Új privát üzeneted érkezett!

Úgy tudom ma már jönnek is haza! Tejci is beindult!

Kép
 


Nyuff!

Eltüntél, mi van veletek? Mi jól vagyunk, bár ma éjjel zűrös éjszakáánk volt. Fanni belázasodott és semmivel se akart lemenni(kúp, nurofen).Persze apa megint külföldön :cry:

Kép
 


Era!
naon rocc volt a net!
De mostmár rendben :wink:
Jajj cegény Fanni jobbulást neki neked meg kitartást!
Orvosnál voltatok mit mondot???a
Vendég
 

 
 

Láza elmúlt, de dokinál nem voltunk, remélem rendbe jön

Kép
 


Vendég
 


Ügyi Maja! Ebből már mászás lesz nem sokára.

Balázs is beteg, voltunk dokinál, vírusus torokgyuszi :cry: Most kettőt ápolok! ÁÁÁÁ, nem is vagyok fáradt...

Kép
 


era!
extra kitartást! :wink:
Vendég
 


Era!
hogy vannak a gyereke?
Ági!
ha van időd dobj már egy kis beszámolot :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép a smink csak a barátnőm ökörködésének eredménye....
Vendég
 


Nyuff!

Nem semmik vagytok, vagyány a csajszi azzal a mocival :lol:
a smink tök jó, kb.16 nak nézel ki, pedig amúgy is szemtelenül fiatalka vagy!
Mi jól vagyunk, kopp-kopp. ma megyünk vissza dokihoz, remélem holnap már mehet oviba Balázs.

Kép
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 20:58-kor.
Vendég
 


Ági!

Pocifájásra nem tudom, melyik a jobb, mi nem használtuk egyiket sem. Egy ismerősöm a gripe water-re esküszik, nem tudom, azt mikortól lehet adni. Éjjelek milyenek? Fanni állandóan csöcsön lóg, valami azért van benne, de nem sok. Ma éjjel 16x keltem fel hozzá. :oops: Nagyon el lett rontva, tudom. De mi együtt alszunk, Norbi nem engedi külön. Már a kiságyát is elraktuk, csak a helyet foglalta.Amúgy én is tök kivagyok rá mostanában.Úgy érzem, egy dagadt vén tehén vagyok, teljesen le vagyok pusztulva.Tegnap végre elmentem fodrászhoz(idén először), mondtam legalább 2 órára számítson, míg nem leszek, mert melír is lesz. Erre 1 óra múlva tök bunkón felhív, hogy hol a fenében vagyok, Tán Pestre mentem fel fodrászhoz? Meg mit kell annyit babrálni a hajammal? Úgy égtem, mertz a fodrász csaj is hallotta. Annyira depis vagyok, nincs időm semmire. Nem is az zavar, hogy sok a meló itthon, mert szívesen csinálom, csak az bánt, hogy ezt teljesen természetesnek veszi. Semmi köszönet, kedvesség, megértés. Mondig azt mondja, őt sem dícsérgetik a melóhelyén.Tegnap APEH-hez kellett mennem, hát látnotok kellett volna az ügyintéző képét, amikor két visongó gyerekkel "ügyet intéztem" . Mindenki minket nézett. Nem mondhattam, hogy csókolom, nekem senki nem tud a gyerekre vigyázni, muszáj cipelnem magammal.Így is örülhetek, hogy alig kellett várni.

Zsófi gyönyörű, szerintem tiszta apuci :wink: Fiúk nem féltékenyek?
Pussz

Kép
 


Ja, még annyi, hogy neki asok meló mellett is "jut" ideje focira, kondira, hétvégén paintballra. Én meg???? Ezer éve nem voltam sehol, persze, hogy így nézek ki.
Na, eldugulok :cry:

Kép
 


Jajj Zsófi tündéri meg is könnyeztem :roll: :oops:
Maja iszonyat hasfájos volt se infacol se espumisan se köménytea semmi nem használt a dm-ben lehet kapni cseresznyemag párnát nekünk az bevált legalábbis jobb volt töle :wink:

Era!
Maja leválasztotta magát de mi is együtt alszunk.
Vettünk neki kiságyat abba alszik el de éjfél körül átkerül hozzám iszik egy kis teát cumit becuppantja és alszik....
Ugy hiányzik hogy nem akar már cicizni. igaz még csak egy hete.
Különben a cicizés nálunk és rémálom volt folyton ott a akrt csüngni kezdtem épppen besokalni töle igy meg egy két keléssel átalussza az éjjelt :roll:
Vendég
 


Nyuff!
Tudom, hogy a cici miatt kel annyiszor. Tulajdonképpen engem is jó érzéssel tölt el, hogy örömöt okozok azzal, ha cicit kap. Csak egyszerűen néha fárasztó tud lenni. Viszont, ha abbbahagynánk, tuti hiányozna :cry:

Kép
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 20:59-kor.
Vendég
 


Ági!

Gyogyitár :cry: Úgy látszik, ezeket a pasikat össze lehetne kötni, néha olyanérzelmi analfabéták. Önző mindegyik(legalább is 1-2 év után azzá lesznek).Enyém pasi sem ilyen volt, kinyalta volna a s*ggemet is, annyira kényeztetett. Most meg? És azt sem érti, mi bajom. Szerintem neked sem kéne pár nap után csittifittin hegyet-völgyet mászni, nem gondolod?Vagyis inkább Zoli? Nem véletlen az a hat hét gyerekágyas időszak. Régen legalábbis az volt. Akkor jött sógor koma,az anyukának még az ágyból se volt szabad kikelnie. Igaz, utána majd megszakadt a melóban, de az a 6 hét legalább nyugi volt. Hajj, de régen volt....
Pussz

Újabb képek?

Kép
 


Eszembe jutott még valami. Egy férfi ismerősöm mondta nemrég, hogy mit nyafogunk állandóan, tulajdonképpen mi nők erőszakoskodtunk ezzel az egyenjogúság dologgal, mi akartunk változtatni. Erre mit kaptunk? Kidolgozhatjuk a belünket a melóhelyen is, plusz otthon is álljunk helyt. Legyél a munkahelyeden jó munkaerő, ne panaszkodj, otthon végezd aházimunkát úgy 1-2 órában, hogy úgy nézzen ki alakás, mint nagyanyáink korában, akik egész nap takarítottak, főzzél finomakat(mert ugye a házikosztnál nincs finibb), gyerekekkel legyél türelmes, mindegyikkelfoglalkozz eleget, ja és mindezek után legyél csini kis lepedőakrobata... . oké, a pasik is kidolgozzák a belüket, de mi hány státuszt töltünk be: takarító, kukta, nevelőnő, társalkodónő,cseléd, kurva(bocsi :oops: )

Ha újraszületnék, inkább pasi lennék...

Kép
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 21:00-kor.
Vendég
 


Ági!

Szerintem nem sokan csinálják ezt a hajtást, amit te, úgyhogy légyszíves legyél büszke magadra. Vannak akiknek az a legfőbb gondjuk, hogy rendbetetessék a műkörmüket, úgy látszik, nekünk más rendeltetett. Állítólag vonzzuk az ilyen pasikat, mert földi létünk fő feladata az alázat és a szolgálás. Ne röhögj, tényleg ezt olvastam valahol. :? Akkor mi ezt most magunknak akartuk? Csessze meg! Én is inkább körmöshöz mennék, mint kidolgozzam a belem. Ja, azt az előbb eéfelejtettem, hogy régen nagyanyáink el is voltak tartva, természetes volt, hogy ő nem hozott pénzt a házhoz.

Kép
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 21:01-kor.
Vendég
 


Nagyon szép ez acsajszi! Olyan kis husika! Tényleg kéne valami a pocijára, bizti hashájós! És ha próbálsz melegített takarót vag yvalami ruhát a pocijára tenni, Állítólag az is segít. Vagy felhúzni a lábikóit hogy könnyebben pukizzon? Faani tagnap úgy pukkantott, hogy kérdeztük tőle:kakilni kell? Erre roggyantott egyet a lábaival , nyögött és kijött egy oltári hangos puki :oops: Jót röhögtünk szegénykémen :lol: Fiúkkal hogy bírod? Nem furi nekik, hogy nem tudsz velük annyit lenni? Mentek valahova az ünnepen? Én reggel korán megfőztem, most készülünk lemenni, de a majálisozáshoz nem sok kedvem van, ráadásul ilyenkor minden k*rva drága.

Kép
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 21:02-kor.
Vendég
 


Nyuff!

Hol vagy?Remélem nem ijeszetttünk el a pasik hülye dolgainak kiteregetésével. :lol:

Ági!

Szopi!

Nekem eleve elég kevés tejem volt, későn is indult be. Egyszerre 50-60nál nem evett többet, ezért is tettem rengetegszer cicire. Te érzed, hoigy mennyire elég neki, megha hízik szépen, (átlagban aaz első hónapban 80-100 dekát híznak.) akkor nincs gáz.

Szex: Szerintem ha elmúlt a vérzés és nem fáj semmi a gátad is szép akkor nyugodtan(persze finoman). Én sajna sokáig véreztem (6 hétig) és utána meg egyből megjött a mensim. Úgyhogy két hónapig sikerült véreznem :cry:
Zsófi n agyon sokat változott, szépen nődögél. Örülök, hogy jobban vagy már. Majd még írok, csak mennem kell főzni!
Pussz
Era

Kép
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 21:02-kor.
Vendég
 


Nem ijesztettetek el...
én boldogság mámoros vagyok :oops:
egy hétig a pasimnál voltunk naon jo volt :wink:

Ági sex :roll: én megvártam persze első szülés nyilván később jobban fáj még.... 5 hetet vértam asszem.

Annyi szopi teljesen jo egy ien idős babátol és szerintem ez a mérleg hátránya. Minek méregeted ugyis annyit eszeik amennyi jol eseik neki :wink:
Ha gond lenne azt meg ugyis észrevennéd :wink:

Maja jol szopott mégis csak 40 dekát hizott első honapban mert naon naon bukos volt. És most hogy néz ki mint egy kis Hurka Gyurka :oops: :roll: Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Nyuff!

Tök jó, hogy ennyire boldog vagy!!! :D Irigyellek érte!Maja továbbra is édike, legjobb a kalapos kép!Nem nevvezed be szépségversenyre? Bár ezekről az a véleményem, hogy nincs első meg sokadik helyezett, minden baba a mamijának a legszebb kincse!
Ági!
A köpésen ne lepődj meg,nem nevelted rosszul őket, ez tök belefér a hülyéskedésbe. Persze csak próbálkoznak, de jól reagáltad le, legközelebb bizti nem csinálják. Nálunk most Balázs gonoszkodik, direkt szivatja Fannit. Erre ő olyan éktelen visításba kezd, mint egy újévi malacka.Csoda, hogy nincs még berekedve. :lol: Körömvágás: én is bénáztam már, régebben mikor Balázs haját vágtam, véletlenül beleszalasdt az olló a fülébe kívül :o neki is vérzett és én is bőgtem :(
Szex: ennyire félsz, hogy megcsal? Bízz már egy kicsit magadban!
zsófi olyan nagy baba így ebben a ruciban!Nagyott nőtt!

Képzeljétek tegnap annyira kiakadtam egy barinőmön. Kiderült, hogy 12 hetes terhes(szoptatott még, nem mensizett, nem vette észre) és elveteti, mert a 4. emeleten laknak, meg a férje Pestre fog járni dolgozni, meg különben is elromlott a porszívójuk... Teljesen kiakadtam.Hát igen, van aki akkor is teherbe esik, ha csak ránéznek, más meg mit nem adna érte. nem ítélem le, de azért egy elromlott porszívó nem mérhető egy gyerekkel. Óvszerrel védekeztek és kilukadt. Gyogyit nem akar szedni, mert meghízik, a spirál kényelmetlen, meg különben is 10 év szexelés alatt ennnyi baleset belefér... :o Mondtam neki, akkor 34 évesen lesz a következő abortuszod? Ráadásul a védőnő)az enyém is az)azt mondta, ne is próbáljam lebeszélni az AB-ről, mert nem jók a körülményei. csessze meg, neki nem jók?Látom , hogy hogy élnek, elég jól boldogulnak, mindent újonnan vesz, nem nélkülöznek. Vagy csak én parázom túl ezt a dolgot? Éjjel állandóan az a bébi járt a fejemben, hogy 4 napja van az életből(mert ugye elromlott a porszívó és sokba kerül az új)és összeroppantják a fejecskéjét!Jajj, olyan érzékeny vagyok az ilyenre...
Megyek is és megpuszilgatom az enyéimet, olyan édesen alszanak...

Kép
 


Ági!

Köpés: Képzeld nekem is pont tegnap köpte le, persze játszásiból a bejárati ajtót lent a barátjával. Kapott egy nyaklevest. Ő sem szokott ilyet, tök furi hogy a tied is meg enyém is pont egy napon voltak köpködős hangulatban... :?

Kép
 


Nyuff!
Jajj, Maja annyira édes! Nagyon komoly a puci kép! :) Nekem a szempillái tetszenek veszettül! :)

Era!
Barátnődre no comment, komolyan nemkomplett! Elromlott a porszivó... :evil: nem százas, az biztos!

Most csak gyorsan jöttem, képekkel foglak bombázni titeket! :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Ági!

Már korábban meglestem a képeket a másik topikban :wink:
Édes nagyon Zsófi!

Tényleg :lol: milyen kis pofizacsija van. Az uccsó képen nagyon komoly :D

Kép
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 21:04-kor.
Vendég
 


Várom aképeket :D És a te frizkód milyen lett?

Kép
 


Ja, és látszik atesón, mennyire óvja hugit(a fényképen).Nálunk a füllyukasztást apa nem engedi, neki az tiszta horror(mégha nem látja is). Úgyhogy megvárjuk, amig Fanni maga kéri :? Amúgy tök édes, ahogy lehet vele kommunkálni, mert már az igent is tudja bólogatni.Persze úgy, hogy majd leesik a feje :lol: Turiba szinte mindennap járok, éppen ma pakolta össze, menmnyi mindene van a csajnak: 6 rövidujjú póló, 16 hosszúujjú, 7 top, 3 fürdőruci, 3 szandi, 2 edzőcipő, 2 szandálcipő, 2 utcai zárt cipő. És mind most jó rá...én sem vagyok normális... :lol: Tegnap úgy öltöztettem Fannit, hogy menjen a ruhája a babkocsihoz:Piros-narancs és még a szandija is piros-narancs volt. Már nem mindenünk rózsaszín, váltottunk a vidámabb nyári színekre(többnyire élénk fagyiszínek). Nagyon jól áll neki. És imád vetkőzni-öltözni, szalad a tükör elé bámulni magát. Tőlem sajna ezt nem láthatja, magamnak nincs időm vásárolgatni... :oops:
Posta ment, jelezz, ha megkaptad
pussz

Kép
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 21:05-kor.
Vendég
 


Ági!

Nagyon szép lett a fülbevalós Zsófi(eddig is az volt).Valószínű, nekünk is lövés lesz majd....
Védőnő: hozám nem jár, akkor jött, mikor megszületett Fanni, azóta sem.De nem hiányzik. Néha összefutok vele az utcán,ennyi. Meg a dokinál sem találkozunk, mert máshova járok. Ha gondom van, megoldom máshogy.

Kép
 


Délután banyák napja az oviban. :D csak nehogy elbőgjem magam :lol: Bár szerintem úgysem bírom ki, ilyen érzelgős vagyok...

Kép
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 21:05-kor.
Vendég
 


Ekkora balfék is csak én lehetek! Holnap lesz banyanap! Én meg rohanok, mint egy töketlen kutya, hónom alatt a gyerekkel, hogy időben odaérjek, meg viszem a kezemben Balázs ünneplőjét, meg a hátizsákom, mindezt kiöltözve. Még a nyelvem is kilógott, mire odaértem. Erre kiderül, hogy holnap lesz. Azt hittem, szétrobbanok...

Kép
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 21:06-kor.
Vendég
 


Akkor jó napunk volt tegnap! :lol:

Ma megint puccba vágjuk magunkat az ünnepségre. Norbi nem tud jönni, mert ugye tegnapra kérte, hogy korábban eljöhessen.. Így nekem kell fényképeznem, kameráznom, gyereket tartanom...ráadásul olyan kis P*csányi helyen van, hogy szerintem semmit nem fogok látni. Fanni meg majd hisztizik, mint mindig, ha nem körülötte forog a világ...
Micimackós újság mennyi időseknek jó? Mi még nem veszünk semmit neki :( eddig legalábbis. DM:kaptál kuponfüzetet?Én jól megjártam vele. mert csak belelapoztam, nem nagyon tetszett és nem vettem észre, hogy a leghátulján van a lényeg, a c und a-s 50%-os kupon. És kidobtam. Szerencsére kunyiztam mástól, így abból vettem télre Fanninak az overallját. Amúgy meg össze-vissza küldenek, van aki kap, van aki nem. Én szoktam telefonon reklamálni és akkor küldik. Amúgy nemn nagyon használom ki, csak egy-két dologra. Most felfedeztem a Lidl-ben egy új pelust, eddig ez a legjobb, mást nem is veszek.Nekem amúgy eddig a liberó volt a legjobb, csak marha drága.Ez a Lidl-s is ugyanolyan jó, ha nem jobb. Ez is rugalmas a derekánál.
Képzeld, ma reggelre úgy megjött a mensim, hogy azt hittem elájulok. Nagyon durva mennyiség szakadt ki belőlem, tele alvadt darabokkal..(bocsi :oops: ). Remélem csillapodik kicsit, mert nem akarok pelenkába csomagolva városba menni :lol:

Zsófinak boldog névnapot! :D

Kép
 


Zsófinak boldog névnapot!
Kuponfüzet... én még teszveszen is szoktam hozzá venni a c &a-s bol majának egy édes micimackos ruhácskát vettem.....
mi liberot használunk.
márciusban volt két 50%os kupon kedvenc termékre ebböl én két megapackos liberot vettem igy ugye féláron....
Teszveszen vettem még 4 kupont ugyhogy még szerintem egész nyárra elég pelusunk van :lol:

Ági
nem kapok sms-t majd betelefonálok. Tegnap félreléptem és lábbra is alig tudok állni.... :roll: :cry: :cry:
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 21:07-kor.
Vendég
 


Ági!

Pontos árat nem tudok (Lidl)De le szokták akciózni. De kb. annyi, mint a Dm-es. Viszont csak 4-9 kg-s van nekik. :cry: Ma megint vettem klassz rucikat a gyerkőcöknek, Fanninak már napi program, ha hazajövünk, próbál...
Az ingyenes dolgokat én is ki szoktam váltani, de a többit nem nagyon. Én nem Johnson-t használok, pl. de ha van Baba-s, azt szeretem. Én mindenben babást használok, mert imádom az illatát :D Olyan igazi babaillat. Képzeld, kezdünk beállni a napi 1 alvásra, déltől 2-3-ig alszik, igaz közben néha felébred, de visszaaltatom. Így viszont korábban kell indulnunk, hogy fél 12-re hazaérjünk. Ebéd alvás után van, mert előbb nem éhes.

Nyuff!
Félrelépés :cry:

Kép
 


Amúgy a pampers hihetetlen vékony, neked is az a baj vele?

Kép
 


Tök jól sikerült az anyák napja :D Sikerült visszafolytanom a sírást,pedig már a bevonuláskor kaparta a torkom. Apa is el tudott jönni, felvettük videóra. Fanni adta magát, végig táncolt, ugrált, ő is be akart állni közéjük, tapsolt ezerrel. Imádja ha megyünk Balázsért az oviba, eléggé közösségi emberke. Ma elviszi anyós Balázst Répcelakra rokonhoz, csak vasárnap jönnek haza. Remélem jól érzi magát. Délelőtt meg fagyizni mennek az ovival.

Nálatok milyen a játszótér. Én most sokaltam be, mert a mienk ugyan tökszupi, be is van kerítva, csak éppen megbolondulok tőle:
1. délelőtt rohadt meleg,a homiban kisül a szeme , délután meg abszolut nem süt oda a nap.
2. nem neki valók a játékok, pl. van egy körforgó, ott olyan vadul mennek a nagyok, hogy rohadtul balesetveszélys. A mászókák magasak, ráadásul több kijáraruk is van és nem tudok mindenhol ott lenni. A csúzda is nagyon magas.
3.nagyon sokan vannak délután, mert két ovi is van mellettünk, így mindenki oda jár,soxor várni kell a játékokra.

Így inkább elmegyünk messzebb,találtam egyet, ahol Fanni szinte egyedül is tud mászni, játszani és nincsen tömve. Balázsnak ez rossszebb, de ilyenkor kölcsönkérem a barátját az anyjától, neki is jobb, mert lepasszolhatja, ők meg tök jól eljátszanak.

Pussz

Kép
 


pampers.... naon vékony és átázik kifolyik....
a huggies drága és szintén kifolyik....
más mi még nem probáltunkmost liberosok vagyunk....

Zsófi oan cukki kiis pofis :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 21:07-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 21:08-kor.
Vendég
 


Játszótér:
Na, ma a kedvenc helyemen mit talált Fanni a homiban? Egy borotvaéles!!!!!csúcsos hegyű pengét.Valami alkatrész lehetett. Azt hittem felrobbanok. Meg már mgint cigiztek bent. Én nem értem, hogy nem tud két lépést kijebbmenni, aztán ott fújni....
Nem is a füst, inkább a csikkek miatt.
Mi pont tegnap vettünk kagyló formájú homit, most akciós a baumax-ban. Nézd meg ahonlapon. Ráadásul a kettő együtt (azaz fedéllel)került 2990 Ft-ba, szerintem ez jó ár. Először fát akartam, de lebeszéltek róla(belemegy a bogár, vizesedik) Ebbe meg vizet is lehet rakni.

Rucik! nem tudom, te mennyiért vásárolsz az angol net-turiban, de szerintem elég drága, nem? Egy poloért 600 Ft szerintem sok. Nincs nálatok Háda turi? Nálunk több katergória is van, én legtöbbször az 1900/kg-osban szoktam turizni, baromi olcsón. Pl tegnap egy khakizöld galléros farmerrucit (Early Days)vettem kb.250 Ft-ért, Vikinek pólót(feliratos, uccsó divat szerinti, kb.120 Ft-ért, Balázsnak Fekete Ronaldino-s(így kell írni?)nike polot(árcédulával)190-Ft-ért.
Na pussz, mennem kell.

Kép
 


Kép plázában Kép anyák napja

Kép
 


Hú, de kihaltunk!

Kép
 

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XELTE Babalabor