A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Pumácska! Megnézed a mi vonalzóinkat, amelyik tetszik rákattintasz. Feljön egy oldal, ahol meg tudod csinálni a sajátodat. Ha kész, lesznek ott kódok. Az url-el kezdődő kódot kell bemásolni az aláírásodhoz. Aláírás: ezen az oldalon fent SEGÉDLETEK menü PROFIL és ott lesz alul az aláírás.

Kép
szly27

Mégsem alul van az aláírás, hanem középtájt, alul az avatar van.

Kép
szly27

Ha nem bánjátok, tennék egy pár képet a tegnapi napról

Kép cápa

Kép cápa

Kép én

Kép szép halak

Kép nagy tengeri akvárium

d.dodó

Dodó! Nagyon király lehetett! Jó nagy pocakod van!

Kép
szly27

van még egy pár! :) Az őserdős részről... és eszméletlen jó volt, hogy tényleg esett az eső ben, de volt van 40 fok, és tök tök nagy páratartalom!
(Most miért nem enged feltenni??) Na...majd kicsit később megpróbálom... mert azok a legjobbak :)

d.dodó

Köszi a segítséget szly!

Kép
Kép
pumácska

SIKERÜLT

Kép
Kép
pumácska

Na léptem!
jók legyetek. Majd még jövök

Kép
Kép
pumácska

Szívesen! Ügyes vagy!

Kép
szly27

Sziasztok!!

Drága Amimami! Nincs semmi gáz, csak tegnap reggeltől estig Maglódon voltunk Emmázni (tudod, a hajasbaba! :D) és este már nagyon fáradt voltam géphez ülni. Azért köszi hogy hiányoztam!!! :D :D :wink:

Pumácska - üdv köztünk! ŐŐŐ, szerintem nem sikerült... :shock: Legalábbis én csak szöveget látok, nem vonalzót. De mielőtt elküldöd nekünk a hozzászólásodat, Előnézetben mindig meg tudod nézni hogy sikerült-e! :wink:

Magdi - kár hogy tegnap tudtam jönni, szívesen megnyugtattalak volna már korábban!!!! De akkor most megteszem! :wink: Nekem a 18. héttől van ilyen folyós problémám nonstop, tisztasági nélkül már nem is létezem. Javaslom Te is hordj mindig, és akkor nem fog szétáztatni mindent. Jah! A lényeg!! A dokim azt mondta hogy tuti nem magzatvíz, hanem ilyenkor a hüvely jobban elkezd tisztulni, sokkal több nedvességet termel, hogy mégjobban védje a méhet a fertőzésektől. Szóval tök normális dolog, csak rohadt kellemetlen.

Potyka - nekem van kék cumim, ha érdekel csere esetleg! :D (Ha már valaki lecsapott rá, akkor bocsi.)

Ma Apa elvisz ebédelni a kedvenc éttermünkbe! Juppiiiii! :D
Vendég

Pumácska - most már én is látom a vonalzódat! Nagyon jó! :D (Ha azt a fél sor szöveget kitörlöd előle, akkor nem megy majd ki a "képből") :wink:
Vendég

Sziasztok!

Teó, nagyon cuki dolgokat vettetek! :lol:
Bencuri, gratula a 32. héthez!!!!
Magdi, örülök hogy azóta nem volt semmi!!!

Szuper idő van! Már rendet raktam, letöröltem a port. Mi a párom mamájáékhoz megyünk ebédelni. Biztos valami fini lesz!!! :wink:

Mindenkinek jó étvágyat!!

Kép
sziszka82

na, megpróbálom a többi képet!

Kép öserdőben

Kép nagyon szép

Kép :)

Kép kicsi maki

na... hát nagyjából ennyi kép van, amik jók lettek! :)

d.dodó

kozben mi is hazaertunk. Megvan minden butor amit most szerettunk volna, mar csak a kanape van hatra!
De azt majd idovel, most nem fer bele akeretbe.
Parocskam neki is allt osszeszerelni oket. De en mondtam neki, nem baj ha nem lesz meg ma a konyves is, a ruhas legyen kesz.
Rossz hogy en csak szemleloje vagyok. Imadtam mindig is a butor osszerakast. NA de majd ha mar az ebed kesz legalabb csavarozni besegitek.
Apos persze leszolta amiket vettunk, de szerintem tok tuti. Persze ha nem lenne ilyen szukos a keret en is mast valasztottam volna, de igy olcso es tetszetos darabokat kerestunk.

Olyan irdatlanul faj a hasam:( Egeszen a gyomorszajamnal:( Remelem elmulik!
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Csodálatos idő van! szerintem nem is leszek sokat, mert csavargunk.

Az előbb jöttünk haza az Intersparból, néztem azokat a diabetikus cuccokat, hát én ehhez tök hülye vagyok, nem vágom, hogy szinte ugyanannyi cukor van bennük mint a normálisban. Ahogy nézegettem, mejdnem elfogott a sírás is. Miért van ez? Most babásan ehetnék mindenféle finomat, jókat, hát most ettől is megfosztanak! Utálom utálom utálom! :evil: :evil: :evil: :cry:
Azért beszereztem egy folyékony édesítőt, egy diab lekvárt, befőttet és cukormentes gyümölcslevet.

Már alig várom, hogy túllegyek a holnapon.

Párom meg vett két sört magának, valami újat, tényleg guszta üvegben van. Itthon meg aztán jól kiröhögtem! Képzeljétek, diétás! :D :lol:

Viki, szerintem nyugodtan csinálhatod a káposztát másmilyenben, csak én nagyon szeretem a jénait, mert egyátalán nem ég meg benne semmi.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Andkata :D
Már Te is betöltötted a 30. hetedet!!! Gratulálok 8)

Pumácska :D
Jó, hogy ránk találtál! Maradj itt végig!

Ma lecsós szeletet ebédeltünk. Anyu sütütt almás pitét. Nem kéne belőle ennem. Vagy csak 1 szeletkét... Eddig elég jól megálltam a habzsolást, csak a végére ne rontsam el...

Gyönyörű idő van. Most Forma 1 nézés lesz családilag, utána pedig veszek egy kis napfürdőt az udvaron 8)

Legyen szép vasárnapotok!

Véda
Vendég

Teó!
A normális és nem normális kaján jót nevettem.

Dodó!
Baromi jó képek! Jó a pocód!

Totál ügyi voltam ma. A rántott gombicsek mellé csináltam még rántott pipimájat. A nagy főzés közben apócám kiporszívózott, felmosott, én a fürdi-wc-ebédlő-konyha tengelyt tettem rendben.

A derekam bedurrant, de legalább rend van.

Megyek relaxálni egyet.
20150601134430

Csak gyors bekukkantottam!

Wera! Örülök,hogy jelentkeztél!
Jó lehetett Emma babánál!
Mi is ebédeltünk aztán még almentem pótfiammal fagyizni is!
Nyamiiiiiii volt!
Apa forma 1-et néz,én meg megyek vissza a teraszra szétégetni a fejem!
Rohadt meleg van,de már úgy várom,hogy legyen valami szinem!!!
Anyu azt mondta nagyot nőtt a hasam!
Hát nemtudom,viszont kilóban 19-nél járok! :oops:
És jégkockás málnaszörpit szürcsölök szívószállal mint a gyerekek!

Na megyek,majd még benézek este!

Jók legyetek és használjátok ki a jóidőt!!

Pussz

Kép

Kép
ibm

Sziasztok :wink: !

Először is szeretném megköszönni Babuli felkeresését, hogy jól vagyunk-e mert rég írtam a netre.Nagyon jól esett megmondoom őszintén ritka meglepetésként ért hisz nemigazán vagyok az írogató mamikák tagja pár hónapja , míg előtte egy aktív irkafirka voltam.

Tegnap voltunk 4D GENESISBEN 28hét 5 napos ultrahangon ahol azt mondták, Dávidka gyönyörű nagy baba1580gr kb.42cm-er sztületési súlya ha átlag gyarapodst veznek figyelembe olyan 4200, de ha ilyen kis vasgyúró módjára növekszik 4600-5100 és kb 62 cm-er lesz.Ja és kb. 1.5-2 cm-er hosszú lebegő haja van a magzatvízben :wink: igazi gézengúz, hosszú hajú csábító lesz. Sajnos képet nem tudtak készítené mert a kukacán és popsin lábacskákon kívűl nem mutatott.Állítólag most fog fordulni mivel a gyomor alatt van a buksi kezek és talpik is .
2 hét múlva kell vissza menni mivel van egy kis gond is maitellenőrizni kell majd, s reménykedem nem lesz komoly mert megmondom őszintén én nem vagyok olyan kemény erős jellem mint Maffin én megtörök a 3. gyermeknél mert voltak kalandjaink az előző kettővel és őszintén szólva most nyugalmat akarok.
Vaójában utána akaork még nézni pontosan mit jelent amit a hölgy mondott mert tegnap Ő azt mondta nem mondja el a dolog jelentését mert nem akar ijesztegetni és lehet, hogy nincs jelentősége, de határértéket mért a következőnél: Baloldali agykamra tágulatot talált ami ha nem nő akkor jó, ha nő 2 hét alatt akkor gáz van.
Ha tud valaki erről valamit az segítsen mert rossz volt a net is és most kezdek még kutakodni is .Nemtudom mi ez s ez nekem így rosszabb.

Remélem mindenki jól van , T marcsiról tudtok valamit, mert még nemolvastam vissza.
Óh és köszönöm a jelöléseket az iwiwen :wink: kedvessek vagytok.
Most megyek kutakodni majd vissza nézek mindenkinek minden jót
tappancs28

Tappancs!
Drukkolok hogy minden ok legyen!
++++++++++++++++++++++++

Magdi!
Privi ment!

Kriszti!
Én is most indulok a z Interspar-ba betankolni valami édességet... :wink: legalább egy diab.lekvárt

Most elég lusta vagyok írni :oops: majd holnap bepótolom :wink:
legyen további szép vasárnapotok!
PUSZ

Kép
kimma

Tapi!
Drukoklok, hogy minden rendben legyen!
20150601134430

Tappancs :D
Örülk, hogy jelentkeztél!!!
Hogy megnyugtassalak: majdhogynem ugyanazt mondták neked, mint nekem. Ráadásul a fiaink is hasonlóan vagyúróak lehetnek, mivel 29+0 voltam UH-on, és pl. a combcsontját /62/ 3 héttel találták nagyobbnak, mint az átlag. A fejátmérője /79/ volt az is nagyobb az átlagnál, és a becsült súlya 1630 gramm. Szóval kb. ugyanazok a paraméterek. Ezen ne aggódj :wink:
Az agykamratágulatunkkal kapcsolatban is a szonográfus azt mondta, hogy menjek geneteikai UH-ra, mert néhány mm-rel a bal oldali nagyobb /8,2 mm/. Felhívtam az orvosomat, ő pedig kifejezetten normál értéknek találta ezt. Nem tudom neked mekkorát mértek, de úgy tudom, hogy 10 mm felett beszélnek enyhe tágulatról. És ez az enyhe tágulat sem túl komoly probléma. Ha meg 10 mm alatt van, pláne nincs ok aggodalomra. Ráadásul ez az érték a várandósság alatt csökkenhet! Ne aggódj! Szerintem egy hajóban evezünk :wink:

Véda
Vendég

sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy iwiwes listát kaphatnék valakitől? :)

Kép
linda24

Sziasztok Kismamik!

Hoztam Nektek képeket a mai szerzeményekről és a mai pocakomról ami brutálisan nagy! A felsőket még kb. 2 hete vettük de nem volt még azóta fotózva!
Kép
Kép
Kép
Kép

Tappancs! Szívesen kerestelek meg mert érdekelt, hogy mi van Veletek és Nagyon remélem, hogy az ellenőrzésen 2 hét múlva minden rendben lesz a kis Dáviddal!

Dodó! A képek gyönyörűek és nagyon csini a pocakod! :D

Holnap már többet leszek!

Vigyázzatok Magatokra!
Vendég

Viki! A takarítással csak finoman!
Vendég

Na, az én reformjaim bejöttek! Jó lett a rántott husi is, meg a karfiol, cukkini is! Amúgy nem egy óriási reform, annyi, hogy tönkölyliszt-tojás-még egyszer tönkölyliszt a panír. De ahhoz képest, hogy vagy 30 éven át morzsás panírral ettem, azért tényleg reform. A palacsinta is jó lett, teljes kiőrlésű liszt, alacsony zsírtartalmú tej és én most annyit csaltam, hogy édesítő helyett bio nádcukorral csináltam, finycsi lett.

Hú, Babuli, tényleg nagy a pocakod! De végülis 7 hét! Helyes pocak, nekem olyan fiúsnak tűnik, már legalábbis az enyémhez képest.

Kép
teó

Reggel nyolcra megyünk az I.-es női klinikára. Szorítsatok nagyon, mert a holnapi nap a jövőnket határozza meg!

KépKép
muffin

Muffin drukkolok! Genetikushoz vagy kihez mentek pontosan?
magdolnam

Muffin!
Gondolunk rád, de bármi legyen is, próbáljatok meg erősek maradni, és csak a pici fiatokra gondolni.

Kép
linda24

muffin!

gondolok rátok.majd remélem jelentkezel a hirekkel!!

++++++++

Kép

Kép
timi1982

MUFFIN! SZORÍTUNK NEKTEK!
Vendég

Babu!
Szép pocak! Jól látom ,hogy miki egeresek a babrucik?

Közben rájöttem magam is, hogy óvatosan a takarítással, mert még most is fáj. Az ágyban pihizve meg akkorákat nyögtem fordulásoknál, mint vmi nyugdíjas pingvin.
Kép

Muffin Drága!
Nagyon drukkolok Nektek! Sok + ~~~~~~~~~~~ot küldök.
20150601134430

Muffin! Mennek a drukkok holnapra ezerrel! ++++++++++++++

Tappancs! Szia! Neked is megy!

Babuli! Hú mekkora pocakod van! :shock: :D Nagyon csinik a rucik is!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

hali lányok!

estére megint elkapott a depi.

nyusziapu valami filmet néz. már vagy 2 órája... de engem abszolut nem érdekel. és még van belőle vagy fél óra!!!

egész délután olyan jol esett volna ha foglalkozik velem, de nem...
holnap meg már megint munka. :(

lehet valami gyümibe folytom bánatom... de már nincs itthon csak egy alma. az összes gyümit felzabáltam már... jah és egy zacsi sós mogyorót is
Kép

Kép

Kép
timi1982

Hu-ú ez akép! :lol: Énisénisénisénis! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Timi, ne legyél depis. Az enyém egész nap aludt szinte.

Egyél gyümit! Valamit én is betolnék de már nem merek, mert holmap megint cukormizéria! :roll: :cry:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!!!

Ma én is kipurciztam, barátoknál voltunk sütögetni.
Jól kiyzívott a friss levegő. Most nincs is erőm írni!

Muffin: nagyon -nagyon szorítok nektek!!!! Most ez a legfontosabb amit írni akartam!

Tappancs: örülök, hogy jól vagytok és hogy újra itt vagy köztünk!!!
Neked is nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!! Ez is fontos, amit még le akartam írni!

Fogalmazni már nem tudok és írni sem nagyon úgyhogy inkább magyek aludni. Majd gholnap jövök értelmesebben!!! Ha lesz erőm a halom mosogatnivaló után. :cry: :(

Na jó éjt mindenkinek!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Én is fáradt vagyok, többre most nincs energiám:

Muffin++++++++++++++++++++++++++++++

És mindenkinek jó éjt!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Ma csak gyorsan bekukkantottam, majd holnap frissen újra itt! Addig is legyetek jók!

Muffin: ezerrel szorítok! ++++++++++++++++++++!
bencuri

Sziasztok!!

Babuli - :shock: tényleg gigameganagy pocakod van!!!! :D :D És milyen hegyes! Igazi fiús pocó!! :wink:

Dodó - tényleg állati szuper helyen voltatok! Kicsit irígy is vagyok, megmondom őszintén.... :twisted: :lol:

Ami - én mániákusan mindent szívószállal iszom!!! :D De a málnaszörpöt kifejezetten azzal is kell, mert különben piros bajszot csinál!! :lol: :lol: Egyébként próbáltad már a Márka meggy szörpöt? (Auchan-ban lehet kapni) Bubis vízzel pont ugyanolyan mint gyerekkorunk "meggy-kólája". Én odavagyok érte! :D

Muffin - nagyon szorítunk hogy végre kapjatok valami jóhírt is! Igazán rátok férne! ++++++++++++++++++++++

Hoztam képeket Emmáról, aki most 3,5 hónapos és gyanítom hogy simán bekerülhetne a Guinnes rekordok közé a kb 10 centis hajával!!! :D :D :D

Kép Kép

Szép álmokat mindenkinek!

Apa most szerdáig itthon van, úgyhogy vszínű nem jövök túl gyakran, de azért valahogy majd megpróbálom tartani a lépést visszaolvasásban! :wink: Cuppa!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Alig győztem beérni magam itthon a 3hét kórház után,de mostmár sűrűbben leszek. Ma voltunk Apával sétálni,fagyizni,meg hintáztunk is :D :wink:

Muffin!
+++++++++++++++++++++++++++++
minden rendben lesz, csak kitartás és pozitiv gondolatok!

iwiw-es listát én is szeretnék,ha lehet
a hiányzó adatokat kinek kell küldeni?
Vendég

Jó Reggelt Kismamik!

MUFFIN! +++++++++++++++++++Nagyon Sokat Gondolunk Rátok!

Teó! Köszönöm a pocak dicséretet! Biztosan nagyon finomak voltak ezek a hammok reformosan elkészítve!

Viki! Igen miki egeresek! Köszönöm a pocak dícséretet! Remélem ma reggelre aklimatizálodott a nyugdíjas pingvinünk és fitten és frissen érkezik közénk! Már csak 3 nap!

Kriszti! Neked is köszönöm a dícséretet!

Timi! Sajnálom, hogy depis lettél de ma gyere hozzánk és Mi felvíditunk! A dinnyéből Én is tudnék enni!

Wera! Én mondtam, hogy nagyon nagy! Köszi a dicséretet! Emma baba tényleg igazi hajas baba! Tündéri kiscsaj! Jó Apázást! :D :D :D
Vendég

Jó reggelt!

Timikém!

Ne depizz! Tessék apu mellé bújni!

Muffin!
Nagy drukk mára!

Kriszti!
Kitartás a vérvételekhez!!!! Szúrj vissza, ha bántnak!

Wera!
Ez a kislány csodaszép!!!!!!!!!!!!!!!! Nem árulnak vmilyen boltban hasonlót? Vennék 2őt tutira ;)

Babukám!
Hajnal 2 és 4 között a tévé előtt aklimatizálódtam, a kölök is nagyon beindult.

Ma keveset leszek, mert adom át a munkám a főnökasszonyomnak.
Remélem lesz türelmem a csajszihoz. :oops:
20150601134430

Viki! Kitartás a főnökasszonyhoz! :D
Vendég

Hozzá kell is. Szegény kolléganőimet előre sajnálom. Tök jó fej volt, amíg ki nem nevezték főnöknek. Azóta 180 fokot fordult.
20150601134430

Viki! Fejébe szált a dícsőség! Nálunk is van ilyen a melóhelyen!
Vendég

Igen, igazad van. Csak éppen a tárgyi tudása nincs még meg ahhoz. Mindannyian több éve "üzzük" ezt a szakmát, én már 6 éve, ő meg alig 2, és jön az okosságokkal.

Én még lenyelem, mert tudom, hogy meg vannak a napjaim számlálva, de azok a kolléganőim, akik már 25 éve ezt csinálják vhogy elég nehezen veszik.
20150601134430

Pá! Betről még füstjelezek!
20150601134430

Viki! A tudás az ilyeneknek nem számít csak a hatalom érzet!
Vendég

Jó reggelt!

MUFFIN! Nagyon drukkolunk!!!!

Viki, Neked kitartást!

Wera! ez a kislány annyira gyönyörű, biztos életben még cukibb!

Babu! Hatalmas hasad, Nekem kb fele akkora...:D ( és már az se kicsi...)

Én tegnaptól a 30-asok klubjában!!!Ahogy Véda észre is vette...:)
Mi tegnap a Vadasparkban voltunk. 7 felnőtt és egy 7 hónapos. Nagyon aranyos volt Dorka, bár fogzik, így azért kicsit nyüglődött...De nagyon örült az állatoknak és a kisgyerekekknek, olyankor hngosan kacagott.
Vadaspark után volt egy kis plédes piknik a közeli réten.
Éjszaka olyan jól aludtunk ettől a kis levegőtől, sétától....
És csak 2x pisilek éjszakánként!!!

Na, hajrá, mindenkinek szép napot! :)

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?