Gigi köszi a táblát!!
Nekem tippem nincs csak remélem,hogy naggyából az lesz a sorrend aminek lenni kell!!!
Mónin és Danán kívül mindenkinek azt kivánom júniusnál elöbb ne jöjjön
Képzeljétek az előbb teregettem az erkélyre és bejött egy kb. 6-7 centis dongó.Majdnem infarktust kaptam!Alig bírtam kihessegetni,de közben úgy féltem,nehogy megcsípjen.
Húúúúú.
Sziasztok!
Látom nem nagyon pörögtök! Itt vagyok,suttyomban olvastalak benneteket,de kivételesen itthon van a párom és a lányok egyszerre és ilyen közös hétvégénk nem nagyon lesz már....MAJDCSAK 5-EN!!!!!
Most közös dvd-zés van,de én már láttam a filmet!!!!
úgyhogy ha ven téma....
megnézem a tésztát az ebédhez és jövök vissza!!!
Gigi! Peti 35. héten született ugye?
Én már elkészítettem a bolognai rakott tésztát, meg is ebédeltünk.
Most meg készülődöm, most lesz délután unokahugim néptáncgálája
Bari!
Kb most én is ott tarok ahol Te és beképzelgek magamnak különböző dolgokat.... A kurva sok vitamintól meg naon szarul vagyok,ráadásul anyós küldött még 1 félét....
szerintem nőtt a hasam 2 nap alatt is!
Mindjárt csináltatok pocifotót!!!!Fej nélkül,mert az brutál....
Ja és képzeljétek el,lehet,hogy nem is kérdezett anyósom olyan hülyeséget a dokitól....olvasgattam délelött a kismamamagazint és abban leírják az 1-2-3.harmad jellemzőit....és mit olvasok a 3. harmadnál???
Hogy a magzat szeme ilyenkor néha már kinyillik pislogásra és a színe kék....
Azt tudtam,hogy majdnem minden bébi kék szemmel születik és kinek elöbb,kinek utobb bebarnul,zöldül vagy marad kék....
Csiri akor viszont kérd meg a férjedet hogy tiszta erőből nyomja össze a fejedet oldalról,meg elölről hátulról,én csak úgy bírtam ki az elején a fejfájásaimat
Óhhhhhhh Bari!
Én már megtanultam a különböző fájásokkal gyógyszer nélkül együtt élni...(fog,fej,fül....stb fájás),de most nagyon nyűűűűűűűűűűűűűgggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
soroljam?????????
Kezdem lentről...Fáj a kislábújjamon a köröm...(mert belerugtam a ku..a ajtóba...)
A bokám eltünt...(már mindenhol kerestem...)A vádlimon megpattantak az erek....a térdem alapból trapa,mostmeg már nehezen bírja tartani a combom és a seggem súllyát...a gerincem derekam fáj....a hasam kemény,az bal oldalam lassan már felvekvéses lesz a sok azon alvástól....a kezemen az újjaim bedagadtak,gyűrű beépült a bőrömbe....a nyakam már fáj a megdagadt,homály felyemtől!!!!a fejem meg mindettől FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJKJJJJJJJJJJ!!!!