2003.11.05 07:43
2003.11.05 09:37

2003.11.05 09:46
2003.11.05 09:56
, meghalt a pótnagyim
.
2003.11.05 09:57
Furi számomra, hogy nem nézi meg, hogy mit vesz. Pl. Idén a szülinapjára úgyanazt a könyvet hozta mint tavaly.
Nekünk a legjobb mesekönyvek tűntek el a költözés során.
Nem néztük meg, hogy mindent lepakoltak-e. De legalább olcsó volt.
Gondolom ráillett a KIsHamupipőkére
Valahogy nekünk se akar működni a dolog. A pici 2 óránként csatlakozik.
2003.11.05 10:17
2003.11.05 10:23
Költöztetők
Roni is Zsombi példáját követi, csak ő még nem nagyon ül (hamar eldől).
Ne aggódj!
Szájkosár kellene a harapósra
Roni már jó ideje nem csinál semmi újat.
Körteevés
2003.11.05 10:31
, viszont este már jön haza apuka. Nos akkor is lesz rám szükség, vigyázok a nagyobbikra
.
adok én neked matricát, ha csak ez kell
. Rajzólosban még vacilálok... van neki táblája, amire filccel lehet rajzolni, szoktunk cerkával és zsírkrétával is... lehet, csak én vágyom rá?
. Viszont gyurmázni is nagyon szeret... Télleg, festeni mikortól szokás?
És a sok eröltetés miatt nem ettem többet, csak épp úúútáltam enni, ami nagyon láccott rajtam...
, kicsit sok a dolgom...
2003.11.05 10:44

2003.11.05 10:44
2003.11.05 11:11
2003.11.05 11:32

Na most azért helyrepofoztam, de olyan bosszús vagyok a 2 napi lemaradásért, hogy csak nnnna. Majd igyexem visszaolvasni, addig méla csönd... 
2003.11.05 11:35
2003.11.05 13:17
2003.11.05 13:47
és banánt ehet az öledben is. Jó érett banán válassz, amiben a külseje már kicsit pöttyös. Az olyan puha, ha a kezével is össze tudja nyomni, meg hiába csak két foga van a lánynak, már szabályos rágó mozgásokat végez, és a ínyével, nyelvével, szájpadlásával igen szépen össze tudja csócsálni a puha banánt. Ha esetleg egy nagyobb falat a torkára csúsznak, akkor köhögni fog. Nálunk egyszer a kezemből evett felezett barackbefőttet, amiből a két kicsi fogával egy tök nagy darabot leharapott. Ez a torkára csúszott, és vadul köhögni kezdett. Elkaptam a sarkát, és fejjel lefelé lógattam egy pár pásodpercig, falatka kicsusszant, ő megkönnyebült, és már nyúlt a következő falatért. Szóval szerintem nem kell annyira félteni őket, a jóisten jól kitalálta ezeket a babákat
2003.11.05 14:08

, nem tudom mi lehet a baj, nálam működik
, mitől gyesbeteg, ott a 3hós egészséges gyereke, van barátnője(te ugye
)? Sorry, de az ilyen nőket nem nagyon értem meg. Az OK, hogy az ember kicsit depizik néha, de ezt a gyesbetegséget én nem értem. Foglalja el magát: pl.: matricázzon
2003.11.05 14:10
2003.11.05 14:16
Drukk a hízáshoz neki is!
) 2003.11.05 14:31
Mindenesetre Lacko imadja ugy ahogy van, neha en is a kezebe adom, bar ritkan mert nagyon diszno modon eszik
Pedig neki 8 foga van....
Ja es a kenyerhejbol is jooo nagy falatokat leharap, de ugyes fiu, addig forgatja a szajaban, mig elmallik es akkor nyeli le
Palacsintat szeretem
2003.11.05 15:46
2003.11.05 17:50
.
!
:+++++++++++!
.
. Remélhetőleg Te majd könnyebben veszed az akadályokat
.
.
. Elég meghökkentő ötlet felnőtteknek matricát osztogatni jutalmazásképpen. Én voltam egyszer egy angolórán a régi munkahelyemen, ahol potyogtak a könnyeink miközben Celine Dion: My heart will go on című dalát kellett énekelni. Többet nem mentem
.
! Én nem kaptam Pampers-Fisher Price papírt sem és a Libero sem küldött semmit. Pedig eddig küldtek mindenfélét. Úgy látszik elfelejtettek
. 2003.11.05 18:23

Én is most voltam a művész boltban, mert ilyesmit akarok Daninak a szobájába, de annyi festék volt ömlesztve, felirat nélkül, hogy inkább hagytam a dolgot. Te ezt hol vetted? És mire csináltad? Nagyon ügyes vagy!!!
Roni boldog lehet, hoyg ilyen ügyi anyukája van!!!
Láttam ilyet a Cora-ban is, az mintha olcsóbb lett volna, de majd megnézem. Vagy lehet, hoyg az más minőség?!
Köszi az infót
!Ez bent van a Megatoys-os tömbben?
2003.11.05 19:04
És kaptunk beutalót vérvételre, pajzsmirgy alul(vagy túl)működésre gyanakszik a dokinéni, nem emlékszem pontosan olyan ideges lettem. De holnap néznek valami hormonszintet, és akkor már egyúttal megnézik nem e vérszegény. És most ez azért derült ki, hogy sokszor ki van nyújtva a nyelve (igaz mondtam neki, hogy újszülött kora óta ezt csinálja, de nem lehet tudni, hogy roszz szokás, vagy tényleg baj van) CSak azt tudnám, hogy fognak neki vénásan vért venni, mikor csak addig marad mozdulatlan, ha a TV-ben reklám megy. 2003.11.05 19:23
fejet látok!!!
2003.11.05 20:15

Persze, lehet, csak éppen az alulműködésre inkább a hízás jellemző! A túlműködésesek meg nem híznak az istennek sem. Majd meglátjuk. 2003.11.05 21:07
2003.11.05 21:15
, pont akkor romlott el a freemail, majd most megint próbálkozom! DE! Képzeld, Anka a napkitörések óta
átalussza az éjszakákat!!! Szóval egyelőre nálunk javult a helyzet! (Hatalmas KOPP-KOPP!!)
2003.11.05 22:33
2003.11.05 22:49
)
) 2003.11.05 22:56
Ma is az történt, hogy én veztettem, férjem hátu a gyerekkel. Állunk a pirosnál, előttem csuklós busz, hátam mögött mkrobusz. Lámpa zöld, erre a mikorbuszos elkezd dudálni rám, előttem a busz nem akar elindulni, mögöttem dudál a fazon. Majd mikor elindul a busz, utána én is értette meg, hogy ugyan miért nem halad a sor. (na ja azt hisz majd kötözködök a busszal egy kis Matizzal) A férjem az egészet úgy írta le, hogy biztos ismerkedni akart
Mikor UH-n voltunk még Zsanival az elsőnél kekeckedtek, a másodiknál már nem mertek
Julcs súlya egyébként hol tart??? Mert az ok hogy hízott, de most jelen pillnatban hol tart? Magassága (mélysége lsd. ZULU
) és súlya???

Milyen ügyesen nyomja a fekvőtámaszt 
) Rakok fel két képet róla
)
2003.11.05 23:10
Az alsó képen pont úgy néz ki, mint Dani (fejforma, hajmennyiség, kéztartás, orr, fül...). Majd keresek vagy csinálok ilyen képet, mert hihetetlen. Ha azt mondták volna, hogy róla készült elhiszem
2003.11.06 00:05
, és van magja

, ami lehet nem árt, de had legyen nekem is valami heppem.
) a zsemle az ami vizes, de én is kiflit szoktam adni és semmi baja tőle.
Anno direkt ezért vettem, csak már el is felejtettem, hogy tojásnéküli.
Na meg ugye mindenki hallott már a híres-neves vizespiskótáról
.
és a babácskák gömbölyödjenek a mamácskák örömére

Miért?
, 2003.11.06 00:40

2003.11.06 08:35
. Lehet, hogy 1000 gyerekből 1 allergiás rá, ezesetben simán lehet, hogy én egyet sem ismerek, de mi van, ha pont ő az az 1? És a másik, hogy ha bármilyen, nem csak étel, allergia van a családban, akkor jobb óvatosnak lenni, mert fokozhatja a hajlamot. Márpedig pollenallergia nálunk is van. Azért vannak a legújabb kutatások, hogy megpróbáljunk minél több mindent elkerülni. Mi is felnőttünk a 6 héttől gyümölcs 3 hótól főzelék, azonkivül szinte csak tápszer módszerrel, de legyünk őszinték, a mi generációnkban (ha nem is mi magunk!) már nagyon sok az akár 30-as években előjövő ilyen-olyan betegség, allergia. Aminek lehet, semmi köze a tápláláshoz, sokkal inkább a környezeti ártalmakhoz. Na de mit veszithetsz, ha később adod a rizikós ételt??????? Semmit!!!!! A http://otlettar.try.hu oldalról meg találjátok Iboly ezzel kapcsolatos irását. Én hiszek neki, mert tudom, hogy rengeteg dolgot elolvas, teljesen naprakész a legfrissebb kutatási eredményekből.
- azt az elvet vallom, legalább az első évben igyekszem nagyon odafigyelni, semmi mű kaját (E és társai) nem akarok adni neki, zöldség-gyümi nagy része (legjobb lenne ha mind, na itt buktam én is kicsit) bio avagy ismert helyről (anyósom, saját kertem, szomszédomé), ahol tudom, hogy tuti nincs benne -több, mint szabad- vegyszer. És azt az elvet követem -és a bébikaja gyártók ezügyben egyáltalán nem ugyanilyenek- hogy ráér, amiről van hir, hogy allergizálHAT, azzal inkább várok. Élvezem, klassz, amikor eszik szépen, de tudom, hogy ő a papirt is gyönyörűen eszi (
), mégsem biztos, hogy jó neki. Ugyanilyen alapon én a tejpépekkel sem értek egyet, ha van elég anyatej, minek a boci számára készült tejből készült akármivel reszkirozni? Aztán azon aggódni, most vajon attól lett-e ekcémás a gyerkőc. Minek, ha az a baba tejpép nélkül is gyönyörűen hizott, fejlődött??? 2003.11.06 08:52
Meg nem akarok sokat pótolni sem, már így is erős lesz a heti 2x úszás. Úristen, Dani nagyon ügyes már!
Kevin még csak hasról hátra fordul, azt se minden nap, és főleg nem direkt.
)
Nekünk még csak akkor megy, ha megbirizgáljuk Kevint, igaz, a mozgás 70%-át ő végzi, de el kell indítani.
Újpest kp. metrótól 5 perc gyalog, majd aktuálisan Zsófin keresztül pontosítok. Nov 29-dec 6 a jelöltek eddig, ezek szombatok. Majd idővel csinálok a szamárlista mellé egy talilistát, arra is lehet iratkozni.
) egyre kevesebb helyre jutok el Kevinnel: séta közben inkább csak nyűglődik beöltöztetve, ritkán szunnyad 10-20 percet, az új fix autósülés miatt ugye ki-beveszegetem az autóban, ezt is nehezen viseli.(Viszasírom a jó kis hordozót) Emiatt már napok óta halogatok dolgokat, ahova menni kéne. Délelőtt sokat alszik (2-3x1-1,5 óra) délután csak max 1-et vagy több rövid szunya, és ha borítom a délelőttöt, nagyon nyűgös az este, 5től 8ig katasztrófa.
) kitenni.
Ráadásul minden nap..??!!Brrr...
2003.11.06 08:58
2003.11.06 08:58
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|