Luca!
Én a vérvétel után 2 hétre rá érdeklődtem, akkor már ott volt a védőnőnél.
Egy egyszerű kispárnám van, azt tettem a pocim alá. Hát nem lehet egyszerű mutatvány a másik oldalra való átpakolás gondolom.
Honey!
Én már 3x vettem be a Magnerotot, és mindig volt hasmenésem, így még teszek egy próbát a citrittel is, ha azt is így reagálom le, maradok a Magne B6-nál teás feloldásban.
Ma éjszaka olyan lábgörcsre ébredtem, úgy fájt, hogy bőgtem. Ráadásul nem a vádlim, hanem oldalt görcsölt. Életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen is lehet. Ha a vádlim tesz ilyet, ráállok, sétálok, és rendbejön. De ez, röhögött rajtam. Hiába csináltam bármit is. Nagyon rossz volt. Most nem tudom, hogy Mg hiányom van mi miatt görcsöl a lábam. Pedig iszom a pezsitabit, meg most szedem tablettában is, szóval nem tudom.
És képzeljétek. Jövő hét vasárnap megyünk mi is 4D-re a Genesisbe. Kéredzte a csaj, hogy miért megyünk hozzájuk, hisz itt is van 4D, de mondtam, hogy a ti tanácsotokra, mert csak nagyon jót mondtatok eddig róla. Szóval ti vagytok a reklám. Remélem akkor kiderül, hogy milyen színű csíkot kaphatok én is.
Bagz!
Nem semmi a te történeted se! Miért ilyen bunkók az orvosok?
Gratula a bébi növekedéséhez!!! Én is kezdek hasonlókat érezni, és olyan klassz.
Kistigris!
Azt jelenti, hogy mellé volt írva normál határérték tól-ig, és abba a tartományba nem esett bele legalább a fele. Mostmár legalább tudom tőletek, miért van az a sok csillag.
Money!
Hatalmasat nőtt a pocid, olyan szép kismamis!
Holka!
Milyen nagy a babád. 440g? Az már majdnem fél kiló kenyér.
Márti!
Örülök, hogy minden rendben, és gratula a kislányhoz!
Dan6!
Neked pedig az egyértelmű fiúhoz gratula!
Azért csak kiegyenlítődik itt a fiú-lány arány, ahogy elnézem.