Nagyon jók a tali képei, nagy sajna, hogy nem tudtam menni.
Nagyon édesek és hatalmasak a babócák !!!!!
Teljes dolgozós fázisban vagyok pár napja.
El vagyok kényeztetve, itt van anyósom és a Tomi minden percét elfoglalja, hál istennek.
Tegnap megtörtént életünk első vérzős esete, ráesett arccal a motorra és a foggantyú felhasította az állát az én gyönyörű gyermekemnek, ő kb fél másodpercig ordított, én kb két órát idegeskedtem miatta, pedig tudom ez még csak a kezdet !!
Timi
Jobbulást neked mielőbb !!
Pann
Nektek is jobbulást !!!Az akkus seprű a szőnyegről is felszedi a szöszt, mert én is nagyon gondolokom rajta, láttam egy ismerősünknél, de ő szőnyegen is tolta és felszedte a szöszöket is ! Vajon a Tescos is ilyen lehet ??
Lorca
Gratula a kvíznyertesnek !!!Ki más nyerhette volna meg ???
Hi-Hi-Hi !!!
Helga
Szuper jók a képek, gratula a férjednek !!! Milyen jó, hogy apuka is elkisért benneteket !!!!
Ria
Azt hiszem te írtad, hogy jó porszívótok van, megkérdezhetem, hogy milyen és mennyibe került le kell a vadiúj porszívónkat cserélni, mert kb olyan, mintha én nyalogatnám a szőnyeget annyit ér !!!Pedig portartályos 2000 W szívóhatás és van mellette egy víztartályos is, de az se szív semmit plusz gözölös szőnyegtisztító, de azt csak a kiporszívózott szőnyegre lehet használni !!! !!! Az uramnak volt igaza egyet kellett volna venni valami extrát, de nehogy már többszáz ezret adjak egy porszívóért !!!!(mellesleg ez a 3-4 gép ára se olcsó)
Segítség !!!!!!!Tud valaki valami jó porszívót ???????????????????
Pann
Azt hiszem te írtad, hogy naponta 2x porszívózol, nektek milyen van, ezek szerint neked bevált !!!