Mi is megvagyunk, jól vagyunk
Ma megint fölöslegesen vittem babakocsit, mert végig hurcolhattam a kisasszonyt, délután már kedvem sem nagyon volt kimenni a délelőtti (tor)túra után... És persze ilyenkor nem elég Encsi akaratossága, ált. Beni is beáll a hiszti-sorba. Nem egyszerű velük az élet.
Ma jöttek férjemhez szerenádozók és vagy 20-an be is tömörődtek hozzánk a majdnem 60 négyzetméterre... hát király volt. Amiben alkohol volt, az elfogyott...

Gyerkőcöknek tetszett a sok ember
A legjobb barátnőm (aki sajna messzire költözött tőlünk) ma megszülte a kisfiát. Úgy izgultam értük. De minden oké.
Altatás nálunk egyre rosszabb. Encsi ha nagyon megmakacsolja magát, kibír 6-7 órát is alvás nélkül. a szintidő pedig változatlanul kétszer 20-30 perc napközben. Éjszaka pedig min. óránként felsír. Mellettem is.
Bevállaltam egy ismerősnek némi pályáztírósdit, képne hozzá min. 4-5 óra és csüt-re meg kéne csinálnom, fogalmam sincs, honnét vadásszam össze ezt az időt, de nem az alvásomból fogom elvenni, az tuti
Ma voltunk a leendő ovinkban, Benit felvették, szülői 1 hónap múlva. Alig bírtam hazacsalni onnét a kölyköt. Kíváncsi vagyok, szeptemberben hogy fog menni a dolog.
No, hát ennyi jutott hirtelen eszembe.
Máté, Emma, Maja és Emma gyönyörűségesek mindannyian, Maja-anyukájának pedig én is boldog 21-et kívánok!
Jó éjt!