A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok! :oops: :oops: :oops:

Bocsi, hogy el vagyok tűnve, nem keresek kifogást, akármit írnék, szánalmas lenne...

Jól vagyunk. A lényeg, hogy Benedek tökéletesen a régi, lassan kezdjük elfelejteni, mi az a krupp. Legfeljebb nagyobb zsivány, de mi ennek örülünk, de nagyon! Benciapa két hetet feküdt itthon lumbágóval, meg voltam áldva.

Én csak ilyen apróságokon bosszankodom, hogy most adattuk be az első prevenart, júliusban jön a következő, bár ahogy férjem fogalmaz, lehet, hogy épp augusztusban jön majd jól. Mint tudjuk, szeptembertől ingyenes... :roll: Még a kullancs ellenit tervezem.

mást is tervezünk, pl második babát, de ahhoz ugye kéne gyakorlati megvalósítás... viszont legalább újra a "régi" dolgok foglalkoztatnak.

Steffike... izgulok, drukkolok, nem idegesítelek, de gondolok...

Kemény volt ez na.

olyan gyorsan megy az idő, nagyok a pocik, húha.

Itt vagyunk mostanában...
Kép
Kép
vbea

Zsófi!
hurrá!!! még egy Lénához hasonó Tündérke!!! :D :D
Remélem tényleg egy szobában leszünk!!! :wink:

Eni!
megkerült az elveszett???? :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy férjed már jobban!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Judy,
de aranyos anyukád, hogy esküvői rucit vtt előre az unokának!! :D :D Kitartás a diétához, tudom, nem könnyű...
Nekem a HM-es kismamanacik jöttek be, van nyári verziójuk is.

Vali,
Boldog névnapot így utólag!!
Futás! De jó lehetett! Jó nagy távot nyomtál, rendszeresen futsz?

Paklincs,
jó utat, bár már úgyse olvasod..
Igyekszem megvárni :D

Most teljesen leálltak nálam a fájások, remélem, ez nem baj. Lehet, hogy tudat alatt hatott Anyu kérése, mert vizitúrára mennek a 4 napra. Persze, ha addig lenne valami, maradna, de nem akarom, hogy emiatt ne menjenek el.

Veronikusz,
papád úgy tűnik megbékélt. :) De jó. Rájött, hogy valójában örül?!!! :)

Steffi,
Martin hogy van? És Te?

Zsófi,
gratula a kiscsajhoz!!
Vízművek kiszállása ismerős.. Anyu mindig az idegeikre megy az ilyeneknek, de addig nyaggatja őket, amíg nem adnak szűkebb időkeretet vagy egy mobilszámot. Legutóbb a szőnyegessel volt ez, s ő erre felajánlotta, hogy idecsörög, mikor jön, úgyis céges a telefonja! Tök kedves volt! Érdemes próbálkozni, de nekem például eszembe se jutna! :oops:

Eni,
örülök, hogy jobban vagytok, irány a nyár!!!

Tünde,
nemrég írtál az új Horváth cukrászdáról, ami olyan dizájnos, stb. Újpesten talán? Meg tudod adni a címét? Azt hiszem ez az amit annyit kerestem a neten, de nem találtam (egy újságban "Sugar" néven volt hirdetve)

Mindenkinek további szép napot,
annyira szép az idő, ha összeszedem magam, elmegyek sétálni.

Holnap reggel 5. emelet,
valaki?
Vendég

Borsika!
ezeket a kismamarucikat meg lehet vhogy nézni a neten??? :oops: mert csak akkor tudnék odamenni, ha már céltudatosan tudom, hogy miért megyek. :oops: Tudom problémás vagyok! :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hi!

Köszönjük, Martin sokkal jobban :lol: :roll: Ma már kellőképpen rosszalkodott is, úgyhogy megnyugodtam és közben hullik a hajam :D

Eni!
Csak bátran tudod az e-mail címem! Képek szuperek, jól néztek ki mindketten! :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz!
Küldtem neked is! Én két éve két nyári pamut gatyát és egy kismama fölsőt vettem nála 10ezerért ebből 4ezer volt a felső. És már nem is tetszik annyira, nem baj, Hugira majd jó lesz

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Bori!
Én is jól vagyok, lelkileg már nem vagyok olyan 'fika' :lol: Minden hónapra van egy célkitűzésem és ha egyen túl vagyok akkor foglalkozom a másikkal e hónap pl az afp jegyében telik vagyis a május meg a gen. uh-n aztán jön júniusban az ismételt rákszűrés aztán júliusban meg a terheléses cukor. Aztán ha ezeken túl vagyok akkor elkezdek írni egy listát mit akarok venni ennek a bébinek, hátha akkormár tudjuk tutira a nemét és egy kicsit nyugodtabban tudok koncentrálni. Neked már olyan izgiii! Van valaki aki majd ír nekünk mizu veled? Szülésznőt választottál?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni!!! végre!!!!!!! :D :D de jó látni titeket!!!!! nagyon jól néztek ki!!! :D Beni pólója szuper!!!! :lol: nekem is kell egy ilyen :lol: (bár én magamra rakhatnám :lol: ,amilyen nagy a szám :lol: ) szóval nálatok is hajrá kistesó!!!! +++++++++++++
és ha tudsz tényleg gyere, és mesélj!

Zsófi!! sajnálom a szakember sztoridat. de ez jellemző, ha 4 órás szórást adnak meg, az tuti h az uccsó pillanatban van pofájuk jönni :evil: én is mindig így járok az ilyen szakikkal :evil: de ne félj nem is kapnak jattot :lol:

Kép
gablaty

Steffi!
köszi megkaptam. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

El sem hiszem, hogy Dani már 11 hónapos... :D

Veronikusz!
Ha rámész a bécsi HM honlapjára akkor ott rámész az online shopra és meg tudod nézni az egész kínálatot.
Barinőm így szokott ott rucikat venni a gyerkőcnek...kinézi ott és apát elküldi vásrolni a camponába :D
itt a link:
http://shop.hm.com/at/
itt rámész, hogy Damen (fent a címsorban) és ott arra, hogy umstandsmode

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
köszi. :D Én meg bénáztam a magyaron és ezt nem találtam. :roll: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

még vmi!!!
kismama részleg nem csak a Vörösmarty téren van????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Judy Sajnálom, hogy nem jött össze a Kútvölgyi....de az a lényeg,hogy Te és a baba is a lehető legnagyobb rendben legyetek.....mindenestre maradj a topicon, és tudósíts, h mi van Veled!!!!
VAliUtólagosan is nagyon boldog névnapot kívánok!!!
Steffi Örülök, hogy MArtin jobban van...Berkusznak is folyik az orra és köhög kicsit...megfázott szerintem ahogya kocsiba bekapcsoltam a klímát tegnap.Pedig a legkisebb fokozatra tettem, de úgy látszi ez is sok volt.....Mindenestre jobbulást Martinnak....

Manóka NAgyon megindító a "belső felvétel" :lol:
EniTényleg jó rég jártál erre......meg van bocsátva, mert Benedek nagyon cuki :lol: Örülök, hogy meggyógyult!!!!!
Veronikusz Hogy vagy????fejfájás???gyomor???PApaád???kilók???én elértem az 5kg-t....ajjjjjajajjjj..A pocakom is növöget....

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
fejem fájdogál néha. Picit most is. Gyomrom se jó. De ez nem hányinger. Valami rossz közérzet, ezért folyton tömöm. Én már egy hete nem merek ráállni a mérlegre. :lol: Az 5 kiló tutira megvan. :oops: Félek több is :oops:
Papám megvan. Nem kerül nagyon szóba. :roll: Nem is tudom. Ennek most talán örülnöm kéne? :roll:
Nekem is növöget a pocim, de inkább puffadok. :oops: Viszont Töpörtyű nagyon aktív néha. DE is helyretette a berendezésem. :lol: :lol: :lol: Nagyon helyezkedik! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép
Emma és az uncsitesók :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Eni!
de jó hogy hallani rólatok! Hogy van a Mamád? Nagyon szépek vagytok ám! :D

Gabi már csak 1 hét és kiderül minden!!!! :D (januári babák :D )

Orsi

borsa

Sziasztok!

Borsika
, de az a sugar-akármi van az emeleten, az Árpád út Petőfi u kereszteződésében van!

Judy, akkor jó pakolást, és ne agódj a diéta miatt, ezek a gyerkők kiszívnak belőlünk mindent, azt is, ami nincs. Én végighánytam a terhességet, Villő 4 kilósan született!

Jajj, ma 2 rokonom is megkérdezte, hogy megint terhes vagyok? Annyira bántott. Hogy nem tudnak tapintatosak lenni???

Na, akkor szervezzük ezt a hekkpartit meg tényleg! Kinek mikor jó?

Zsófi
, van nevetek?

mtunde

Tünde!
Inkább nem illetem őket jelzővel! :evil:

Borsa!
Ja de jó dolga van Emmusnak!!! :D

Dorka!
Hogy vagy? Fejed? Közeljövőben mész cukorra? Vagy majd csak a 26. héten??

Borsika!
Hogy vagy? Kórházi csomag kész van? És a babaszoba/babakelengye??? :D
Milyen fiatalos szüleid vannak! :lol: vizitúra??? :D

Eni!
Beni nagyon vagány ebben a pólóban! :D milyen sokat nőtt. Te pedig irtó csinos vagy. :D

Rólunk annyi, hogy Szofival van valami, de még nem jöttem rá hogy mi. :cry: bár pár napja visszatértünk az éjjeli 1X-i evésre, de van hogy kaja után akár már 5-10 perccel felsír. Néztem az utolsó 4 fogának a helyét, de nem láttam, hogy azok nőnének. Minimum 3-4X felsír, de többnyire magától vissza is alszik. Pár napja reggel 5 után ébred és már nem akar visszaaludni. Reménykedem benne, hogy ha ezt sikerül kideríteni, megoldani, akkor átalussza az éjszakát!!! :cry: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Cukipofa,
köszi a linket, a magyaron én se találtam.. De az osztrákon is csak felsőket, majd nekifutok újra.

Veronikusz,
igen, úgy tudom én is, hogy csak a Vörösmarty tériben van kismama ruha (Bp-en legalábbis). Nekem Apjuk hozza, ha külföldön jár, de a bécsiben észrevettem, hogy az árcimke ugyanaz mint nálunk, szóval gondolom, itthon is kaphatók.
Hát igen, Anyu nagyon sportos (nem mint én..), állandóan utazik - én pl ezért nem lettem körbetáncolva, mikor bejelentettem a babát.. :oops: Anyósék örültek nagyon, de ők Gyulán laknak, szóval a meló nagy része Anyumra marad..de beletörődött, hogy nyáron nem utazik. .. :oops: Csak most még tudnának elmenni, ez a Bodrog-ártér túra ugyanis a kedvence és csak egyszer van egy évben...ja és viszik az öreg kutyát is, ő a kapitány, írtó muris látvány! :)

Tünde,
köszi!

Steffi,
jó módszer, hogy mindig van valami célkitűzésed és arra koncentrálsz. Csak pozitívan.
És ha a babának vásárolsz, mi az ami Martinnak nem volt (rózsaszín rucikon kívül), de most használnál? És fordítva? Bocs, nem kell túl részletesen, de hátha adsz egy-két tanácsot. :oops:
Férjemnek megmutattam, hogy jut ide a topicba, már dörzsölte a kezét kicsit kajánul..szóval ha valaki az én nevem alatt furákat ír akkor az nem én vagyok!!! Ő nem nagy híve az ilyen chatelésnek, és azt hiszi innen szedem a rémtörténeteket.. :? De a lényeg, hogy remélem ír, ha engem benntartanak.
Vendég

Most usgyi fel a Kútvölgyibe.
Majd jövök.
Vendég

sziasztok

levittem Encit h megkapja az oltásokat de 1000en voltak... :evil: ugyhogy visszajöttem vele. asszem kihívom a dokit, mert ez már nem járja h vagy azért nem tudom beadatni mert épp beteg, vagy mindig közbejön vmi :evil: de ugye csak ma lehetne, mert ma van tanácsadás- és ott kapják az oltásokat. de az is lehet h leviszem a rendelőbe,adja be ott. mert ma 14ig rendel.
bocs,h ezzel fárasztalak titeket,de ez most kijött. olyan mérges vagyok.... pláne h fontos oltás...
férjem munkatárásának a lányát ma műtik mandulával (16 éves!) mert a pneumococcus miatt gyulladt be a mandulája.
szóval lányok!!! beoltatni a gyerekeket! szep-től pláne ingyenes lesz!!!!!

Borsa!!! olyan jó lenne :oops: de én már nem merem beleélni magam soha sem, mert mindig csalódok amikor elkezd görcsölni a hasam :cry: de nagyon-nagyon boldog lennék, mert akkor Encivel együtt ünnepelhetne :lol: de tudom h nem tőlem függ, mármint h én mikor akarom....majd ő dönt- de azért jöhetne már.... :lol: szeretném már a nagy pocakomat megint simogatni (nem mintha most kicsi lenne :lol: )

Kép
gablaty

Gabi!
ez a Neis-Vac oltás ami ingyenes lesz????????????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Eni, örülök! :)

Gabi, igen, sztem se tőled függ, az akaratodtól. Én valahogy úgy mondanám, hogy ezeket picurokat nem AKARNI kell, hanem VÁRNI. És majd egyszercsak jön... :)

"Töpörtyű" :D . De jók vagytok, Veronikusz

[b]Zsófi
, megértelek. De hagyd a fr...ba. Nem hiányzik neked mosta mérgelődés.

Hogy meséljek egy pozítív példát: a kazánunk fél éve rosszalkodik (vadonatúj), a gázosok egy borzalom. De kiderült, hogy villanyszerelési probléma is van, és eljött hozzánk egy fickó. Már azon meglepődtünk, hogy pontosan jött. Elsőre nem talált semmit. Akkor még a lakás tulajdonosa rendezte vele a számlát. Most újra hívtuk, kijött, megint szerelt a biztosítéknál valamit (azóta semmi gond), de nem kért pénzt, és nem is akart elfogadni, amikor ismételten kérdeztük. :shock: Merthogy ez este hét után volt már ráadásul. Adtunk neki egy üveg házipálinkát. Nem is a pénz a lényeg, mert rászántuk, de az érzés, hogy van még ilyen.

Babáim alszanak. Olyan jó...

Lányok, pihenjetek a napokban. Aztán gyertek hétfőn a Millenárisba! [/b]

Kép

Kép

Kép
memme

Kép
Csak hogy ne maradjon mosoly nélkül most itt ez...[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Memme :D milyen édi :D

Veronikusz!
A phneomococcus (nem bizti hogy jól írtam) lesz ingyenes szeptembertől..... Remélem hamarosan jobb lesz az éjszaka.....

Gabi!
Kérlek ne add fel biztos nehéz neked de mi nagyon szorítunk! Hajrá nagy poci-simi :D

Orsi

borsa

Jaj és Zsófi!
Mi lesz a neve Lénatesónak?????

Orsi

borsa

Veronikusz!
Ma tartjátok Kata névnapját? mert ha igen boldog névnapot a nagylánynak!!!!

Tünde!
Lehet hogy jobb lenne várni egy kicsit a hekk-partyval mert most épp nincs ott a játszó talán a nagyobbaknak izgisebb lenne játszótérrel de ha így akarjuk lehet tőlem így is.... (aztán később mégegyszer...) :D

Orsi

borsa

Memme!
Isteni ez a kép!!! olyan kis puszilgatni való pofikája van!!! :D :D :D
A gázosok meg úgy néz ki ilyen rendesek. :D Mert mikor egyedül laktam a szüleim lakásában anno (akkor is külföldön voltak) akkor nekem se akart elfogadni semmit, mivel kinevezett "tiszteletbeli gázszerelőnek". Megmutatta, hogy hogy kell megcsinálni a kazán karbantartását és onnantól én csináltam mindig. Mondta, hogy kollégától nem fogad el pénzt. :D :D :D :D :D :D (ez azután volt, hogy az elődje :twisted: ki akart velem fizettetni egy 40 ezer forintos egységet én meg nekiestem és megcsináltam. :D ) Csúnya dolog dicsekedni, de ezt most kivételesen bocsássátok meg nekem. Azóta is dagad a mellem. Pedig félek a gáztól! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsa!
és az nem ugyanaz az oltás???? :roll:
:D igen, Kata ma tartja!!! :D :D :D Az előbb tépte meg a két Terrorista a Védőnőt. :lol: Hát ne tudjátok meg hogy égtem. :oops: Puszta játszásból, huzogatták a ruháját, nyakláncát, vihorászva odarohantak és csapkodták. :oops: Nem szoktak ilyen dinnyék lenni, de most valami bekattant. :lol: Védőnő meg röhögött. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hihi de édik :D Ha a védőnő jófej akkor bizti jól vette a dogot! Ja és akkor tényleg boldog Kata-napot!
Nem tom hogy ez ua az oltás e.... Zsu segíts! :D

Orsi

borsa

BOLDOG KATA-NAPOT!

Orsi, Emmusnak boldog 11.-et, már ekkora?! :wink: Nagyon rendi tőled, anyukám jobban van, alig várja, hogy menjünk. Nagy túrára megyünk, meglátogatjuk anyósom Nagyit (dejó :? ), aztán 2 napot anyukáméknál is eltöltünk. Még jó, hogy együtt laknak velük bátyámék, Bene uncsitesója, hozzájuk nem kell külön. Hugomék meg befutnak...

Pneumococcus ellen Prevenar van, a meningococcus elleni a Neis-Vac... Előbbi lesz ingyenes. :)
vbea

Gabi, én is erre készülök most. hogyha netán sikerülne elsőre, nos, akkor Benedek és a tesója együtt szülinapozhatnának, majdnem napra pontosan. :lol:
vbea

Eni köszi :D örülök hogy anyukád jobban van!

Orsi

borsa

Eni! :) Hol készült a kép?

Borsa ok, tegyük későbbre, az elkövetkező 2 hét úgyis zsufi.

Gabi, szorítok! :)

Veronikusz, most láttam csak, mit írtál Szoif nem alvásáról, visszavonom, amit a priviben írtam :)

mtunde

ENIIIIIIIIII :lol: , jaj de jó, hogy előkerültél! Nagyon helyesek vagytok a képen ( jól látom, hogy ez itt van az outletben Budaörsön, vagy félrenyúltam? ) Jól áll neked ez a haj ( mármint hogy van frufrud vagy valami afféle.......)
És hajrá kistesó-project!!!!! +++++++++++++++++++++

Borsika, hol vagy????????

Veronikusz, elképzeltem a lányokat....... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kb,. ennyi voltam mostanra, nemsokára megyek ovis anyáknapjára ( remélem megúszom bőgés nélkül :oops: :oops: :oops: )

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, köszi. :wink: Aztán érezd jól magad! Igen, ott voltunk, vasárnap... Benével még nem is jártunk, pedig jó volt, játszótereztünk, vásárolgattunk... Bár utóbbi nálunk inkább szükségszerű szokott lenni, nem afféle órákig tartó válogatás és nézelődés. :D
vbea

na, még gyorsan pár képre van időm.....
Kép Kép nem lehet elég korán kezdeni Kép na végre anya, hogy meghoztad a reggelit.... Kép lent a telken quad bajnokok Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Borsa!
Emmusnak boldog hófordulót! :D

Eni!
Köszi. Mi „csak” a Neis-Vac-al oltattuk be őket. Vajon a lányokat még beoltják majd erre ingyen??? Majd megkérdem a doki néninket.
A Premier Outlet-et én is nagyon csípem. :lol:

Heni!
Azta!!!!!!!!!!! Szandi már kész nagylány!!! Beni!!!!!!!!!! Micsoda formás pasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: Jó anyák-napozást! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

De édik a képek!! :) :) Mind!! :) :)

Ez most felvidított, mert egész nap olyan rossz kedvem volt..
Semmi 'jel', még annyi se, mint múltkor, pedig sokkal erősebbnek éreztem, aztán megint ott CTG-ztem egyedül.. :cry: Úgy elment a kedvem mindentől, biztos az időjárás.
Megyek is aludni...
Jóéjt.
Vendég

Borsika nyugi...... tudom utálatos minden ilyen szó már a végén ( én csak tudom, 41. hét végéig húztam, a 37. héttől szülni akartam... ) minden jel nélkül is elpattanhat a burok , lehet 1-2 nap van hátra, de az is lehet, hogy még 1-2 hét......
puszi Neked.

Heni

Kép

Kép
cancan

Bori!
Csatlakozom Henihez! Martin a 40. hét 6. napján született, már minden bajom volt! Hidd el annyira okosak, hogy nagyon is jól tudják mikor KELL elindulni kifelé! utána meg sajnálni fogod, hogy ennyi volt a pocakosság! :wink: Pihizz inkább, szőrteleníts, moss hajat, olvas, ülj be egy kád vízbe, reszeld le a körmeid ilyesmi!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz Katának nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!
Nekem ma fájt a fejem egész nap.... :( Megfáztam én is fáj a torkom is, úgyhogy nem vagyok a helyzet magaslatán.....
Legközelebb 14-én (asszem 14)szerdán kell mennem az V.-re.De ez még nem cukor lesz hanem rákszűrés ha jól tudom.A cukorról még nem beszéltünk....
Te mikor mész?egyébként nálam is nagy a helyezkedés, néha akkorákat rúg hirtelen,hogy megijedek, de nagyon élvezem :lol:

Borsa Kitartás....csatlakozom Steffi ajánlathoz!!!!Jó ötlet!!!
Tudom, hogy ilyenkor már sehogy sem jó semmi(Berke is a 41.héten született), de hidd el nemsokára a kezedben tartod majd a kis bébidet!!!

Heni nagyon szépek a gyerekek.Majd mesélj , h milyen volt az anyáknapja.Sztem nem bírtad ki sírás nélkül...... :) biztos nagyon megható egy ilyen ünnepség...

Memmenagyon jó a vigyor....ennivaló :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Jobbulást Dorka!

Bori, tudom, onnannézve más mint innen, de hidd el, olyan dolgon frusztrálódsz, aminek semmi értelme. Finisben vagy, jön is majd a kis drága, de még van ideje. A jelek majd jönnek... tudni fogod... :)

Én most megint Eszterrel duettben, kész voltam már nagyon idegileg és fizikailag is, meg a szakdoli is sürget, úgyhogy Apja elvitte megint a nagyszülőkhöz Melindát. Így tud ő is pihenni, meg behozni az elmaradásit, mert ha itthon vagyunk négyeben, vagy ő halad, vagy én. Jó egy kicsit fellélegezni, felkelni akkor a mikor én akarok - egyébként ugyanakkor, amikor Melinda is itthon van, csak most nem kell kimászni a kis Tűzvihar miatt. Eszter egyelőre még ártatlanul gagyog, de már csak a földön tárolhatom biztonságosan, mert csúszkál ide-oda.

Jó hétvégét!

Kép

Kép

Kép
memme

Jaj Heni, a képeid... :D Egy kisfiút én is, én is...

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1209620594.3687.jpg[/img]
A kép elkészítéséhez kellett némi hidegvér...
(Eszter nem mindig sztoikusan, de tűri Melinda ilyen jellegű megmozdulásait...)[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

jó reggelt (Enci 5kor kelt :evil: )

Veronikusz! 2féle oltás van az agyhártyagyuszi ellen. azegyik a Neis-Vac, a másik a Prevenar. a Prevenar lesz ingyenes. (most 16 e)
Eni! akkor megy a drukk neked is kistesó ügyben!! :lol: meg a gólyák :lol:

Borsa, Tünde! köszi a biztatást!!rámfér :oops: ahogy Memme mondta: VÁRJUK :lol: (csak sajna nehéz ha az ember türelmetlen közben :oops: ,pláne h multkor elsőre, akkor most miért nem.....szóval ilyen kis apróságokon filózik az ember, de nem szabad tudom)

remélem szép idő lesz ma....bár most főznöm kell,ugyhogy d.e. bent vagyunk...aztán d.u. remélem Enci elájul a koránkelés miatt...
tegnap jól eláztunk férjemmel, elmentünk este sétálni meg orgonát szedni-.-... na a avége futás lett, meg csuromvízes ruha.. :lol:
de most itt szagolom a finom orgonaillatot, ugyhogy megérte :lol:

Memme nagyon jók a képek!!! olyan gyönyörűek :lol:
Heni! nyugodtan bőgjél az anyáknapi műsoron...nekem nem lesz műsor-mégis bőgni fogok.. :lol:

Kép
gablaty

Sziasztok!

Csak elköszönni ugrottam be, elmegyünk Bécsbe hosszú hétvégézni. Arra jutottunk, hogy csak ebéd után indulunk, és akkor Léna hátha alszik egy jó nagyot az autóban... Reméljük!

Eni! Neked is mennek a drukkok, jó hogy újra itt!

Veronikusz! Már rég akartam kérdezni, hogy vettél végül szopipárnát? Én már egy ideje azzal alszom... Én nagyon szeretem.

Bori! Tessék ám minket is megvárni!

Heni, Memme! Nagyon jók a képek! Meg az összes többi, is, amiket már régebben láttam!

Borsa! Név még túl sok van, ha meglesz a végeredmény, szólok!

Végül kaptok rólam egy pocakos fotót (Léna és anyukám extraként rajta van), óriási hasam van... Hátha a többi pocakos is kedvet kap!!! Bori, Judy, Kriszta, Veronikusz, Manóka, Steffi, Lilluska, na meg Dorka, bár tőled már kaptunk. :wink: (remélem nem hagytam ki senkit...)
Kép

Jó pihenést és boldog anyák napját mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi! Tényleg jó nagy hasad van! Emlékszem, Lénával is nagy volt, ugye?
Jó kirándulást nektek.

Mi ma a várban voltunk. A városligetbe nem volt kedvünk menni heringet játszani, így átsétáltunk a Lánchídon, siklóztunk, sátéltunk a várban, lesétáltunk a Batthyányra, és hazametróztunk. Bene nagyon élvezte. Seemi lufi, vattacukor, de volt lacikonyha :)

Veronikusz, Katának boldog névnapot. Most tartja? :oops:

mtunde

Képáradat :)

Egy portré, így néz ki mostanában
Kép

A mai séta

Kép

Bene mostanában ezt csinálja, ha fotózok!

Kép

És én a kiscsajjal

Kép

mtunde

A fejemet ne nézzétek! :oops:

Kép
Kép

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz,
Én megkérdeztem ezt a prevenar oltást. Szeptembertől ingyenes, most 16 ezer FT-ba kerül. Mivel a lányok is betöltötték a 2 évet, ezért már csak egyszer oltáltják be őket. Mi is most gondolkozunk rajta. A Neis Vac 3. részét pedig most májusban kapja Réka.

Amúgy Ti beoltattátok a gyerekeket kullancs ellen????

Tünde,
Milyen nagy már a kisasszony!!!!!!!! Olyan szép!

Zsófi,
Tényleg szép pocakod van.

Kriszta,
De édes a pocakod!!!!!! Pankával mekkora volt????

Én már nem is merek magamról képet csinálni mert ismételten nagy pocakkal rendelkezem! :D
És persze megütöttem a +6 kg-ot! :(

Memme, Heni, Eni (remélem senkit nem hagytam ki)
Nagyon szépek a gyerekek!!!!!!!!!

Borsa, Eni, Gabi
Ujjak keresztben, drukkolok a gólyákhoz!!!!!!!!!!!!!!!

Rólunk: Réka talán kezd kilábalni a náthából (épp ideje, lassan 3 hete szenvedünk) és kezdi visszanyerni eredeti formáját.... Igazi rosszcsont. Lili is úgy vélem, hogy jól van, ezerrel mocorog!!!!! :lol: Kedden este foci meccset néztünk és hát a pocakom nem egyszerűen hullámzott. Apuci nagy örömére szemmel látható volt, ahogy rúgot, persze én meg a csillagokat láttam. De sebaj, most kell élveznem :D
Kedden voltam Hegedűsnél a cukor vérvétel miatt, szerencsére teljesen rendben van minden, de jövőhéten megint mennem kell mert intéznem kell a táppénzes papírhoz az igazolást!
Szóval valaki esetleg kedden jön a Rendelőbe????

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?