A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok,
május 5-én 10 órától a Millenáris parkban a színpad körül lesz a bábanap. Ott leszünk jó páran szülésznők, lesz homeopátiás sátor, bach virágterápiás, aromaterápiás szakember, dúlák, védőnők.
Ha tudtok, gyertek. A jó időt megrendeltük!
szeretettel
nováky_rita

Sziasztok!
Mi ez a pangás???
Mindenki kint zsiványkodik?
Mi meg alszunk a Viktorral :oops:
Majd visszanézek később,hát ha itt lesztek lányok.

valentina

Veronikusz!
Szerintem teljesen igazad van csak attól voltam kibukva hogy nem kéne kérdésesnek lennie annak hogy 3 évesen van e hely vagy nincs legyen már ez természetes! A fürtös manókat meg bármikor vállalom csak szólj Emmus is élvezné!

Valentina!
Csipa jól idomított jószág merne ő egy szót is szólni :D

Gabi!
Jó hogy látunk megint az avataron titeket!

Mi ma gödön ebédeltünk ott van egy tök jó kis kiülő csak elég sokan voltak Emmus úgy tolta a hekket hogy csak na :D
Mindenkinek szép nepot süt a Lizzy tünés kifelé!!!!!

Bori??????

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa!
igen, igazad van. Ennek természetesnek kellene lennie!!!!! KELLENE!!!! Azért ha a lakosság fogyását meg szeretnék állítani, akkor nem ártana, ha az anyukákat így is segítenék!!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Én a tavalyi korházbezárások (lásd utolsó 2 hónapom a szülés előtt) után már nem gondolom hogy segítenek bármiben is inkább pont ellenkezőleg :(

Orsi

borsa

Borsa!
hát most mit mondjak? :oops: :oops: :oops: ők biztos nem járnak közkórházba és a gyerekeik magánoviba mennek. :evil: Nem is folytatom. Nem érnek ennyit, hogy ideges legyek. :D Inkább megyek leszedem a száraz ruhákat. Lányokkal kint motorozunk/biciklizünk. :lol: :lol: :lol: Az a tuti :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

További jó biciklizést, hekk evést (hű de megkívántam) mindenkinek!
Mi még egy gatyóban Bogival, ahogy Dorka mondaná :lol:
Apjukra végre rátört a szerelhetnék, így segítgetek neki. S mivel ő van a létra tetején, én szaladgálok és adogatok.. :)

Összehúzódásokat alig érzek, rugdosások vannak.

Most át Anyuhoz vacsira, holnap jövök.
Vendég

Sziasztok,

Újra itt :) Kicsit kimerített a főzés a bandára... De ezen is túl vagyunk :D Azért olvasgattam, csak írni nem volt már energiám...

Steffi: köszi, majd az útvonaltippeket elkérem :D Nem parázok, előre úgysincs értelme, akkor meg már úgyis mással leszek elfoglalva...
Legfeljebb a szomszédot ugrasztom, ő taxis volt valaha, és még a BKV-sztrájki dugóban is beért 1 óra alatt a nyugatiig - úgy vezet mint egy őrült :D

Anyám megint bevásárolt... Szerintem már 20 darab 62-es rugdalózónk van :D De ami a legjobb: hugoméknak október 4-én lesz az esküvőjük - anyukám már vett ruhát a kislányomnak az esküvőre... Remélem jó is lesz rá akkor... Párom már csak azon nevetgél, hogy én csak 1-2 komódot akartam venni a gyerekszobába + pelenkázót, de szerinte már gardróbszekrényt kéne, ahogy anyám vásárol...

Asszem lelövöm magam mára... Szunyálok egyet, holnap úgyis koránkelés van - egy hét alatt már kezdtem elszokni tőle :D

Szép estét - éjszakát mindenkinek!!!

Judit

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok Csajok!

Beugrottam elköszönni, elmegyek a gyerköcökkel egy pár napra Tiszaújvárosba-ott meg nincs net.Remélem, mire visszajövök, mindenki teszteli a pozítivokat. Borsika, várjááá meg!!!
Jók legyetek!
Emese

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

MSE
jó utat!

Borsa
hol az a hekkes? Göd hozzánk is közel van!

Valami találka???

Veronikusz
, tök igazad van. Nekem még az bosszantó, hgy miért vannak gázosabb és jobb ovik? Ugyanaz a kerület, de ég és föld a különböző körzetekben. Most szívjon a gyerek, mert 2 utcával arrébb lakunk? Ez az esélyegyenlőség?
És igenis jogunk van az ovihoz. Tök mindegy, hogy én othon vagy nem. A gyereknek kell az ovi, és kész!

Borsika, lesz előbb utóbb valami :)

Lányok, aki Újpesten jár, új helyet kapott a Horváth cukrászda (a régi mellett. 2 emelet, netcafé, cukorbolt (plusz rengeteg hellokitty, és egyéb "anyuuuveddmegeztissss", hihetletlen szép sütik modern dizájn, játszóház fent, és hagyományos cukikávézó-terasz lent. nagyon tuti hely, csak pénzt vinni kell! :)

mtunde

Tünde!
csak annyi, hogy nekem nem mondtak sehol se olyat, hogy mi melyik ovihoz tartozunk. Elveszik a jelentkezést pl. 3 ovira és beírom a sorrendet hogy hova szeretném a legjobban beadni. Ha az tele, jön a 2. hely ... stb. Nincs itt körzetes ovi! :shock:
És tény, hogy SZÜKSÉGÜK VAN AZ OVIRA!!!! Ez nem kérdés

Kép

Kép

Kép
veronikusz

jó reggelt

először [b]Vali!!![color=red]névnapod alkalmából a Jó Isten éltessen sokáig boldogságban és jó egészségben[/b]! :D [/color]
Kép

Kép
gablaty

pirossal akartam az egészet... :oops:

szóval tegnap volt fánksütés, máktorta-sütés.ugyhogy édesség evés 1 időre letudva.....

na meg tele volt a kert gyerekkel,meg szomszéd nénikkel :lol:
szóval nem unatkoztam, 1 percig se...
de éjjel se, m,ert Enci felkelt éjjel 1kor, 3kor :shock: asszem rosszat álmodott, meg belegabalyodott a takaróba....
na mindegy,majd ma alszunk remélem :lol:

Paklincs! jó utat,és jó pihenést!! bnőmék is ma utaznak fürdőzni 1 hétre.... mindenki kihasználja h rövid hét van ugye május 1 miatt...na meg hétvégén anyucik napja :lol:

nem tudom mit akartam még... majd jövök... reggelizni kell!

Kép
gablaty

Vali!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vali!
Nagyon sok boldogságot kívánok!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vali
Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Vali, boldog névnapot!

Veronikusz: Nincs körzetes ovi??? Az hogy lehet. Nem lehet, hogy csak nem mondták, mert elvileg bárhova lehet jelentkezni, de csak a körzetes köteles felvenni, a többi csak ha van hely. Én is 3 helyre íratom be, ebből 1 körzetes, a többi nem, amúgy itt a link, ahol megnézheted, melyik a körzeti ovi.

http://w3.kir.hu/kir_iskolakorzet/

mtunde

Tünde!
köszi. Szerencsére én is oda akartam beiratni első helyen, amit kidobott, hisz az van 1 saroknyira a szüleimtől. Viszont nem értem, hogy a többi anyuka is úgy válogat az ovik között, mintha nem is tudnának erről a körzetesítésről. :shock: :(

Képzeljétek! úgy néz ki, hogy a papám megbékélt vagy csak elgondolkodott azon, hogy miért ő tudta meg utoljára Hármaskát. MA voltam fent náluk és tök normális volt. :D :D :D :D :D :D igaz nem nagyon jött szóba a dolog.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vali!
Isten éltessen!

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!!! a férjed Nimi= Nimród? akkor neki is nagyon boldog névnapot kívánok!!!! Kép

Kép
gablaty

Sziasztok,

Újra itt...rossz hírekkel. Sajna a cukorszint maradt, így a II-es nőin kell szülnöm... Mészivel már búcsút vettünk egymástól :(

Ja, persze kezdhetem a diétát, de most már komolyan, és hetente fognak vért venni... No meg az ottani nőgyógyász szerint készüljek úgy, hogy lehet hogy egy hónap múlva már szülünk, mert a cukor miatt simán lehet koraszülés is :(

Szóval csupa rossz hírek nálam...jól indul ez a hét :cry:

Judit

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judit
nagyon sajnálom!!!Minden rendben lesz!!!
a II. női az melyik is???

Most jutott el a tudatomig,hogy ma ápr.28-van!Tavaly ilyenkorra voltam kiírva, de ugye még ráhúztuk 10 napot :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

VALI, Boldog névnapot kívánunk! És azt, hogy múljon már el mihamarabb ez a vérkép gond, mert így nagyon nehéz lehet. puszi! :)

Manóka, majd befordul a babóca. Eszter is bukfencezett négyszer a 28-tól 36. hétig.

Judy, üdvözöllek, bocs h eddig még nem, de nem vagyok mindig képben mostanában... Jó készülődést! :)

Ezt mutattam már? :)
Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Ó, Judy, egyszerre írtunk, és most olvasom, hogy mi van. Erre nem tudok mit mondani. Vagyis azt, hogy sajnálom, h nem a Kútvölgyiben maradsz. De a topicot ugye nem hagyod el?

Kép

Kép

Kép
memme

Nem, a topic az marad mindenképpen :)
Csak időnként átnézek a II-es topicjára is infókat gyűjteni... Az a legfurább a szituban, hogy pont a végén kell orvost váltanom, ott meg nem ismerek senkit... De valami majd alakul.

emano: a II-es az Üllői úton van, a Klinikák-nál. Elvileg jól felszerelt kórház (állítólag jobban felszerelt mint a Kútvölgyi, azért is kellett Mészinek átküldenie oda...), úgyhogy reméljük a legjobbakat :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy, nagyon sajnálom, de remélem, hogy jó kezekbe ekrültél. mészi ajánlott valakit ott? Barátnőm szült ott, és meg van elégedve a hellyel. A fórumon azért maradj!

Lányok, létezik Magyarországon méltányos bánásmód. A földhivatalba kellett mennem, bementem, és a biztonsági őr mindenhova odakisért, és összesen 3 perc alatt végeztem, mert 2 gyerekkel voltam! Hihetetlen!

mtunde

JUdit!!
szorítunk neked,hogy minden jól alakuljon!!!!

Tünde
Balázzsal mentünk mi is a hitelt intézni és mindenhol nagyon kedvesek és gyorsak voltak :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Igen, Mészi küldött át egy dokihoz, úgyhogy remélem a legjobbakat :)

A fórumon mindenképp maradok :D Majd beszámolok, mi a helyzet...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judit!
Rossz lehet, hogy orvost és kórházat kell váltani, de a legfontosabb a Te és a baba állapota. Gyere azért és mesélj!

Engem is előreengedtek a háziorvosnál a múlt héten. meg is lepődtem rendesen.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Judit!
kár tényleg, hogy kórházat kell váltani, de sok sikert kívánok neked. ja , és persze várjuk majd a képet a babáról is.

Gödi hekk sütő: tényleg tuti!!!! (lehet, hogy hoznom kéne vacsira, úgysem tudom mit főzzek.)
Tünde, ha mész a 2-es úton és eléred Felsőgödi lámpát (balra építési áruház, jobbra meg a vasútállomásra lehet jutni), akkor a lámpánál fordulj balra, és menj le az utca végéig, ott jobbra fordulj és ott is vagy a hekk sütőnél a Duna parton. még játszótér is van.

Ma virágoskertet rendeztem és ültettem anyukámmal (ez biztos segített, hogy feje tetejére álljon a világ Dórának :) )
ha igaz az, amit az újság mutatott, akkor fantasztikusan szép lesz, de most elég nyamvadtak a virágok.

ma a Kossuthon ovi kapcsán épp Gödről volt szó, hogy 150 gyerekkel nem tudnak mit kezdeni szeptembertől az oviban,és válságstáb alakult, többek között a gyorsan növő lakópark miatt. megszólalt az alpolgármester vagy ki, hogy hát ez így nem igaz, mert most szép bölcsi is épült (jelzem, hogy az ovi gondot ez nem oldja meg, továbbá oda kell járnia minden gyereknek Gödről, nem csak a lakóparkosoknak, így megint kevés a hely). és majd jövőre lesz majd még ovi (de az az idei helyzetet nem oldja meg szerintem)
mondta azt is, hogy lám milyen kegyesek, mert az otthon lévő anyukák gyerekeit is beveszik fél napra. (ha beveszik)
szóval a rádióban 2 perc alatt megoldották a problémát, csak épp a valóságban nincs ez így.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapi köszöntést, nagyon kedvesek vagytok!!! http://www.cardex.hu/index.php?id=15&kl ... d93fd&ph=4

Judit, amikor tavaly szültem, akkor még nagyon rezgett a léc a szülészet felett. Nem szerettem volna máshol szülni, de a dokim tanácsára volt egy B verziós orvosom a II. nőin. Szobel Gábornak hívják, amikor elmondtam a problémámat nagyon kedves volt, nem kifogásolta, hogy Ő tulképpen szükség esetén lesz a szülészem. Ajánlom neked is.

Tünde, én is voltam tavaly a földhivatalba a szocpol miatt, és nekünk is a biztiőr segített 3 perc alatt leadni a papírt, pedig az emberek mát kint álltak az utcán, annyian voltak.

Tegnap futottunk a Normafa félmaratonon. Családi csapatban a félmaratont, nekem 11 km jutott, abból 8 fel a János-hegyre. Nagyon jó volt, de most iszonyú izomlázam van. :lol: Együtt futottunk be a célba, Apa, Ákoska és én... Fantasztikus volt. Csinált velünk mini riportot a Hegyvidék újság, majd ha lesz kép, akkor teszek fel belőle. :)

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Vali
Boldog névnapot :wink: :lol:

Gratula a futáshoz :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Vali!
Boldog névnapot!!!!!!!!
Biztos nagyon jó volt a futás... :D

Ma délután levettem Orsiról a pelust :roll:
Már másfél órája bugyiban volt amikor bizti ami bizti alapon ráűltettem a bilire...de azt mondta nem jön semmi.
Aztán 5 perc múlva bepisílt... :?
De nem adtam rá most sem pelust...majd meglátjuk mi lesz...

Szép napot!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Hará Kati! Hajrá Orsi! :D :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Vali, boldog névnapot kívánunk!!!
Micsoda maratonista család!!! gratulaaa!!

Olíviának, Melindának, Szofinak, Benőnek, Ákosnak boldog hófordulót kívánunk!!!

Kati,
hajrá, hajrá!!!

Manóka,
hát igen, ovis helyzet tragikus... mindenfelé... :roll:

Judit,
a lényeg, hogy gondos kezek közt leszekl! Mészi tuti jó emberre bízott!!! minden rendben lesz, csak bízzunk benne együtt!! mi mindenesetre +++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tünde, Vali, Andi
azért jó, hogy vannak még rendes emberek!!

Memme,
szupi családi fotó!!!

Veronikusz,
szuper, Apud mégsem fasírtkodik!!!!

Mi épp nem alszunk szokás szerint (átlagnál rosszabbul..), de most épp napközben a háti hordozást gyakoroljuk kendőben :lol: teccik az ifiúrnak! :wink:
Zsófi, neked van tapasztalatod ezügyben???? :lol:
szép estét Mindenkinek!!

KépKép
Kép
gyuzso

Valinak és Niminek nagyon boldog névnapot!

Tünde!
Mi benne vagyunk a találkába Manóka szerncsére leírta az útvonalat én térképileg nagyon tré vagyok... :D A játszit most pont lebontották de egy jobbat építenek helyette!

Veronikusz!
De jó hogy a Papáddal rendeződnek a dolgok nagyon szorítok!

Memme!
Nagyon édi a kép :D

Vali!
Maraton! Hú ügyik vagytok!

Judit!
Szorítok hogy minden rendben legyen de úgy is lesz biztosan! És attól még te is Kútvölgyis vagy :D ;)

Andi!
tavaly ilyenkor már lerágtuk értetek a körmünket most meg már mingyá szülinap :D

Manóka!
Ezek szerint Gödön is jó a helyzet Dkeszin 4 új lakópark van de még csak hajlandóság sincs új ovira...... :(

Zsu!
jobb éccakát nektek ma! Mica alvás!!!!!!

Orsi

borsa

szjudy! ki a dokid a II-n? nekem is van ott dokim: drVárbíró.
és tényleg minden rendben lesz!!!ne aggódj!!!! :D :D :D

Vali! nem semmi ez a futás, amit előadtok!! :lol: micsoda sportos family :lol: hajrá! és gratula

Heni! nem tudsz vmit Durcáékról???

Eni!!! ha van rá módod, időd stb.jelentkezz!!!mi van veletek????

most csak ennyit tudtam...jó éjszakát mindenkinek!

Kép
gablaty

Vali, nem semmi. Én most barátkozom a gondolattal, hogy visszatérek az aerobichoz. Ez azt is jelenti, hogy akkor heti 2x nem húzhatom reggelente az időt, hogy odaérjünk az órára, ami nekem tetszik, pedig eddig 2 óránál hamarabb nem tudtam összesedni magunkat: reggeli, etetés, fejés, mosakodás, öltöztetés, pelenkacsere, stb. Gázos. De megéri a mozgás. A futás sokkal kötetlenebb lenne, csak azt nem szeretem annyira. És nem vigyáznak közben a kölkökre. :)

Borsa, mehetünk hekkezni! Gyuzsó? Paklincs? Ti is errefele laktok. Ja, és Gabi? Ti meg a túloldalt! :) Na nem mintha bárki kimaradhatna! Szóval ki tudna még jönni?

mtunde

Hi!

Köszi Nimi nevében is a köszöntéseket, de nov. 11-én tartja, azért átadtam és örült neki.

VAli!
Nagyon ügyik vagytok! Én is gondolok rátok sokat, írd mi van a kicsi fiúval!

Judy!
Ó :( De legalább remélhetőleg jó kezekben leszel!

Tünde!
Ahogy a jó barátokban mondta Phoebe: 'na erre való a gyerek' :lol: :lol: Viccen kivül hihetetlen! Gödi hekk sütőt mi is megnézzük, tőlünk is egy 'köpés'. Szólj, ha arra jártok!

Manóka!
Tuti befordul, ne aggódj! Dumáld meg vele!

Martinomnak meg hörghurutja van :cry: Kapott antibiotikumot, nagyon-nagyon köhög, aludni sem tud tőle, zihál, irtó rossz érzés hallgatni! :cry: De remélhetőleg hétvége fele már jobban lesz! Szép estét mindenkinek!

Merci?! Ha megint el mersz tűnni :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tünde!
Irány Göd :D

Steffi!
Jobbulást a kis Martninnak!

Eni??? Ancsa??? Zsófi??? Gabó???

Orsi

borsa

Steffi! Martinnak jobbulást, remélem, ma éjjel, már jobban tud aludni!

mtunde

Szép reggelt!!
Köszönjük az alvás-drukkot, megneszelte az ifiúr, egész jól húzta!!
:wink: csak én nem tudtam 4-kor visszaaludni :lol:

Martinnak gyógymanók mentek!!!

Tünde,
hekkparti hajrá!! mi most kicsit keveset vagyunk, de pünkösd után fixen itthon :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok,

Köszi a rengeteg pozitív energiát!! :D

Mészi Dr. Sára Leventéhez küldött. Eddig szimpi a doki, úgyhogy meglátjuk. Tudakozódtam róla a II-es nőis topicon, eddig jókat írtak, úgyhogy reméljük a legjobbakat :D

Steffi: a terhességi cukor már biztos, de egy cukormentes kávéra összefuthatunk majd :D Martinnak jobbulást!!!

Viszont a hekkpartit lehet hogy én most kihagyom... Felhomályosított a II-esben a doki, hogy a cukor miatt jöhet előbb a baba, mert a méhlepény elkezdhet öregedni a magas cukortól. Én meg még sehogy se állok a gyerekszobával :shock: Úgyhogy ideje belehúzni picit. Csak előbb ki kéne lakoltatni a két trombitafát, ami ott töltötte a telet - párom már megígérte, hogy hétvégén elássa őket, utána teljes gőzzel nekiállhatok...

Vicces volt, tegnap este párom mondta, hogy összerak nekem egy gyümölcstálat, mondtam, hogy oké, úgysincs kedvem vacsizni, nézzük meg mi fér a vacsikeretbe gyümölcsből. Hááát, ránézésre kicsit elkeserítő volt - kb kétszer ennyi gyümit is fel tudtam volna falni :(
Viszont ha így haladunk beállítom a negatív rekordot, és simán vékonyabb leszek szülés után mint előtte (ami mondjuk nem hátrány) :D
Csak a baba miatt aggódom, de reméljük a dokik tudják mit csinálnak...

No lehet hogy ennyi voltam mára, megyek délután tanfolyamra - előtte meg Nyugdíjbiztosítóba - szóval megvan a mai program is :(

Tényleg, nincs ötletetek hol lehet jópofa vékony terhesnacit kapni? Jó lenne még 4számjegyű árcetlivel megúszni :( A kordnacim kezd meleg lenni ilyen időben...

Sziasztok,
Judit

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy én tudok egyet! Küldöm priviben! Kistarcsáról még egész közel is van, ha hátul mész!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Köszi megkaptam!! :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Steffi!
nekem is, nekem is!!! hátha én is elnézek oda. Nekem is kell egy gatyi. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Már megint jól eltűntem, pedig igazából azt a "feladványt" azért írtam, hátha akkor gyakrabban jövök... Hát nem....

A megoldás: Boribon után szabadon: "Bumm, bumm, pikuka..." Azaz kipukadt. :lol:

Ma itthon vagyunk egész délelőtt, mert a vízművek 8 és 12 között ígérte magát. Persze még sehol sincsenek... Úúúúúútálom az ilyet, főleg, hogy ragyogó napsütés van...

Tegnap meg voltam az 5. emeleten, úgy tűnik én is a lányos anyukák táborát szaporítom. :lol: Valentina, nem voltatok ti is ott reggel 8 körül? Nem mertem odamenni, mert nem voltam biztos benne, de hasonlított rád az a lány... :oops:

Zsu! Hátihordozásban nincs tapasztalatom, elvileg tudom, hogy kell, de gyakorlatban csak egyszer próbálta a párom, amikor mentetek a kórházba átadni a tablót, de akkor Lénának nem jött be.

Linocs! Mikor sétálunk? A kismamabérlet sajnos csak a gyes és a gyet után jár majd, a gyed után nem. :?

Veronikusz! Örülök, hogy a papád nem akadt ki annyira, és majd együtt örülünk az újabb lányoknak a közös szobában, oké? :wink:

Vali! Ádámnak drukkok, ti meg ügyesek vagytok a futással!

Gabi, Borsa! Nektek küldjük továbbra is a gólyákat!

Séta: mi mindenben benne vagyunk, csak találjuk ki! :lol:

Még sokmindent akartam, de lyukas az agyam, csak a vízműveken tudok bosszankodni...

Majd jövök, ha nyugisabb leszek...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Megjött a faszi 3/4 12kor, vetett egy-egy pillantást a 4!!! darab vízóránkra, közölte, hogy az egyiket nem tudja plombálni, mert túlságosan körbe lett csempézve, véssük ki, és majd kijön újra... Hát ezért ültünk itthon egész délelőtt... Meg majd még egyszer...

ÁÁáááááááááááááááá :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Pétereknak nagyon boldog névnapot!!!!!

Zsófi!
Én éreztem hogy lány mondtam is Hajninak meg Zsunak!!!!!! :D

Orsi

borsa