2003.11.01 22:56

, ha nem, akkor meg átjön, szopi és alszik. Ez a nagyon hiszti egészen különleges, és csak a foga okozhatta. Azért remélem ma alszik, mert megjártam ma Székesfehérvárt is, és hajnali 1/2 3 óta sikerül 1,5 órát aludni, de az nem túl sok.
, annyit változtak.
Nagyon fura lesz, ahogy már nagyon sokan járnak (újabban a fiam mindenre mászik, pl. a székre, majd az asztalra (semmi nincs biztonságba
)). 

2003.11.02 13:06
! Szóval most már 11 fogú
! 

! 

! 2003.11.02 13:51
de csak meg füzöm a páromat hogy adjon rá pénzt
Férj nálam se jöne mert öt nem érdekli az ilyesmi
.
.
.
de köszi Aranyos vagy
petike is megörül alabdákért,kismotorért, bár öt inkább az itthoni tárgyak kötik le mint a gyerek játékok .
és nem engete meg hogy kidobjam öt csak kevés gyerekjáték érdekli labda,és a kismotor érdekli öt a legjobban meg a poharas játéka mert jol lehet kopácsolni vele az asztalon
.Tegnap a nagyinál voltunk kivételesen nem volt harapos kedvében és hozott be egy játékvonatot az uncsitesotol petikének hápogot,ugatot fütyült meg még egy csomo más hangot is tudot csinálni ha bekapcsoltuk vagy megnyomtuk valamelyik gombot petikét viszont nem élrdekelte söt még sirt is mert olyan hangos volt neki
viszont az unokatesojának a szobájában van egy felfujhato kejfeljancsiszerü püfölö az tetszet neki mert amikor meglöktem visza állt az eredeti állásba mint egy keljfeljancsi
igy lehet hogy ilyet majd veszek neki
.Viszont képzejétek petike simán elsétál a saját lában nagyobb utat is ha fogjuk a kiskezét tegnap igy mentünk délelött a nagyihoz hogy nem vitük a babakocsit igaz hazafelé már elfáradt egy kisé
és este is igy sétáltunk egy félórát és csak a az utolso pár lépésnél vete fel apja mer elfáradt
. 2003.11.02 19:05
nem hagyunk ki egy ilyet, majd megmagyarázom Emmának valahogy hogy 2x jön a Miki egymás után
2003.11.02 19:22
2003.11.02 19:31
. Szerintem valamikor el kell kezdeni, tavaly még a mieink is elég picik voltak, és imádták a bababulikat.
.
. Nekem december 4-én lesz a szülinapom
.
!
. Ha jól emlékszem a halacska nagyon aranyos volt.
, szerintem ha jöttök vissza is tudjuk majd adni. Azért szerintem sokat segített neki, hogy el merjen egyedül indulni. 2003.11.02 21:24
2003.11.02 22:49
Azért ő is nőtt egy keveset, lehet hogy nem lenne gond! 2003.11.03 08:48
Sajnos én is 1 éves koromban romlottam el alvás szempontjából és kb 10 éve skoromig csak úgy voltam hajlandó eleludni ha anyukám ott volt mellettem, na nem szeretném ha Emmával is így lenne. Úgyhogy eróbálok szigorú lenni vele, de aztán meg annyira megsajnálom
Pedig nem fáj semmije az biztos, nem a foga jön.
2003.11.03 10:26
) mosolyogva lehúzza a pólómat. Az elaltatással viszont azóta rendesen küzdünk. Napközben a legrosszabb. Most minden nap valami új módszert próbálok ki, de eddig még nem jöttem rá, hogy hogy lenne a legjobb. Régebben annyira jó volt, beraktam neki egy keménylapú kiskönyvet és 5 perc nézegetés után már aludt is. Na erről a legnagyobb bánatomra leszokott.
!
. Ez akkor mindenki szerint jó lenne vajon? Lányok írjatok, várjuk a véleményeket! 2003.11.03 10:42

!! 2003.11.03 10:45
Ma a változatosság kedvéért 4-kor keltem (nem Nátán miatt, hanem egyszerüen ekkor ébredtem, ugy látszik, hogy én nem a -tól -ig alvásra vagyok beállitva, hanem a mennyiségre (tegnap este 10-töl aludtam, a 6 óra alvásidö megvolt)), és persze vasaltam!
), nehogy ö kimaradjon a télapózásból.
), csak azt beszéljük meg, hol és mikor kapod meg. 

2003.11.03 11:13
Muffin receptet találtam a nlc-n, nagyon jók lettek, szombaton kipróbáltam, vasárnap már sült az új adag, mert vendégségbe mentünk és azt is vittem.
2003.11.03 12:31
2003.11.03 12:41
Ezt most arra az 5-6 e Ft foglalóra értettem, amit Ilke (2003 November 02 vasárnap - 19h 31) irt (ahogy nézem, a két gyerek fog ennyibe kerülni, ugyhogy nem is kell majd visszakapnom...), de nem tudom, hogy volt-e szó Mikinek adott elölegröl (ha kell) vagy játékpénzröl, mert azok sem kicsi pénzek. Ezekkel mi legyen?
, igaz akkor rendszeresen sokkal több mindenre, mint ami kell neki. Még gondolkodom rajta. 

2003.11.03 13:01
! Majd ő is úgy egyezteti a dolgait, hogy ráérjen
! Részünkről teljesen oké a könyv is, meg a fürdős játék is
! Majd szóljatok, hogy kinek, és miképpen jutassuk el a pénzt!
! Nagyon jók

! Gyurcika teljesen odáig volt, még sikongatott is örömében
!
! Igy legalább, ha tudni akarom, hogy hány napos, csak téged kell megkérdeznem
! Milyen érdekes! Nálunk idáig nem volt semmi probléma, bárhova el tudtam menni vele. Volt hogy a több órás vásárlást is mosolyogva ülte végig a babakocsiban. De az utóbbi kb. másfél hónapban mintha kicserélték volna
! Állandóan rosszalkodik, hangoskodik (mondhatni kiabál), már alig merem elvinni magammal. Újabban ha elmegyünk, általában hivjuk a nagyit, hogy vigyázzon rá! Remélem a bulin nem lesz semmi gond, a gyerekeket amúgy nagyon csipi
!
!
! Nem fenyegetlek
!
! De aztán rájöttem, hogy ez igy nem mehet tovább. Meg kell tanulnia, hogy éjszaka alvás van. Éhen nem fog halni, az tuti
! Emlékeim szerint nagyon kemény ügy, kötélidegek kellenek hozzá, viszont nagyon hamar le tudtam szoktatni róla
! Sok türelmet és kitartást hozzá
!
! Néha horkolás is van
! Azt hiszem, hogy neki egy picit nagyobb az orrmandulája!
! 2003.11.03 13:18
2003.11.03 13:21

!!! 2003.11.03 13:30
2003.11.03 14:02
tegnap meg az ikeában játszott Gergő, azt is imádta. Kapott karácsonyra eszkimó sátrat, imád bújkálni ugyanis. 2003.11.03 14:06
mert a párom is horkol és nem is kicsit
.
.
.Ma voltam a Sotén megint elküldtek egy csomo vizsgálatra holnap vérvételre kell menem holnap után meg Uhra megnézik a szivét a babának mert ugye gyogyszert szedek jövöhéten meg CTG és 3hét mulva meg mégegy UH mert a legutobi UH kissé nagyobb volt a veséje a babának mint kéne csak nem tudom mitöl és ara a kérdésemre hogy baj -e akor az UH azt mondták hogy nem baj de a védönö is ezt mondta a mult pénteken ugyhogy most van szerdáig programom viszont nem tudom hogy kifog adig vigyázni petikére ? mert holnap lehet hogy tud a nagyi vigyázni rá de a szerdárol fogalmam sincs hogy oldom meg ha ráér a hugom akor ö ha nem akor kénytelen leszek a páromat megkérni hogy jöjön haza elöbb . 2003.11.03 18:15
2003.11.03 18:49

... 2003.11.03 18:54
2003.11.03 19:04
).
De létezem
Mint az apja
2003.11.03 19:11
. 2003.11.03 20:45
2003.11.03 20:45

2003.11.03 20:47
.Talan tul sok volt tegnap a jobol. Bekapta, es egy ket ici-pici korty utan el is engedte. es mutatta a fejevel, hogy nem. Ezt meg megcsinalta 3X-4X. Aztan nem kinalgattam tovabb, megszeretgettem, lefektettem az agyikajaba es elaludt. Meglatjuk mi lesz ejszaka. En mar tudom: szet fog durranni a cicim! Mindjart megyek zuhizni...

!!! 2003.11.03 20:48
Mondta is neki a dokibácsi, hogy látom megismersz
Sokat kell mezitlábazni. 
A lényeg, hogy picit társaságba legyenek. 2003.11.03 20:58
) Ez a banánnal meg a zacsival együtt szerintem pont 1000.- ft lenne. A többit (télapó és a helyszín költségei) ha gondoljátok előre is össze lehet gyűjteni és akkor nem kell ott ezzel törődni. Ezt én vállalhatom, nekem lehet utalni is. Egy a lényeg, hogy 8-an mindenképpen legyünk ott, mert ez a minimum létszám! Készítettem egy táblázatot, ott felírtam mindenkit a várható költségekkel. Besztin és Pandán kívűl van még valaki aki két gyermekkel jönne? Bocsi de nem emlékszem
.
. Érdekes, hogy a sima túrót bírja, de a túró ruditól múltkor kiütéses lett. Lehet megpróbálok egy másik fajtát legközelebb. Mert hát nagyon szereti a lelkem. A Danone vaníliás joghurt a kedvence.
.
. 2003.11.03 21:13
! A babával biztos minden rendben lesz
!
! A bulitól most már nem hátrálunk meg

! Édes lehet Emilia
!

!
!
! Hát nem drága? Mostanában dúl a szerelem köztünk
! Egész nap csókolgat

! 2003.11.03 22:36
2003.11.03 23:18
2003.11.04 10:41
.Szegenykem...es meg nem is tudok annyit foglalkozni vele, mert Rebek is eleg nyügös es allandoan rajtam log. ES CICIZIK!
Igaz mara mar nagyon faj a bal cicim, a mellgyulladas hataran vagyok, de ha Rebek tovabb igy segit + a homeobogyok, akkor jo eselyem van a meguszasra...! Igaz most is meg nem mindig kell a cici, vagy nem-et int a fejevel, de aztan csak nekikezd - szerencsere
!!! 2003.11.04 13:42
Katasztrófa! Persze ők is lökött rokonoktól kapták....
Viszont most volt a sógornőm uh-n, de nem láttak semmit és kétségbe vonták, hogy terhes-e, most teljesen le van törve.
ráadásul kicsit barnázgat is mellette, és amióta kézi vizsgálat volt kicsit vérzik is. Kb. 5-6 hetes terhes lehet, a tesztje pozitív lett. A vérvizsgálat eredméynét ma tudja meg.
2003.11.04 14:55
.
de azért kiváncsi leszek hogy hogyfog viselkedni .

2003.11.04 15:18
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|