Sziasztok lányok!!!
Tücsi-hiába a hosszú hétvége nemigen fogunk találkozni...
Lányok én úgy érzem, hogy én jobban akarom ezt a gyereket, mint ő! Pedig mivel neki nincs gyereke, úgy gondoltam, fontosabb a baba neki, mint nekem, akinek már van egy nagy lányom...
Hullámvölgyben vagyok érzelmileg, biztos vagyok benne, hogy elmúlik, de most elegem van belőle! Tegnap volt idő szexre, amikor már 1 héttel túl vagyok a pé-n...
Úgyhogy én többet egy szót nem szólok itthon babaügyben...én egyébként is "rendben" vagyok úgy néz ki...és mivel nekem már van gyerekem, elég nagy a valószínűsége annak, hogy vele van baj...
Ezt a legújabb információimra is alapozom (szomszédasszony).
Most tudtam meg, hogy a felesége is terhes volt tőle, kb. 12 évvel ezelőtt (mi 9 éve vagyunk együtt). És elvetélt a volt feleség, és valami nagy gáz is volt, mert mindketten orvoshoz jártak valami gyulladással...
Nem is nagyon töri magát, hogy elmenjen orvoshoz...én pedig nem fogom neki mondani.
Úgy vagyok vele, ha összejön akkor nagyon fogok örülni neki, de lélekben felkészítem magam arra, hogy egy gyerekes anyaként élem le az életem. Majd lesznek unokáim remélem és akkor kiélhetem magam!
Na most jól kisírtam magam nektek!!!
Azért jönni fogok, ha lesz gyerek, ha nem, mert nagyon hiányoznátok nekem!!!