A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Persze a fagyibabákról beszélek!!!!
kira76

Kira!

Nekünk nem mutatták meg, mert aznap nagyon sokan voltak :shock: :shock: :shock:
Nagyon csalódottak voltunk.
Viszont nekünk akkor nem is kellett semmit aláírni. Amikor mentem eredményhirdetésre, akkor mondták, hogy töltsük ki és írjuk alá, és mivel nem volt ott a férjem, elhozhattam, és majd legközelebb visszaviszem a papírt :shock: .
bikmakk

Hát igen! Így lenne a normális, hogy adnak időt, hogy mérlegeld és végiggondold! Hát nekünk nem így történt!!! :?
kira76

Kira!

Igaz én egyedül vágtam bele spermadonorral, de én azonnal tudtam a választ, felajánlottam másnak, ha velem történik valami, hiszen ahogy én küzdök, sokan mások is, és hát miért ne segítenék másokon...

Hát lányok, nem megy ez olyan könnyen, most már napi
3 estrofemet kell szedni, mert ma a 14. napon is csak 8 mm a méhfalam... :cry:
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Azt hiszem feladhatom ennek a 6. inszemnek is az esélyét. Iszonyat idegbeteg vagyok az elmúlt 2 nappan: először felidegesítettem magam ezen az endometriózisos dolgon.
Ma meg bejöttm dolgozni aztán minden sza.on felhúztam magam.
Szóval készülhetek a lombikra.......

Kép
vucuska

Vucuska!
Ne csináld már!!! Tudtam, hogy ezen az endós dolgon fogsz agyalni!! :?
Witch!
Igen, igazad van, de az tényleg nagy külömbség, hogy spermadonoros vagy! Amit persze mint tudod, rettenetesen sajnálok! De azért egy kicsit mégis más, hogy a szerelmed spermája (és a gyerekre azt mondják, hogy a szerelem gyümölcse) vagy egy vadidegen férfi. A Te eseted pont ugyanolyan, mintha én vagy akármelyik kedves csajszi felajánlaná a petesejtét. Azt minden további nélkül! És ha szülök egyszer és nem töltöm be a 35 évet, akkor majdnem egész biztos, hogy önként fel fogom ajánlani akár egy vadidegennek is itt a Neten. És ezt szerintem csak az teszi meg, aki belelát egy ilyen kinszenvedésbe.
kira76

Adri,

ne aggódj, jön majd a hányinger, nálam Borival a 6. héten kezdődött, de most eddig még csak nyomokban jelentkezett. De az is lehet, hogy nem vagy olyan típus és minden rosszullét nélkül megúszod :) De ne aggódj, az a legrosszabb, amit tehetsz!

Brumi,

drukkolok nektek, de jó, hogy nemsokára mehetsz a fagyibabákért!

Kép
Kép
pannati

Kira!

Igazad van, más úgy, mint így, de az bizti hogy a petesejtet én is felajánlanám, ha lehetne, de még sajna nem...

Gabicsibe!

29.én UH (a táblázathoz) :)
witch26
Budapest X. kerület

Vucuska!

Mint tudjuk, a terhesség hangulatingadozásokkal járhat, egyesekből meg hisztigépet csinál.. :wink:
Ne add fel még, kérlek!
(Ha pedig úgy alakul, hogy mégsem sikerül, a lombik sem egy nagy vész. És nagyobb a sikeraránya. Én mondjuk sajnos nem vagyok rá jó példa, de sokaknak egyből sikerül. Előbb-utóbb meg mindenkinek...)
bikmakk

Vucuska!

Nyugi, én december óta kapom a homonokat kisebb nagyobb szüntettel, és azóta állandóan hisztizek. De sztem ez nem csak a hormonok eredménye, hanem a lelki állapoté is. Én általában kitombolom magam, aztán mehet minden tovább vigyorogva :)
Mondjuk csodálom hogy a környezetem még néha elvisel :oops:
Az endón meg ne parázz, mond meg a dokinak milyen sejtésed van, és csak akkor aggódj, ha be is igazolódik, és akkor sem kell megijedni, nézd meg adrit :)!
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Szerdán voltunk BMC-ben, megvolt a 2. vérvétel, most már több vért vettek mint múltkor. Párom kérdezgette, hogy ebben az egészben neki mi a szerepe, mondtam Neki, á, csak két spermavizsgálat azt ennyi....
Erre bemegyünk és kiderült hogy Neki is kell vérvételre mennie. Szegénykém olyan meglepett arcot vágott :lol:

Amíg bent várakoztunk, azon gondolkodtam, hogy vajon kik lehetnek ott fórumosok, de nem mertem senkire sem rákérdezni, hátha mégsem. Plusz: nem tudom Ti hogy vagytok vele, de engem olyan idegesség kap el, ha ott vagyok, hogy nem ismerek magamra. Pedig alapjáraton rettentően nyugodt vagyok.

Apropó, nem valamelyikőtöknek váltottam egy 200-ast az automatába?

Kérdeznék még valamit: mi a külömbség a spermavizsgálat és az andrológia között? Ég és föld a kettő?

Hétfőn megyek a 24. napon lévő vérvételre. Utána mi szokott következni? Akkor mondják meg, hogy hogyan tovább?

Huh, tele vagyok kérdésekkel. :oops:
rony77

Rony!
Majd ha jársz a kezelésekre, uh-ra, már egy kicsit sem leszel ideges. Max az eredményed miatt! :) Úgy kell felfogni, hogy jajj de jó, már megint ott vagy és ezzel 1 lépéssel közelebb vagy a sikerhez! :wink:
Sajnos nem tudom, hogy itt mi történik az andrológián, mert mi vittük a leletet. Van egy urológus ismerősünk és ő írt egy papírt. Megnézte a kukacot, hogy nincs-e külső jele valami elváltozásnak és egy bakteriális vizsgálatra küldte a spermát. Ott ennyi történt.
kira76

Witch, Bikmakk, Kira!
Köszi a hozzászólásokat és a nyugis szavakat. de ez nem az én napon volt. még délután is úgy felcsesz.ék az aagyamat hogy után aörjöngtem. A főnököm is csak nézett, azt mondta ilyennek még nem látott. Legszívesebben felmondanék és elhúznék de innen legalább el tudok járni a BMC-be. Ebből itt nincs probléma.
Aztán bejött elém a párom és átsétáltunk a Margit szigeten. Persze neki is elmondta milyen szerencsétlen napon volt. Mondtam hogy me még elüt az autó és kampec....Na most ez majdnem be is jött: megyünk át a zebrán, zöldünk volt és nagyívben kanyarodik ki egy kocsi elég nagy sebességgel és a zebrán áll meg mi meg mutogatunk meg beszőlogatunk és még a kis kö.ög is ott mutogatott. Hát olyan ideges lettem.
Na de már itthon vagyunk, pizzát sütök, megbontunk egy bort és ki se mozdulunk.
Most már kezdek lehiggadni.
Egyébként ezzel az endóval munkatársam ülltette a bogarat a fülembe hogy neki laparral derült ki az volt. De azt is mondta hogy korábban olyan görcsei voltak hogy mentővel kellett elvinni.
Na, a lényeg hogy a dokimmal megbeszélem. Ők még is csak szakemberek. Meg ha megakarom csináltatni a lapart, hogy megnyugodjak, gondolom nem fog ellenkezni.
Kellemes hétvégét mindenkinek!

Ja!
Holnap Nők Lapja Szűrónap a Margit szigeten. Szerintem kinézek.

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!

Kép
vucuska

Vucuska!

Ne stresszeld magad feleslegesen! Mindig azt szoktam mondani, hogy ráér az ember majd akkor aggódni ha már kiderül valami. :lol:
rony77

Sziasztok!

Vucuska!

Mást nem tudok, csak az előttem szólókhoz csatlakozni....ne stresszelj!

Ha nem fogadsz szót, kapsz egy virtuális elfenekelést :) :)

Én ma adom be a repesztőt, és pénteken transzfer.
Már várom nagyon, és izgulok is, hogy felébredjenek e kicsikéim :)

Kép
nika28

Sziasztok!

Bocsobocsibocsi.....befejezem a rinyálást! :D
És igen ráérek majd akkor stresszelni ha bekövetkezik az adott dolog és megérdemlek egy nagy pofont is, amiért ilyen hülye vagyok, de sajnos nem tudom önmagam megtagadni ilyen vagyok....a stimu alatt tök nyugis és optimista, az inszem után meg mint aki megőrült. Megyek is a szűrőnapra stresszmérésre és megnézetem magam egy pszichológussal is. :D

Nika!
Hajrá! :D

Kép
vucuska

Nika!
Nagyon-nagyon drukkolok Neked! Biztos felébrednek! :)
Vucuska!
Hát ja! 6. inszem után, már nem csoda ha hülyülsz! :lol: De kitartás! Ha tudtam volna elöbb, hogy lesz ez a szűrőnap, biztos elkapok egy barátnőmet és elmentünk volna. Igaz Te mondtad, de már az is késő volt. Pedíg akkor élőbe kaptál volna fenékbe billentést!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kira76

Vucuska :)
Örülök, hogy megnyugodtál, hidd el, nem ér semmit ha idegeskedsz, lehet hogy nincs is endód!
Milyen volt a szűrőnap???

Nika :)
Húú, de izgi, mindjárt itt a péntek! Az a Te napod lesz! :D

Pannati :)
Köszi!
Hogy vagy?
adri1983

Kriszta,
három szépséges tüsző,fantasztikus nyálkahártya,csupa jó hír!!!
Sokat tettél érte,és ezek gyönyörű eredmények a nehéz kezdet után!
Holnapra nagyon szorítok Neked!
Addig pihengess!
:P :P :P

Puszi
Orsi
orsiborsi

Sziasztok,

Én megvagyok, a fogam helye kevésbé, a műtét és a szurik helye inkább fáj. Ráadásul 2 napja folyamatosan hányingerem van, írtak fel antibiotikumot a műtét után, de tegnap kértem újat a házidokimtól. Ma még volt, de most már jobb. Aztán az is lehet, hogy valami vírust sikerült benyelni… Na mindegy, csak elmúlik… :roll:

TubiKriszti,
Sok sikert holnapra a randihoz! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adri,
Köszi, kedves vagy :oops: :)

Vucuska,

Tényleg jár neked egy virtuális verés :D Ejjj csajszi, ne legyél ennyire pesszimista, meg parapiri… Ne agyalj, próbálj meg kicsit lazítani! Puszi!

Brumi,
Jaj de jó, hogy mentek a jégovisokért :D:D:D

Dnorsi,
Sajnálom, hogy ilyen macerás lett a HSG-d… :roll:

Witch,

Mennek a petikenövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Drukkolok, hogy sikerüljön felhozni az eredményeidet.

Rony,
Ha megvan, akkor elvileg a HSG következik. Ha még nem volt (bocsi, nem vagyok teljesen képben :oops: ), ha az is rendben, és a párodnál sincs baci, akkor már indul is a stimu :D
Ha jól tudom az andológus fizikai vizsgálatot, amíg a spermavizsgálat a katonák számolgatásából és bakteriális tenyésztéséből áll… Bocsi, ha hülyeséget írtam, de akkor a lányok úgyis kijavítanak :wink:

Sok puszi mindenkinek! Jók legyetek :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Aranyos vagy, nekem most a méhfalamra kell gyúrni :lol:
Várnak rám a fagyi babák :)
witch26
Budapest X. kerület

Witch,

Ó, bocsi... :oops: :oops: Akkor küldöm a méhfalvastagító szupergiga drukkokat: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Méhpempőt próbáltad már?

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Tubikriszta
Holnapra nagyon nagy drukk Neked!
Kép

Kép
noki&potyi

Zsókuci!

:lol: Édi vagy, köszke, és igen, 2 éve szedem, meg az e vitamin is nagyon jó :lol:
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a bátorító szavakat! :)

TEljes készültségben vagyok, csak valahogy nem izgulok, mint az elsőnél, de lehet, hogy ez természetes.

Orsiborsi,

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat, majd kiderül, hogy a 2-es szám lesz e a későbbiekben a szerencseszámom :) Párod mit szólt, amikor kiderült, hogy új jövevény jön a családba? :)

Zsókuci,

Neked is köszönöm, remélem, hogy azért hamarosan már minden rendben van. Szerintem lehet, hoyg a fogad miatt kaptál el valamit, de reméljük, hogy minél hamarabb meggyógyulsz és már a vérképed is tökéletes lesz! :)

Nika,
Nagyon szorítok Neked!

Noki,
Neked is nagyon köszönöm. Ti most hogy álltok?

Gabicsibe,

Majd mesélj, hogy milyen volt a hétvégétek!

Dnorsi,
Szerintem is beszélj egy orvossal, és ha nem nagyon szükséges, akkor ne csináltasd újra a HSG-t, tök feleslegesen terhelik a szervezeted, meg Téged is. Majd írd le, hogy miben maradtatok!

Üdv/Kellemes Estét!
Kriszta
tubikriszta

Zsókucy!

Örülök, hogy már jobban vagy és folytathatod amit elkezdtél. HSG-m még nem volt úgyhogy akkor az még hibádzik. Nálunk a páromnál van a gond, a katonák (ahogy Ti hívjátok :lol: :lol: ) száma szinte 0. Akkor is végig kell menni a stimun vagy ilyenkor rögtön lombik? A dokitól ezt meg sem merem kérdezni, pedig tudom, nekik tök egyértelmű. Lehet ha már többször megyek kívülről fogom fújni az egészet.

Tubikriszta!

Hatalmas kalappal holnapra!!! Lehet hogy most azért lesz más mert nem idegeskedsz? :wink:

Orsiborsi!

Örülök hogy már Te is a statisztikát javítod, olyan jó volt olvasni hogy végre sikerült!! Tényleg ezt akartam kérdeni én is, hogy a párod mit szólt hozzá?
rony77

Tubikriszta

Köszönöm az érdeklődést.
Én most voltam az 5dik inszemen és május 8-án megyek tesztelni.
Sajnos most az elmúlt 2 nap az 100%-ig csak idegeskedéssel telt el.
Úgy gondolom,hogy ez nem tesz jót,tehát nem sok reményem van ezek után,hogy pozitv lesz az eredményem..... :cry:
Na,de majd kiderül.....
Inszem óta erős görcseim vannak és pont ugyan úgy van minden mint az első inszemnél(görcs,mellfájás, hisztik,fáradtság,és minden rossz ami ilyenkor kijöhet az emberen.) :lol:
Most kezdek a sok rossz után feltöltődni és eldöntöttem,hogy a következő hetem az szuper lesz és elfelejtem azt a sok rosszat ami történt velem mostanság :lol: :lol: :lol:

Bocsi,hogy mást is belefűztem a mondatomba és nem csak azt,hogy köszi jól vagyok :oops: :oops: :oops: :lol:

Minden jót Neked!
Holnapra megy a drukk!
Puszi!
Kép
Mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Zsókuci, örülök hogy ilyen jól sikerült a búcsúbulid és a műtéttel is minden rendben volt! :wink: Mielőbbi gyógyulást, erősödést és tökéletes vérképet kívánok Neked! Ezek után már minden rendben lesz! :wink:
A talis képekről küldenél majd egy elérhetőséget?

Gabicsibe, mesélj! Hol voltatok, milyen volt?
A tali szuper lehetett, a klipet megnéztem vagy 5x, nagyon tetszett!

Orsiborsi, Bessy, gratulálok! :lol: :lol:

Kira, olyan jót nevettem azon, ahogy megadtad a paramétereidet.... :lol: :lol: :lol: Gratulálok a nagyszerű eredményhez, mennek a drukkok ezerrel! :wink:
Örök háládat bezsebeltem! :D

Madrin, az Istenhegyis sztoridon kiakadtam, én azt a helyet mindig olyan pedáns, precíz, megbízható helynek gondoltam..... :? Jó, ahol emberek dolgoznak, hiba is lehet, de hogy ennyire pofátlanul mellébeszéljenek.... én minden előzetes egyeztetés nélkül bementem volna az eredményért.
Az első szúrásod története..... :lol: :lol: :lol: Komolyan, nem is Te lennél, ha ez nem így sikerül! :wink:
Hétfőn elmentél a másik dokihoz, kiértékeltetni a leletedet?
Én már jártam a Biovitálban és rendben volt.

Noki, nagyon sajnálom a "nem lombikot"! :( A drukkok mennek így is! :wink:

Deri, nem is tudok erre mit mondani.... nagyon-nagyon sajnálom! :cry: Hallottam, hogy a dokid miről kéri ki a Tanár úr véleményét, de nem gondoltam volna, hogy rólad van szó.... Remélem, sikerül megoldást találnotok a problémára!

Bonya, a legjobbakat a műtéthez!!! Jelentkezz, hogy mi volt!

Nika, ez már a célegyenes! :D

Gil, megcsináltattad az IR-t? Mi újság?

Brummadzag, már éppen leírtam a kérdést, de látom megvan rá a válasz is! Hajrá fagyibabák!!! :D

Vucuska, mi van veled? Szinte nem ismerek rád..... Nyugodj meg! Mindent olyan jól csinálsz, és most úgy rápörögtél az endora.... :roll: Lazíts egy kicsit!
Nagyon remélem, hogy már nem kell megcsináltatnod az immunológiát és mást sem! :wink: Drukkolok!
A múltkor kérdeztél egy-két dolgot. 1. Az IR-ed kis eltérést mutat és már meg is találtad rá a megoldást, csinálod amit kell.... szólt volna az orvosod, ha kellett volna a 60 perces is. 2. Szója: heti 3 adagnál nem ajánlanak többet, mert állítólag a túl sok szója fogamzásgátlóként hat. 3. Fülakupunktúra: a talpmasszőrödnek nincs igaza. A fülakupunktúrát sikeresen alkalmazzák termékenységi kezelésekre, javítani lehet vele a fogamzóképességet. Hasznos leszoktatás (cigaretta, drog) és fogyókúra esetén is, de nem csak arra használható.

Vic, Smile, ++++++++++++++++++++++++++++++++

Tubikriszta, holnapra sok sikert!

Bikmakk, Vuki, Maggie, üdv köztünk!

Adri, örülök, hogy jól vagytok! :D Vonalzót nem csinálsz?
Köszi a kérdést, aranyos vagy! :)
Jól vagyok, a csütörtöki uh-n és vérvételen minden rendben volt, holnap megyek ismét. Azért ez a stimu más mint az előző kettő, azoknál soha semmi bajom sem volt .... long ez is, de az első hét Decapeptyl után úgy fájtak a petefészkeim, hogy el kellett mennem soron kívül megnézetni magam Konc doktor magánjába, mert olyan rossz volt. :( Mindent rendben talált, így szúrhattam tovább a Decat.... utána egy hét "klimaxos" időszak következett.... hőhullámok, hőemelkedés, gyengeség, fejfájás stb. Csütörtök reggelre (egy héttel a normál mensi után :oops: ) elkezdtem vérezni, rosszul voltam...... de a vizsgálatokon minden jó volt, így elkezdhettem a Puregont és a Luverist is szúrni. Azóta viszont jól vagyok, elmúltak a rosszullétek.

Kép

KépKép
anett_1

Anett

Köszi :lol:

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Adri!
A szűrőnapon rengeteg ember volt. Körbejártam a sátrakat és mindengol nagy sor volt és már nem igazán volt hely semmire. Sétáltunk egyet a szigeten.....

Zsókuci!
Jobbulást!

Noki!
Párhuzamot vélek felfedezni közted és köztem: és is ideges, hisztis vagyok és nagyon hamar fel tudnak idegesíteni az emeberek....mondjuk nekem nem feszülnek a melleim és nincs görcsöm.
Azért én még mindig reménykedek. Beszélgetek a gyerekeimmel, ugyanis én úgy láttam hogy 3-an vannak. :D MOndom nekik hogy bocsássanak meg a hülye anyjuknak, de most nagyon nehezen tűri a feszültséget és hogy kényszerképzetei vannak.....remélem valóban ott vannak a drágák.
És bízom benne hogy neked is ott csücsülnek/csücsül a hasadban. :wink:

Anett!
Én is remélem hogy nem kell több beavatkozás.
Szóját a stimu elején ettem, kb 3 doboz joghurtot és tegnap a szürőnapo is kóstoltam Joya termékeket, de az összesen lehetett vagy 1,5 dl.
Megnyugtattál az akupunktúrával kapcsolatban, ettől függetlenül lehet hogy kiprobálok egy teljes testes akut is.
Neked mennek a drukkjaim. Előreláthatóan mikor lesz a beülti, vagy most lesz leszívás is?

Kép
vucuska

Sziasztok!

Kicsit bekukk...
ZSókuci remélem jobb már a fogad helye..KEll egy kis idő amíg a seb begyógyul. Szegény anyukámnak az összes fogát eltávolították felül egyszerűen menhetetelen volt, nem semmi amit ő is kiáll. SZerintem én nem bírnám.

Anett
Én is kiakadtam ezen, de már meg van az eredmény és minden ok.HOlnap megyek Biovitalba,ugye jól néztem ki hogy ez az APC szűrés (Leiden előtt?)
Olvasom hogy azóta jobban vay vigyázz ám magadra :wink:

Deri nem is tudom mit mondjak, én ahogy nézem nem fogok 35 év alatt szülni mert szívesen segítenék. Remélem tényleg hamar találtok megoldást.

Ez az embrió felajánlás tényleg nagyon nehéz.Mivel mi tudtuk ezt a párommal, előtte megbeszéltük. NAgyon nem kellett mert ő kerek perc kijelentette hogy nem. Így mivel két ember kell hozzá,tök mindeg ymit mondok.NAgyon sokat járt rajta az agyam,hoyg én is mennyit szenvedek meg más is,akkor legalább segítsek, de minél többet gondolkodtam annál nehezebb volt.
Kicsit úgy éreztem hogy mindig azon fogok gondolkodni hogy mi történt vele?
Szóval azt hiszem ez nagyon nehéz kérdés és minden elismerésem azoknak a pároknak akik felajánlják.LEhet ha párom nyitotattabb én is egyből rávágom hoyg adjuk oda.
Bocsi LÁnyok hogy hosszúra sikeredtem
madrin

Kira :)
megkaptad a privit?
Hajrá péntek!

Vucuska :)
Legalább sétáltatok egy jót a levegőn, az is valami! :wink:

Anett :)
kicsit még várnék a vonalzóval, mégcsak holnap lesz az első uh!!
Nagyon izgulok!
Ismerős ez a "klimax", sajnos 1 évig volt benne részem, a végére már majdnem megőrültem, iszonyú, de jobb mint az endós hasfájás.
Örülök, hogy jobban vagy, és kezdhetted a többi szurit. A helyedben én is biztos bementem volna a dokihoz megnézetni magam.

Noki :)
Megnyugodtál kicsit? Új hét van, úgyhogy tessék nem idegeskedni, ahogy megígérted! :wink:
adri1983

Bejelentkeztem jövő szerdára fogászatra, mert képzeljétek, ahol be van tömve a fogam (szerencsére csak 1 van) ott nagyon érzékeny, néha fáj is! Inkább megnézetem, ilyenkor amúgy sem árt a fogorvost is letudni!
adri1983

Adri!
Nem vagyok ideges! :evil: :evil: :evil: :shock: Na jó! Dehogynem!!! :lol: :lol: Zabszem efektus!!
Holnapra szorítok Neked és itt fogok gyökeretereszteni a gép elött és várom a fejleményeket!
Milyen csend van ma itt! :shock:
kira76

Sziasztok!

Holnap jön vki?
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Valóban nagy a csend! Mindenki "némasági" fogadalmat tett? :D

Witch!

Én csak pénteken megyek.

Adri!

Szorítok holnapra!

Kép
nika28

Deri
Sajnálom,hogy így alakult!Kívánom mielőbb találjatok megfelelő donort!

Dnorsi
Reméljük a Bmc szerint is elég lesz 1X!Ha pedig sz.doki azt mondta lombik akkor meg nincs miért még1X megcsináltatni!

Vucuska
Átérzem a negativizmusodat én is így voltam vele,DE hátha!Tudod a remény hal meg utoljára!!!

Adri
Neked pedig holnapra pici dobogó szivecskét kívánok :D

Witch
Tábla szerint Adri megy csak holnap!Remélem jó híreket kapsz!!!Csuriban a kezem :wink:

A szállásunk szép volt,de a hangszigetelése egy nagy 0!Reggel 7-or a személyzet neki állt föl-le rohangálni a folyosón,onnantól kezdve nuku alvás!A kaja fincsi volt,ha már aludni nem aludtam rendesen enni viszont annál többet :? Most nekifogtam a diétának.A wellness részlege szupi volt csak én nem vehettem igénybe semmt,viszont a teraszon nagyon jót napoztam és végre lett egy kis szinem is.Azért ha valakit érdekel a szálloda itt olvashat róla:
http://www.neternetkft.hu/ambrozia/
gabicsibe

Gabi
A táblázathoz:
36 év, Bpest, dr. Konc, 1. lombikból 1. fagyi lesz vmikor a nyáron
Köszi!

Rony
Andrológusról amit én tudok: az kb. olyan a fiúknak, mint a lányoknak a nőgyógyász. Csak sokkal kevesebb van belőlük és a fiúk csak akkor mennek hozzájuk, ha az urológus már nem tud mit tenni. A spermavizsgálat eredménye, esetleg tenyésztés és fizikális vizsgálat alapján, ha talál valami gubancot, elgondolkodik, hogyan lehetne javítani a helyzeten. Gyógyszeres kezelés, vitaminok, esetleg műtét jöhet szóba, ha attól várható még javulás. És asszem tőle (vagy urológustól) is kell vélemény, hogy inszemet vagy esetleg lombikot javasol-e.
vuki124

Jó reggelt Mindenkinek!

Gondoltam csatlakozom a hasonló gondokkla küzdőkhöz, mivel én is a BMC-be járok!

Eddig volt két lombikom, ebből egy fagyis, de sajna nem sikerült egyik sem. Nekem Szűcs doki az orvosom, most elvileg az elsőből lefagyasztott 3 fagyikámra gyúrúnk, hogy legyen majd dmoináns tüsző.

Szeretném mgosztani veletek egy-két dilemmámat:
Tavaly februárban volt egy hsg vizsgálatom, ami átjárhatatlan petevezetéket mutatott a bal oldalon, a jobbat egy előző méhenkívülinél már kivették. Erre az első stimu közben, pont a deca kúra közepén kiderült terhes vagyok, ami később biokémiainak bizonyult. Azóta az első stimu sikeres volt 11 ps-ből lett 7 emrike, ebből 2-t, majd 1 fagyikát vissza is kaptam.
Közben csináltattam magánszorgalomból cukorterhelést, az sem mutat eltérést. Van egy hátrahajló méhem, de ezzel nem nagyon foglalkoztak.
A mostani fagyisban nagyon bíztam, mert meg sem jött a vérvételig, de a hcg csak 2 körüli lett.
Szűcs doki a maga módján próbált megnyugtatni, hogy ez még nem jelent semmit, hogy nem sikerül, de nem az ő élete.
Meg úgy érzem ő is csak vaktában próbálkozik, hátha bejön.

Szóval a dilemmáim, hogy ne legyek túl hosszú:
Nem érne meg egy kivizsgálást, akár hiszterót, lapart, vérvételt, tudom is én mit, hogy a következőben sikeres lehessek? Miért nekem kell ezeket a vizsgálatokat erőltetni, ha egyáltalán megcsinálják?

Bocsi, hogy a bemutatkozóm ilyen hosszú lett.
Mindenkinek drukkolok így ismeretlenül is.

Enikõ
vacak2

vacak!

Nekem sem jött meg a vérvételig, én nem tudtam hogy a jelent e vmit, sőt, amikor abba hagytam az utrót, rá 4-5 napra jött meg...
Neked nem volt hiszteród? Nekem azt mondták az elengedhetetlen...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok Lányok!

Régen nem jelentkeztem. Azért időnként benéztem hogyan álltok, érdekelt mi van veletek. Drukkolok Mindannyiótoknak!

Velem az elmúlt időszakban annyi történt, hogy próbáltuk a ciklusomat újra felépíteni. Kaptam Estofermet, Norcolutot, de nem jött meg. Most kaptam Merionalt, erre jól reagáltam, lett 3 tüszőm és 8 mm-es nyh. Ezen felbuzdulva, doki felajánlotta, hogy beültethetjük egy szem kis fagyikánkat. Fel is ébredt, hétfőn volt a transzfer. Most várom a csodát!

Közben adom a Progeszteron injekciót. Nem valami kellemes. Használok fekete nadálytő krémet, jegelem, de semmi haszna. Van valakinek ezzel tapasztalata, mit lehet tenni a fájdalom ellen?

Szia Vacak! :wink:
Jó, hogy csatlakoztál. A lányok biztos tudnak majd jó tanácsokat adni. Egyébként a szurit nekem se a doki mondta, én kérdeztem rá. Egy barátnőmtől kaptam 24 db-ot, pont tesztig elég.
Én sem szoktam sokat bent időzni, 5 perc alatt megvagyok. Csak ha kérdezek, arra válaszol.

Kép
mofly

Helló lányok!

Tegnap megjártuk BMC-t. Hát nagyon lelombozóstam. Behívott a doki és mondta hogy teljesen rossz a páromnál a vizsgálat eredménye, saját gyereknek esélye szinte 0-val egyenlő. Amikor kijöttem, legszívesebben elbőgtem magam, pedig tudtam hogy nem lesznek jók az eredmények, csak hátha... :cry:
De nagyon rendes szerintem a Sz.doktor, még ezek ellenére is megpróbál mást, hátha lehet valamit segíteni.
Őszintén szólva nagyon ódzkodok ettől a donor dologtól, de ha nem lesz más megoldás akkor csak ez marad. :cry:
Mondtam is apáromnak, hogy az még mindig rosszabb hogyha a nőnek nem lehet gyereke, ezen még lehet segíteni.
Hát ez volt tegnap :cry:

Kösz Vuki!
Akkor most már tudom mi a különbség, kevertem a kettőt.
:)
rony77

Rony!
Szia! Még tényleg ne keseredj el! Sok ilyet hallottam, hogy megoldották valahogy. Ráérsz keseregni, ha már kimondja a végső megoldást. De még akkor is lesz megoldás!
Szia Vacak! Üdv itt! :) Sajna én nem tudok válaszolni a kérdéseidre, mert egyenlőre ebből én még kimaradtam.
Adri!
Komolyan mondtam, hogy gyökeret eresztek itt! Úgyhogy írj ahogy tudsz, mert már zsibbadok! :)
kira76

Sziasztok!
Üdv az újaknak!

Gabi, örülök, hogy azért jól éreztétek magatokat!

Rony, nem szabad feladni. Ezen a fórumon is vagyunk páran, akiknél hasonló a probléma. Következő lépés gondolom egy biopszia lesz a párodnál. Ha az sikeres, még mindig van esélye a saját babának! :wink:

Vacak, 3 sikertelen lombik után szokták ajánlani a genetikai, immunológiai vizsgálatot, valamint a hysteroscopiát. Én februárban csináltattam meg ezeket. Óvatosan felvezettem a dokimnak, szerencsére pozitívan állt hozzá.

Zsókuci, hogy vagy a fogműtét óta?
süni76

Rony
Nagyon sajnálom :( doki mit mondott?Biopsziával sem megoldható a dolog??

Mofly
Végre jelentkeztél :D akkor most giga mega drukk neked :D

Vacak
Üdv itt nálunk!Mielöbbi pocakosodást kívánok!Én úgy tudom,hogy a 3.sikertelen után megcsinálják ezeket a vizsgálatokat!De majd a többiek ezt elmondják neked,mert volt aki magán akcióban végeztette el!
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk. Már kezdek barnázni, úgy saccolom holnap estére, de inkább pont elsejére elönt a Niagara. Szóval nagyon úgy néz ki ez az inszem se sikerült, mily meglepő :roll: . Amúgy most ez nem érintett rosszul, nem vagyok kiborulva
Ezt már sejtettem, 2 napja már napi egy-2 utrot pakoltam, ma már asszem fel se teszem.

Azt hiszem én is beveszem azt a leszarom tablettát....................

Lányok nem tudja valamelyikőtök véletlenül, hogy a 4 nap alatt hogy van nyitva a BMC? Pénteken vagy szombaton nyitva lesznek????, mert valószínüleg akkor kell majd mennem. Nesze neked hosszú hétvége, így még elutazni se nagyon tudunk. Király, még ez is el van cseszve.........
vic12

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, vissza olvasni nem tudok, nagyon sok a meló.
De mindenkinek szurkolok!!

Tegnap voltam a BMC-be, 4 tüszőm van, a legnagyobb 16 mm-es.
30-án, szerdán lesz az első inszemem.

Gabicsibe!
Beírnád a táblázatba? Előre is köszönöm!

Kitartást, és sok sikert minedenkinek!
Vendég

Vic
Ne má!!!Ezt nem hiszem el :evil: Szerintem pénteken biztos vannak!

Kery
Köszi és egy nagy kalappal szerdára!!!

Lányok kérem az adatokat,mert este dobnék egy táblát!
Anett,Süni????Dnorsi mikor kell menned konzira a Bmc-be??
gabicsibe

Gabicsibe!

A táblázathoz: Beülti 05.05.én!

Mofly!

Milyen tűvel szúrsz, én ha vékonnyal szúrtam akkor fájt, ha vastaggal akkor nem fájt utána, ja és én árnika krémet kenek rá. Az elején (vékony tűnél) eléggé fájt nekem is.

Rony!

Ne keseredj el, lehet még jobb eredmény is, de ha akkorsem, az sem olyan gáz, én taliztam a BMC-be egy párral, ott a pasinak egyáltalán nem lehetett gyereke, és ezért donorral lett, most a második babáért mentek :lol:
Imádja a pasi a fiát, és annyi, hogy a rokonok nem tudják...
Csak ők, és a lány szülei...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Rony, tényleg nincs még minden veszve, én is ismerek olyan párt, akinél a férjnek nem volt egy spermiuma sem, és biopsziával mégis sikerült nekik saját gyereket gyártani, most mennek a tesóért!
Szóval fel a fejjel!

Adri, már nagyon várunk a hírekkel!

Vic, nagyon sajnálom.. Ez most hányadik is volt?

Nekem az a furcsa ezekben a kivizsgálásokban, hogy némelyik, amit csak a 3. lombik után "szoktak" megcsinálni, nem is veszélyes vagy megterhelő. Pl. az immunológia. (Bár még nekem nem volt, de azért gondolom.) Mert azt mondjuk talán megértem, hogy hasi műtétet nem csinálnak addig, amíg nincs rá ok vagy gyanú, hogy gond lehet. Na de amihez csak egy vérvétel vagy egy cukorterhelés kell?? Szerintem az ára nem lehet az indok, hiszen maga a lombik is mennyibe kerül... Szóval nem igazán értem, hogy miért tartoznak bizonyos vizsgálatok bele az "alapkivizsgálásba", bizonyosak meg nem...

Szia Vacak! Sajnálom az eddigi sikertelenségeteket, de talán majd a harmadik.... :) Azért két eredménytelen lombik még nem jelenti feltétlenül azt, hogy nagy gond van, hiszen csak 30-35% a beültetések sikeraránya. És az, hogy spontán lett egy terhességed, szerintem nagyon jó jel! (Nekem ilyen még sosem volt. Nem spontán sem. :cry: )
Azt megkérdezhetem, hogy ha már az első stimuból ilyen sok fagyi lett, akkor a legutóbb miért csak egyet ültettek vissza?
bikmakk

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?