A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Virág Kép
hogy állsz a szurikkal?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok DrágáimKép

Rékacs!!!! Imádom az írásaidatKépKépKépKépKép
Nagyon egyforma hajszinünk van ámKép

Én már be is szedtem az összes Ginevac szurikat bi bi bi Kép

Most tiszta ideg vagyok,dokihoz nemtudtam visszamenni pénteken mert a buzi főnököm bekavart,a hitelemet visszadobták most mehetek másik bankba meg különben is ma hazamegyek és ráugrok a papiraKépKépKép

Alice
malice

Lanyok!Kép
En is vagyok!Cat!KépA ho felmegy akkor is,ha nem volt repi?Az baj,akkor lehet,hogy nalam is ez a palya?Mert a 16.-ik napon nem esik le,csak a 17.-tol felmegy?Lehet?Na,akkor nincs mas hatra mint ciklus vegen uh-ra menni,ugye?Ott megmondjak???
Rekacs!Kép
Nagyon ugyi vagy!De orulunk a mensinek,mar ez is valami!En is igy orultem,mikor 6 honap utan spontan megjott!Gyere talira,ne gondolkodj mar annyit!
Leone!Kép
En is hallottam!Azert mondta,mert ott mindenki terhes lesz,bar nem is akarjak a szerzokKépRemelem jol vagy es gombolyodsz...
Cat!Kép
Ilyen sokan vannk????????????szomoru...lassan nepbetegseg.Hallottatok a multkor,hogy 50 evvel ezelott nem volt ritka a 200 millio spermium/ml,manapsag meg 25 millanal jonak nyilvanitjak az eredmenyt.Egy oreg orvos mondta,hogy palyaja kezdeten meg ugy volt es ez milyen szomoru...
Lanyok,akkor decemberben lesz egy csomo lombikosunk,akinek szurkolunk?Cat,Virag,Lujza?Kép

Nekem szepen lassan csokken a hom (mar csak 37.0) es faj a derekam.KépViszont annnyit zabalok mint egy balna a sok vitaminnak koszonhetoen.Kép
Alig varom a talit!!!KépRemelem a Vistaban lehet enni is!Kép

-szoszi-
szoszi

Sziasztok!
Szép jó napot mindenkinek! Kép

Sajnálom, hogy eddig nem jelentkeztem, de nagyon magam alatt voltam egész héten, sőt, időm sem volt. Kép Ráadásul tegnap nagyon kiakadtam. Kép Na, hagyjuk, nem akarom felhúzni magam... Kép

Nem igazán tudtam átolvasni a topicot, ezért ha valakit nem javítottam, akkor bocsi.
Kérlek, írjatok egy e-mailt, ha változik az adat a tablicskuban! Nem tudok mindig jönni és végigolvasni a termést! Kép Pedig jönnék szívesen, csak egyszerűen kedvem sincs hozzá, pedig szeretek idejárni cseverészni. Legszívesebben mennék haza, és otthon gubbasztanék. Kép

Akkor a tablicsku!
Kép

Gratulálok minden friss kismaminak! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

KarmenKép
Kösz a jelentést, nagy gratula a mamának és a babának, sok tejcsit és mindent amit ilyenkor kívánni lehet!Kép
Örülök, hogy jól vagytok ti is, néha megleslek a másik topikban.Kép

LujzaKép
Csak optipistán! Ti lombikosok nagyon egy kupacon lesztek! Egységben az erő!Kép

RékacsKép
Elképzeltelek! No comment!Kép

SzösziKép
Nyugi, enni is lehet, nem is akármiket!Kép

GittaKép
Tegnap nekem is ilyen világvége hangulatom volt, remélem hamarosan elszáll a depid!Kép

Tegnap életem első és elég nagy veszekedését folytattam a sógorommal. Gittához hasonlóan nem akarom felidézni, mert csak felhúzom magam, de mindenesetre meg kellett állapítanom, hogy a kedves rokon IDIÓTA! Ebből mindjárt kiderül, hogy nekem van,volt,lesz igazam!
Holnaptól lehet, hogy eltűnök, mert jön haza apa, kérem a kedves hölgyeket, hogy indítsák a drukkot, hogy eredményes legyen a babagyártó projekt!Kép
VIRÁG! Ha valami változik tali ügyben, légyszi értesíts, nem biztos, hogy be tudok nézni!

Egcsi
egcsi

Virág
OK elmegyek. Akkor mikor? Vista ugye?
Lujza
lujza

Sziasztok!Kép

Most jöttünk a Dokitól, 5-6 hetes, 2,5mm!!!
Láttuk ahogy dobogottKépKépKépKépKép
A drukkokat továbbra is szívesen fogadjuk.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

LUJZA: ez szuper!November 11, kedd VISTA 16-tól -mármint Vicus és Egcsi már 4-től ott lesznek, de amikortól tudsz jönni!
TALI LISTA:KépKépKépKépKépKépKépKépKép
LUJZA
VICA
EGCSI
LEONE
ALICE
SZÖSZI
ORSI
CATEYE
VIRÁG
RÉKACS??
virag

OrsiKép
Benne van a teszt neve is, csak én törpokos elfelejtettem.Kép Holnapra megnézem.

VirágKép
Semmi gyogyót nem kaptunk, 2 hétig most Augmentin duót szedünk a párommal, aztán kontroll, plussz még Betadine kúpot is kaptam. Jó kis baci-gazdik lettünkKép

Te mikor mész vérvételre ? Nagyon lelombozó az a tömeg ami ott van a BMC-ben. És futószalagon megy a vizsgálat.Kép

SzösziKép
Nálam szerintem nincs tüszőrepi. Megérik, de nem reped meg, csak átalakul sárgatestté. a 18. napig 36,6-36,7 volt a hőm, aztán felvánszorgott 37-re, és ott dekkol. Nem ártana Neked is UH-n kísérni a ciklust.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

Virág Kép
Én is megyek a talira.

Ma kicsit le vagyok lassulva. Nem tudom mi van, lehet, hogy ez a meleg. Csak kóválygok egész nap.

Kné Ritának nagy gratula!Kép Úgy elrohant az idő, még emlékszem, amikor készültek a lombikra.

Sziszus Kép
Ez szuper, de jó hír!

Cat Kép
Elszomorító, hogy ennyien küzdenek a teherbeeséssel. És ez a futószalag módszer is szörnyű lehet.

Nálunk semmi hír, ma van a 14. nap. Akcióhegyek indulnak.

Puszi, Alena
alena

ORSI:már nagyon profi vagyok szurizásban - ki kér egyet? Szívesen beadom!Kép
SZÖSZI:nekem sem szokott leesni csak megemelkedik pedig van tüszőrepedésem. Szerintem ez nem számít.
CAT:az új Beau Monde-ban van, amin a Szulák? Nem találtam.
Tényleg rengetegen vannak a BMC-ben - ilyen szempontból a Kaáli biztos jobb de egyrészt még messzebb van másrészt ugye itt van a dokink...
Ha még holnapig húzza a ketchup akkor pénteken megyek.Remélem, hogy így lesz, mert csütörtökön nem tudok hiányozni a munkahelyemről.
Virág
virag

ALENA:bocsánat - azért, jó hogy annyian leszünk, hogy meg sem bírtam jegyezni!KépKép
Akciózáshoz megy a drukk-hegy!
Tali-lista:
ALENA
LUJZA
VICA
EGCSI
LEONE
ALICE
SZÖSZI
ORSI
CATEYE
VIRÁG
RÉKACS??
virag

Sziszus,
Nagyon örülök Nektek és drukkolok ezerrel!
sorstársad: Breki
Breki

Alena, Breki!!

Nagyon köszönöm!!!! mi még alig merjük elhinni... Raktam a profilomba egy képet, Matyika nevü pocaklakonkról, most rajzolta a férjemKépKép
Majdnem pontosan 5 hónap telt el, ugyanazon az ultrahangozós ágyon feküdtem ... és rengeteg emlék tört rám, még most is remeg a lábam.

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus! csak most olvasom a nagy hirt, gratulálok én is!

Lujza! Hamar eljön az idö, meglásd sikeres lesz a lombik, itt sokan drukkolunk érted is!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziszus!

Ismeretlenül is gratulálok és nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen.

Kriszta
Névtelen

Sziszus!
KépKép
Úgy örülök!!KépKépKépKép Nagyon szorítok nektek, hogy egészséges és gyönyörű babád szülessen!

CatKép És hogyan, milyen vizsgálat alapján mutatták ki a kókusztKép?

Kele
Kele

Sziszus,
Helyes nagyon a kép! Vigyázzatok Magatokra, ne gondolj a rossz képekre, emlékekre csak pozitívan!
Breki
Breki

Drága Breki!
Te tudod mit érzek ... próbálunk pozitívan gondolkodni, de belül rettegve félek.

Karmen, Kriszta, nagyon köszönjükKép de még a neheze előttünk van. Bár már csak harminc valahány hétKépKép

Kele!!Kép mégiscsak jártál titokban felénkKépKép

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus,
Ismerem és tudom...de csak pozitívan szabad gondolkodni, hidd el nem lesz semmi gond, Nektek odafentről küldték ezt a babát és nem fordulhat elő mégegyszer...Próbáld lekötni Magadat, olvas, jár jógára, tereld el a gondolataidat.
Breki
Breki

Csajok!

Borzasztóan kiakadtam!!Kép most hívtam a dokimat és a hóközepi prolactiunom 4500, azon a listán, ahol 500-nak kellene lennie. Most nagyon sok rossz gondolatot írogathatnék, de ezt nem csinálom.Mert minek!?
Majd megyek talira és remélem nem lesz ilyen szar kedvem és akkor elmondom az összes gondolatot, jó?

De most ez fontos: ORVOST AKAROK VÁLATANI, SEGÍTSETEK!! NŐT SZERTNÉK, MERT ELEGEM VAN A FÉRFIAKBÓL(kivéve a pasimat, mert vele semmi bajom(most)) Légyszí adjatok neveket meg ilyenek. Minnél gyorsabban, mert most kéne tenni valami, azt hiszem, most, hogy amúgy megjött, amiről a jelenlegi orvosam nak az áláspontját nem idézem inkább.

Köszi: Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rékacs Kép
ne kezdj el aggódni. A prolaktin nagyon jól kezelhető hormon pikk-pakk rendbe lehet tenni a megfelelő gyógyszerekkel. Nekem is magas volt, és az első gyógyszeres ciklusban normalizálódott a szintje.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Félreértesz Orsi!

Már kezeljük, de abbahagyatta velem azt a rohadt Bromót és most közli, hogy jaj, akkor mésem használt, Kedves Réka, akkor szedjük újra, jó? És milyen szerncse, hogy bírja!

Hát ilyen az orvosom, eddig megpróbáltam bízni benne, de úgy érzem lassan többet tudok a bajomról mint ő. Na, ezért nem konkrétan aggódok(persze azt is, meg nagyon elkeseredtem, pláne a mai öröm után) hanem új orvost keresek. Ebbe segitsetek!

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

OK. A Serocryptint mikor ababhagytam a pihenő miatt, nekem is visszament a hormonom a magasabb értékre, de van olyan, akinek nem. Nem értem, hogy miért hagyatta Veled abba, ha ilyen magas volt a prolaktinod. Tényleg jobban fogsz járni egy odafigyelőbb orvossal.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsodi Évi köszi szépen a választ, szeretnénk babát de már nem reménykedem benne, több mint egy éve próbálkozunk Kép Bejelentkeztem meddőségi centrumba is. Nemsokára megyek.

Azért csinálok holnap egy tesztet.

Brigi
Brigi

KeleKép
Tenyésztést csináltak. A kókusz nevét is mondták, de nekem mind egyforma bonyolult nevű, így nem tudtam megjegyezni. A páromnak is van kókusza, de neki kicsit más, de egy családbeli. Tiszta kókuszültetvényünk vanKép

OrsiKép
Megnéztem a nevét: Vi-Sense hüvelyváladék teszt gombás és bakteriális fertőzés kimutatására. Mindenkinek ajánlom, mert esetleg ha pozitív, akkor ki lehet vizsgáltatni.

Nekem nem ment vissza a prolaktinom a Bromo abbahagyása után, pedig nem stresszmentesek most a napjaim sőt... Bár az is igaz, hogy nekem 24ng/ml volt a normál felső határa, tehát igazából nem volt magas, valszeg a legmagasabb pontján kaptuk el. Szerintem akinek igazán magas annak nem szabad abbahagyni, mert akkor nő meg nagyságrendekkel. Neked mennyire ment vissza ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Rekacs!Kép
Irtam mailt.En ugy tudom,hogy a bromot nem szabad abbahagyatni hirtelen,mert jobban felmegy a prolaktin ,mint elotte volt!!!A terhesseg 12.-ik heteig folyamatosan kell szedni es akkor is csak felenkent leszoktatni magad rola.(egyesek szerint negyedenkent)
Cat!Kép
Nekem gyorsan felmegy.A 17.-ik napon mar 36.9 volt,a 18.-ikon mar 37.2!Aztan 37.1 folyamatosan,ma 37.0.Lehet,hogy akkor megis megreped,csak nem esik le a ho?2 honapig nezettem uh-n(akkor nem homeroztem),de az utolso 3 honapban mar nem...
Sziszus!Kép
Nagyon helyes a kep,drukkolunk tovabbra is.Gratula a kispapinak is es megmondom oszinten:BAROMIRA IRIGYELLEK!!!Kép
-szoszi-
szoszi

Cat!Kép
Nem magyarazok annyit,inkabb bemasolom:Megnezned?
Kép
-szoszi-
szoszi

+Szöszi+Kép köszi, és elhiszem,hogy irigy vagy ... mi is alig hisszük el. De már biztos: vannak csodák!Kép
A kép pedig azért készült, mert nem kaptunk ultrahangos képetKép
Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus Kép
a kép nagyon aranyos. Gratulálok a kis pocaklakóhoz, és drukkolok, hogy minden rendben legyen az elkövetkezendő 8 hónapban, és 8 hónap múlva egy egészséges babócát tarthass a karodban!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Karmen! Én is gratulálok Ritának! Remélem konnyu szulese volt! Kép És neked is a 26. héthez! Kitartást a pihihez!
Leone! Orulok, hogy tul vagy a 12. héten. Kép Továbbra is minden rendben lesz!
Orsi! Ez még a Puntó vagy vettetek új autót? Lemaradtam tudod mindenről! Kép
Lujza! Sok sikert a kovetkezohoz! Kép
Breki! Hogy vagy?

Puszi!
Andi (aki éppen várja, hogy az egy hónapos babója végre elaludja az éjféli szopi után Kép )
andi28

Andi28!Kép
Örülök, hogy látlak!
Azt az e-mail-t, amiről a múltkor szó volt többször elküldtem neked a mailboxos címedre, de úgy látszik nem kaptad meg. Bár az már nem aktuális, de milyen címen lehet téged utolérni?

Azért vagyok itt ilyen hihetetlen időpontban, mert már 36 órája fáj a fejem és most aludni sem tudok. Mostmár komolyan az Aspirint fontolgatom, bár semmiképpen nem akartam gyógyszert bevenni. Gondoltam mielőtt beveszem szétnézek a babaneten, hátha találok valami infót. Adig olvasgattam a kezem alatt egy levél Aspirinnel, hogy most éppen úgy tűnik elmúlt, szaladok is vissza aludni. Csak félek, hogy reggelre visszajön, mert tegnap este sem múlt el az alvástól. Pedig nekem nem szokott ilyen lenni! Nem tudtok valami megoldást?

Puszi, Leone

KépKép
leone

Sziasztok!
Tegnap én is elmondhattam sajna magamról, hogy "ma megint megjött...". Ezért szeretnék klubtag lenni.Kép Nem maradnék sokáig, de kell a biztatás, a jótanács, a felvidítás és ha tudok, segítek Nektek én is.
Szóval én is itt vagyok. +1 fő.

Milli
milli

Jo reggelt!
Leone!Kép
Sajnalom,en is ateltem ketszer is a mult heten es hohetetlen vol,alvas utan sem mult el.Talan az ablak tarva-nyitva kicsit segitett rajta,bar akkor jol el kellett bujni a paplan alatt,mert hideg volt.
Lanyok!Kép
A hom teljesen megkergult,most megint visszament 37.2-re!Nem is ertem.Olyan szep magas,de a derekam nagyon fajKépHat,ez van...
Pusszancs:
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
Szerintem ez a hőgörbe tökéletes. Egyszer olvastam, hogy mindegy, hogy a tüszőérési fázis meddig tart, kinek hosszabb kinek rövidebb, ez nem befolyásolja a fogamzást. A closti miatt magas az alaphőd, de aztán szépen lecsorog a hő, és megugrik felfelé. 17. napon lehetett a tüszőrepid. Utrot Te szedsz, vagy valami progi származékot ?

LeoneKép,Andi28Kép
Én is úgy szeretnék már éjszakázni vagy terhesség vagy szoptatás miatt. Kicsit irigy vagyokKépKép

SziszusKép
Gratulálok én is a pocaklakóhoz. Nagyon sok boldogságot kívánok.
A csodáskban sajnos én nem hiszek, lehet, hogy van, de velem még sosem esett meg, azért dekkolok itt 2 éve.KépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!Kép
Szedek Duphastonet,de csak a 19.-ik napon kezdtem,ugyhogy 37.2-re magatol ment fel es erre olyan buszke vagyok!!!Kép
Milyen hulyesegeknek tudunk orulni,mi?Ha ezt 2 eve mondja nekem valaki...Kép
-szoszi-
szoszi

OrsiKép
Cateye köszi, én sem tudom igazából hogyan működik a világ. Engem pl. baromira idegesít, ha valakinek sikerül valami, utána elkezdi az észt osztani hogyan kell csinálni ... Picit furán is érzem magam, hogy itt örömködök nektek, hisz nekem mindig összeszorult a gyomrom ha valaki babás hírt mondott. De ennyi tragédia után sem tudok remény nélkül élni, ezért írtam a csodát ...
De szívesen drukkolok továbbra is a háttérből nektek Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
Természetesen drukk továbbra is és nagyon örülök a jó hírnek! A kép nagyon cuki.Kép

VirágKép
Úgy látom a listából, hogy kénytelenek lesznek kinyitni nekünk a galériát!Kép Szupi, hogy ennyien jelentkeztünk talira!

MilliKép
Üdv a "klubban", de tényleg ne maradj sokáig, gyors babásodást! Kicsit írj magadról, hogy tudjuk miben kell segíteni!Kép

Csajszikáim! Kirügyezett a fejem! Ilyet én még nem láttam! Úgy nézek ki mint Pöttyös Panna. Pedig múlt héten kozmetikusnál is voltam. Kezdem azt képzelni, hogy a napkitöréstől van.Kép

Egcsi
egcsi

MilliKép
Üdv a klubban, de ne maradj sokáig! Mi fáj gyere meséljKép

VirágKép
Nem Beu Monde, hanem Best, de megnéztem a nevét, és fentebb írtam is.
Mit szól a főnöknőd a távollétek miatt ? Engem ez aggaszt a legjobban az egészben. Mondtam az Arni-nak, hogy miért nem csinálnak egy fizetős részleget, ahol reggel mehetnék 7-re, és már 8-kor sehol sem lennék, de megfizetném az árát. Aki nem tudja megfizetni, az a költségtérítésesen üldögéljen. Az Arni röhögött, és mondta, hogy megreformálná maga az egészségügyet.Kép

AlenaKép
Biztos azért nem vagy itt, mert akcióztok.KépKép

SzilviKép
Tényleg szívből örülök a sikereteknek, de ez a szívösszeszorulás ez igaz... Nem azért mert másnak sikerül, hanem azért mert miért nekünk nem.KépKép Mindig helyre kell ilyenkor pofozni magam, amikor búbánatos vagyok.

SzösziKép
Mindig a kis sikerek tesznek bizakodóvá bennünket. Hátha...

Cat

Cat
Kép
cateye

EgcsiKép
Akkor kicsit magamról.
Az első éles hónapunk februárban volt, akkorra lement a prolaktinom a Bromotól, amit most is szedek. Négy hónapig nem történt semmi. Június-júliusban kaptam Clostit, eredmény nulla. Augusztusban szüneteltünk, szeptemberben matyivizsgálat. Gyulladás+gomba. Remek. Kikezelés, két hónap pihi, de most már tökéletesek a kis fickók. Most a dokim szerint egy HSG-t kellene csinálni (jövő héten), de attól meg be vagyok tojva rendesen. Én még szeretnék adni magunknak vagy két hónapot, - hiszen most már jó a matyi is - és csak utána HSG. Nem tudom, nagyon bizonytalan vagyok. Hát ez van.Kép

SziszusKép
Gratulálok a babátokhoz! A rajz nagyon jó lett. De miért éppen Matyika a neve?Kép

CatKép
Nálatok miért csináltak tenyésztést?

M.
milli

MilliKép
Hát elég színes kórtörténet, de ne aggódj, a megfelelő helyen jársz! Sok lánynak volt már HSG-je itt és biztosan meg tudnak nyugtatni. Szerintem jobb túllenni rajta, legalább tudod, hogy az nem lehet a baj!Kép

Egcsi
egcsi

EgcsiKép neked jövőhéten vagy a héten lesz a zurad itthon??Kép
Ja, és úgyis jön utánam valaki gyorsan, mert tali után mindig kiderül egy új babaKép

Milli, mert én most azt képzelem, hogy kisfiú (persze teljesen mindegyKép de nekem most könnyebb kisfiú néven szólítani ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok Csajok
itt vagyok de nem sokáig mert lelépek,tele van a fa..mKép a főnökömmelKép

Lányok peteérésem vanKépKépKép végre megint érzem nembírok mozogni annyira fáj,úúúúúú papát ma este is elkapomKép

SzilvikeKép
Tiszta szívből szeretnék nektek Gratulálni a kis Matyikához,annyira aranyos papikád van hogy ilyen szépet rajzolt neked"meghatódtam"Kép

Egcsi

Szijjja ne bánkódj,szerintem is a napkitörés a hibás mert az én fejem is olyan mintha beletüsszentettem volna a kakaóbaKép na meg látnád mi nőtt ki a szemöldökeim között az a nem semmi csandraKépKépKép
Tehát nem vagy egyedül,én is kiragyásodtam.

Alice

Hogy a fenébe tudnám föltenni a képet,nemtudom lekicsinyíteniKép
malice

Andi,
Köszönöm a körülményekhez és a történtekhez képest jobban, bár vannak hullámzások, azért azt soha nem fogom tudni elfelejteni ami velünk történt, de azt hiszem lassan erőnk és bátorságunk lesz arra, hogy újból belevágjunk. Ezért is örülök nagyon Sziszusnak mert az Ő csodája a minta.

Lányok,
Én a háttérből olvaslak Benneteket mégha nem is szólok hozzá és mindenkinek drukkolok.
Breki
Breki

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Eddig nem volt kedvem jönni, csak panaszkodtam volna. Kép Kiakasztottak reggel hétkor a fogorvosnál... Hagyjuk...

Üdv az újaknak közöttünk, ne maradj sokáig! Kép

Alice!
Küld át a képed e-mailon és lekicsinyítem neked!

Üdv:
Gitta
gitta

MilliKép
Mi a lombik előtti rutinvizsgálatokon akadtunk fenn, mert ott kell tenyésztést csinálni. Először apuci, aztán persze én is. Mondjuk azt nem tudom, ha a párommal szedettek gyógyszert akkor velem miért nem. Össze-vissza fertőzztük egymást.Kép

Szerintem is korai HSG, várni kellene még 3 hónapot.

BrekiKép
Sok sikert kívánok Nektek. Meglátod hamarosan minden rendebejönKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Szijjja Gitta

Köszönöm szépen elküldveKép

Alice
malice

Alice!
Képek visszaküldve, kicsinyítve! Kép

Na, megyek haza, nem volt valami szívmelengető az eddigi napom. Végre nem túlórázom ma, pedig mondták, hogy kellene. Csak kissé elegem van belőle. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Cat!
Ezen én is csodálkozom, a férjemet kezelték gombára, engem nem. Ping-pongKép De a HSG-t, azt csinálná! A gombát meg nem kezeli.KépKép
Egy ismerős pár is most megy a második lombikjára, 10-én.

Azt a Best-es tesztet én is ki fogom próbálni, már csak kíváncsiságból is.

M.
milli

Milli!Kép
Legy udvozolve,de siess a frissbe...Ez a HSG nagyon izgi,marmint hogy neked ilyen hamar csinaljak,en meg mult honapban elkeseredesemben rakerdeztem,szerettem volna ha megnezik,de a doki azt mondta meg nem kell.Pedig mar akkor is 4 clostis honapon voltunk tul es matyivizsga ok-ra sikeredett.
Gitta!Kép
Ne szomorkodj!Olyan rossz olvasni,mikor valaki rosszkedvu.Menj is haza,a melo megvar es ugysem tuntetnek ki soha(en mar csak tudom).Kenyeztesd magad picit!
Egcsi!Kép
Ugye,mondtam en a rugyezest!En mar mult heten elkezdtem...bar mostanra mintha javult volna a helyzet!
-szoszi-
szoszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?