Lehet, hogy nagyon durván hangzik, és a gyereknek is valami baja van, azért ordit, de elöbb tedd rendbe magadat! Ha nagyon borulna a bili, akkor én egy picit még a szobaajtót is magamracsukom (lehet, hogy ordit az ajtó elött), pár perc elég, hogy lenyugodjak, aztán jöhet a gyerek baja.
A reset nálunk is állandó használatban van, ami nagyon idegesitö tud lenni. Már leragasztottam, kispadot toltam elé, de mindig megtalálja. Pedig valahogy el fogom rejteni elöle!

Nem lázas, nem fáj valamije (fog), nem éhes, szomjas (nálunk idönként egy alma (tudom, miért szoktatjuk ilyenkor a gyereket evésre, de ha egyszer nem megy másként, még talán ez a legegészségesebb a ehetö dolgok közül)), nem tudod magadrakötni, hátha csak te kellesz neki...
Ági!
Olivér! Gratula!

Sasha! Zsani!
Ti merre jártok?????
Forti!
Tényleg, te nem tudod mi van Zsanival?
Többiek!
Arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha csinálnák egy mélcimes, telefonszámos listát, amit mindenki megkapna mélben, igy ha valaki nem tudna valamiért jelentkezni (aokan fognak mostanában is költözni), azt késöbb is el tudjuk érni (pl. Ági). Mit szóltok hozzá? Ha tetszik az ötlet, akkor küljétek el nekem az adatokat, és megcsinálom a listát.
Beszti