A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Kb az egész felvételen ilyen jó képek vannak...talán rémálmaim is lesznek miatta...

Anyósnak megmutattuk a második képet és ő is elkezdte mondani :remélem az a rengeteg kráter a fején tényleg a haja!!
Köszi most reménykedhetek,hogy tényleg csak hajasbaba és nem a koponyája hepe hupás..
Nagyobban jobban látszik miről beszélek
Vendég

Nekünk is hasonló képek készültek...

A "krátereket" nem igazán látom, elég kicsi a kép. Nem lehetséges, hogy a gép sem volt valami hiper-szuper csúcsmodell UH gép? Hol csinálták?

Inkább el tudom képzelni hogy a baba haja miatt ilyen kép, mint hogy gond lenne a buksijával. Az már kiderült volna régen, a dokid szólt volna, ha bármi zavarót lát szerintem... Ne aggódj!

Jó éjt mindenkinek, bár már biztosan alusztok!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Jóóóóóóóóóóó regggggelt Kismamák! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bari
Hol voltatok?
Vizsgálat közben a monitoron se látszódott Dávid rendesen?
Méretek?

Manka
Én is a gézlapra szavazok...

ÉS HURRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Szeptembertől ingyenes lesz a 2 éven aluli gyerekeknek a pneumococcus elleni oltás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(akkor nem kell, hogy Tomi koraszülött legyen... :wink: ... Peti kedvezményes áron kapta meg a koraszülöttsége miatt.... én nagyon fontosnak tartom ezt az oltást....)
Vendég

Gigi a 20 perces felvételen is ilyen össze vissza semmi látszódik!!!
Itt a kenguru gold ban csinálták
Megpróbálom kiheverni...
BPD:8,93
HC:31,76
AC:30,23
FL:6,13
még vannak rajta angol szövegek is...
de én azért szerettm volna látni..még azt sem láttam,hogy van 2 keze és lába...na jó a pöcsét láttam de nem ezért mentem :cry:
Vendég

és még vannak sdzámok is de nem érdekel...ebből semmit nem tudtam meg..
Vendég

Bari
:cry:
És mondani se mondtak semmit? :roll:
Tényleg szokták normális helyen, hogy vagy kevesebbet kell fizetni, vagy ismét visszamenni, ha nem tudnak normális képet csinálni a bébiről...
Vendég

Mikor Pesten voltam, anyával a Mammutba ugrottunk be 3D-re... ott nagyon korrektek voltak...
És ott DVD-vel volt 10000...

Jókat hallottam még a Praxisról és a 4D-genesisről...
Vendég

Sziasztok!

Csiri, ne izgulj! (bár én is lehidalnék...) szépen hízlalod addig a babát, és semmi gond nem lesz, szép, egészséges, érett cuki-babád esz, meglásd!!!

Amúgy vhogy a héten az volt végig az érzésem, h én sem húzom a 40. hétig. A nagyfiammal 2 nap eltéréssel így voltam kiírva mint most, és ő is előbb jött, máj. 30-án! :wink:

Most a koraszüléstől parázok :shock: , de megbeszéltem a babával/magammal, h a 36.hétig mindenképp bírjuk. (aztán lehet, h túlhordom, mint a 2. fiam... :x )

Egyik éjjel felébredtem, h ki kell mosni a babakocsihuzatot! :o

Gyorsan befejeztem a patchwork-takarót is, amit a babának készítettem... 8)

Bárány, ez tényleg csalódás... mi a Praxisban voltunk, a helyzethez képest kihozta amit lehet, de nekem a szonográfus személye volt fontos. minden gyerkőccel nála voltam, elismert név a szakmájában, h vmi gáz lett volna, észreveszi.

Ha a babanet-en jelentkezel be, akkor 9000 ft.- és kapsz dvd+ 1 képet.

a takaró:
Kép

Kép

Kép
zmimi

Annyit kérdezett,hogy mindíg ilíen kis lusta,hogy nem mozog..?
Na ez tudjátok,hogy amúgy is a kedvenc témám...
És azt mondta,hogy ez majdnem az eddigi negatív rekord,hogy ennyite nem látni semmit..

Állítólag mások köhögnek vagy fordulnak eggyik oldalukról a másikra attól elmozdulnak...de őőő természetesen nem!!
És azóta is ugyan olyan inaktív...komolyan mondom szivem szerint ha nem félnék a fertőzésektől beköltöznék a koriba
Vendég

Kösz a címeket de én már nem megyek sehova :?
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:35-kor.
pironya

Bari
Előtte kellett volna enni egy kis csokit, kellett volna egy kis kóla...
Nekem lehet, hogy azért olyan virgonc Tomi mert mindig édességben fürdik :lol: :lol: :lol: :lol:

Zmimi
Jó a takaró :lol:

Nekem csak május 20-a után szabad szülnöm... május 15-18-ig apa Brüsszelbe megy egy konferenciára...
Vendég

Gigi nem tudom de én érzem,hogy amikor mozog akkor is csak a végtagjai csúszkálnak a bőröm alatt...azt ott is csinálta,de semmi helyváltozatás....
De legalább láttuk volna akezeit meg a lábait..
Az első képen egy talp van a másodikon egy kéz...de kettőt nem láttunk 1 kéz 1 láb marha jó
Ésa nő sem volt szimpatikus,és ki volt akadva,hogy minek kérem azt az áramlás(flow) nevű vizsgálatot,és azt is hozzátette,hogy hiába fizetek azért nem én fogom megszabni,hogy mit csináljon...
Vendég

Meg kértem,hogy nézze meg a lepényt...hát megnézte de szinte fölháborodottan hozzátette:MI BAJA LENNE A LEPÉNYNEK???????????? :twisted: :evil: :x
És azt föl se ajánlotta,hogy fél árat fizessek..
Letelt a 20perc kikapcsolta a gépet és hozzátette,az a sok jó kép csak reklámfogás,nem kell azt hinni,hogy mindenkinek lesz olyan jó képe...ez van
Vendég

Bárány
Én ráborítottam volna az asztalt.... :evil:

Helyváltoztatás
Banyek... próbálj meg te úgy helyet, helyzetet változtatni, hogy pl. egy 71 cm-s tv dobozában csücsülsz... :wink:

Tomi is csak a fenekét és a lábiját nyomja ki...
Vendég

Gigi!
Én is erre gondoltam,hogy azért csak a végtagjait érzem mert már kicsi a kéró!! :lol:

És ahogy nyomkodott azzal az ultrahangizével 10 perc után bekeményedett a hasam,akkor már kimondottan lellemetlen volt!!

Na jó nem panaszkodok tovább....

Az asztalborításon én is gondolkodtam :lol:

Többiek ÉBRESZTŐ!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

El is felejtettem mondani Nektek tegnap!!!!
Megszavazták Budapesten is a kismama bérletet!!!!
hurrá-hurrá-hurrá :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Igaz majd csak szept. 1-től, de lesz.

Bari: ne idegeskedj! Biztos úgy vagy vele, hogy "könnyen mondja"!!
Nekünk sem mutatta meg az arcát először, csak nekünk volt lehetőségünk visszamenni!
Gyönyörködünk benne, ha kint lesz, jó???

Gigi: nagyon jó a videó Tomiról!! (ezt még nem is írtam)

Tegnap este olyanokat mozgott a babánk, hogy Apa rendesen felült az ágyba. Egyszer én is megpróbálom majd felvenni :roll: :roll:
bszilvi25

Jó reggelt!

Bari, én sem hagytam volna annyiban az biztos! Ez a nő nem értett hozzá egyáltalán, csak be tudta kapcsolni a gépet, mert megmutatták neki :evil:

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!
Gyönyörű idő van,a csajszijaim is mentek kirándulni,reggel küzdöttünk fél órát éhgyomorra,mert mindenáron térdgatyába akartak elindulni.... :?
Azért akármilyen laza anyuka vagyok,még reggel ku..a hideg van!!!!! 8)

Bari!
:cry: Ne hari,de no komment!!!!
amúgy nekem a kistalpas kép tetszik!Én odavagyok a bébi tappancsokért!!!! :wink:
A Nő genya volt ez tény....viszont azthiszem Pironya írta,hogy 29.hétig érdemes menni....nekünk 24-et mondtak,mert addig látszik kb egészben a baba,utána,hogy a Te szavaiddal éljek,már csak "feldarabolva"...
És Gigi véleményét is osztanám,hogy mit vársz?Jó hogy csak a kiskezét és lábát mozgatja és nem vág le egy akkora helyen minimum naponta 1 tigrisbukfencet.... :wink:

zmimi!!!
Minden elismerésem és hódolatom!!!!A takaró mesés....nekem kb arra lenne türelmem,hogy megvegyem az anyagot.... :shock: :lol:
Vendég

Sziasztok

Szia Bárány

Nem egy szőke fiatal csajszi volt a Kenguru Gold ban?

Nekem is a 21. héten ott csinálták.
Persze, nem látszódott semmi, velem is kifizettették a teljes árat.
Ugyanilyen beszólások voltak.

A 28. héten a brendonba mentünk, ott teljesen jó képeket csináltak, bedig az én kisfiam is elbújt a méhlepény mögé, de addig próbálkozott a csaj amíg ki nem kukkantott a pici.
Többet nem megyek Keszire.
Kép
schopin

Tegnap este óta én kistökim is nagyon inaktív. Most kezdet kicsit böködni :) Ő is csak a végtagjait nyomkodja ki :) Meg a hátát helyezi át jobb oldalról bal oldalra, vagy fordítva, ilyenkor hullámzik a hasam rendesen :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kismamabérlet??????
Az milyen ingyenes?
Vendég

Ráadásúl végig nyávogott a fülembe, elég infantilis volt.

Kép
schopin

Bari: nem ingyenes, de tanuló és nyugdíjas bérlet áron van.
3550.- és nem 8250.- ft!
bszilvi25

Zmimi!

Ez a takaró gyönyörű minden elismerésem a tied, nagyon ügyes vagy!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Schopin,de egy szőke rövidebb hajú nő volt!!!!
Ezek szerint veled sem volt külömb

Csiri örülök,hogy valaki legalább a tappancsot észrevette..
Ja a lányom térdgatyába ment..biciklivel :twisted: :twisted:
Vendég

Na lyányok!!!!
A kisebb lányom mellettem aludt,mert a párom majd csak ma délután jön haza,messze dolgozik és olyan megnyugvás volt,hogy ott szsuszog mellettem....csak mivel ilyen kb 5 éve volt utóljára,elfelejtettem,hogy az én lánykám úgy alszik,hogy a 2,2 * 2,2 -as ágyunkat telibekapja....ennek eredményeként,akármerre fordultam,mindig a számba vagy a fenekem aladt volt valamilye.....5kor már ébredtem,szendvicsetcsináltam,teát főztem....terveim közt szerepelt,hogy elmennek és alszok tovább...ehelyett olyan aktív vagyok,hogy csak na...tiszta energiabomba!!!!!!!!!
Fresh Andi...hihihi!!! :lol:

Űgyhogy most kinagytakarítok,bár a hasam már most beton!!!! :roll:

Régen láttam babaszobás,sarkas képeket!!!!!!!!
Vendég

Csiri:azért óvatosan a nagytakarítással!!
Én nagyon kimélem magam,anyukámnak mindíg azt mondom,hogy bár zárva a méhszáj de a doki azt mondta azért ne csináljak semmit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze ezt nem mondta!!!
De így ülök a számítógépnél és nézem ahogy anyu mossa az ablakokat és közbe főz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És mondogatja:Ha nem leszel terhes ez megszűnik!!!!!!!
Vendég

Ja és tegnap este ültem le a lányokkal dumálni,hogy a kistesóval mi a téma.....csak 1 kérés volt,hogy Ne május 9.-e 10.-e legyen,mert osztálykiránduláson lesznek!!!!!

Kezdem a takarítást,de a gép bekapcs marad...és szemem a pályán....

Írjatok,fotózzatok!!!!(engem fénykép terén ma megúsztok,mert elvitték a gépet....) :wink:

Tök bosszús vagyok!!!!Minden függönyt elhúztam és ablakot kitártam,nem csak bukóra ahogy szoktam....erre mit látok???? :shock: :shock: :shock:
A 3 hete csilli-villivé sikált ablakaim és ablakkereteim retkesebbek mint valaha.... :?
az a kurva eső felverte a port az ablakra....pedig már nem terveztem ablak sikát.... :?

Anyósnak kiosszam a munkát :wink: :?:
Vendég

Csiri képzeld az én lányom meg azt kérte,hogy ne jun9-12 között mert ők meg akkor mennek a balatonra :lol: :lol: :lol:

Nagyon egyre jár az agyuk a mai tinilányoknak :lol:
Vendég

DANA!!!!
Tegnap ezt olvastam :twisted:

Sok vizet nem zavarok ha írok (ezt észrevettem), de azért jelentkezem én is néha.

NE NÉHA JELENTKEZZ,HANEM AMENNYIBEN TUDSZ6 TÖBBSZÖR ÉS IGENIS HIÁNYOLUNK!!!! :wink: :lol:

ÉS MELLETTED MÉG A TÖBBIEKET IS....
Vendég

CSAK SAJNOS AZ ENYÉM 1 HÓNAPPAL KORÁBBI KÉRÉS.... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Én mindíg reagálok Danának!!! :roll:
És írjál többször!!!
Vendég

BARI!!!
[i]azért óvatosan a nagytakarítással!!
Én nagyon kimélem magam,anyukámnak mindíg azt mondom,hogy bár zárva a méhszáj de a doki azt mondta azért ne csináljak semmit [/i]

Sajna nekem ma szabados a takarítónőm... :wink: :roll:
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Ma én sem mentem már dolgozni!!!!!!!!!!!!!! Viszont nagyon light-os reggelit fogyasztok, olyan Norbi update :D (székelykáposzta rengeteg tejföllel, meg kenyérrel)

És még csodálkozom hogy mi a fenétől hízom :oops:

UH: én utoljára március elején voltam, megfogadtam, már nem megyek töbször, mert nem fog ráférni csóri gyerek a képernyőre, na meg a lepény............ Pedig úgy nézegeném most is. Majd nézegetem ha megszületik. Bari sajnálom.......... :(
bluebox

Helló Blue!!!!
Reggelire székelykáposzta???????? :shock: És nem fáj a hasad????
Én titokban akartam enni reggelire paprikáskrumplit,de úgy gondoltam az még titokban is durva....nemhogy a székelykáposzta!!!!!
:wink: Úgyhogy most melegítek paprikáskrumplit!!!! :wink:
Vendég

Jóreggelt!
Mindjárt indulok esküvőzni, de előtte bekukkantottam segítséget kérni TŐLETEK!!!

Reggel erős torokfájásra ébredtem. Lehet valamit szedni, vagy esetleg valami más gyógymód? Légyszi segítsetek!

Mindenkinek nagyon jó szombati pihit! :lol:

almaani
Kép
almaani

Csiri: Na, most aztán szépen lebuktattál :oops: De látom, legalább a terhesség alatt a szemed nem romlott :)
Nem fáj a hasam :) legalábbis eddig nem fájt :lol:
Jó étvágyat a paprikáskrumplihoz :)
bluebox

Almaani én szoktam streptils-t szopogatni.
Én elég érzékebny vagyok a fagyira de imádom,úgyhogy álltalában este fagyi reggel streptls
Vendég

És hogy még spékeljem a kedélyeket, hajnali 3 órakkor ki kellett űlnöm a konyhába banánt enni :P Iszonyat finom volt. Aztán hála Kristóf hagyott utána aludni :)
Tegnap ugyanis kipróbáltam, hogy kicsit visszafogom magam kajaügyileg, merthogy biztos sokat zabálok. Ezért tegnap 3 szendvicset ettem egész nap. Na, ennek ez lett a végeredménye. Szóval nem jó koplalni :?
bluebox

Bevallom én is ettem már éjszaka,és nem csak gyümölcsöt :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Múlt hétvégén voltunk a Kikában. Megakadt a szemem az ágynemű huzatokon. Ugyanis én varrni akartam ágyneműt Kristófnak, aztán megláttam az árát, hát lemondtam gyorssan róla. 3400 Ft volt métere és csak 140 cm széles. nos ez azt jelentette, hogy másfél méter anyagot , vagy majdndem 2 m anyagot kellett volna vennem, és még nekem megvarrnom :shock: :( Gyorsan lemondtam róla, aztán találtam 2490 Ft-ért készletet, vettem 2 db-ot. Mindjár lefényképezem hogy milyen a mintája :)
bluebox

Ez a tetves gép lemerűlt :twisted:
bluebox

Sziasztok!

Mindjárt megyek előszobabútort nézni. Remélem bírom majd a mászkálást.
Jó hétvégét mindenkinek!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Blue!
Miért nem úgy csinálod,hogy a színére megveszed a paplan szélességét valami cuki anyagból,hosszban jó 1,40-en és a hátúljára meg egy színben harmonizáló 1színű sima vásznat,aminek métere 4-500 ft!!!!????

Még mindig olcsóbb mint a kész ágynemű!!!
vagy rosszul gondolom?
Vendég

Csiri: nem gondolod rosszul, de szerintem 2490 Ft nem volta drága, sőt képzeld kettőt lehet belőle csinálni, mert nagy! Pont ha elvágom ketté akkor a takaróm :) No annyit bírt ez a szenya gép, hogy letudtam fényképezni az egyik ágyneműt, meg vettem 2 babyszivacsot!
bluebox

Kép

Kép
bluebox

Délutánra jó lesz a gép is, akkor megmutatom a másikat is.
bluebox

De szívesen tudok képet küldeni a szomszéd tulipánfájáról :?
bluebox

Sziasztok!

Bari: Én a helyedben visszamennék és megmondanám, hogy a dvd-n látott film egy nagy nulla... Lehet, hogy ha patáriát csapsz, akkor vagy megcsinálja egy másik UH-s vagy visszakapod a pénzed (egy részét). Mindenképpen az üzletvezetőt kérném... De ez én vagyok :oops:
A baba tuti rendben van, ne aggódj már annyit ;)

Blue: Várom a képeket, nekem még nincs egy huzatom sem :(

Csiri: Nem mondasz hülyeséget :) Lehet ezt fogom tenni, sőt a munkát ráhagyom a húgomra, elvégre ő varrónőnek tanult vagy mi ;)

Tegnap elhoztunk egy csomó gyerekholmit a bátyáméktól... A kiságy és a kocsi nagyon leharcoltnak látszik :( Azért letakarítom, hátha segít rajta és csak a sok kosz miatt tűnik olyannak... Nem sok reményt fűzök hozzá...

Na megyek levakarom a koszt a cuccokról... Kiderül hamarosan, hogy hiába dolgozok-e velük...

Kép

Kép
bettica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?