A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

ma szerintem leszek egész nap....Megint magamra maradtam,ráadásul nagyon nyálkás idő van.... :evil:
Kicsit törölgetek,felmosok,de ennyi az össz dolgom....főznöm sem kell....ugyhogy halál unalom!!!!
Valamit témázhatnátok!!!! :roll:
Vendég

Köszi blue hogy utánna néztél...gondoltam,hogy nem javallt..de muszály mert annyira fáj :twisted:

Csiri..mindjárt teázok eggyet...most még megemésztem a kalácsot meg a kakaót :lol:

Hétvégén a szomszédban ahol voltunk,4 beteg gyerek volt és 2 beteg felnőtt...a fiam ott szeret játszani..és ezek szerint hiába voltunk szabad levegőn ennyi beteg ember elég volt ahoz hogy elkapjuk :(
Vendég

Itt is nyálkás idő van :twisted: :twisted: :twisted:
Én sem megyek sehova,ahogy hallom Szilvit még oviba sem megyünk annyira köhög...annak is kéne valamit adni...
Vendég

A 18. kerületben van egy tök jó kiságy 30 ft,és pelenkázós...de a férjem soha nincs itthon,hogy elmenjünk :twisted:
Én meg városon kivül nem igen vezetek..
Ezért kéne valahonnan közelebbről egy ágy...de itt csak kenguru gold van az meg rohadt drága
Vendég

http://www.babaszoba.hu/services/borncalc

én ezt szoktam nézni olyan jó látni hohy már csak 17 százalék van hátra
Vendég

Kép

Kép Kép

MA 33 hetes GÖMBI.
Nagyon feszeng ma reggel.

Kata&Milán

oszman777

Megnéztem én is ezt az oldalt! Nekem már csak 12 % van :P
Tegnap óta teljesen megnyugodtam, hogy a dokim kimondta a végleges császárt :P

Bari: amit én mutattam boltot, meg Neked is benne volt a listában, ott nem találtál semmit?
bluebox

[b]Oszman:[/b Te is szép pocakmérettel bírsz :P
bluebox

Azt tudjátok, hogy a kínai horoszkóp szerint a PATKÁNY éve van?????? A legsikeresebb, a legjobb jegy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
bluebox

bárány!!!

Te mit töltesz a babaszoba.hu-rol??

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Örülök,hogy már ennyien itt vagytok!
Nekem ma sok a dolgom,de figyelek folyamatosan.
Itt is szar idő van.Csak holnaptól legyen jobb idő!

Nagyon szép nagy pocik!Én is gondolkodtam a hasra puszis fotón...

Kép
melike

Blue az a bolt van a 18.kerületben!!

Osszman ezt,hogy érted?
Vendég

bari!!!
te hova valosi is vagy??

Csak azért kérdem,mert itt Debrecenbe is,biztosan nálatok is van baba bizományi. Nekem itt Debibe ilyen boltom volt. És kurva jo kiságyaim voltak mindig.
jokat ki lehet fogni.

Kata&Milán

oszman777

Oszman!
Nincs lent nagyon a Te hasad????Vagy csak a kép csalóka???? :shock:

bari!
Új kiságyat szeretnél,mert a Vaterán,Tesz-veszen is kifoghatsz jókat!!!!

Blue!
Most olvasom a császárt neked is!!!
megbeszéltek konkrét időt vagy megvárja a doki a fájásokat???
Minden érdeklel a témában amit tudsz!!!
Vendég

Ja tényleg, ma nagyon szőke vagyok :oops:
bluebox

Hogy irtad már csak 17% van hátra,blubox is irta hogy már csak 12% van hátra.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Bárány Tantum Verde az amit a kismamák is szopogathatnak torokfájás ellen, én is azt használtam meg fokhagyma kapszulát, mézes teát. A fokhagyma gyulladáscsökkentő.
Én is ezektől gyógyultam meg.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Szia csiri!!

De lent van,de nem annyira mint a szilvaqiuiné,mert mi tegnap taliztunk, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és láttam élőbe is a pocakját.
Hát neki igazán lent van,logott.
Hát nem is csodálom két pocak lakoja van. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Csiri: Ugyan tegnap leírtam, de úgy látszik nem nagyon reagáltátok le :P Sebaj..... Nos: a baba mostani súlya kb 3 kg. Azt mondta a doki, hogy Isten ments, hogy megpróbáljuk megszűlni ezt a skacot, ugyanis hozzám képest, már nagyon nagy a baba, nos egy 3 kg feletti faros babát egy normál nméretű nővel sem tudnának nagyon megszületni, nemhogy velem :? Nincs konkrét időpont, azt mondta, ha elfolyna a magzatvíz, vagy beindulnának a fájások, azonnal korház, ott mondjam meg, hogy ki a dokim, és hogy császár, ezek után úgyis fel fogják Őt egyből hívni, szóval mir Ő beér a korházba, én már elő leszek készítve a császárra :lol: Gerincérzéstelenítésse csinálja, nem altatással. Ennyit beszéltünk tegnap. Meg azt is mondta, hogy jó lenne, ha összepakolnám a korházi cuccomat, mert már ki tudja, bármikor indulhatok. Egyébként jövőhét kedden megyek hozzá ismételten, hétfőn pedig a korházba megyek CTG-re. Nagyon kíváncsi vagyok már!!!!!!!
bluebox

Oszman, tényleg lent van a pocid :wink:
bluebox

Basszus!!!!
3 kiló????????????? :shock: :shock: :shock:
Nem cserélünk????? :roll: :wink:
Vendég

Köszi a tippet megyek veszek olyan tantumot a torkomra!

Csiri :nem ragaszkodnék az újhoz...szoktam nézni minden nap a használt hirdetéseket..de azon a vaterán nem igazodok el..licitálni meg minden ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Dunakeszin lakok!!Itt nem tudok róla ,hogy a közelben lenne bizi...
Vendég

Csiri: Benne vagyok! Én átadok Nektek 1 kg-t :P Ez azt jelenti, ha végig kihúzom, még akkor is 3 kg babóm lesz :P
bluebox

10 nappal vagy "öregebb" kismami mint én!!!!
Minden nap hálát mondanék,ha 10 nap múlva 3 kilós bébi rúgná odabent szét a szerveimet!!!! :wink:
Vendég

Csiri a tied sem lehet túl messze a 3 kilótól
de blue 10 nappal elötted ját az kb 40 dkg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És a tied egy hete volt 2 kiló most kb 2250gr
10 nap múlva 2700gr...na akkor nem sokkal lesz kevesebb mintmint 3 kiló!!!SŐŐŐŐŐT lehet,hogy annyi lesz
Vendég

ÚGY LEGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jo reggelt!
Fuu de állati frissek vagytok ma reggel!
Én alig tudom kinyitni a csipámat!
mennem kell vérvételre!
Qrvára nincs kedvem!
Nekem 9 % van!
Undoritó idő van!
Tiszta hiszti vagyok!
:roll:
Vendég

Ez így igaz :P Egyébként meg az a tuti méret, amikor megszületik és megmérik :P Nekem nem a súly a lényeg :wink: Mindig arról álmodtam, hogy olyan nagyon aranyos ici-pici babám lesz. Erre, ugy az első is elég méretes volt, és úgy néz ki a 2. sem lesz az a "reklám" baba :P Na jó, tényleg, ha már lehetne választani, akkor inkább nagyobb legyen, mint nagyon picike. De itt a fórumban senki nem modhatja el, hogy nagyon picike babát várna :P
bluebox

Egy jo dolog van!
Ma estétöl apa itthon lesz velem!
Szét paráztam az agyam hogy egyedül kell bemennem a korházban!
:roll:
Vendég

Ténleg lent van a pocim.
Most igy ahogy mondjátok+látom most itt. :lol:
De gyorsan elküldtem a barátnőmnek,szülész.
Vele fogok szűlni. :D
Kiváncsi vagyok hogy mit mond.

Kata&Milán

oszman777

Móni: MÁR CSAK 26 NAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bluebox

Blue!
Igeeeeeen!
Már nagyon várom a végét!
Már kinlódok!
Vendég

BLUE!
PRIVI!!!!
Vendég

Kinlódni, mi is kinlódunk, csak Neked már kevesebb van hátra :wink: Az jutott eszembe, hogy mindig azt a szót használják sokan, hogy TERHES és mindig kijavítottam, hogy ÁLLAPOT-os. Nos tegnap elértem arra a szintre, hogy az állapot szót felcserélhetem a terhes szóra :wink:
bluebox

Na léptem vérvételre! :roll:
SzÉp napot!
Vendég

Tegnap kaptunk mamától 2 cuki rucit.Igaz,majd csak ősszel lesz jó,de nem baj.Mutatom.

Kép
melike

Kép

Kép
melike

Blue!
Én nem mondtam hogy ti nem kinlódtok! :roll: :roll:

:D
Vendég

Móni: én sem úgy értettem :wink:
bluebox

Inkább már csak az irígység beszél belőlem, nézd el kérlek :P
bluebox

Csiri: válaszoltam!
bluebox

Melike: aranyosak a cuccok :lol:
bluebox

Lemegyek a boltba.Irjatok sokat!

Kép
melike

MELIKE!
NAGYON ARIK EZEK A RUCIK IS!!!!

Jaj! aBK-ról teljesen lemaradok,nemmintha akkora veszteség lenne....viszont most a szittyós Karda Bea után Kiszel Tünde alkot és ezt sem tudom kihagyni....Szerintetek ez a nő tényleg ennyire hülye vagy ez 1 jól felépített ímidzs???(így magyarosan!)
SZERINTEM ILYEN HÜLYE!!!!!

De azt láttam,hogy egyik részről a másikra lenött Vilibá bajsza.... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Tényleg jók a cuccok!
Én a patikába megyek és a postára..majd jövök

Kérdés mit szerintetek az milyen lenne ha a gyereknek 2. névnek mégis adnám az apja nevét???
Zs.......... Dávid Sándor
Tudom,hogy Sándor kritikán aluli,de gondoltam had örüljön a másik familia
Vagy ne??? :?
Vendég

Csiri: Vili bácsi nem egyik napról a másikra változtatta vissza a bajszának a színét, hanem Magdi Anyus megjegyezte, hogy biztos azért olyan színű a bajsza, hogy tetszen a barátnőjének, merthogy a barátnőjének a volt férjének volt ilyen színű a bajusza!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Erre Vili bá bement a szobába, majd kijött a régi színével :P
bluebox

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez komoly????? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Bari Szerintem nyugodtan adhatod 2. névnek a Sándor nevet. Szerintem örűlne neki a család.

Csiri: PRIVI[/b]
bluebox

És Magdi anyusnak beültették már a pészmékert vagy még bírja a terhelést????? :P
Géza,meg a púderarcú most akkor együtt nyomulnak??? :roll:
Vendég

Háát nem tom...üzletpolitika..
Csak nem akarja majd tizen éves korától Sanyikának hivatni magát!!
A személyiban meg elfér... :?
De azért még alszunk rá egy jópárat :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?