A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

epp ezzel foglalatoskodtam az iment nezegettem hordozokat. Kengurunk van , meg kapunk szott kendot, de en nagyon szemezek a karikassal, meg a premaxx babyslinggel, csak olyat eloben meg nem lattam, nem tom. Angliabol olyan 8000ert tudnam megvenni. Mindjart korbenezek az itthoni piacon mennyi.
Vendég

lassan lépek haza
holnap délután jövök
írjatok sokat, nehogy unatkozzak :D

KépKép
szkagi

a karikas olcsobb itt, de babyslinget nem is talalok
Vendég

hu de megvan itt babahordozo erszeny a neve es 15ezer ft, na akkor talan egy olyat kintrol veszek, vagy a karikast. Megbeszelem ferjemmel. Igazabol o vetette fel egy angol kismamujsagot nezegetve az otletet, hogy mi lenne ha vennenk valami ilyesmit, mert szerinte szuper. es hat el tudom rola kepzelni, hogy a kendot nem fogja magar kotni:)
Vendég

sziasztok

marcsi üdv ujra itt most aztán tessék ám pihenni(nekem nem nagyon megy) :)

név: nálunk apa szeretne nagyon nándort meg valtert de akkor inkább már nándi
a lány név pedig réka lenne

én nem érzem ma olyan jol magam nem is tudom elmondani milyen :shock:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Szkagi! Jelöltelek iwiwen!

Maverick! Nagyon csini a pocakod!
Vendég

Sziasztok!

Úgy néz ki elmegy a menyasszonyi ruhám! TEtszett a csajszinak és jó is volt rá, de még nem tudta elvinni mert csak holnap zárul a licit. Egyébként olcsóbban adom mint vettem, de már nem érdekel, csak vigye, mert most nagyon kell a pénz, a ruha meg amúgyis csak arra emlékeztet, hogy nem fértem bele... :twisted: :lol:

Ma taliztam a volt koll.nőimmel. Mindegyik hozott fényképezőt, hogy megörökítsék mókás kinézetemet. :shock: Mondanom se kell hogy állatira örültem neki... :roll: :lol:

Engem is csúfol Apa néha: Gömbi vagy Dagi szoktam lenni, de olyan kedvesen mondja, hogy szinte jól esik! :wink:

Olyan furi hogy már csak 6 hét van hátra!!! Nemtom Ti hogy vagytok vele, de kellemetlenségek ide vagy oda, én szeretném kihúzni a végéig! Igaz, a csípőm már annyira fáj éjjel, hogy potyog a könnyem, de valahogy úgy érzem hogy egyben lenne jó nekünk még ez a pár hét. De legalább 4, mert azelőtt még nem leszek kész mindennel és megőrülök ha úgy kell bemennem... Erre a hétre terveztem hogy összerakom a kórházi cuccokat, de még csomó mindent vennem kell hozzá és itt ez a hosszú 7vége... szóval asszem átteszem a jövő7re.

Ami - szuper hogy megdícsért a doki bácsi! Ügyik vagytok! :wink:
Mi kedden megyünk utoljára a magánba, utána már minden héten a kórházba kell menni. Nem bánnám ha már most is oda kellene, még soha életemben nem jártam a környékén sem... :?

Marcsiiiiii - nagyon örülök hogy hazaengedtek! :D Állatira drukkoltam Nektek! :wink:

Maverick
- nagyon csini pocid van! :D Tényleg nem is gondolnám hogy 2-en vannak benne! De tudod hogy szól a mondás... sok jó ember kis helyen is... :D :wink:

Pumácska - nekem megvan a legfrissebb Utónévkönyv és nincs benne az Arwen, így engedélyeztetni kell és azért fizetni is kell ám, úgyhogy kezdjetek el utána járni ezeknek a dolgoknak, mert szerintem utólag már nem lesz egyszerű...
Csúfolás: a gyerekeknek olyan frumányos kis agyuk van, hogy minden nevet tudnak valahogy csúfolni ha akarnak... az ilyet képtelenség előre megítélni! :twisted:

Jóéjt mindenkinek!! Cuppa! :wink:
Vendég

Agi! bocsi, de én csak a Misit írtam be a táblába. Azt hittem, hogy a TAsi a vezetéknév. :oops:
De mostmár a legközelebbiben kijavítom! Bocsánat!

Maveric! Tényleg hihetetlen, hogy ikrek a babók. Gondolom alapból vékony vagy! De az a lényeg, hogy szépen fejlődnek!

Ronix! Hátha holnapra elmúlik ez a rosszullét. Kialszod!

Kép
szly27

Sziasztok! Látom kiveséztétek a babaneveket.

Maverick: Tényleg ari pocakod van, és ahhoz képest hogy ketten vannak, tényleg nem nagy. Szerencsés alkat vagy. :)

Kép
linda24

Sziasztok!!!

Most nincs időm visszaolvasni, csak gondoltam megosztom veletek, hogy voltam ma kendőtanfolyamon. Köszi a tippet aki múltkor felhívta a figyelmemet a Minimamó tanfolyamára.

Puszi mindenkinek!!!!
Jó éjt! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hali lányok!

nah meki letudva, és a kehely is :D

persze a mekiben csak salátát ettem, öntettel :oops:
a fagyizóban meg pudingosat ettem. volt benne egy vanilia fagyi és egy eper fagyi, aztán volt vanilia puding benne és sok-sok gyümölcs.
szőlőfürt, szilva cikkejek, ananász cikkej, narancscikkej, banán, és eper is.
csokiöntet és tejszínhab nem volt :lol: persze igy is szégyenlem magam hogy ennyi minden lecsuszott vacsira. persze nem mondom hogy nem tudnék még valamit enni :oops:

nyusziapu viszont... nah ő kész van teljesen. megevett 2 big mac-et és ő is egy olyan fagyikelyhet mint én. aztán most fujtat. most ő játszik mozdonyosat :D

Kép

Kép
timi1982

Hahó!

Marcsi, örülök, h téged is hazaengedtek!

Maverick, tényleg nem látszik a pocakodon, hogy ketten laknak benne! Sztem ne aggódj a combcsont mérete miatt, simán lehet, h csak egy kicsit elmérték.

Pumácska, téged még nem is üdvözöltelek! Szia!
Ha nagyon nem találjátok sehol a nevet, itt van e-mail és telefonszám, ahol érdeklődhettek az anyakönyvezés felől:
http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/ut ... index.html
A MTA Nyelvtud. Intzétetének nyelvművelő osztálya, ők szokták anyakönyvezésre javasolni a neveket. És normálisak, segítőkészek (kollégáim voltak).

Amúgy minden névnek tud csúfnevet találni, aki nagyon akar...

Most megyek lefektetem az éjszakázó csemetémet.

Kép
Kép
bondi

köszi a hordozókendős infókat!

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt!

Timi!

A fagyikelyhed olvasatán elgondolkoztam, hogy mennyi idő alatt lehet tőlünk Egerbe érni :D
20150601134430

Viki! VAKÁCIÓ :D

Timi! A fagyi kehely az Én fantáziámat is beinditotta! :D

Wera! Bizony furcsa, hogy már csak ilyen rövid idő van hátra főleg ha arra gondolok, hogy még sehol sem állunk a lakással! Egyébként már várom nagyon de Én is szeretnék kitartani a végéig!
Vendég

Babukám!
Azért ma még begurulok a céghez "dolgozni". Biztos fogok kicsit picsogni a nap végén, mert csak 6,5 évet húztam le ott.
20150601134430

Viki! Tudom, hogy ma még mész de utolsó nap szokták kiírni és picit szabad sírni! :D
Vendég

Köszi!
Én is így gondoltam. :oops:

Na el is gurulok lassan...
20150601134430

Jó reggelt!

Hát a tegnapi nap a röpke 4 és fél oldallal nem volt semmi!
Viki: jó búcsúzkodást!
Ma megpróbálok jobban képben lenni! Bár ma is sok dolgom van!
Tegnap jót babáztam a barátnőm 7 hónapos kisfiával, egy tündérke!
Vendég

Jóreggelt!

Viki, szép utolsó munkanapot neked!

Timi, Eger melyik fagyizójáról is van szó??? A főutcán a fősulihoz közel? A hétvégén megyünk csavarogni, lehet, hogy felétek, és akkor kipróbálnám ezt az álmot... :)
Jaj, rámtört a nosztalgia... jártam Egerbe egy évet főiskolára, és imádtam minden hétvégét, amit lent kellett töltenem (na, nem az órákat...). Az isteni cappuccinók és bécsi kiflik a Rádiban, tésztázás, rétesezés, kilátás a várból... gyönyörű helyen laksz!

Kitaláltam Anyu anyáknapi ajándékát! Kap egy profi fagyikanalat (legújabban a pudingos desszerteket meg a tiramisut is így adagolja, de nagyon fapados fagyikanállal, amiből úgy kell kirázogatni a sütit), hozzá pedig csinálok mennyei fagyit, talán mascarponéból. Hiába, minden alkalmat megragadok, hogy fagyit ehessek :wink:

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!
Hát én ma is csak elvétve leszek.... ezer a dolog amiket el kéne intézni! mert délután meg utazunk el, és egész vasárnapig haza sem jövünk (előre látom mennyit kell majd visszaolvasnom :lol: ).
Le kell mennem a városba vonatjegyet venni, meg bedobni az adópapírt a hivatalba, takarítgatnom kéne, meg bepakolni a pakkot amit viszünk. Ruhák stb..... viszont mondtam páromnak, hogy az orvosi papírjaimat is elviszem a biztonság kedvéért magammal.... este ugyanis egy óra alatt 5-ször keményedtem (sose volt még ilyen). Még nagyon korai lenne.... Lehet az esti nagybevásárlást nem bírtam... pedig nem is cipekedtem!

d.dodó

Dodó! Óvatosan a pakolással meg a nagy túrákkal mert attól is jócskán betud keményedni a méhed! Inkább apránként csinálj mindent és közben pihenj le egy kicsit! A hétvégére jó pihenést Nektek! :D
Vendég

Bondi, Kata!
Köszi!

Bondi!
Jó ajándék anyukádnak. Én a barátnőmön röhögtem tegnap nagyot, mert az ő anyukája fűnyírót kap ajándékba anyáknapjára.
20150601134430

babuli!
Köszi! ott is lesz majd egy túrával egybekötött piknik... mondtam is páromnak biztos lesz egy autó, aki a piknik cuccokat viszi ki a célállomásig, amjd abba a kocsiba bepofátlankodok! :)
De remélem jó idő lesz, mert tegnap pl tök jó volt... hát ma elég borus...remélem ezen a 4 napon jó idő lesz! :) és ma vagy holnap reggel hozza oda nekem az egyik csaj a pelenkázótáskát amit rendeltem! :) Elvileg azt mondta nekem olcsóbban adja... (de amugy is olcsóbb nála mint a boltban) 250 korona nála (kb 7000 Ft).

d.dodó

Dodó: hová mentek? De jó neked! Én is elszeretnék menni valahová!

Nem tudja valaki, hogy ha az adóbevallásom a munkahelyem csinálja, le lehet még adni az adó 1%-ról nyilatkozatot???
Vendég

Vidokata! Ez az ami engem is érdekelne de hétfőn megyek a melóhelyre és akkor megkérdezem!

Dodó! Kismaminak nem kell pofátlankodni! Alanyi jogon jár a kocsiban a hely! :D

Viki! Nem semmi ajándékot vett a barátnőd! :D
Vendég

Kata!
Itt svédországon belül utazunk Togegordenbe (nincsenek svéd betűk a billentyűmön...igy nem teljesen igy van irva) És ott van egy magyar ház... ott lesz a Svédországi Magyarok ifjusági találkozója!

Jaj, már ma is érdemes volt felkelni! :lol: Párom ritkán ir sms-t (telefonálni minden nap telefonál munkahelyről) de most irt... "csak" annyit hogy szeretlek! De ez most olyan jól esett!!

d.dodó

Dodó!
Jó utat! Cuki a párod!

Babu!
Anyukám is kérte, hogy vegyünk 2 kg karajt, mert falun nem lehet szépett kapni. Mondtam is neki, hogy ez lesz az anyáknapi ajándéka. meg is lepődött kicsit :D
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek!

Maverik! Ahoz képest, hogy ketten vannak... nagyon csini pocakod van, és nem is nagy az ikrekhez képest!

Tegnap délután voltam szülésfelkészítőn. Volt először egy ÁNTSZ-es nő, kiselőadást tartott a védőoltásokról. Nem tartott sokáig, aztán jött a kórházi védőnő. Hogy mikor kell majd bemenni, meg mindenféle gyakorlati tanácsok, hogy mit vigyünk, mire figyeljünk, pontosan hogyan fog lezajlani. Hogy milyenek a szobák, de majd úgyis megyünk látogatóba. Jó volt, ez most nagyon érdekelt.

Hazafelé én is toltam egy fagyit. :oops: Babóka úgy örült neki, egyből nekiállt kalimpálni, majd beájult és csak lefekvéskor jelzett megint.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Születés hetére mentek?

Én már kinéztem mikre akarok menni.
20150601134430

Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék:
Veronikának kb.egy év vagy kevesebb idő alatt felére csökkent a haja sűrűsége.Nagyon hullik a haja.Már az ovónő is megkérdezte elvittük-e valakihez,mert alvás után,mikor fésüli csomóban jön ki a haja.Kihez lehetne elvinni?Milyen orvoshoz?Bőrgyógyászatzra?Addig is az interneten nem tudtok valaki olyan dokit,akitől megtudnám kérdezni mitől lehet,és mit tegyek?Előre is köszi.

Kép
Kép
Kép
kike

Ja, nevekről jut eszembe, hogy beszélgettem egy itteni kismamával, neki Jessica-nak hívják a kislányát, így rendes angolsággal. Párja külföldi, már nem tudom melyik ország, de itt szült és itt anyakönyvezték. Kérdeztem hogy érte el, hogy rendesen legyen anyakönyvezve ezzel a névvel és nem magyar leírással. Azt mondta, hogy nem terhel a sztorival (miután nekem vagy Levente vagy Noémi), de két hónapot járkáltak utánna hogy így lehessen.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kike!
Először is ált. vérvételt kell kérni sztem. A többit a Katák majd jól megmondják.
20150601134430

Nem Születés Hete, csak az itteni közösségi Házas "buli".

Hajügyben nem tudok mit mondani. Nekem maradt sűrű, de úgy hullik, mint ősszel a levelek. Nem is tudom honnan jön ennyi. :shock:
Párom azt mondta, hogy ha az elejétől az összesöpört adagot elvisszük egy parókakészítőhöz, akkor már rég gazdagok lennénk! :shock: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jo reggelt!

Az utolso kerdesre melkeszek, arra valaszolok is: en a megnyitora keszulok itt Pesten egesz nap eloadasok.
Meg az Uzsoki is belekapcsolodott es az amugy is kethetente levo eloadas zaroja hosszabb lesz, meg mas is lesz, es oda megyek.

anyak napi ajandek: nem megyek haza, de kepeslapot szeretnek kuldeni, jajj csak el ne feljtsek ma venni!Meg feladni is ma kell.

ma nem leszek itthon: unokatesomekhoz megyek, en is tudok babazni:)

Mi a hetveget lakasszepitessel toltjuk, amugy meg parocskamnak penteken is be kell mennie trainingre:(

Dodo: vigyel magaddal magne b6ot, mert ha veletlen elkezdesz jobban kemenyedni, segit. en mar profi vagyok benne:( az ot orankent nalam mar meg sem lep, de mostanaban azonnal kapom be a magneziumot- napi 6ot- es azota jobb!Ezerszer tobbet hasznal mint a fekves( ugyanis az semmit nem segit).
Jo kirandulast!

mi valoszinu nem is megyunk sehova, mert sz.r ido lesz:( es ugy kimenni egy szabadteri programra, hogy barmikor borig azhatunk, no nincs nagyon kedvem. Pedig ugy belelkesedtem, hogy majalisozunk:(

No mindegy, majd elleszunk. MAr az is jo, hogy ferjecskem lathatom!:)

Mindenkinek szep napot!

Hajmosas, aztan indulok!
Vendég

Vagyis először vigyem el a körzetihez,aztán ő megmondja hogyan tovább?
Viki:köszi

Kép
Kép
Kép
kike

Anyjuk!
Igen, már odakészítettem 3 levél magne B6-ot (de azért köszi a tippet) tegnap este is gyorsan bekaptam 2-őt....
Üdvözlön Zsoltiékat!! Ezer éve nem beszéltem velük, mert még mindig nem jó az msn-em.. :( nem tudom miért nem működik!

d.dodó

viki gyere nyugodtan! nincs olyan messze nyíregy. várlak szeretettel!

és bondi téged is. egyébként nem az a fagyizó amire te gondoltál. az már egy nagy trutyi. hogy szépen fogalmazzak és rohadt drága.
te a sárvárira gondolsz. már csak a neve az... ha nem akartok kelyhezni, vagyis csak egy kis fagyizót kerestek, akkor ha erre jártok a
HARMOS fagyizókat keressétek. van belőle egy pár a városban.
van a népkertnél is a vasút felőli oldalon. meg van a széchenyi utcában is a nagypostával szemben. szóval ezeket keressétek!

de ha olyat akartok enni mint én, akkor menjetek el a Plázába :D mert már olyanunk is van. nah és ott a földszinten van a fagyizó. CAFFETIAMO és ott van majdnem a szökőkuttal szemben. 2 kávézó van egymás mellett, de megismeritek melyik a fagyikelyhes.
olyan 1000 ft körül van egy kehely, de van amelyikben 5 gombóc is van, meg sok sok gyümölcs. van pudingos, spagettis (mármint a fagyi van ugy kinyomva), likőrös, joghurtos meg mit tudom én mennyi fajta. külön étlapjuk van mindhez.

dodó!
óvatosan az intéznivalókkal, és vigyázz magadra. sokszor ülj le pihizni. habár ha nálatok is ilyen idő van... hova?!?! itt esik :(

kike!
hát én sajnos nem tudom hova kell ezzel fordulni. de megyek ma védőnőhöz ha gondolod :D ha nem felejtem el megkérdezem.

jaj lányok. készülnöm kéne... már tusi megvolt, még a hajszárítás van hátra. de olyan pocsék idő van. semmi kedvem a védőnőhöz. elég az időjárás...
aztán meg még vásárolnom is kéne. persze itt van minden a számban, de esőben akkor is macerás, és utáloooommm!!!!
nah délután meg más lesz a számban.... remélem nem töm sok fogat a dokibácsim. :( már most félek. de jön nyusziapu :D
és be is jöhet velem ahol csinálja :oops: tudom gyerekes, de én félek. és gondolom majd megint dugja a tükröt is hogy nézzem meg hol furta ki... nah akkor szokott a legjobban a hányinger és a szédülés kerülgetni. aztán ezért jó nyusziapu :D oda áll fölém és neki mutogatja a doki a lyukat :D

jah és lányok! azt hittem sokat fogtok irni... hát tévedtem. de gondolom majd napközben bepótoljátok és nem győzök majd olvasni!

mindenkinek szép napot! szebbet mint itt van, és amilyen rám vár ;)

Kép

Kép
timi1982

timi!
itt csak borongós... de remélem kisüt a nap.... ha épp a városba megyek, pont féluton van egy bevásárlóközpont, ott le tudok ülni..... meg most is míg nem megyek, ülőmunkában pucolom a répát, és hűtőládázom.... :)

d.dodó

Timi:azt nagyon megköszönném!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

itt is vacak az ido:( nem er!
Na se amig nem esik, addig ok.
Nekem is a hajszaritas van hatra. De azt kelloen utalom. Inkabb eszem:)
Vendég

Anyjuk!
Tényleg, azóta már festetted a hajad, amióta beszéltünk róla??

jaj, hajmosás ma rám is vár.... de majd csak mielőtt délután megyünk!

d.dodó

Nekem múlt héten festette be a fodrász a hajam.
20150601134430

nah én már félig megszárítottam, de le kell ülni közben pihenni. nekem a fodrász mikor ritkítja az elég egy parókára :D és még ugyanannyi marad a fejemen is... aztán nehéz szárítani. főleg hogy huzkodni kell kifelé, hogy ne legyen hullámos. habár ijen időben tök mindegy. mire elmegyek 10 m-t ugyis behullámosodik a párától :twisted: :twisted:
persze ha mindenhol tenné, akkor nem kinlódnék vele, de nem! neki ugy jó ha itt ott hullámos, itt ott göndör, itt ott meg szög egyenes!!! :twisted: :twisted: az meg már ugy milyen!!!

Kép

Kép
timi1982

lányok!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

elfelejtettem pisilni!!!!!!!! vagyis pisiltem csak nem jó helyre... most várhatom hogy kelljen még mielőtt indulok és tudjak csomagolni a védőnőnek :D

Kép

Kép
timi1982

Itt szerencsére hétágra süt a nap! :D :P

Azt nem is meséltem, hogy még hétfőn voltunk egy bababoltban, láttunk egy babakocsit, ami nagyon bejött mindkettőnknek. Sajnos a márkáját már nem is figyeltem. Van hozzá autósülésen kívül minden bigyó, "csak 44990.-, viszont egy apró gond van vele: nehéz. :roll:
Nem hinném hogy nagyon tudnám a másodikra fel-le cipelni gyerekestül-egyebestül. Erre kaptam egy finom letolást a drágámtól, hogy Ő nem érti miért keresek még mindig könnyű babakocsit, mert olyan úgyse lesz, ami mindkettőnknek tetszik, a babának is praktikus és még el is bírom mindenestül. Hogy úgyis Ő fogja cipelgetni a lépcsőn. :shock:
Oké, de ezek szerint három évig ő is otthon marad, vagy már egyedül nem is vihetem sehova ezt a gyereket? Csak mondok valamit: védőnő? :shock:
Még meg lesz nézve más helyen is, de fáj a szívem érte. Utálom ezt a lépcsőházat! :evil:
Mondjuk csak fel és le lehet játszani a babakocsikat a lépcsőn úgy is, hogy nem emelem meg az egészet, nem?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Már most fáj a fejem az egésztől! :evil: :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Timi!
Max. pisilsz a védőnőnél ;)
20150601134430

mit nem adnek erte ha sok hajam lenne!
Nekme szaritas nelkul is 5 perc alatt megszarad:( es sehogy nem all semmitol....

Igen festettem, semmit nem segitett, ugyaugy voroses, de legalabb a tove nem olyan vilagos. NA de majd gyujtogetek, es elmegyek a fodraszhoz. Bar ez szerintem szeptemerig nem fog megvalosulni.

Megis kesobb indulok csak, mert csak 11 utan lesznek otthon. Meg jo, hogy rakerdeztem....
Vendég

ez a babakocsi suly nagy problema, nekem is!
elvileg a amit vettunk nem nehez, de mar elore tudom szenvedes lesz vele feljonnom naponta a masodikra.Talan azt tudom elkepzelni, hogy leemelem az epp rajta levo tartozekot, es a vaz meg vonszolodik a masik kezembe. Na de akkor ha vasarolok maris nem megoldhato. Azt nehezen kepzelem el, hogy valaki majd segit, mert 10 hazajovetelbol 1 alkalommal jon valaki velem szemben a lepcsohazban, es az az illeto is 80 felett van:)
Szoval egyenlore elkepzelni sem tudom.
de talan majd az adot helyzetben valami eszembe jut.
Vendég

amugy ennyi utananezes utan en is ugy erzem nincs egyszerre konnyu, kenyelmes, biztonsagos, es koomplex kocsi. Venni lehet kulon konnyut, de az sportkocsi, amibe majd kb fel eves kora utan lehet beleultetni, de az felejtos abbol a celbol, hogy aludjon is a kocsiba- en pl nem ertem hogy lehet abban hosszabb idot hagyni egy gyereket, olyan kenyelmetlennek tunnek-, meg van franko mindennel felszerelt 15 kg minimum, meg van hiper szuper 200ezerert.....
Jol ki van ez talalva!
Nem veletlen hogy nagyon jo allapotu hasznalt kocsikat lehet kapni. Hisz vesz az ember valamit- ha nincs semmi tapasztalata, leginkab azt ami tetszik- es hasznalat soran rajon na ezt nem neki es a gyereknek talaltak ki, es probal funkcionak is megfelelot talalni.
remelem mi nem jartunk igy!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?