Fruzsi Drága

Itten vagyok. Utolsó előtti napom a mhelyen. Olvasó üzemmódban vagyok és nem tetszik a szárszós hangulatod.
Amúgy nekem is nyomott, biztos ez a mágneses vihar, éjjel sem aludtam jól. Szám telement gyomorsavval, aztán meg felriadtam mert begörcsölt a vádlim, dobtam is át apukának jobbra azonnal, szegény szerintem alfában maszírozott. 

Nagy gratula Hicunak a babához!
Ann
nemis mondok semmit, de most mááá talizhatnátok hamarosan. Drukkolok nektek. Lehet, hogy holnap már Te leszel a nagy babás hír.
Boróka
Csókoltatom a kis rosszcsontot odabenn és mondd meg neki, hogy tartalékoljon az energiáival, mert közeleg neked is a tali, tudom még azé 41 nap.

Tündi
Múlt héten nyilasnak jósoltak, de még bejártam ezen a héten és a piacon is körülnézek rendesen a babaholmik között, ja és akciós KIKA cuccainkat sem cseréljük, le! Szóval nem nyertünk.
Bár akkor Te sem mentél volna a Börzére 

. Remélem érted a célzáááááást!
Émmeg nekem még nem volt terheléses cukor vérvételem, és 5 hete nem voltam UH-n. Most megint izgulok, hogy mindene legyen OK a bébinek, és még mindig nem tudom, hogy ki is lakik bent, pedig minden nap megkérdezik és mosolyogva falra mászok tőle.
Na puszka
Noémi
28+4

Dádá lesz...