Kat, olvasni is szörnyű hát még átélni. Ez itt nem a happy mamák fóruma, úgyhogy ne zavarjon ha nem jó a kedved, hátha könnyebb ha beszélsz róla. Sőt biztos könnyebb.
Sok sok erőt, ne keseredj el! Sok-sok gyógypuszi a fiúknak.
Vagyok én is, olvasok, de írni nincs erőm nekem se. Sajna Marci sincs még jól, most meg a köhögés kínozza. Úgy bánt, hogy múlt héten nem kezdtem neki adni az Oscillo-t (a neve további részét nem tudom megjegyezni), akartam, csak aztán a doki mást mondott és azt kezdtem el. Úgyhogy ma vettem én is, egyet már kapott. Gabci, Kikuka hány napig kell adni, hogy hasson is?
Kekszes sütit megcsináltam, hát nem lett olyan tökéletes mint Ágié, de kanállal meg lehetett enni.
Zsu, tudom, hogy a Prima Pappa drága szék, meg ár-érték arány stb., nem is azzal van a baj, de ennek számomra egy kicsit lenyúlás szaga volt.
Prücsi, köszi, hogy mondod, akkor majd megnézem, milyen párna nélkül. Mondjuk Marcin még keresem a turbógombot, egyenlőre messze jár az önálló üléstől. Bár profin halad hátrafelé.
Cipők nagyon tetszenek, de vigyázz Timi, a skacok hajlamosak rágókának nézni őket.
Sírás. Mentem.