A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Sziasztok...

Megmértem a Tommyt..5kg és 86 dkg...

Csak azt tudnám,mitől hízik ez a gyerek? :shock:

4 kg-mal jöttünk ki a kórházból...akkor elég lenne neki ez az adag,amit ő magának beszabályoz? :oops:

megnéztem a jegyzetkémet és a heti 20 dkg átlagban megvan,sőt talán több is.

Én olyan béna anyuka vagyok... :oops:

Mindenen parázok ezerrel...

A kakilásra visszatérve...muszály reggel és este is megcsöveznem,mert rengeteg kaki van benne!!!

Gripe water most van tesztelés alatt,apa ma hoz biztonság kedvéért Laveolacot.

A cukros kamillatea nem segített,lehet,több cukor kellene bele...

Ja és nem kemény a kakija,henem kenőcsös,krémes...(borzasztó,hogy ecsetelem a dolgokat :roll: )

Szóval kísérletezünk.

Kösz mindenkinek a tippeket!

Ja,vonalzó ügyben...sikrült csinálnom,de elakadtam ott hogy az email címemre eljöttek a kódok.És utána?Mi a teendő?

Hogy tudom ide illeszteni? :D

Kata
silver76

Kata: Lehet hogy úgy tűnik hogy milyen könnyedén adjuk a tanácsokat, de mi is így éreztünk ahogy most te! Én legalábbis pontosan így!! Belejössz hamar!!! Az első pár hónap ilyen nehéz, hiába olvastál vagy hallottál sok jót, a gyakorlat az teljesen más. Paramami klub pedig szeretettel üdvözöl! :wink: Nem vagy béna anyuka! Pont azért vagy jó anyuka mert aggódsz és próbálod a lehető legjobbat tenni Tommy-nak!!
Vonalzód a profilban az aláíráshoz kell beilleszteni, azaz a kapott kódot. Próbáld meg, ha elakadsz leírom szívesen részletesen.

Kép
viky30

Beni végre elaludt, most van pár percem elintézni mindent. Csináltam gyorsan egy szülinapos képet. Megmutatom nektek is.

Kép

Kép
viky30

Viki ez nagyon aranyos lett!
Szupi kis beletenyerelős torta, ez kell! hihi

Kép
niki30

Köszi a kedves szavakat...

Nagyon rendes itt mindenki...

Kata

Kép
silver76

:shock:

Nem sikerült megcsinálnom a vonalzót!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :twisted: :evil:

Kép
silver76

Niki: Igen a cicizés miatt nem vállalja. Majd ősszel talán már elmehetünk édeskettesben. Még moziba vagy vacsizni sem mentünk el 1 éve, na most igyekszem bepótolni, kellene a kapcsolatunknak egy kis romantika, úgy rohanunk folyton, meg a stressz és a minden.... Ez még a télre tervezett kehidai kiruccanás lesz. Munka és a vizsgák miatt el kellett csúsztatni. Jön a Petra tesó is és a barátnőmék szintén négyen, már alig várom. Gondolom te is! Aztán romantikázzatok sokat!!!! :wink:

Kata: Jó helyre tetted be a vonalzód, csak mást kell bemásolni.
Igy kell kinéznie:

[url =http ://babafalva.hu] [img]http%20://%20%20babafalva.%20%20hu/%20%20tickers/%20%20bbd%20.png[/img] [/url]

DE nem szóközökkel, hanem folyamatosan. Azért tettem sok helyre szóközt, mert különben maga a vonalzó jelenik meg azonnal. Ilyen kódot is kellett kapnod e-mailben.

Kép
viky30

Köszi Viki :) :)

Nálam egyébként ma nagyon betellt a pohár. Egyszerűen kiborultam. Érzem, h. már borzasztóan szükségem van egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre, páromnak dettó. Egy percig sem lesz lelkiismeretfurdalásom amiatt, h. elmegyünk és pár napot csak kettesben leszünk.
Az a baj, h. ma is addig feszült a húr, míg Emmán töltöttem ki. Pedig nem ő tehet róla, csak most valahogy nehezen bírom.
Tudom h. mindannyian ugyanazt csináljátok, ti is egész nap a gyerekkel, csak néha elkeseredem, h. nincs segítségünk. Anyukámék Tatabányán, ami nem is egy távolság, de mégsem jönnek hozzánk és egyáltalán senki sem jön Tatabányáról meglátogatni. Fáj is.
Párom anyukájára még úgy sem számíthatunk, úgyhogy abszolut csak magunk vagyunk és néha így olyan nehéznek tűnik.
Mi lesz basszus, ha én is dolgozni fogok, rohanás az oviba/bölibe, meló, aztán újra rohanás a gyerekért és még itthon vágjál jópofát, mikor estére mosott rongy vagy. :x Áhhh!

Bocs, h. most ilyen negatív voltam, csak csak.... :cry: :cry:

Kép
niki30

Ja és most taknyos vagyok (ami nem gáz), csak k...va szar így a tűző napon a homokozóban játszani, majd fogni a totyogó kis kezét és két lépés után törölni a saját és az ő orrát is, mindezt úgy, h. közben totál ki van száradva és pirosodva az orrod és különben is tele a ...... :x :x

Kép
niki30

Hát így vagyok mostanában, öhhöm, öhhöm.

Remélem Ti jobban bírjátok és tudtok egy kis energiát küldeni!

Pusssza

Kép
niki30

Niki: Úgy látszik ma ketten vagyunk aktívak. Küldenék én energiát, de hát nekem sincs valami sok. :cry: Én most éppen hagyom Benit hadd csináljon kupit, le kellett ülnöm pihenni. Kipakolja a fiókokat és nézi a tévét, de ilyenkor este már nem bírom cérnával. Egész nap játszunk sokat, mesélek, játszózunk, főzés, takarítás, pakolás. Nyafi, felvétel, etetés, pelusozás, mosdatás, átöltöztetés, krémezés, nyafi-nyafi, felvétel, etetés, pelusozás, játék és így tovább. És aki azt meri mondani hogy unatkozik otthon egy kismama azt lecsapom legközelebb!!!
Kisegyévesem már jön is és nyafinyafinyafi, pancsi idő van lassan! Szóval pár perc szusszanás van csak egy nap, főleg ha nem alszik. MEGÉRTELEK ÁM!! :wink: No de ne így közelítsük meg!! +++++ Pozitív energy elő!!! Ne nyafizzunk, ezt akartuk itt van nekünk a kisbaba, majd visszasírjuk még ezt a korszakot mikor már nem kellünk nekik mert mennek egyedül a kis barátokkal játszani és kiküldenek a szobából!! Na totál bepörgött!!! Feltöltődöm a kádban! :lol: :lol: Pancsolunk egy nagyot! Szépjóestét mindenkinek! Már aki jön még ma....

Kép
viky30

Ja és JOBBULÁST!

Kép
viky30

Megpróbálom... a vonalzót.... 8)

Kép
silver76

:?

Kép
silver76

IGEEEN!!!

Olcsó játék hülye gyerekeknek! :lol:

És ha még egyet szeretnék feltenni...a nagyfiamról?Azt hogy kell csajok?

Jól elvagyok így egyedül...apa eteti a Tomiját...

Kép
silver76

Kata: Bocs, te is aktív vagy ma! Már majdnem jó a vonalzód, csak a végén nem sima zárójel kellene, hanem szögletes:
png [/img] [/url]
Fürdés tolódik, Beni elaludt az ölemben :lol:
Hogy álltok a kakilással? Súlya nagyon szép Tommynak!
(Ha az előnézet gombra nyomsz akkor tudod ellenőrizni.)

Kép
viky30

Gratula! Közben míg írtam sikerült.
Másik vonalzót ugyanígy illeszd be a másik alá.

Kép
viky30

Ne tessék lehangolódni!!!!!!

Vannak ilyen időszakok, valahogy át kell vészelni!!!

És nem akarlak Titeket elkeseríteni, de az 1-2 éves kor közötti időszak bár totál más mint az eleje, de legalább ilyen fárasztó. Hisztikorszak, bilimizéria, beszéd, mozgásfejlődés, esetleg bölcsi, szóval lesz még nemulass :lol:

Próbáljatok meg napközben a babával olyan programot csinálni, ami Nektek is jó (tehát nem játszó, mert valljuk be az néha rohadt uncsi - a mamának persze :wink: )

Vagy, persze ez a gyerkőc vérmérsékletétől függ, kicsit hagyjátok egyedül játszani, és olvassatok újságot, könyvet, stb. Sokszor elég nekik ha ott vagyunk mellettük ők meg játszhatnak egyedül. És ezek a lopott percek sok energiát jelentenek!!!

Na ma megint csak okoskodásra tellett tőlem 8) 8) 8)

Viszont a tegnapi vizsgám sikerült (és a rajzot is elfogadta), köv. állomás a szakdoga leadása.

Puszi mindenkinek!!!

Klári
Kép
ganti

Klári-gratula a vizsgához,nagyon ügyes voltál.

Viki-Beni hiper szuper aranyos a képeken.Látszik nagyon élvezte a tortába tenyerelést :D :D Jajj és gratulálok a fogacskához!!!!!!!!

Niki-annyira együtt tudok most érezni veled,ugyan ebbe a cipőbe járok mint te.Én a tegnap borultam ki és ugyan ezek voltak a problémák.Én is totál meg vagyok náthásodva,alig bírok állni a lábamon,nekem sincs semmi segítségem és hát egyszerűen besokaltam.Néha olyan jó lenne egy pár órácska regenerálódni,de sajna nincs ki vigyázzon a gyerkőcre.

Ma voltunk dokinál, Balázs megkapta a szuriját :( ,sírt is szegény rendesen,sajnos belázasodott,így ma kis nyűgi baba volt.Olyan elesett volt,hogy a szívem szakadt meg. :cry: :cry:
Már 6930 gramm és 65 cm. :D :D Még nincs négy hónapos de már megduplázta a súlyát. :D :D

macarella

Kata-ilyet nem szabad mondani,hogy rossz anyuka vagy.igen is jó vagy!!!!Mindenkinek vannak nehezebb időszakai,de ettől még ne érezd magad rossz anyának.

macarella

Sziasztok!

Kriszti! Nagyon cuki Balázs abban a kimonóban!

Viki! Először is gratula a fogacskához! Beni tündéri a képeken! Tök jók a beletenyerelős-szétkenős fotók!!!

Itt lent ma van/volt a szerenád, és hát kell a kölköknek csinálni vmi finomat, ezért egész nap sütiket gyártottam. Most egy ideig nem akarok süteményt csinálni!!! Szerencsére innen már elmentek, de olyan kitolás, a páromnak is mennie kellett az osztályával, h nehogy történjen valami probléma az úton... :twisted: :twisted: :twisted:

Niki! Teljesen át tudom érezni ezt a gondot. Itt lent én is tök egyedül vagyok, nem segít senki. ha anyós még esetleg segítene, akkor azt este tudja munka után, de akkor meg már nem vagyok egyedül. Amikor Pesten vagyok, akkor szerencsém van, m anyu ott rengeteget segít. Csak sajnos keveset vagyunk otthon.

Teri

KépKépKép
pruci

Köszi Lányok, h. megértetek!

Klári, tudom, tudom, h. lesz még nemulass, csak néha elszakad a cérna. De gondolom nálad is volt hasonló.
Meg nem vagyunk egyforma teherbírásúak.
Néha én is sokat elbírok, de most valahogy így göthösen....mit tudom én, biztos most jött ki rajtam valami más is.
Te is, meg Zsófi is úgy látom nagyon sokat bírtok. Vagy nincs mit tenni ez van? :roll:
És nyílvánvaló h. én akartam ezt és vissza fogom sírni ezt az időszakot, de ettől függetlenül most akkor is kiborultam kicsit. Majd elmúlik.
És segítség nélkül igenis NEHÉZ!

Kép
niki30

Niki, méghogy megértenek? Nem is olyan rég azzal toppantam be ide közétek, hogy csak azért most és azért hébe-hóba, mert bár milliók nyomják hozzám hasonlóan egyedül, engem ez a dolog mégis meghalad... Mikor regisztráltam és a próbafelületen tákoltam az első hozzászólásomat, valaki pont azt tudakolta az adminisztrátortól, hogy hogyan lehet négy vonalzót bepréselni az aláírásba? Gyorsan elszégyelltem magam és kitöröltem, amit addig írtam. Ráadásul itt nálunk a játszótéren sem illik elszontyolodottnak tűnni, mert a helybeli anyukák úgy tesznek, mintha nekik soha egyetlen pillanatig sem lett volna nehéz. Szerintem ez egész egyszerűen nem lehet igaz, de ahhoz elég, hogy rossz pillanatokban tovább rontsa a kedvemet. Itt, köztetek, viszont egy pillanatig sem éreztette velem ezt senki, sőt. És a hullámvölgy után hullámhegy (vagy mi? :D) jött. Szóval, igen, van olyan, hogy nehéz, van olyan, hogy ez nagyon kikívánkozik és van olyan, hogy elmúlik, mintha nem is lett volna. Fel a fejjel! Mindjárt utaztok! Prága pedig gyönyörű!!! :D :D :D

Andi

KépKép
hamma

Szia Silver76!
Gratulálok a kisfiadhoz gyönyörű kivánom legyen benne sok örömöd!
Szia Andi

Kép
clarisza

Viki, annyira szeretem, ahogy Beniről írsz, meg erről a különleges kis párosról, ami a tiétek. A ragaszkodásról, a kettesben létről, az örömökről, az új tudományokról és arról, ahogy ezeket megéled; könnyes szemmel vagy éppen kiabálva... :D Sokszor érzem úgy, mintha rólunk olvasnék, pedig én akkor még csak keresem a szavakat. :D :D :D

Andi

KépKép
hamma

Szia Niki30!
Tudom mit érzel, szomorú, ha nagyszülőket nem érdekli az unoka teljesen mindegy milyen kifogás merül fel(távolság, dolgozom).
A párom anyja havonta egyszer jön el jó esetben, most éppen két hónapja nem látta. Utolsó látogatáskor olyan erős pia szaga volt, hogy a gyerek eltolta magától, aki iszik annak a reakció ideje egyenlő a nullával esetünkben is ezt történt a fiam kifordult a kezéből a párom kapta el, a végkifejletett nem kell ecsetelnem. Anyósom nem tud megbarátkozni azzal, hogy nagymama lett vannak ilyen nők, de sajnos a hajlandóság sincs meg benne.
Az én anyámat addig érdekelte amíg relative pici volt(evett, aludt), most tízperc után zavarja a gyerek kiváltkép, hogy mocorgi és ugrál az ember ölébe sinkongat, beszélget a babanyelvén, ja és a súlya sem elhanyaglható 7-hónaposan 9kg amit nem könnyű megtartani. Tíz percre laknak tőlünk mégse jön el hozzám. Vigyázni a fent említett okok miatt nem tud vagy nem akar erre még nem sikerült rájönnöm. Így gyakorlatilag nincs nagyszülő akire rábízhatnám. A párommal úgy oldjuk meg, hogy ha hívatalos ügyet kell intéznem ő elvisz és vigyáz addig rá, vagy otthon marad vele(ez a kapcsolatuknak nagyon jót tesz). A hugomék most jöttek haza külföldről(ott dolgoznak)már szeretne vigyázni rá, így talán mi is kikapcsolódunk egy picit. Engem igaziból a fiam energiával tölt fel, nagyon jól elfoglalja magát 20-25 percig képes egyedül eljátszani a játékaival és csak néha kér segítséget. Addig szoktam minden olyan tevékenységet csinálni amihez két kézre van szükségem.
Néha vágyok arra, hogy felnőtt program legyen, talán egyszer!
Én tudom, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, de azért jó érzés, hogy az ember nincs egyedül!!!!

Üdv Andi

Kép
clarisza

Hamma/Andi, nagyon köszönöm! Ez most olyan jól esett.
Kikivánkozott és bizonyosan el is fog múlni.
:lol:

Clarissza/Andi! Ez kemény lehet, ha anyud iszik. Így nyílván nem is hagynád rá nyugodt szívvel a picit.
10 percre lakik és mégis ilyen ritkán látja? :shock:

Én tudom, h. az anyukáméknak nagyon hiányzunk, mindannyian. Alig várja mindig h. lássa Emmát. Nővérem gyerekei sokat vannak ott, de ők 10 percre laknak egymástól.
Azt is tudom, h. szüksége van egy családnak arra, h. egy-egy hétvégét csak együtt (3-asban, 4-esben, stb.) töltsenek.
Csak néha olyan nagyon jól esne, ha feljönnének hozzánk, vagy azért, h. együtt legyünk, vagy azért, h. átvegye Emmát és én picit lazítsak.
Ha lemegyünk hozzájuk, akkor végülis most már el tudok menni Emma nélkül ide-oda (eddig a cici miatt nem volt egyszerű), meg akkor nagyon segítőkészek.

Ez már kicsit pozitívabb hozzászólás lett. Szerencsére.

Kép
niki30

Sziasztok Lányok!
Egy kis segítséget kérek vonalzó ügyben hiába másolom be és mentem el nem jelenik meg! Miért? Biztos valamit rosszul csinálok, ügyeltem a zárójelekre is.
Üdv Andi

Kép
clarisza

Jajjjj Niki nem úgy értettem!! Persze hogy nekem is volt/van nehéz időszak Julival!!! NEm azért írtam mert én vagyok a szuperanyu Te meg nem, dehogyis!!!!!

Csak bátorítani akartalak meg Vikit is hogy néha kell a babával is éreztetni, hogy nem csak ő van a világon, és igenis Te is szeretnéd embernek érezni magad, nem csak kiszolgáló-etető-altató-játszószemélyzetnek!!!

Én volt hogy mondtam Julinak, hogy nem, most nem megyünk a játszótérre, mert maminak nincs kedve. Pont. És akkor más irányba sétáltunk, vagy olyat csináltunk amit én akartam.

Tudom, nekem van segítségem (bár anyósomékra, igaz 10 méterre laknak nem lehet bízni a gyereket) Anyukám, nővérem stb. személyében, de most a suli miatt néha úgy érzem nem tudok minden fronton megfelelni, és igyekszem úgy beosztani az időt hogy mindenre jusson (kivéve alvásra hehe). Majd megszakadok ebben, hogy őszinte legyek. Úgyhogy ne hogy azt higyjétek, hogy azért mert látszólag lazán csinálom, nem kerül energiába :wink:

Fel a fejjel, nehéz időszakok mindig lesznek vagy ezért, vagy azért!! Niki nektek meg jó utat, pihenjetek sokat!!!!!!!

Viki Ti mikor utaztok Kehidára???

Ismeritek a babafalva szabadegyetemet?? Vannak mindenféle kurzusok, egyszeri alkalmak (masszázs stb.), amin részt lehet venni és babával együtt, mégpedig úgy hogy a szomszéd szobában vigyáznak rá (piciket is lehet vinni!!!!!). http://babafalva.hu/wordpress/

Kitartás és puszi mindenkinek!!!

Hurrá hosszú hétvége, most apák is ráérnek remélhetőleg!!!

Klári
Kép
ganti

Hamma/Andi a játszótéren szerintem mindenki szuperanyunak akar látszani, mert másoknak akarnak megfelelni!! Ne dőlj be neki!! Hidd el, valakinek elkezdenéd mondani hogy mik a problémáid, ő még 2x annyit mondana el neked! Ezek a kétségek minden anyukát gyötörnek!!! Aki ezt nem vallja be, az nem mond igazat.

Klári
Kép
ganti

Klári köszi :)
Már nagyon várjuk.
Jókor jött ez az út azt hiszem. :wink:

Kép
niki30

Szia Niki!
Lehet rosszul írtam le anyósom iszik anyukám nem.
Anyukám poénosan azt mondta mikor kérdeztem, mikor jön unokázni, hogy messze lakunk!!!
Azt hittem viccel először aztán kiderült ő ezt vészesen komolyan gondolta. Nem tudtam sírjak vagy nevessek!
Már azon gondolkoztam keresek egy pótnagyit a fiamnak, de lehet abból sértődés lenne, minden családban.

Szokott olyan érzésed lenni, hogy csak te élsz a 21században és a szüleid ott maradtak a 20-században?

Üdv Andi

Kép
clarisza

Andi, ja bocs, elnézést. Én néztem el.
:oops:

Néha szokott, bár anyukámék elég fiatalosak, de nem mindenben lazák. Végülis hogy is lehetnének, más generáció.
Én most épp attól rettegek, h. anyukámék nem akarják leszívni majd Emma orrát. Pedig muszáj. Mondtam neki: anya vagy leszívjátok, vagy felszúrják Emma orrát. Kész.

Kép
niki30

Sziasztok!
Lányok,szerintem ne keseregjünk többet azon,hogy kinek milyen nagyszülő jutott,sajnos evvan,változtatni úgy sem tudunk rajta,és csak jobban felidegesítjük magunkat.Én tudom,hogy közülünk mindenki nagyon jó szülő,mindenki a legjobbat akarja a gyerekének,néha vannak nehezebb időszakok,de az adjon erőt nekünk,hogy milyen jól felül tudunk kerekedni ezeken a dolgokon.
Itt a tavasz,gyönyörű szép idő van,gyönyörű gyerekeink vannak,akik nekünk köszönhetően ilyen ügyesek,okosak,és sz*rjuk le magasról,hogy más mit mond,mit tesz úgy is az a legjobb,amit mi akarunk.
Itt a hosszú hétvége,használjuk ki,hogy együtt a család,és ne hagyjuk,hogy holmi anyós,após kedvünket szegje.

macarella

látom témánál vagyunk....
ha már a segítség szóbajött....
ugye nekem sincs semmi. sőt. amikor hazajöttünk a kórházból pénteken, vasárnap jött anyós babátnézni és ahelyett, h hozott volna kaját v segített volna, megette az ebédemet. és miközben evett nézte, h a frissen műtött menye (én) főz magának ebédet...
én sem vagyok most jó paszbanéjjel nem nagyon szoktam aludni és reggel kelni kell, és a du-i alvás 5-ből 1x jön össze. viszont este 11 előtt nincs lefekvés, samu f9-kor jónás f10kor fürdik, aztán szopi... aztán éjjel f2-f4,4 majd reggel samuval kelés...
mindehez az h nincs ruhám, kövér vagyok mint állat és ennek megfelelő a hangulatom. és tudom, majd lefogyok, de akkor is UTÁLOM a külsőmet rettenetesen szenvedek tőle.
pl h megkérdezik, h mikor szülsz?? -2 hete szültem...baszki-

más: jónás kirbe körbe forog az ágyában. samu ilyet nem csinált :shock: :shock: ez alap??
kerekpocak

Szia Klári!
Teljesen igazad van!
Ezt már én is tapasztaltam, sőt néha nem hiszik el, hogy a fiam még éjszaka is eszik és fent vagyunk, mert ők nem látják rajtam(előképzettségem van 10-évig voltam állandó éjszakás) nem gond az ébredés és az azonnali visszaalvás, mivel napközben nem tudok aludni így én is kezdek fáradni. Ezek után mindig azt veszem észre, hogy rálicitálnak a problémára.
Nem baj mindent megoldunk egyszer, én úgy tekintek a problémákra mind megoldandó feladatokra.

Kép
clarisza

Niki-nektek jó utat kívánok a hétvégére,használjatok ki minden egyes együttöltött percet.Próbáld meg egy kicsit kikapcsolni az agyad,habár tudom Emma mindvégig ott lesz veletek,és lazíts,lazíts,lazíts. :D :D :D

macarella

Zsófi-én személy szerint rád vagyok a legbüszkébb!!!!Olyan jól navigálod a dolgokat,két kicsi gyereket rendezni egyedül nem kis dolog,és te annyira jól veszed az akadályokat,hogy az nem igaz.A súlyfölösleg miatt ne idegeskedj,mit is várnak az emberek,hogy rögtön nádszálvékonyra fogyunk szülés után :evil: :evil:
És Jónás milyen kis ügyes!hát nem semmi,kis superman lesz :D :D

macarella

Szia ZSófi!
Anyósok külön téma, az enyém odajött egy napra rá, hogy a korházból hazajöttünk és egyfolytában takarítani, ablakot pucolni akart mikor megkérdeztem minek közölte segíteni akar, mondtam neki a szülés elött pucoltam ablakot(akkor jól jött volna a segítség)a férjem kétnapja takarított, köszönöm nem kell, csak egy hónap múlva jött legközelebb!!!

Marcus ugyanúgy forgott az ágyban soha nem ott találom ahova én leraktam, ne aggódj!! Csak éjszaka nehezebben találom meg.

Kép
clarisza

Segítene valaki a vonalzóban!!!!

Kép
clarisza

Zsófi, nyugi, le fog menni az a pár kiló felesleg.
Most az a legfontosabb, h. tudsz szoptatni.
Anyós marha jófej lehet, hallod. :shock:

Kép
niki30

Clarisza-az a jobbik eset ha takarított,nálunk épp fordítva volt.Mivel egy héttel korábban szültem a kiírt időpontnál nem mindent tudtam úgy elintézni ahogy szerettem volna.Kértem mire jövünk haza szedjék le a karácsonyfát és kicsit porszívózzanak ki,de mikor beléptem az ajtón majdnem guttát kaptam.Minden tiszta tövis,felületes takarítás,az a pár mosatlan amit otthon hagytam még ott volt.Én fogtam neki még aznap rendet rakni a lakásba.Szóval én sem mondhatom,hogy a gyermekágyi idő alatt hú de sokat pihentem.

macarella

Clarisza-ha felmész a lap tetejére épp a tegnap írta le Viki Katának,hogy hogyan kell beilleszetni a kódot.

macarella

A kapott kódot a profilba az aláíráshoz kell bemásolni.
A kód így néz ki valahogy:
[url =http ://babafalva.hu] [img]http%20://%20babafalva.%20hu/%20tickers/%20bbd%20.png[/img] [/url]

macarella

Sziasztok!
Senki ne magyarázkodjon és mentegetőzzön, amiért fáradt, nyűgös, esetleg hisztirohama van és néha nem érzi magát jól a bőrében!!!
Hiszen ilyen akkor is volt amikor nem volt gyerekem és a mostanihoz képest szinte semmi dolgom nem volt (a munkahely egy üdülésnek tűnik most), csak akkor nem érdekelt a téma, elmentem shoppingolni, vettem egy új ruhát vagy buliztam egy hatalmasat a barátokkal, esetleg ittam valami alkoholost és minden más színben tűnt fel. Szerintem ez a felvetés hogy most nem kellene így éreznünk pont amiatt van mert ANYUKÁK lettünk és evvel azt gondoljuk nekünk most már mindig erősnek és boldognak kellene lenni! Pedig ez nem így van! Mi is lehetünk néha gyengék és elesettek. Emellett ugyanúgy tudunk a babák/gyerekek támasza lenni és jól nevelni és főleg nagyon-nagyon szeretni őket!!!
Szóval Lányok csak hisztizzetek egy nagyot és lazítsatok is néha, hadd jöjjön ki a fáradt gőz!!

:wink: :wink: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :? :? :twisted: :twisted:

Kép
viky30

Szia Kriszti!
Az alapján csináltam, de csak a kódot irja ide az aláirás helyére, most már harmadjára probáltam meg.

Kép
clarisza

Clarisza-és bemásoltad a kódot rendesen az elejétől a végéig?

macarella

Zsófi: Jó hogy bejelentkeztél, ha nem is túl jókedvűen, már hiányoltalak!! Látatlanban is úgy hiszem hogy nem vagy kövér, szinte csak pocid nőtt a várandósság alatt! Aki ilyet kérdezett az totál hülye lehet már bocsánat! Jónás még icurpicur, kell idő a szervezetnek, hogy visszaálljon. Én is nagyon nagy bálnának érzem magam, pedig nekem már illett volna visszafogyni, de mindenki avval vigasztal, hogyha már nem szoptatok le tudok majd fogyni. A próféta szóljon belőlük!
Jónás forog? Ilyen kis erős legényke? Egyem a szivét!!

Klári: GRATULÁLOK a vizsgához és hogy elfogadták a rajzodat!!! Jó kilátások, a szakdolgozatod témája meg olyan érdekes hogy az tuti jól fog sikerülni! Aztán mehettek nyaralni!
Május 16-án megyünk Kehidára egy panzióba, úgy volt hogy februárban.

Hamma/Andi: Akkor tök jó hogy ránk találtál! Vannak előnyei is a netes fórumnak, valahogy könnyebben vagyunk őszinték írásban mint szemtől szemben, viszont sokszor félreértjük egymást és elkezdünk magyarázkodni vagy túlbeszélünk egy témát. Köszi a bókot, jól esik nekem is kiírni az örömöket/bánatokat! No meg megosztani másokkal és meghallgatni a tapasztalatokat. Szuperanyu témához még: pont egy hete vitattuk meg a barátnőmmel, hogy kit érdekel ha nincs éppen kitakarítva, nem bírjuk ha ordítva sír a gyerek, olyankor csak vele foglalkozunk és biztos másoknál sem csillog-villog mindig minden, csak amikor vendégségbe megyünk kitakarítanak. :lol: :lol:

Kép
viky30

igen, most megint elovastam a babafalván a segítséget, és egyszerűen nem értem miért nem jelenik meg a vonalzó csak a kód!

Kép
clarisza

én is hiányolom a fóumot az az igazság. tök rossz, h napjában max 1x-2x tudom megnézni, h mi a helyzet. csak hát jónásnál van a gép és nem akarom zavarni...
viki: sajnos nem csak a hasam nőtt kb 15 kilóra vagyok a versenysúlyomtól (ami az esküvőn is volt). az a cél. amúgy meg sajnos a has visszamenés nekem már samuval sem volt egyszerű. úgy irigylem azokat a lányokat, akiknek rögtön lapos lesz. grr. nekem sajnos sok hasizom, iszonyú kemény diéta. min. 3 hónap edzés meg minden, h lefogyjak.
hát ez van. amúgy samu nagyon beszél, napi 4-5 új szó ragad rá, eszetlen cuki és továbbra is dúl a love jónással. jónás pedig nagyon jó baba, amolyan eszik-alszik típus. persze nála is van napi 1x kb 2-3 óa amit végigsír, de az meg alap. amúgy egyszerűb mint samu volt, ő sokat volt fent. (vagy én voltam kezdőbb)
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?