Sziasztok lányooooooooooooooook!!!!
Úgy, de úgy hiányozatok már nekem. Kedden a szomszédnál már el tudtalak olvasni benneteket, de reagálni nem volt időm, mert a kislányuk folyton kérdezgetett, ki hol lakik, hány éves, mekkora a gyerek, hogy hívják, miért ilyen a vonalzó, ez ki, ez ki stb.. Igy nem maradt időm írni is. Viszont most hazajött az uram is és hozta a laptopját, szóval újra végigolvastam a termést és végre írni is jut időm.
Zsu: köszi a hiányolást, itt vagyok mostmár, örülök, hogy jól sikerült a majális, itt semmi nem volt, mert tegnap is meg ma is egész nap esik.
Pati: de jó végre hírt hallani felőled is, gyere amikor csak tudsz. Hiányzik innen az a fene nagy pfád:)
Náthás és orrszívós mamik: jobbulást a babáknak, mióta itthon vagyunk Marci is többet tüsszög, kicsit meg is ijedtem, hogy megfázott, de takony azóta se jön az orrából és én nem veszem észre, hogy nehezebben venné a levegőt, szóval remélem nem az.
Kikó: én azt tanácsolom, hogy ha kimész a levegőre ne vidd rögtön be, ahogy elkezd sírni, mert lehet, hogy egyébként megnyugodna idővel. Tudod, említette Niki, hogy az én cseppfiam sem éppen imádja a babakocsit, a levegőt igen, de a babakocsit nem, de már kezd hozzászokni szerencsére, sokkal kevesebbet sír benne, ha meg végképp nem nyugszik meg, olyankor ölbe veszem, elringatom, aztán vissza.
Judit18: Na hogy viseli Eszter a vidéket? Ha tudsz jelentkezz be, nagyon kíváncsi vagyok. Képzeljétek Marci annyit alszik, mióta itt vagyunk, hogy el sem hiszem. Máfél órákat van összvissz ébren, aztán gyönyörűen alszik utána órákat.
Niki: köszi a születésnapi köszöntést, és gratula a 4000gr-hoz. Kíváncsi vagyok Marci mennyi lesz, ha vasárnap végre megmérjük, 10 napja nem tettük.
Linocs: én a csodálatomat chaten már kifejeztem, szóval tudod, hogy egyetértek az előttem szólókkal, meg amúgy is te egy igazi tyúkanyóka vagy, ha nem haragszol meg érte. Képzeld, pénteken mikor jöttünk haza, a Városligetben eltekert mellettünk harcidíszben a Kedvesed:)
Juditkecskemét: annak idején én is így jártam, egy napig bőgtem, mert kb. 30 oldal elveszett a szakdogámból, és nem is tudtam mégegyszer ugyanúgy megírni, de azért így is jól sikerült szerencsére.
Mzx, Eszterxx, Pati [/b[b]]és a többi építkezősnek kitartást, gondoljatok arra milyen jó lesz ha egyszer kész lesz minden és végre jöhettek gyakrabban közénk.
Jim: mostmár nemcsak én mondom, hogy a Milánnak milyen cuki, jóságos arca van, hanem az uram is. Érdekes módon a te képeidnél ő is mindig itt terem mögöttem. Nem értem, biztos azért, mert annyira ronda, kövér vagy
Pumperka: én is vacilálok hordozó ügyben továbbra is, pedig már nagyon kellene, főleg, hogy itthon szépen rászokott az ölben elalvásra

Viszont mostár nem lóg folyton a cicimen.
Melinda: akartam már mondani, hogy te is olyan aranyosan reagálsz mindig mindenkire, fejet hajtok előtted is.
Kmanna: mondtuk mi, hogy nincsen semmi baja a csöppségnek, meg tényleg az anyuka úgyis jobban megérzi ezt meg látja, mint az orvosok.
Bosek: annak idején a védőnőm, meg anyósom engem is nyaggatott a teával, azóta sem adtam neki soha.
Kölyök: hiányoznak a hosszú beírásaid, de azért gondolom majd ha kicsit lecsillapodnak körülötted is a dolgok, akkor jösz hosszabban.
Mommy, Fanetta, Eszterxx veletek mi van, ha van időtök gyertek!