2003.10.31 21:14
2003.10.31 21:29
) is volt itthon, amibol az elmult egy oraban megalkottam valami Porsche cabriot, de az is lehet, hogy nem Porsche, de majd rafogjuk. Egy matchbox-ot masoltam, remelem Gyuri ertekeli majd!
Volt nagy bumm, es utana siras-rivas! 2003.10.31 21:30
Biztos szupi.
jó lehet. 2003.10.31 21:30
Tényleg édes.

Roni is 2-szer ébredt az éjjel és 7-kor kelt.
A kocsiban is eljátszot, pedig már sötét volt. Ki érti ezt?
2003.10.31 22:13
2003.10.31 22:18
. Az esés nélkül persze.
Bili
(bocsi) Te sem lehettél egy áldott jó gyermek
2003.10.31 23:45
jó lenne, ha legközelebb nem kellene várnod

majd ledobáljuk a gyerekeket a szőnyegre
marcipán Porschéra gondolok elsősorban
2003.10.31 23:54

2003.11.01 00:23
. Én főleg a fűszeres, zsíros kajákat iktatom ki, ebbe ugye nem tartozik bele a csilisbab meg a szalonna
... tojás, csoki egyenesen tilos, kevéske tej, tejtermék, gyümi módjával, zöldségek nagyon nem. Elvileg. De inkább tapasztalat alapján, pl én zöldet ehetek amennyit akarok, kivéve a paprikát. Okosabb lettél?? Viszketésre kálciumot próbáltad már? Nekem be jött még a 10kömöm is...
. A bébicsősszel is jól elvannak, dehát ők választották maguknak
.
. Felálló kislegényhez gratula. Nekem mákom van, Zsófit Dani megtanította leülni: derekánál átölelve lehúzta a földre, mikor felállt a kiscsaj. Eredmény: Zsófi biztonságosan áll fel és le is tud ülni
Bocsika, nem hagyhattam ki ezt sem, de túl jó a fantáziám
... Különben nálunk is én vagyok a puceramester, már rég miliárdosnak kéne lennem
, remélem most már te leszel Zugló réme az utakon (és szép lassan tágítod a kört)
! 2003.11.01 07:40
Mért nem szereted az anyóst? Ha megkérdezhetem. 2003.11.01 09:11
Azt hiszem Mariann írta anno,hogy mikor Marcit kezelték a Svábhegyen akkor őt ki is küldték órákra a kórteremből és az utcán az autóban kellett várakoznia
. Múltkor láttam a Tvben,hogy el akarnak fogadni (vagy már el is fogadták ) valami olyan törvénymódosítást,hogy ha az orvos úgy látja,hogy a szülő jelenléte hátráltatja a gyógyulást,akkor ki is küldheti a kórteremből
Hát ez nagyon durva,nem? Szegény beteg gyereket nem elég,hogy az orvos vizsgálja esetleg fájdalmat is okoz és akkor még az anyja sem lehet mellette,hogy fogja a kezét!
) és csak néha a nagyágyban vagy mindig mellettetek?És ti tervezitek kiságyba szoktatni őket? Ha erre lenne valami ötletetek,akkor azt szívesen venném!
Artúr is szeret bámészkodni a boltban.
Viccesnek hangzik,de élőben én sem mosolyognék! A láz utáni kiütések elmúltak már?
2003.11.01 09:13
2003.11.01 09:35
2003.11.01 09:43
2003.11.01 10:27
Amugy a Lego mar csak ilyen szempontbol is jo jatek: fentmarad, neha meg akkor is, ha lehuzzak!
Bar az ejszaka egy rovid masodpercre azt hittem jobban vagyok, egeszen addig, amig fel nem keltem.
.
)! 2003.11.01 11:26
Szóval nevük nincs, csak ki van írva, hogy bébiruha vásár. Egy ütött-kopott ajtón kell bemenni, de ha autózol a Dembinszkyn, akkor is látni, nekem úgy tünt fel. Legközelebb, ha arra járok, megnézem, hogy vannak nyitva, de legkésőbb hétfőn, ok?
De a helyedben valszeg én is tojnék magasról az önérzetére, csak ne vigyék el. Drukk!
de a pénzt még nem tudta megmutatni
Azt hiszi, azért, mert vállalkozó, egyből gazdag. Amikor nyűgöm volt a terhességgel, (semmi extra, a szokásos bálna-és fáradtságszindróma) azt mondta: "te akartad annyira azt a gyereket, most viseld!". Az, hogy már 4-5 hónapja próbálkoztunk, és hogy ehhez Peti is kellett, valahogy nem esett le neki... És még sorolhatnám. Szerencsére férjem is igyekszik távoltartani magunkat tőle, abszolút udvariassági ebédekre korlátozódik a kapcsolat.
2003.11.01 11:33

2003.11.01 12:42
2003.11.01 12:55
), és csak reggel veszem magam mellé, hogy tovább tudjak aludni, így 7.30 és 9.30 között ébredünk.
Ha éjjel felsír először várok kicsit, hátha visszaalszik, de ha 1-2percen belül csak erősödik a sírás, akkor kiveszem és megszoptatom. Utána visszaalszik és visszateszem a kiságyba, ha netán felébred mikor visszateszem akkor sem veszem ki többet, hagyom sírni és kimegyek. Kb. 5perc után ha nem hagyta abba visszamegyek lefektetem, betakarom, majd megint kimegyek. Utána 10 perc, majd 15 perc múlva, ha addig sem hagyta abba, de ált. a 3.terminusban már alszik.
Tudom rosszul hangzik annak, aki nem hagyja sírni a gyerekét, de mi már elég sok mindent kipróbáltunk és egyedül ez ami bejött. Még mindig ébred éjjel, hiszen napközben nem eszik mennyiségeket, ezért ilyenkor mindig megszoptatom, mert szerintem éhes, de szopi után már nem hagyom magam bepalizni játszásra. Éjszaka aludni kell!
Nem lehet, hogy csak túl sok a savad? Van időd enni rendesen? Aggódom
, karácsonykor már saját kezüleg készült díszeitek lesznek az tuti.
Remélem a kezdeti nemszeretnekovibajarni utan azert megszereti majd. Drukkolok!
45perc után, ááááh

máskor ált. 1,5-2órát alszik 2003.11.01 12:56
3 napja 12 órákat szunyál éjjel!!!
Büdös kölkök egyék, amit tálalsz
De már nyílik a csipája...ajjjaj.
2003.11.01 14:20
Pedig akkor már 6 éve együtt voltam a párommal. Ők is elváltak már.Ha mi nem megyünk nem jönnek. Anyósom eddig 3x látta a babát. Sogórnőmék nem laknak messze (kb. 4 buszmegálló) tőlünk de még meg se nézték a gyerekeket. Hát ennyit a férjem családjáról. Tudnék még mesélni róluk.
2003.11.01 15:05
2003.11.01 15:09
milyen hosszú ideig lehet adni? Azt néztem, hogy van benne pl. belladonna, ami méregszámba vehető. Ja, és Julka már 6 hó fölötti, egész pontosan 6 hónapos és 12 napos
Homeopátiás, nyugtalanság elleni kúp. Lázas avagy láztalan állapotban. Biztos sokan viszik, mert a gyógyszerésznő -aki másképp nem túl jártas a hp-ban-rögtön kérdezte, hogy nem alszik jól a pici?
írtam adatkiegészítő mélt!
majd számolj be a fogyasztásáról is, jó? egyesek szerint sokat eszik Bpben, mások szerint keveset, kéne egy elfogulatlan vélemény
Mármint a Fabiáról beszélek
neked van ilyen kendőd, nem tudsz valami megoldást? szám, méret nincs a kendőben, rosszul csinálok valamit? kendő párnája, farka a jobb vállamon, a balon lóg a gyerek.
Engem már előre kiráz magamtól a hideg. Jön egy kifestett szörnyű nőszemély (ha nem kifestett, akkor az a baj) és elviszi a drága kicsi fiamat Talán le kéne ülnöm a kamera elé, és elmondanom magamnak, hogy mit nem szeretek anyósomban+anyukámban. Hátha segítene 20 év múlva
2003.11.01 15:16
Lehet hogy én is kipróbálom majd.
2003.11.01 16:30
Én egy doboznál többet nem adok Zsebinek, aztán majd meglátom, lesz-e visszaesés. Különben is, azért annyira nem csípi a gyerek a kúpozást (én se venném jó néven naponta 2x
)
És annyit tud a saját nyavalyáin siránkozni, hogy az borrrzasztó
, hiába itatom meg és múlik el a dolog, 10 perc múlva kezdi újra. Sajna, Timi is ilyen, azt hiszem már megint a férjem génjei a ludasak
2003.11.01 17:33
2003.11.01 17:35

bocsi, akkor valsz. nem volt ennyire vicces, és asszem én sem fogok ennyire röhögni, ha majd Dani csinálja ugyanezt
2003.11.01 20:19
2003.11.01 20:54
2003.11.01 21:12
Azt hittem ez valami rituálé
(Na nem a piától, csak kórus
) 2003.11.01 21:24
2003.11.01 21:51
2003.11.01 22:02
Egyebkent nekem is Hauck kocsim van (Denver), dognehez, 16 killa, de ide a falusi utakra teljesen jo, emelgetni nem kell, vsizont birja a strapat
Na szal az esernyokocsi erdekelne
2003.11.01 22:52
Emiatt ordít, kapaszkodik belém, húzóckodik fel. De sajnos semmi mással nem elégszik meg, csak én kellek neki
. Ha kimegyek a szobából, üvölt... Ehhez még egy jó kis nátha...
.
.
. Ejnye-ejnye
.
. Én bizti összetörném...
. Beki még csak a kakis pelust tudja leszedni magáról és bele tapicskolni, de az is elég
.
.
. Azóta szépen időpontot kér
.
Érdekes... Amikor elmentünk sétálni, mindenkire nevetett, kurjongatott a kutyáknak-babáknak... Itthon meg ordít, pláne ha nem lát...
.
.
". De csak az én lustaságom miatt, mert ő elalszik bárhol, ha előtte melléfekszem és szopizhat. Kb. 6 és fél hónaposan kezdtem el a kiságyba szoktatni, először forgólódott, sírt, akkor kivettem, megszoptattam, simiztem, énekeltem, közben visszatettem, simi+éneklés folytatódik, oldalra fordítás, cumi a szájba, éneklés elalvásig. A lényeg, hogy a kiságyban aludjon el. Ez nálunk bejött, próbáld ki, hátha... 

.
(á'la kedvenc anyósom)
Én is így kezdtem a babakörömvágási pályafutásomat...
2003.11.01 22:58
2003.11.01 23:10
2003.11.01 23:28
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|