A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vic!
Péntekre vagyok visszahívva, úgyhogy 100% hogy nyitva vannak!
kira76

Vic,
Sajnálom, ha tényleg megjön. :( De tudod, egy kis barna még nem biztos hogy mensit jelent.

Gabi,
Köszönöm. :) Ari vagy, hogy még bent tartottál a táblában. 6-án lesz vérvételem.

Witch,
Köszi a tanácsot. 20G 1,5"-es tűvel szúrok. Ez nekem nem tűnik vékonynak. :roll: Gondolom, nem is a tű miatt fáj, hanem az olajos anyag miatt.

Igazából és sem értem miért nem küldenek el hamarabb bizonyos vizsgálatokra, úgy sincs ingyen.

Rony,
Nagyon sajnálom ezt a rossz hírt. Biopsziával még tényleg lehettek sikeresek.
Nem voltál ott pénteken is?

Kép
mofly

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk, később tudok jönni.

Gabicsibe, holnap megyek uh-ra és vérvételre.

Vic, pénteken nyitva lesznek. Sajnálom... :cry:

Süni, milyen lett az IR-ed? Puszillak!

Adri :?: :?: :?:

Kép

KépKép
anett_1

Mofly

Én is olyannal szúrok, csak én utánna elmaszírozom...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok LÁnyok!

Azoknak akik követik a kivizsgálásom kálváriáját nekik egy újabb adalék.
Ma elmentem a Biovitalba halk zene, minden szép és jó...
Leveszik a vért, erre két óra múlva hívnak hoyg bocs kevés vért vettünk vissza kéne jönnöm :evil: :evil: :evil: :evil:
De fizetni nem kell semmit, mondom komolyan???????Ugye ezt csak viccnek szánta???? Éppen nem a MAmmut mellett lakom/dolgozom fél nap szabit vette ki miattuk.
LÉnyeg hoyg mehetek vissza majd jövőhéten mert nem hagyhatom a francba mert kifizettem. Annyira mérges vagyok, ez egy magán intézmény és ekkora fos.
Na bocsi mindenkitől de tényleg elegem van mindenből......

Vic annyira sajnálom, szedjük együtt a bogyót be, nekem egy levéllel adjatok :)

Vki kérdezte a hysrterot meg társait. Sajna tényleg 3 sikertelen lombik után csinálják meg. NEkem "szerencsémre " csak kettőt kelett csinálni. MErt megmondtam hyog amíg nem derűl ki miért nem tapad meg nem megyek több lombikra így mehettem hysterora meg immunológiára egyébként meg amit nem értek ha úgyis fizetni kell érte nem mindegy mikor megyek????
NEkem a korom is indokolta mert vén vagyok mint az országút :)

Mofly, szegény nem akarlak elkeseríteni nekem se segített semmi... JEgeltem ,kenegettem, még utána is hetekig tök kék volt az a rész, pedig kitapasztaltam melyik nekem a legjobb tű, nem is fájt a e badása, de még is bedagadt bekékült...:(
madrin

Deri!

Van infóm, írok privibe, hogy honnan lesz baba neked :)
witch26
Budapest X. kerület

Deri!

Emilkét írtam.
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok! :)
Végre itt vagyok! Úgy néz ki, egy babóka van, 10mm-es petezsákban. A másik vagy felszívódott, vagy elbújt és nem lehetett látni!
2 hét múlva (május 13) kell menni uh-ra ismét, akkor már remélem lesz szívhang és ha ott minden rendben Zeke doki átenged a nőgyógyászomnak!
Az eszemmel tudom, hogy egy babát mégis könnyebb kihordani, felnevelni stb, de a szívemben egy kicsit gyászolom a másikat!
De Zeke doki szerint még akár elő is kerülhet a következő uh-ra!
adri1983

Adri!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratulálok!!!!!!!
Na akkor kikapálom a gyökeremet és megyek főzni!!! :lol:
kira76

A doki szerint az az egy gyönyörű!!!

Vic :cry:
Annyira sajnálom...

Witch :)
hétfőn beülti, hát ez szuper!!!

Lányok, köszi hogy vártatok, sokat jelentett!
adri1983

Kira :D
köszi, jó főzést, és pénteken érted megy a drukk!
adri1983

Sziasztok!

Tegnap megcsinálták az inszemet, már tegnap reggel óta úgy görcsölt a petefészkemnél, meg a hátam, hogy azt hittem, hogy kész elegem van. Utána megcsinálták az inszemet Wiegandt doki azt mondta, hogy nagyon szép a nyákom, már rég látott ilyet, hát reméelm, hogy ez tényleg jót jelent! Május 15-én kell visszamennem tesztre. De nagyon bízok benne, hogy ez most siekrült :)

Noki,

Drukkolok Neked, és ne idegeskedj, mert tényleg nem tesz jót! De nagyon bízok benne, hogy május 8-án jó hírekkel jössz vissza ide hozzánk! Addig meg amennyit tudsz pihengess!!!! Szorítok 

Anett,
Neked is köszönöm a szorítást, azt hiszem, hogy rám fér  mondjuk most sokkal jobb eredményekkel mentem az inszemre, így több esély van, mint múltkor volt 

Zsókuci,
Hogy vagy? Remélem, hogy nem fáj már a fogad! Mit mondtak, hogy a süllyedésed mikor nézetheted meg a műtét után?

Gabicsibe,
Örülök, hogy jól telt a hétvégétek! Rád is fért már a pihenés meg gondolom a párodra is! Nem sokára itt a nagy nap, nagyon izgulok helyetted is! Csuda jó lehet szülni, ne félj semmitől!!!

Május 15-én megyek tesztre, majd írd be a táblába  köszönöm

Kíra,
Nagyon szorítok Neked is! Majd jelentkezz a hírekkel!

Üdv az újaknak! Reméljük, hogy Ti is hamarosan a babás társaságot fogjátok erősíteni! 

Rony,
Sajnálom, hogy ilyen híreket mondott a doki, de azért még teljesen ne keseredjetek el, hátha tudnak segíteni és nem a donor lesz az utolsó esély, hanem biztos, hogy van más megoldás is.

Vic,

Sajnálom, és most mi lesz? Ha tényleg nem sikerült? Azért még van egy halvány remény, várjuk meg a vizsgálatot!

Kery,

Egy kalappal holnapra! Szép eredmény! Hajrá inszem! Vigyázz magadra!!!

Witch,

Neked is szorítok a májusi 5-i beültihez! Pihenj addig is!!!!

Adri,
Ez nagyszerű!!!!!!!!!! Olyan jó!!!!!!!! Gratulálok!!!!!

Madrin,
Hihetetlen, hogy tényleg egy fizetős helyen így elrontják ezeket a dolgokat! Hát remélem, hogy jövő héten minden rendben lesz!

Orsiborsi,
Minden rendben van! Vigyázz magatokra!!!

Puszi Mindenkinek!
Kriszta
tubikriszta

Gabicsibének jelentem: a 12. napon kell visszamennem uh-ra. Még nem tudok pontos dátumot.

Adri, gratulálok!

Madrin, hogy Veled mindig történik valami... :(

Mennek a drukkok mindenkinek!!!!!
süni76

Vacak,

szia-szia! Anikó-Kyralina vagyok! :D
Drukkolok neked nagyon itt a háttérben!

Adri,

még lazán előkerülhet a második számú babó is, sőt, még osztódhat is addig.
Hihi, nekem is május 13-án kell mennem szívhangra. de én azt hiszem, akkor nem leszek itthon, úgyhogy egy héttel később megyek, persze addig elmegyek a saját dokimhoz, mert alig várom, hogy halljuk a kis ketyegőt...
Nem csinálsz vonalzót?

Kép
Kép
pannati

Szép napot Mindenkinek!

Köszönöm szépen a válaszokat. A kérdőjelek most is ott vannak, mint sokan közületek én sem értem ennek a protokollnak a lényegét.

bikkmakk
Az előző esetben a 2 fagyiból 1 ébredt fel, ezért volt csak egy beültethető embrike, ami álítólag osztódásnak indult, de mégsem tapadt meg.

Kery
Én is Tatabányai vagyok :lol: , írnál magadról valamüt pü-ben, majd én is leírok magamról dolgokat.
Előre is drukkolok az inszemhez.

Mofly
Hahó, tök jó, hogy rádtaláltam. Ezek szerint a progiszuri kívánságra megy? Ne elő is szedem a dokit én mért nem kaptam, na nem mintha vágynék a kék popsira, :evil: de ha ez az ára akkor kell. :roll:
Kezem csuriban értetek!

Adri
Gratulálok!

Enikõ
vacak2

Pannati
Hellóóóóóóóóóóóóóóóóóóó. Köszi a csendes drukkokat.
Remélem Ti jól vagytok, meggyógyultál már?

Enikõ
vacak2

Gabicsibe,

De má :D :cry:

Bikmakk,

4.inszem volt. Pénteken valószínűleg megyek megbeszélni az 5.-ket a dokihoz, ha minden rendben van megyünk tovább. Már azon is gondolkodtam,hogy lehet, végigcsináljuk az összeset, elmegyünk nyaralni Provence-be vagy Görögországba, aztán szeptembertől lombik. De ugyanakkor húzni sem akarom az időt, és nem akarom elvesztegetni a hónapokat.
Csak a nyári szabadságolásokat is figyelembe kellene vennem, merthát én olyan hülye vagyok, hogy másra is gondolok. Miért nem tudok egyszerűen önző lenni, és leszarni az egész munkahelyi dolgot. Mert hülye vagyok. :roll:

Anett, Mofly, Kery, Madrin,
Köszönöm.Valószínű pénteken akkor benézeka aBMC-be.

Adri,
Gratulálok. Vigyázz magatokra nagyon. És remélem csak elbújt a másik maszatka.

Tubikriszta,
Nem megyek tesztelni. Ha megjön akkor megyek, de kb. május 2-ra jön meg totál, és amúgy is akkor kellett volna mennem a tesztre. Úgyhogy hót mindegy minek nevezzük. :roll: Különben W doki nekem is ezt szokta mondani, milyen gyönyörű ez milyen jó az, azt mégsincs semmi. De ne érts félre, örülök, hogy minden ok, remélem sikerül neked. Pihizzél nagyokat, pozitivan ahogy kell, ahogy én nem tudok. Csak én vagyok ma cinikusan negatív.

Kery,

Nagy drukk neked.

Mofly,
Nekem a barna csak a mensit jelenti,ezt immáron 15 éve. :(

Madrin,
Nekem már egy egész doboz kellene belőle...........Remélem minél hamarabb túlleszel ezeken az idegőrlő vizsgálatokon meg a hercehurán ami ezekkel jár....baromi idegesítő lehet.
tudod én pont ma gondolkodtam el azon, hogy ha eljutnék oda ahová Ti 2-3 lombik (remélem nem) de hogy megcsináltatnám e ezeket a viszgálatokat. Most azt mondom nem, illetve nagyobb részét igen. De azért a hystero-n elgondolkodnék. Basszus eleget túrtak fúrtak, mikor lesz már elég, azért mindennek van határa. a másik percben meg persze mindent a babóért......na inkább offolok nem rontom tovább a hangulatot. Majd még benézek holnap is.

Ja a taliban benne lennék én is újra. Megint Tranzit? Szerintem jó volt az a hely.
vic12

Adri!

Gratula :), nagyon örülök :)
witch26
Budapest X. kerület

Vic,

Nem értelek félre, igaz nekem ez a második volt, de az elsőnél egyáltalán nem mondott biztató szavakat, csak most...ezért is gondoltam ,hogy jobb volt most mint múltkor. Az nekem is feltünő lenne, ha minden egyes alkalommal ezt mondaná........
tubikriszta

sziasztok!

Ha tudok, mindennap bekukkantok és olvaslak benneteket, de írni valahogy nem volt kedvem...bocsi :(

Witch!

Megkaptam az üzit, válaszoltam is :D
Azt kell, hogy mondjam igy rövid virtuális ismeretségünk alapján is, hogy egy angyal vagy...És köszönöm!!!
Ja és persze megy a drukk hétfőre!

Gabicsibe!
Egyenlőre pihenöpályára helyezheszt a táblázatban, még nem tudom, hogy lesz tovább és mikor... :?

Bikmakk!

Az embrió adományozáson mi is gondolkodtunk már, de elsö körben szeretnénk csak a petesejt donoros dolgot megpróbálni, hátha találunk donort, egy kis időnk még van, aztán ha így nem jön össze, akkor meglátjuk...

Adri!
Ez csodálatos...

Vic!
Sajnálom!

Madrin!
Nem hiszem el, hogy ilyenek vannak, ugy látszik mindenhol szedik a azt a bizonyos leszarom tablettát...

Rony!
Ne keseredj el, mindent meg fognak próbálni, hogy segítsenek, drukkolunk!

deri
deri

Sziasztok!

Adri!
Gratula ababóhoz, aztán hátha előkerül a teső is. :wink:

Gabicsibe!
Valóban a remény hal meg utoljára, de az elmúlt napokban bromira stresszes a munkahelyem is. Őrület ami bennt van és én most nagyon rosszul reagálok ezekre a helyzetekre. Pont rosszkor...most kellene nyugiba lenni.
No de ha lombik lesz akkor leszívástól eredményhírdetsig a munkahelyem környékére se megyek. :D
Sajnálom hogy a wellness hétvége nem volt teljesen tökéletes.

Vacak!
Üdv itt!
Hasonló véleménnyel vagyok én is. Vajon mi terheli meg jobban egy nő szervezetét a hormonok amik a stimus kellenek vagy a további kivizsgálás. A lelki megterhelésről nem is beszélve amikor nem sikerül a dolog.....
Én is mennék hysterora, laparra, bármire. Legalább ki lehetne zárni vagy éppen kezelni az ezekkel az eszközökkel feltárható problémákat.

Mofly!
Drukk az egy szem fagyinak!!!

Rony!
Sajnálom. De tényleg ne adjátok fel. Hallottam valamilyen férfi vitamról ami segít a termékenységben. A nevét sajna nem tudom.
Drukk nektek!!!

Vic!
Nemáááááááááá......
Sajnálom.
De várjuk meg mit mond a doki.

Kery!
Drukk!!!

Madrin!
Hihetetlen veled mik történnek....nem szívathatnak ennyire.
A Biovital meg elég drága is.
Azért remélem jó eredményt fogsz kapni. :wink:

Witch!
Drukk a beültihez!

TubiKriszta!
Neked is drukkolok. Remélem a szép mnyh-ád a babódnak is tetszeni fog! :D

Én az elmúlt napokat végig stresszeltem. Tele van a tököm a munkahelyemmel. POnt most kellene nyugiban lennem, erre annyi melőm van és olyan problémák merülnek fel.........hihetetlen.
Na mindegy. A lombiknál végig pihenni fogok ez tuti fix.
Persze addíg bizakodom a sikerben amíg az ellenkezője nem történik.
Az endó miatt már nem parázok. Olvasom a Witch által ajánlott fórumot és valamennyire megnyugodtam. Ha endóm lenne úgyis teherbe eshetek. Vannak pozitív példák.

Kép
vucuska

Sziasztok!

Adri!

Gratulálok bébihez! :)

Madrin!

Nem semmi, hogy Veled mindig történik vmi!

Ma kezdtem el az utro-t, és dolgozom......nem egyszerű.
Idáig mindig itthon voltam, mert ugye volt leszívásom is.

Kép
nika28

Kép Kép
gabicsibe

Köszi Lányok az adatokat!
gabicsibe

Gabicsibe!
Inkább mi köszönjük a szép táblázatot!!! :D

Rony!
Most olvastam az Elle-ben -van benn eegy 4 oldalas cikk a meddősédről- hogy egy férfinál huszonéves horában rákot diagosztizáltak és azt mondtál neki hogy sose lehet gyereke. Agykontrolozott, talpmasszőrhöz járt, hormonkészítményeket szedett és lett spermája. Az első lombik sikerült nekik!!!
Azért van remény és még csak a kivizsgálások elején jártok!!!!
Szorítok!

Kép
vucuska

Krisztamilli!
Mizújs veled?
Gondolom már szépen pocakosodsz?
Ha tudsz/akarsz tegyél már képet.

Kira!
És veled mizújs?
Már csak kettőt kell aludni és 1 napot kell átvészelni! :D
Nagyonnagyonnagyonnagyon szoríííííííííííííííííííítok!!!!!!!!!!!!!

Kép
vucuska

Sziasztok!!

Sajna nagyon nem tudtam jönni, most is csak azért tudok írni, mert virrasztok, várok, hogy hazaérjen az uram a céges buliról... De már alig látok, úgyhogy csak röviden.

Vic
Nagyon sajnálom..... Elhiszem, hogy a hócipőd tele már. Múltkor nekünk is az ünnepekbe rondított bele az inszem, de persze úgy voltam vele, hogy oké, újabb áldozatok, csak legyen már sikere.

Madrin
Ezt nem hiszem el!!!!!! Öregem, te tényleg vonzod a bajokat! Hihetetlen, hogy ennyire peches vagy. MÁsik magyarázatom az lenne, hogy csak többet jársz most orvoshoz, és jobban kibukik a magyar eü helyzete.

Gabi
Örülök, hogy pihiztetek egyet kettesben utoljára a nagy sürgés-forgás előtt! Bosszantó, mikor felébresztik az embert a szabi alatt!!

Anett
Köszi a kérdést, IR még nem volt. Endokrinológusnál voltam, alaposabb pajzsmirigy és mindneféle hormon dolog lesz. Hétfőn megyek vérvételre, de úgy láttam, csak 0 perces inzulint kért. Abból is fog már vmit látni vajon?
Megy a drukk a holnapi UH-ra!!!

Zsókuci
Bocsi, elnéztem. De a lényeg az, hogy szuper az új hely! Remélem, így is marad! Fogad jobb?

Adri
Gartulaaaa! Szerintem kettő lesz! De egynek is nagyon örülj ám!

Witch
Remélem, már alakul azért a mh! Megy a drukk!

Vucuska
Fel ne add!

Üdv az újaknak!!!!
Meg mindenkinek megy a drukk, csak már nagyon nem látom a betűket! Jó éjt!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gabi Drága!

Nekem nem uh lesz pénteken, hanem transzfer :oops:

Kép
nika28

Gabi :D
köszönöm szépen a szivecskét!!! És azt is, hogy mindig ilyen ügyesen készíted a táblát!
adri1983

Sziasztok!
Madrin! Én kész vagyok Tőled! Szegénykém Veled mindíg történik valami! Te nagyon megdolgozol ezért a babáért! De tuti meglesz az eredménye! :) De külömben lehet Gilnek van igaza...
Vucuska!
Hát engem most hadjunk, mert én most parapiri vagyok! (Ugye Gabi? :lol: ) Szerintem pénteken már ősz leszek, legalább nem kell festeni a hajam. Ezt a kinlódást! Egyszer hiszek benne, hogy sikerült, egyszer meg a sírógörcs kerülget. De tényleg nincs értelme erről beszélni, mert valószínűleg ezen mindenki átmegy és mindenkinek nagyon nehéz a várakozás.
Nika!
Otthon sem egyszerű ez az Utrozás, nemhogy még munkahelyen! :? Hát gáz!!!
Deri!
Megnyugodtál picit???
kira76

Sziasztok!

Tegnap voltam a BMC-ben megbeszélni a lombikot. Minden leletünk jó még, így nem kell egyiket sem újra megcsináltatni szerencsére! Megkaptam a recepteket, és 13-tól szúrom a decapeptylt, és 26-án kell mennem a vérvételre, UH-ra, és ha minden rendben elkezdjük a stimulációt. Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy aznap is be kell adnom a decapeptylt, vagy sem, bár, és úgy gondolom, hogy mivel amúgy is éhgyomorra kell menni nem kell beadni. Hogy megy ez?
Reggeli vizeletet miért kell vinni? Csinálnak tesztet hátha babás vagyok?

Mostanában nem nagyon tudlak titeket követni, mert nagyon sok a munkám, de mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok!!!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Lányok köszi, tényleg történik valami Velem, csak az miért nem történik meg velünk hogy nem jön meg...Csakúgy spontán...NA jó nem álmodozom :(
Egyébként meg erről a fizetősről csak annyit hogy azért mentem ide mert a háziorvoosm nem volt hajlandó beutalót adni... Mondom mindegy fizetős/magán csili-vili legalább tuti jó lesz minden :shock: :shock: :shock: :shock: Állami helyről még soha nem hívtak hogy bocsi kéne még vér,vajon miért :? :?
Mindegy ez van ,egyébként meg úgy szívatnak hyog elvileg azért nagyjából még egészséges is vagyok...

Vic ez a hystero: látod nekem így vettek észre egy polipot.Én azt gondolom hoygha egyszer már belevág az ember érdemes mindent megnézetni,mert mi van ha csak egy vizsgálatot hagyok ki és pont az a bajom...De Neked úgyse lesz erre már szükséged.

Adri druszám :)Szívből gratulálok :)

Nika drukk Neked péntekre :)

Kira most nem irigyellek, ez a legrosszabb az egészben. Sokszor hiszti rohamot kaptam a két hétben, mondtam is kész szarom le most azonnal mondják meg mi van:) Aztán leültem és néztem tovább a tv-t :)
Én ezért is jöttem melózni fekvés után mert egyszerűen otthon nem tudtam másra gondolni csak erre. Mondjuk a munkahelyemen se néha azért legalább dolgoztam is:)
madrin

Nika
Bocsi :oops: úgy látszik kicsit figyelmetlen voltam :oops: :oops:
javítom!

Nemone
A Decát mindennap be kell adni,aznap vidd magaddal és a vérvétel után add be!Hajrá :D

Kira
Vigyázz mert megkapod amit igértem :wink:

Madrin
Szegénykém neked semmi nem megy egyszerűen!Szerintem valaki megvuduzott :?
gabicsibe

Szia GAbicsibe :)

Mindig elfelejtem megkérdezni hogy vagytok? :)

Ki vuduzott meg? :) Esküszöm elküldöm egy HSG-re :)
madrin

Madrin
ha tudnám már rég elküldtem volna én is,de valami rosszabra :D
Köszi jól vagyunk,növögetünk!Én is meg a gyerek is!Elájulnál ha most látnád a pocakom és még nincs vége :shock:
gabicsibe

Sziasztok!

Hát, Gabicsibe, éppen ma voltam!

Most volt a 20. napi vérvétel. Annyit levettek, hogy nézni is rossz volt a kémcsöveket, és úgy éreztem, rögtön elájulok, pedig különben nem vagyok ájuldozós fajta. Különben is nagyon lassan ment ma minden, pedig 6.50-kor már benn álltam a sorban :(

Szűcs doki megcsinálta a nőgyógyi vizsgálatot is, meg az UH-got, és azt mondta, hogy az egy szem kis petefészkemben ciszták vannak, és van egy mini miómám is. Hát nagyon örültem, mit mondjak, micsoda gazdagság :wink: :wink:

A HSG-ről beszámoltam, nem mondta, hogy még egyszer kéne, mert apa eredménye sem túl világbajnok, ahogy ő fogalmazott, úgyhogy tuti lombik. Nem is bánom.

A ciszták tükrében úgy gondoltam, hogy akkor még egy kis kezelgetés-vizsgálgatás, aztán egy-két hónap múlva indul a dolog, úgyhogy egy kissé váratlanul ért az, hogy azt mondta, hogy amennyiben a spermák megszabadultak a baciktól, akkor a következő menzeszem 2 napján kezdhetjük, úgyhogy menjük be akkor megbeszélésre, és vigyük is a pénzt. Addig pedig Orgametrilt kell szednem, hogy kissé kitolja a menzeszt, hogy legyen esélye a cisztácskáknak eltűnni.

Szóval rólam ennyi!

Adrinak nagy gratula!

Vacak - én is tatabányai vagyok! :D :D

Orsi
dnorsi

Gabicsibe!

Köszönöm! Esetleg azt tudod, hogy most miért nem a ciklus 2. napján kell mennem, mint inszemnél? Már a 23. napon el kell kezdenem szúrni a decát. Lombiknál ez a szokás?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok Lányok!!!!

Először is köszönöm Nektek a drukkokat!!!! Megvolt az inszemem, most pihengetek, de igérem hogy holnap mindent visszaolvasok. Valaki tudna segíteni, hogy Utrogestan hüvelykapszulát kaptam, azt már ma este el kell kezdeni?
Ezt az egyet eljelejtettem megkérdezni az orvosomtól. Előre is köszönöm a válaszokat.

Mindenkinek kitartást és sok sikert kívánok!!!

:D
Vendég

dnorsi
Az avatarban lévő nagylány? Ezek szerint neked már nem az első próbálkozás.
Még az orvosunk is egyforma. :D
Ezek után mi a teendő, milyen kezelést kapsz?
Drukkolok, hoy a gondok mielőbb megoldódjanak.

Enikõ
vacak2

Nemone
Azért,mert long protokolt kapsz!leállítják a Decával a saját hormonműködésedet,hogy minél több petikét tudjanak fejleszteni.Ezt most két hétig kell szúrnod,aztán csinálnak egy vérvételt és ha megfelelő a hormonszinted akkor kezdik is a stimut.A decát végig a leszívás napjáig szúrni kell,hogy a saját hormonjaid ne kavarjanak be.Ezért lesz majd,hogy 2 hét múlva már 3 fajta szurit kell adnod :roll:

Kery
Holnap még együtt kell lenned apával :wink: és este utána már rakhatod is!Millió babatapi!!!

Dnorsi
Akkor jó sok cisztaűzőt küldök neked :evil: :evil: :evil: :evil:
gabicsibe

Sziasztok!

KIRA!
HOLNAPRA NAGGGGGYON DRUKKOLOK!!!
Holnap még 2-ig még net közelben leszek, benézek hátha addigra meg lesz az eredményed.
De én biztos vagyok benne hogy Te már Anyuci vagy. :wink:

Kép
vucuska

Ja, azt elfelejtettem hogy mindenkinek kellemes babavárós, babára előkészülő hosszú hétvégét kívánok!
Mi megyünk Egerbe és Zsóriba -Mezőkövesd mellé- 4 napra, remélem jó időnk lesz.
Egyébként a sok idegesítő nap után, ma tök jó napom volt! :D

Kép
vucuska

Sziasztok!
Hát Vucuska sok jóval valószínűleg nem tudok szolgálni holnap. :( Én nem tudom miért, de reggel elkezdtem barnázni. Vagyis egyenlőre ez még tulzás, de valamennyi már jött. De azt nem értem, hogy napi 3 utrótol nem jött meg, mostmeg 9 db-tól meg fog jönni??? Most egy kicsit szomorú vagyok, de a remény hal meg utoljára.
Mindenkinek szép hétvégét!!! :)
Majd írok ha van valami!
kira76

Sziasztok!

Gabi!

Köszi a javítást :)
Biztos kicsit elkalandoztál.....:)

Kira!

Ne izgulj, a barnázás mástól is lehet. Nem biztos, hogy meg akar jönni.

Lányok!

Egy kis segítség kellene.
Nem emlékszem, hogy transzfer előtt kell e reggel utró.
Ha valaki tudja, légyszi írja meg. Köszi! :oops:

Kép
nika28

Sziasztok!

Nika28
Nekem kellett nyomni az utrot még aznap reggel is, az ET előtt úgyis kiöblítenek.

Enikõ
vacak2

Kira
Nagy kalappal holnapra,csuriban a kezem!Rebe is barnázott és látod ketten is vannak a pocakjában :wink: Kitartás és nem feladni!!!!

Nika
Kell aznap reggel is!Neked is nagy kalappal :D

Vucuska
Így utólag is nagyon jó pihenést és kérünk majd élménybeszámolót!!!

Vacak
Nincs kedved a táblába bekerülni?
gabicsibe

Gabicsibe, Nika!

Nekem mindig azt mondta a doki aznap nem kell utro...

Ez hgoy van?
witch26
Budapest X. kerület

Lányok!

Köszi a válaszokat! :)

Rakok, biztos ami biztos..... :oops:

Kép
nika28

Sziasztok!

Szerdán voltunk a BMC-ben és minden rendben van a babával. Már 18mm-es a petezsák. Legközelebb már a saját dokimhoz kell mennem.
Háttérbe vonulok, de olvasni foglak benneteket és nagyon-nagyon szorítok mindenkinek! Néha azért majd írok, ha nem bánjátok. :D

Orsiborsi, Adri
GRATULÁLOK!!!

Adri
Kíváncsi vagyok, hogy előbújik-e a másik baba.

Nika
Nyugodtan rakjál Utrot az ET napján. Nekem is kellett, ahogy a többiek írták, úgyis átmosnak előtte :wink: :D
bessy76

Sziasztok!
Megjöttem! HCG 89 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Nem hiszem el!!!!! :D :D :D
Most biztos magamnak örülök, mert gondolom mindenki sütteti valahol a hasát, de majdcsak olvassátok!
:lol:
kira76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?