képest szépen viselkedett. :D
Ha nem haragszotok, telerakom az oldalt, kicsit sok, de olyan jól sikerültek! :oops: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

dincuska

Bocsi, kis sajtóhiba a helyesírási hibákon kívül :oops: :lol: Szóval, ott az nem Kriszta, hanem itt ki akartam cserélni Márkanyukára, csak a másik topicban is van egy szegedi, és hát úgy maradt! Bocsi! Asszem megyek aludni! :D

dincuska

De jó képek! Most belémnyilalt, hogy nekünk is kéne már szervezkedni keresztelő-ügyben. Csengét az 1 éves szülinapjával egybekötve kereszteltettük, így én ezzel egyszerre 2 vendégséget "intéztem el". Most is ezt tűzöm ki célomul, úgyhogy augusztus vége lesz belőle :D
Vendég

Dincus gyönyörűek vagytok.!!!!!!
( KÉrlek rakj fel egy képet, ahol nem vigyorogsz, mert már azt gyanítom, hogy oda varrták a szádat :lol: :lol: )
Azért kicsit irigy vagyok. Nálunk nincsen keresztelgetés, mert én zsidó vagyok, a férjem meg katolikus. Nem szeretnénk mi választani a két vallás között.Mondjuk mi nem is vagyunk hit hűek.De ilyen képeket látva azért megbánom.
tuza edit

Jó reggelt :)
Dincuska nagyon szép volt a keresztelő és csinos az ünnepelt :) Igazán hősiesen bírta a felhajtást :) Éttermet sajnálom -mi is ilyesformán tervezzük -itt a tó parton van egy jó kis étterem szerintem ott fogjuk tartani az ebédet.De hogy mikor? És a keresztszülők körül is van még egy kis bizonytalanság...Talán mi is egybe kötjük a csapat egy éves szülinapjával...
Nora -10 kiló :) ? Azta ...esküszöm a képeken nem látszik az a tizes :) Berni 8,5 kiló de majd leszakad tőle a karom...
Mandala mizu? :) Lelked? Férjed? Mesi baba? Ne csak kukucskálj itten hanem tessék mesélni...! :)
Én egyáltalán nem látogatom a védőnőt.. :oops: Ő néha rajtunk üt aztán annyi ..gyerekorvoshoz kéthavonta megyünk egészséges rendelésre -mostmár szívesen járunk hogy lecseréltük a régi doktornéninkre...ő meg hihetetlen jófej :) (Csoki ne hari de akkor is fenntartom a sztetoszkópos dolgot ha közel és távol ő az egyetlen doki -azt a helyes kislányt ne kockafejűzze!)
Ma szerintem itthon tevékenykedünk sétálunk mert nagyon szép idő van..Tegnap fogadóórán voltam Barbi ovijában -májam kb 2 kilót hízott annyi szépet mondtak a csajszimról -viszont jeleztem hogy az ikreket is oda szeretném íratni- mondták hogy jó hogy szóltam mert a 2009-es keret már betelt nekünk ugye 2010-re kell a hely na oda még beférünk :shock:

Kép
Kép
panni7

Atyaisten - ez komoly, hogy az oviban is ilyen várólisták vannak? :shock: Én meg nyugodtan lógatom a lábamat, gondolván, hogy bölcsisek úgysem leszünk, az ovival meg haj de ráérünk. :?

A keresztelős képek egész nagy izgalomba hoztak, minthogy a héten végre én is eljutottam odáig, hogy szereztem időpontot: nekünk a jövő héten vasárnap lesz (anyák napja :wink: ). Tegnap épp néztem volna valami alkalomnak megfelelő rucikát (mármint Zitukának). Hát, láttam egy hasonlót, mint amilyen Emmácskán van, de jóval egyszerűbb volt, és azért dobtam egy hátast, amikor megláttam, hogy 8500 Ft. :shock:

italoman

Emma gyönyörü..... Mikor lecc már tali....
Bennem is feltörtek az emlékek...
2007.09.30
Kép Kép Kép Kép Kép
És nem tudom miért vágtam oan hülye fejet mikor locsolták :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cegény oan hasfájos volt de abban az egy órában meg se mukkant... :lol:
Vendég

én a rucit 2500 ért vettem ugy rendeltem netről... :wink:
Vendég

Hello!

Panni: Egyébként az ovikban azért tesókra számítanak és fel is kell vegyék őket.Azt azért senki nem kívánhatja, hogy 2 helyre cipeld a csapatot! Nekem Sebi még a pociban volt, de már kérdezték, hogy ugye ő is ide fog jönni?! :)

Ildikó: Itt felénk kicsit olcsóbb már 5-6 ezerért lehet kapni ilyen csini fehér rucikat!

Fáj a fejem...Reggel vettem észre, hogy lehúzott ablakkal, kulccsal és gyújtással hagytam a kocsit! Apa most tölti az aksit :oops:

mamiblue

Sziasztok!

Dincuska: gratulálok a keresztelőhöz, az éttermet pedig sajnálom. Nem ismerem ezt a helyet, és ezek után nem is tervezem, hogy oda menjünk enni. Amúgy mi a Kiskőrösi és a Fehértói halászcsárdát szeretjük nagyon, de a Kiskakas is jó, főleg hogy hatalmas adagokat adnak, én az én adagom felét haza szoktam vinni.

Csokinyuff: nem is vágtál hülye fejet, inkább nagyon jól nézel ki, főleg hogy eddig nem is láttam rólad teljes arcos fényképet. Na végre!

Nálunk nem lesz keresztelő, a férjem katolikus, én pedig nem vagyok megkeresztelve és nem is szándékozom.

Majd dobok egy videot ahogy Ádám mászik.

Kép
Kép
márkanyuka

Mamiblue: aksi... :lol: Szerintem a férjem leszedte volna a fejemet :roll: Amúgy tegnap hozta a postás bácsi a vezetői engedélyemet. Úgyhogy muszáj lesz vezetnem, csak már nagyon régen ültem a volánnál, félek is egy kicsit.

Kép
Kép
márkanyuka

Akkor tessék :lol: :lol: :lol:
Azért van rajtam fél kilo vakolat maradék mert barinömmel minden honapba eccer csinálunk ien idota képeket amikert aztán átcicomázok :roll: :lol: :lol: :lol:
Kép Kép
Vendég

Kép
Kép
márkanyuka

Csokinyuff: nem változtatok a véleményemen, nagyon jól nézel ki.

Dincuska: te is nagyon jól néztél ki a keresztelőn, szuper a frizurád és neked is nagyon jól áll a smink.

Kép
Kép
márkanyuka

Judit! ez haláli remélem Majáról is hamarosan tehetek fel iet :roll:
Vendég

Sziasztok!

Dincus, Csoki, nagyon szépek a keresztelős képek. Étterem, rokonok, no comment.

Ovi: nem tudom még, mi hová fogjuk járatni Esztert, mindenesetre jó, hogy felvetődött a téma, mert akkor körülnézek és elkezdek telefonálgatni.

Jaj, Csajok, ma szedték le a szemölcsöket a talpamról és TÚLÉLTEM!!! És egyedül jöttem haza (BKV-MÁV). Most kezd kimenni az érzéstelenítő, kicsit sajog. Kötés holnap reggelig rajta lesz, utána szabadon. Kontroll-hegyek várnak rám, remélem, nem újul ki, mert nem volt egy leányálom a talpba-lidocain. De arra gondoltam, hogy ha a szülést túléltem, akkor ezt is :) Aztán itthon kaptam ebédet, közben a védőnő is járt nálunk, most szieszta mindenkinek. Azt hiszem, ledőlök én is a nagy izgalomra.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Köszi mindenkinek! :D

Ildi! A rucit Cegléden vettük, az expon kinéztük őket, és 3600 volt a ruci!!! Nagyon szívesen hozok bárkinek, akinek kell, aránylag útbaesik KIstelekről Cegléd. :D És nem drága tényleg ahhoz képest, hogy én is miket láttam... :shock:

Ági! De jó, grat a túléléshez! Lidocain?? Jajjj, de jó hogy túlvagy rajta. :D

Csoki: tökjól néztél ki, én sem tom mi a bajod magaddal. :D Csinka voltál! :D

Márkanyuka! Aham, a fehértói tényleg jó, de én úgy veszem észre sokat esett mostanság a színvonal... Múltkor ettünk ott, de már nem volt olyan bőséges. Viszont érdekes, hogy az autópályával nemhogy csökkent, nőtt a forgalmuk, mindig sokan vannak.
Boldog névnapot Márknak! :D

Panni, Noémi! Biztos jó lesz egybekötve a szülinapival! Legalább egy kiadás alá tartozik! Meg szép is! :D

Edit! De édi vagy, jaj felvarrattam! :lol: Zsidó vagy, nem is tudtam. Na a picinek lesz majd dilemmája. :D Bár nem hiszem, hogy ezen fog dilemmázgatni... :D

Na szaladok a krumplikrémlevesemhez... :D

Szép napot!!!! És még szebb hétvégét! :D

dincuska

Helló Mindenki!

Már ezer éve voltam, nem volt időm jönni.

Most majd többször jövök, ugyanis képzeljétek:
Februárban beneveztem Karinát egy babaszépségversenyre és bekerült a döntőbe :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D

Most óránként nyomatom a szavazatokat. Légyszi szavazzatok, ha tudtok:
http://www.baon.hu/index.php?apps=verse ... ar_cache=1

Bács-Kiskun megye legszebb gyermekét keresik.
Most megyek és olvasok.

Kép
csiper

Dincuska,
aranyos vagy, de véletlenül épp ma délután kaptam rucit. Nagyon édi, kis hófehérke, de ne túl csicsás, és van hozzá kis buggyos-középkorias alsógatyóci meg sityak is. :D

italoman

Ja, és nem mellékesen 3800 Ft volt. :wink:

italoman

Csoki: Biztos Tündére gondoltál :wink:

Csiper: Most rohanok, de ha nem felejtem el holnap regisztrálok és szavazok!

Jövőhéten megyünk pancsizni Kolpingba!!! Úgy várom! Megnézzük a babaúszást, ha tetszik neki, akkor itthon is megyünk...meg el akarok menni majd tornára is, csajoknak is lesznek tök jó foglalkozások:)

mamiblue

jahhh igen márkaanyuka és mamiblue kicsit összekeveredett ez a pár hét kihagyás után boccsi :oops:
Vendég

Pogi
http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=9442
Annyit áradoznak róla, érdemes lenne ezt kipróbálni.

Ekcéma - homeopátiás cuccok
http://homeopatia.origo.hu/index.php?p= ... how&cid=27

Tegnap voltunk egy homeopata bőrgyógyásznál, és a már mástól is hallott Weleda készítményeket ajánlotta - amellett persze, hogy felírt néhány dolgot.

Echinacea - csajszik, ha jól emlékszem, akkor valamelyikőtök ad a gyerkőcének. Talán Huni?? Azt tudod, hogy szünetet kell tartani? Nekünk úgy kell szedni, hogy 2 hétig 3*1 golyó, 2 hét szünet, és ezt még 2x kell ismételni.

mikegirl

Dincuska
Képek nagyon jók!!!! Emma baba naggyon-naggyon helyes!!!
:D

Mamiblue
Még jó, hogy megvan a kocsi :lol: Ahhoz képest mit számít egy kis aksi töltés :wink:

Márkanyuka
Aztaaaaaaa!!!! Ezek a praclicsattogások :lol: :lol: :lol:
Boldog névnapot a kis tapisnak!!!! :lol:
Nekünk azért így még nem megy, de szerintem hamarosan. Talicskában már nagyon szuper, és olyanokat kacarászik közben Ati :lol: :lol:
Csajszik, Ati négykézláb áll, és a lábikóját kinyújtja, úgy tolja fel a popiját az égbe. Ebből mi lesz??

Csoki
A keresztelős kép sokkal jobb, mint a vakolatos :wink: Olyan helyes vagy rajta :D

Ági
Jobbulást!!!

Edit
Remélem Alex azóta már jobban van!!! Kösd fel a gatyát, még egy kis kitartás, mindjárt vége :wink Nem tudom nálatok mit mondanak, de nálunk azt, hogy Ámen!!!! :wink:

mikegirl

Edit, nálunk is ez van 1 hete, hogy ringatni kell álmában, máskülönben sírás van. Azt hiszem teljesen hozzászoktam a 4-5 órai alvásokhoz :roll:
A kajálások is mostanság katasztofálisak :roll: . Mindent megeszik, de nagyon keveset, felét mind szokta. Fél üveg kaja, és ha tápszert kell ennie, előtte 20-30percet veszekedünk, nemigazán kedveli már :roll:
Kiváncsi leszek mit mondanak Alex szemére, mert én is vittem volna Danit, de a dokinőnk lebeszélt, hogy várjuk meg az 1 éves kort, mert nagyon széles Dani orrnyerge, és azért látjuk fúrcsának a szemét :roll: .
Márkanyuka, nagyon ügyes Ádám :wink: . Dani integetését nagyon ki kell érdemelni.
Csajok, hogy néz ki az ekcéma? Az viszket a babóknak?
Dincuska, nagyon szépek vagytok, no és Emma, csodaszép babó :wink:
Márkanyuka, nagyon ügyes Ádám, hűű milyen gyorsan mászik :shock: :lol:
Mi ahová csak tudtunk, raktunk szőnyeget, de Daninak már nem elég sehol a hely és mindig a taposón köt ki, én meg állandóan aggódom, mert azt hidegnek találom neki :roll: .
csokinyúff, ti is nagyon szépek vagytok :wink:
és megvan a túró rúdi :lol:
Kép
nagyon érdekelnek az újságok :lol:
Kép
pórszívóval is jó barátságban vagyok :lol:
Kép
cipőket is szeretem nyalogatni :lol:
Kép
már a lépcsőn is próbálkozom
Kép
elég rossz felvétel, de a lényeg látszik
http://videa.hu/play.php?v=UbqU9DGZsvpLeYDE
bocsi a sok képért :oops:

Kép
mona76

Kép
kis pupu

Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

Sziasztok!

Régen voltam, de olvasgattalak titeket!

Mindenki csodaszép és nagyon ügyi!!!!

Gratulálok a keresztelőkhőz, mi azt hiszem nyáron fogjunk megkeresztelni Hanguszt, bár még nem döntöttünk!

Rólunk pár szó:
Előbújt az eleső két fogunk, nem is szenvedtünk túl sokat!
Viszont nem túl jók az éjszakák, éjfél után örület veszi kezdetét. SOkszor fél óránként, óránként kelünk. GYors simi és alvás tovább (állva fogad az ágyban), de zombulok rendesen!
Hangyusz mellett egy percem sincs, jön- megy, tesz- vesz, tehát egy kis aktív gombóc. Ácsorog és az ágymentén sétálgat. Ja és nagyon vagány gyakran csak egy kézzel kapaszkódik, sőt olykor még azzal is megpróbálkozik, hoyg nem kapaszkódik. Na én ilyenkor lábon hordok ki egy infarktust!!!!!!
Mostmár állásból leül, legugól, legalább emiatt már nincs esés:)
És 3 napja egyfolytában kiabál, de megzabálom, meglát, jön ölel, puszil.
Na jó nem áradózom, de iiiiiiiiiiiiiiiiiiimádom!!!!!!!
Viszont az étvágya eltünt, mi is fele mennyiséegeket eszünk, ahot képest mint eddig ettünk, de nem baj!!!!! Éjszaka is egyszer még eszünk!!!!!
A súlya múlt héten:8160 gr volt és 69 cm!!!

Na jó megyek!
Holnap meglátogatjuk uncsitesóját ( 6 hónapos), most meg megyek Apázni egy kicsit!!!!!

Mindenkinek nagy Puszi és ölelés!!!!!

Igyekszem gyakrabban jönni!

Kép
kis pupu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?