Sziasztok!
BARI!és akit érdekel!
A VÉLEMÉNYEMET FOGOM MOST LEÍRNI ÉS EZZEL LEHET,HOGY MEGFOGOK BÁNTANI 1-2 EMBERT!!!!NE HARI,NEM SZÁNDÉKOS LESZ!!!!EZ CSAK 1 VÉLEMÉNY!MINDENKI KIFOGJA TAPASZTALNI HOGY NEKI MI A LEGJOBB!!!!
[
i]Szerintetek mióta [color=blue]divat ez a bizonyos gátvédelem...én amikopr a gyerekeimet szültem nem halottam ilyesmiről...mostmeg mindenki evvel foglalkozik még a nyáriban is...no nem mintha én érintett lennék,csak úgy kiváncsiságból
És 4 kilós babánál sem kell vágni [/i][/color]
Eza jó szó Bari....DIVAT!!!!
Kicsit túl van spirázva ez az egész "kismamavédelem" mostanság és ugye az első kisbabások be is dőlnek ezeknek....tisztelet a kivételnek!!!!
Én 1 elég tág érdeklődésű körű embernek tartom magam és nem félek új dolgokat kipróbálni....
Na de ezek a homeós bogyók,kókuszmatracok,gátvédelem,úszógumi,málna tea meg miegymás olyan mértékben CSAK DIVAT,hogy megdöbbent...és csak szájról szájra terjed....
szerintem A homeós cuccok,tágító (:shock: ) teák meg tejserkentő teák nagy reklámfogások!!!!MINDEN ILYEN DOLOG AGYBAN DŐL EL!!!!!A többi nem serkent,görcsöltet,csak jót tesz a tudatnak és ezáltal mivel megiszod ugye stimulálod az agyad és a tudatod!!!!
A kókuszmatrac?sima matrac?nem mindegy????Teljesen!!!!Oké,hogy 21.század,de szerintem 1 jó tömött bála széna a legegészségesebb!!!!
Gátvédelem:A téma nem érint,de azt olvastam,hogy az utsó 1-2 hónapban kezdik el akiket érint....lehet,hogy én vagyok hülye,DE 1-2 HÓNAP ALATT NEM TUDJÁK AZOKAT AZ IZMOKAT OTT LENT MEGEDZENI,AMIKKEL 20-30 ÉVIG NEM "FOGLALKOZTAK"...
ergó....tuti ér valamit az "edzése" nade nem 1-2 hónap alatt fog "megizmosodni"....és ugye mivel ez olaj...a szüléskor a baba jobban "csúszik" tőle,kevésbé reped a gát és nem kell vágni...akkor oké....nade elötte????
Ésmost lehet megkövezni,egyetérteni,lehurrogni,de ezt olyan jó volt leírni....
ÉS MÉGEGYSZER BOCSI HA VALAKIT MEGSÉRTETTEM,MEGBÁNTOTTAM!!!!CSÍPLEK BENNETEKET ÉS MÉG SZERETNÉK JÖNNI,NE KÖZÖSÍTSETEK KI!!!!