A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Andkata! Gratulálok a 30-asok klubtagságához! :D Örülök, hogy jól sikerült a tegnapi nap és hogy jót aludtál! :D
Vendég

Jo reggelt!

En nem igen tudom mit kezdjek ma magammal. Talan folytatom a fuggonyt. A ruhakat tegnap bepakoltam az uj szekrenybe, a konyves meg meg nem lett osszeszerelve.
A boltig is el kene jutnom, de hat a lustasag....:)
A mindennapi tennivalok utan nehez most hogy megint nincs mit tennem.
Na osszekaom a jobbik enem es fozok majd, meg kicsit pakolaszok, amit lehet ebben a kaoszban.
Ablakot is kene pucolnom, de tudom mekkora szidast kapnek erte ferjuramtol, ha megcsinalnam...

A dolgozoknak jo munkat!
A pihenoknek jo pihenest!
Az orvoshoz menoknek a legjobbakat!

en leszek szinte egesz nap:)
Vendég

Anyjuk! A pakolással csak óvatosan! Ablakot nem kéne pucolnod szereintem! A boltba menés nem rossz ötlet mert addig a friss levegőn vagy! :D
Vendég

igyekszem vigyazni! Mostanaban egesz ugyesen beosztom az energiaimat, es jol is vagyok! De azert vannak dolgok amit nem tudok megcsinalni! Pedig nekem nincs is nagy hasam.
Vendég

Anyjuk! Ez nem has függő! Viszont sajnos ebben az állapotban nem vagyunk 100%-os teljesítő képpeségen!
Vendég

Sziasztok!

AndKata!

Egészségedre az alvást. Vszínű nekem is jót tenne egy vadasparki séta.

Anyjuk!
Hagyd a fenébe az ablakmosit. Anyukád vagy anyós nem tud besegíteni?
20150601134430

hat igen.
Tegnap is igen kicsi setat tettunk, es haza mar alig vonszoltam magam. Ez a talpfajdalom orulet! Pedig azert nem jarhatok mindig sportcipoben....
Viccelodtunk is apjukkal, hogy leverunk a lakas ele egy satrat, es minden reggeli indulaskor lehoz nekem kis etelt italt, konyvet, majd hazafele jovet ujra, en meg csak hverek a fuben:)
Viccelodni konnyu vele, de megelni mar nem annyira....de ez ezzel jar, es a rank varo uj eletformanak jo eloszobaja- szerintem
Vendég

viki: anyukam messze van, anyost meg nem hivnam fel.Csak jajjgatna itt nekem

De azert szerintem a 4 napos hetvegen megcsinalja draga ferjuram, akar milyen furcs szeret ablakot mosni:)
Angliaban az volt a kedvenc munkaja mikor takaritottunk!
Vendég

itt voltunk egy eve, es imadtuk:) Kép
Vendég

nem azert hogy irigykedjetek, hanem kis nosztalgia...
nagyon honvagyunk van oda vissza, es epp egy eve keztuk a munkat ott...
Vendég

Anyjuk! Gyönyörű helyen voltatok! :D
Vendég

Jó reggelt!

Muffin++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babu: gratula a hatalmas pocakhoz! (az enyém mostanában indult rettenetes növekedésnek, mármint az én méreteimhez képest!)

Mi a hétvégén a gerecsében sétáltunk meg Tatán voltunk, nagyon jó volt, gyönyörű idő!

Kata: gratula a tesódnak! Neked a 30-hoz, tök jó nem????
Vendég

Anyjuk!
Én kicsit irigykedem. Gyöngyörű helyen voltatok.

Nálunk anyós engem nyomna le, ha megtudná, hogy ablakot mosok. Azt hiszem állhatnék a sarokba fél napra.
Én elhívom őt ablak és ajtó mosira, anyukám kicsit messzebb lakik.
20150601134430

ahha! es bar takaritottunk "csak" imadtuk, mert maga a beke szigete az a hely! kicsi elvonulas a vilagtol, a sok rossztol, visszaugras az idoben...
nem mindenki birja, nekunk nagyon bejott, es jot tett!
barmikor visszamennenk!
Vendég

Anyjuk: most látom csak hol jártatok! Én azt hittem "ilyen helyek csak a levelező lapokon vannak" :D :D :D :D
Vendég

Anyjuk, hol voltatok??? Mert érdekelne!!!! Hátha ugyanott voltatok ahová mi megyünk...
magdolnam

viki: mint mar itram korabban is az en anyosom kulon eset:( es eleg nehezen viselem- mostansag meg inkabb. engem jobban lefarasztana, ha itt lenne, mintha lemosnam az ablakot:)
Vendég

sziasztok

mindenki elment én meg itthon :?

12-re viszem a kislányom szemészetre

holnap védönö meg labor 2 hetenet kell mennem a toxémia miatt :evil: :evil: :evil:

a 4-es pihi után pedig doki megint áááááááááááááá

nekem is kell boltba mennem

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vidokata! Köszönöm a dícséretet! :D

Viki! Én is sarokba állhatnék ha neki állnék suvickolni!
Vendég

uuuuu mindjárt 28 hét

mikor lesz már 32?????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

nehari ha valakit untatok

de nagyon tekerném elöre az idöt hogyha bennt fekszem minél kevesebbet kelljen

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Mozgalmas hételőd lesz!

VidoKata!

Amit kérdeztél kisrucit azt turiztam.
20150601134430

magdi: a hely neve TResco
Vendég

ronix: en is tekernem elore az idot, de most mar - foleg hogy a mult heten mar nem voltam nagyon rosszul- latom a veget:)
Vendég

ööö nem tudom az merre van? Afrika, ázsia, amerika? Mi vagy kubába vagy Dominikára készülünk jövőre. Remélem összejön a dolog....
magdolnam

Magdi!
Mikor fogtok utazni?
20150601134430

hát jövő télen vagy utána február márciusba szeretnénk. De ez rengeteg pénz. Jövőre úgyis házcsere lesz és nagyon remélem, hogy marad belőle, mert abból mennénk álmaink országába
magdolnam

hali lányok!

gyorsan végigfutottam a reggeli termésen, de rohanok is tovább...

kicsit kigyógyítom magam a depiből :D
ha már nyusziapu nem volt hajlandó babusgatni :D megyek vásárolok az én babumnak :D

jaj! gyorsan fel kell öltözni mert 15 perc és indul a busz!

ha visszajöttem irkászolok :D

legyetek jók! ha lehet ne sokat irjatok mert nem tudom mikor jövök :D :D felvásárolom az egész várost.
még jó hogy kaptam névnapomra pénztet :D :D jó sokat! (tényleg sok a vásárláshoz :oops: ) remélem nem költöm el mindet... :shock:

puszi nektek!!!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

ugy ennék valami finit

és föznöm is kéne ti nem föztök????????

mindenkinek maradt tegnaprol?????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

timi te gyönyörü helyen laksz ugye tudod????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok Pingvinek!

Én már megjártam a sulit, meg a boltot is.
Lehet, hogy ma nem megyek tornázni, egy kicsit megszédültem, szerintem leesett a vérnyomásom. Amikor hazaértem megmértem, de akkor már 100/70 volt. :D Nem valami magas.

Muffin+++++++++++++++

Kép
Kép
patr

én parilevest gyártok borsos mustáros pácolt karajba göngyölt sajttal
magdolnam

nekem kene foznom. Mert bar mara van meg nekem maradek, de ha parocskam hazajon a munkabol hetha enne meleget, meg ma ment eloszor az uj helyre, meg nem tudja hogy mukodik a kajalas ott, de ha lehet holnaptol viszi a kajat.

A sziget Angliaban van. Sajna azert messzi helyekre meg sosem jutottunk el...de meg kozeli helyekbol is van nagyon sok amit latni szeretnenk. Ez elott az ut elott parom sosem jart sehol, foleg nem hosszabb idore. En sem sok utazason jartam de eltem mar tobb orszagban de remelem meg kinyilik elottem a vilag tobbi resze is:)
Vendég

Roni!
Én tegnap kifőzöcskéztem magam (tántot gomba, rántott máj + rizi bizi, bolognai rakott tészta).

Pattikám!
Dobj be egy lightos kávét ;) Látom Te sem vagy egy vérnyomi bajnok.

Timikém!

Jó pénzköltést! Várjuk a képeket! ;)
20150601134430

Én lecsót fogok gyártani!
Remélem jól,sikerül, nem sokszor csináltam életemben....

Kép
andkata

Viki! nem kávézom! Sosem ittam, nem most kéne elkezedenem.
A vicces az egészben, hogy itthon mindig 110 körül van a vérnyomásom, de a dokinál annyira parázok (tudom hülye vagyok), hogy tudok 180-at is produkálni. Úgyhogy állandóan a vényomásom miatt aggódnak. Zsuzsival még vérnyomás csökkentőt is kellett szednem, hiába mondtam, hogy itthon a gyógyszerrel már 100 alatt mérek, nem hitte el. Ez a doki legalább most hisz nekem.

Kép
Kép
patr

a lecso egész jol hangzik csak k.....va drága a paprika
vagy csak nekem az?

magdi az a karaj milyen?
mi kell bele hogy csinálod???

Képimg][/url]
Kép
ronix

:) biztos nagyon szép volt! A férjemmel nagyon nagyon szeretünk kirándulni. Magyarországon minden nevezetesebb helyen, nagyobb városban voltunk már. Gyönyörű helyek vannak itthon!!!! És utána kezdtünk külföldre járni, akár saját szervezésben. Nekünk Amsterdam nagyon bejött. Hihetetlen az a város! Imádjuk (és nem a drogok miatt!!!! félreértés ne essék), ha pénztárcánk engedi, akkor visszajárunk. Angliában még nem voltam bevallom, de szívesenelmennék oda. Már az utikönyvet is megvettük! Viszont nem találok utikönyvet dominikára :evil:
Milyen országokban éltél? Engem németbe és hollandiába hívtak, hogy éljek ott, de mivel van egy férjem így maradtam én is itthon. Nem vállaltuk be.
magdolnam

Patr: akkor igyál jó sokot, mondjuk termelj be 1 litert, az is emeli avérnyomit! Parázni meg nem kell, az orvosoktól???? Vagy mitől?

Kata: én nagyon szeretem a lecsót, drukk! Én gyakran csinálok!
Vendég

Ronix ezt én találtam ki még annó, és fini! Szóval a husit sózom, borsozom, igény szerint mustározom. A közepébe sajtot tesztek, felgöngyölöm hústűvel összeszorítom, őzgerincformába teszem 220fokon sütöm
most saját készítésű krokettet szeretnék hozzá gyártani
magdolnam

hát nem a legolcsóbb dolog a paprika....
magdolnam

Patti!
Akkor doki előtt nagy levegők, és nyugi.

Én mindig is imádtam a kávét, most is nyomok lightosan. A 3 az 1ben kávékat nem próbáltad?
20150601134430

Timi! Jó vásárlást! :D

Nálunk Édes- savanyú pulyka husi lesz rizzsel! :D
Vendég

A paprika tényleg elég drága....

Anyós és anyukám is szokott ősszel eltenni kész lecsót, és mi most azokból dorbézolunk.

Csajok!

Te fogtok fagyóba "főzni" szülés előtt? Én gondolkodom rajta. Az elején lesz segítségem, de mikor véget érnek a szép napok, akkor nem bánnám ha csak előkéne venni + köretet készíteni hozzá.

Ötletek?
20150601134430

ez nem is hülyeség!!!!!!!!!! Legyártok majd egy csomó fincsi hamit! És az uram nem fog éhezni, bár itvan anyós, aki néha kaja téren túlpörög
magdolnam

magdi: Nemetorszag, Olaszorszag, Anglia, Irorszag.
Ebbol olaszorszag az alomorszag szamomra. Barmikor elnek ott hosszabb idore is:)
Mi meg lehet ujra megyunk valamerre, ar tudom csaladosan mar nem olyan konnyu. De ha jon egy lehetoseg nem hagyjuk ki, de csakis egyutt.

Sajna a paprika nagyn draga:(pedig arra vagyok a legjobban rakattanva. en csalaskent alecsoba cukkinit is szoktam rakni, hogy szaporitsam es ne menjen ra a gatyam is.

hat penzt en is szivesen koltenek, de nincs. Sajat keresetem nincs, es ez frusztral. Bar most a csaladi kassza is tok ures, a tegnapi bitorvasarlasmiatt.
Vendég

Én is gondoltam, hogy kéne fözni előre csak az a gáz, hogy véges a fagyónk kapacitása! :D

Most egy kicsit majd eltünök mert jön Apa, de később jövök még !

Jók legyetek!
Vendég

Babu!
A miénk is az, főleg, hogy tele van jégkrémmel. Meg majd a fagyi anyatejcsinek is kell a hely.

De vmit csak kéne.....
20150601134430

en nem igen szeretek kesz etelt lefagyasztani, mert valahogy mindig megfelejtkezem rola, no meg olyan pinduri a fagyasztonk, meg ne nem is szeretem a felolvasztott etelek izet. Lehet hogy en vagyok tul kenyes, de en a huto izt sem birom elviselni. HA lefedetlenul all valami a hutoben en azonnal huto izt erzek rajta...
Vendég

na azt hiszem osszekaparom az energiaim, es elmegyek a tescoba. hatha talalok valami kedvemre valot is, es akkor nem hiaba mentem:)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?