Sziasztok!
Szilva: Drukk, hogy kellemes szobatársakat fogj ki! Nem értem akkor sem, hogy miért kell neki ilyen hamar bevonulnia... Szegény, én tuti megpróbálnám még néhány hetet otthon kihúzni, de csak azért mert nagyon utálom a kórházakat... Persze senki sem szeret ott lenni
Almaani: Szép, formás pocak
Eyi: Mondták is el fog tűnni, nem? Sejtem, mennyire örültetek, mikor megtudtátok, hogy minden a legnagyobb rendben

És még be is fordult? Irigy...
A Vodához meg sok türelmet

Valamiért úgy érzem, hogy nem lesz egyszerű menet...
Blue: Ne keseríts el

Nekem is kb. hasonló méretű babócám van mostanra, mint neked... és persze az én Bencém is kényelmesebbnek érzi fejjel felfelé... Attól tartok, hogy már annyira nincs helye, hogy fog szegénykém befordulni?
Bárány: Biztosan meg van már a helye annaka pénznek

Mi egy fillért sem kaptunk egyik leendő nagyszülőktől sem... Nem mintha annyira vágynék rá, de még egy ici-pici cipellőcskét sem kaptunk...
Gyógyulgass! Én is a Tantum Verdét használtam...
Buci: Hát neked sem semmi a pocid! Itt mindeninek olyanszép formás pocakja van!
Csiri: hogy bírod a sok vitamint? Megkaptad a tüdőérlelőt tegnap? Sajnálom, hogy ekkora patáriát csapott anyukád, de jobb volt, hogy megnéztek, mintha nem tették volna, nem?
Oszi: A Te pocakod is hatalmas

és tényleg mintha lentebb lenne egy kicsit... Van még egy pár heted, ne vonjunk le belőle következtetést
Moni: Csapolás? Azt hittem az már csak a 38.héten lesz... Lehet nálatokás a protokoll... Hú, de dúrva belegondolni, hogy te már a 36. hétben vagy

Lassan itt az időtök
Melike: Szépek ezek a rucik