A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:24-kor.
Vendég

KRISZTA!
:lol: :lol: :lol:

Viszont én a lányokat sima párnára raktam és úgy szopiztattam öket...Most is úgy szeretném....abba tök jól belesimultak és a fogás is jó volt...
Még azt beszerzek egyet...Tescóba lehet kaqpni azthiszem...Mert amúgy mamim szokta csináltatni,de tollal töltöttet nem szeretnék....
Ugye a Tescóba kapok????
Vendég

Na megyek ledöglök..már biztos lekéstem urit
jó éjt :lol:
Vendég

Jó éjt lányok! Elfáradtam :cry: Ugyan fogalmam sincs, hogy miben, de kész vagyok. Talán az a baj, hogy ma nem aludtam napközben. Legyetek nagyon rosszak, holnap majd jövök. Holnap a mi napunk lesz :wink: Kicsi fiam(15) már lopott nekem virágot, de mondta, hogy ugye nem láttad??????? Merthogy ez csak az egyik fele volt, ugyanis kétszer ennyi kell, merthogy az én Anyukám, velünk lakik, ezért a kicsi fiam dupla mennyiséget szokott csórni. Ezt imádom benne :wink:
bluebox

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:24-kor.
Vendég

Kriszta!Mi "öregek" tartsunk össze! :wink:

blue!
Nekem ma anyum hozott 1 gyöngyvirágcsokrot!!!! :shock: :lol:

Jó éjt csajok
lassan én is megyek!!!
Vendég

Kriszta, muti azt a párnát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudsz képet rakni????? Merthogy én is kerestem szopispárnát, de annyiért amennyiért láttam, nem vettem. :cry:
bluebox

Csiri: ez nagyon kedves Anyukádtól. Az én fiam még a nővéremnek is szokott virágot adni, merthogy az Ő kicsi (20) fia ilyenekről megfeledkezik :cry:
bluebox

BLUE!
Én nem kifejezetten szopipárnára gondoltam!
Sima nagypárnára... :roll:
Vendég

Ja és mi az hogy "Kriszta Mi "öregek" tartsunk össze!"

Én is öreg vagyok :oops: :oops: :roll: (34)
Persze, h a a korra gondoltál :wink: Öreg, de nagyon-ngyon hülye :roll: De azt szokták mondani, hogy a hülyéket szeretik :wink:
bluebox

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:25-kor.
Vendég

Ja, hogy a párna sima mezei párna, amit kineveztél szopispárnának? Az más :lol: Arra már én is gondoltam. Meg arra is gondoltam, hogy szerintem amit az eredeti szopispárnába raknak mint "töltelék" szerintem lehet kapni, csak nem tudom mi a neve, és hogy hol lehet kapni, merthogy akkor már varrtam volna :cry:
bluebox

Na ilyen dolgokra, én is nagyon sajnálom a lóvét :cry: Annak horror az ára :roll:
bluebox

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:25-kor.
Vendég

BLUE!
Nem csak sima tépett szivacs van benne vagy vatelin olyan vattás,puhább fajta???????
Vendég

Na ezen jót nevettünk :wink: Nem! Én letaperoltam!!!!!!!!!!! Szerintem tudjátok mi van benne??????? Amikor vesztek egy új cipőt, akkor abba mindig raknak egy pici tasak szagtalanító golyócskát!!! Na ennek a golyócskának is hasonló a tapintása. Az én Anyósom aranyos volt, mert közölte, hogy neki maradt még a cicatartásból egy zacskó szagtalanító alom, és pont olyan golyócskának néz ki az is :lol: :cry: :lol: :lol: :lol: Jót nevettünk, elképzeltem, ahogy besétálok egy állateledeles boltba és kérek egy zacskó macskaalmot, hogy szopispárnát csináljak :lol:
bluebox

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BLUE!!!!!!
Tudod az mi?????
KREATIV BOLTBA....(vagy hogy hívják...)Lehet kapni!!!!
HUNGAROCELGOLYÓCSKÁK.....
KB OLYAN TESCÓSSZATYORNI KISZERELÉSBEN VAN............
Vendég

Akkor azt hiszem sürgősen ellátogatok egy hobby boltba!!! Azt hiszem így hívják ugye?????? Esetleg benneteket is érdekelne???? :wink:
bluebox

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:26-kor.
Vendég

BLUE!
csak neked:

A styroporgyöngy beszerzésére és mennyiségére vonatkozó tippek a Kérdezz-felelekből:

1. Batka, 2005-11-15 15:34:02 (1145)
polisztirol gyöngy
Sziasztok!
Lemértem a polisztirolgyöngy tömegét :) Csak hogy meglegyen itt is:
1
liter = 16 gramm.
(Vagyis az én tüzépem árai majdnem elérik a Blupét, ami 1500
Ft/kg, míg a Nikecell hivatalosan 720 Ft/kg-ért adja, de tőlük csak helyi
viszonteladók révén lehet vásárolni).
Karácsony körül lesz időm fotelt varrni, majd
küldök képet (olyasmit szeretnék, mint az Amőba király modellje, de sajna abba sok
töltelék kell. . . ).

2. Kicsit utánajártam a babzsák foteloknak, mivel szeretnék egyet, de a boltban őrült drága. Úgy látom a legnagyobb probléma mindenkinek a töltőanyag beszerzése. A granulátum szerű anyag neve: "Nikecell Előhabosított Polisztirol Gyöngy" 2-es szemcsemérettel (3-6 mm). 5 Kg-os kiszerelésben nylonzsákban szállítják. Egy zsák kb 0. 4 köbméter. Budapesten csak egy cég tart belőle raktárkészletet: Bau system kft. Soroksári út. 164. (gyártelep) 280-1278 Ny: H-P 8-16 SZO 8-12 Minimális vásárlási mennyiség 1 zsák, azaz 5 kilogramm. Ez pont egy fotelra elegendő. 1 zsák ára 3600+ÁFA, azaz 4500 Ft. Ez 900 Ft/kg, lényegesen olcsóbb a Blup áránál, ők ugye 1500 Ft/kg adják. Manngo Ja, érdemes odatelefonálni, mielőtt odamegy az ember, mert néha kifogy nekik a készlet és akkor 2-3 nap mire megint van árujuk. (Manngo)

3.Hungarocell golyót építési anyagokat árusító boltokban lehet kapni, könyyűbeton adalékanyag néven. (Kovaryo )

4.A Praktiker áruházakban(legalábbis a budaörsiben biztos) lehet kapni ilyen hungarocell golyókat. Nem ál-információ, biztosan tudom, mert ott dolgozom. Sok sikert! (Szuecsi)

5.A hungarocell golyók ügyében semmi jóval nem tudok szolgálni: tavaly az Euroszig Kft-től vettem (Budaörs, Csata u. ), de ma azt mondták telefonon, hogy nem foglalkoznak vele kis tételben. Legalább egy teherautónyit (több köbmétert!) kellene rendelni. (Hajni)

6.Nikecell Hőszigetelőanyag-gyártó és Forgalmazó Kft. 8184 Fűzfőgyártelep, Pf. : 60 Értékesítés:Tel. : 88/451-464, 596-210, Fax: 88/450-495
Budapesti képviselők: 30/300-7049, 30/560-9894
Üzlet: Bauxitem / Budapest, XI. Soroksári út 164.
Amit kérned kell: "Nikecell előhabosított polisztirol gyöngy" (720, -Ft/kg) Előtte érdemes telefonálni!

7.1071, Bajza u. 1/a - Tel: +36 1 321 3897 , web: http://blup.hu/reload.html
Ára 1500,-Ft/kg

8. Batka, 2005-11-04 23:08:31 (1104)
tüzép
Alexa, ez egy pécsi tüzép (Lambda), nem tudom, ez mennyit segít. Én felcsaptam a
telefonkönyvhöz adott arany oldalakat, és sorra hívtam az építőanyag-kereskedéseket
(nem árt, ha Nikecell viszonteladók). Szerencsémre már a másodiknál kiderült, hogy
tartanak ilyet. Amit kérni kell: Nikecell előhabosított polisztirol gyöngy. Ez úgy néz
ki, mint egy csomó szétmorzsolt hungarocell tábla, ömlesztve egy hatalmas
fóliazacskóban. Viszont ne hidd, hogy olcsón megúszod: a Blup Paradiso foteljébe (105
cm átmérőjű kör alap, 120 cm magas oldalfal) a honlapjuk szerint 7 kg töltet kell! bár
tény, ez egy nagyobb fajta fotel. Sok sikert! Köszi!

9. . Batka, 2005-11-03 15:42:15 (1097)
foteltöltelék
Kedves Kati és hűséges olvasók, akik már készítettek zsákfotelt!Megmérte már
valaki, hány kiló egy liter polisztirol gyöngy?Azért lennék erre kíváncsi,
mert a helyi tüzépen literre adják (170 liter = 4000 Ft vagy 420 liter = 9750 Ft), a
Blupban meg kilóra (1500 Ft/kg), és ki szeretném számolni, hol olcsóbb, illetve,
hogy hány liter kell egy fotel megtöltéséhez (hogy hány kiló kell, azt már nagyjából
tudom a leírások alapján) - ugyanis úgy kell megrendelni a dolgot.
Vendég

Sajnos lemaradtam valamiről, nem nézem az Uri műsort :cry:
bluebox

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:26-kor.
Vendég

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
BOCSI,TUDOM,HOGY EZ NEM AZ ÉPÍTKEZÉSI TÜZÉP TOPIK....
NEM EZT A KARTAM BEÍRNI,HANEM,HOGY HOGY HÍVJÁK ÉS MI A NEVE.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Csiri!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm az infót. A Soroksári itt van tőlünk egy köpésre. Utánajárok. A melóhelyemtől meg félköpésre :wink:
bluebox

óHHHH DE ÉGŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!!!

Elöttem a kép amikor valaki holnap visszaolvas és a bemásolt TÜZÉPES részhez ér.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kriszta!
Nyertél jegyet URIRA????????
vagy nem értem..... :roll:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:27-kor.
Vendég

Szóval, ha sűrűn köpködök............ :P
bluebox

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:27-kor.
Vendég

KRISZTA!
Bevagyok kamerázva,hogy mindent tudsz????
:lol: Tényleg google..... 8)
Vendég

Na mostmár tényleg lépek!!! Holnap jövök. Remélem jobb éjszakám lesz, mint volt. Azt hittem reggel, indulhatok szűlni. Nem akart abbamaradni a fájás :cry: :cry: :cry:

Aztán ugye elkezdett szakadni az eső........Utána már jó volt :wink:
bluebox

Ha ez az orrhangú punci lesz Réka, akkor visszaküldöm a most "megnyert" két jegyemet.
--------------------------------------------------------------------------------
akkor ezt mire írtad?????

ohhhhhhhhhhhhhh!!!!

leesett!!!!Most osztják Réka szerepét a TÁrsulatban....

Uri-nál is Réka volt,Rubin....azért nem értettem..... :oops: :roll:

Szerintem ideje lepihennem,mert kattosodok.... :roll:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:28-kor.
Vendég

Csiri, én ugyanezt gondoltam, azért írtam, hogy lemaradtam valamiről???? Én nem nézem Urit....... :roll: :P
bluebox

Akkor most utoljára jó éjt!!!!
És a holnapi visszaolvasoknak bocsi a TÜZÉPES hozzászólásomért... (tényleg nem akartam):oops: 8) :lol:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:29-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:29-kor.
Vendég

Szoptatós fotel - nekem van, relax fotelnek vettem még anno, mert nagyon kényelmes, akkor még nem tudtam, hogy Picur a pocakban van. Relax fotelt akartam és a hintaszék és a többi közül ez volt a legkényelmesebb, lábtartó is van hozzá! mindenki odáig van érte, aki eddig beleült.

Wera - ne hagyd itt a topicot és továbbra is gyere légyszi!

Homeopátia - valaki hisz benne és valaki nem, hatása szerintem van, hiszen attól még hogy nem gyógyszer alapú hanem természetes alapanyagokból, gyógynövényekből készítik, ugyanúgy hatásos, csak legfeljebb kevésbé intenzív. A gyógynövényeknek pedig bizonyítottan van hatásuk, szerintem ezt senki nem vitatja, rengeteg tudományos cikk van a témában, a férjem tanult gyógynövény ismereteket, tudom miről beszélek! Én innám a málnalevél teát, ha kapnék valahol, de eddig sikertelenül próbálkoztam. Kedves ismerősöm egyik szülésnél nem szedte, nagyon hosszan vajúdott, szinte semmit nem tágult, a másodiknál már könnyebben ment, villámszülés volt, persze tudom, ez a 2. babánál egyébként is gyorsabb és nem csak ezen múlik, de ő mindenképpen ajánlotta. Ártani nem ártok vele és szerintem nem egy ökör ára, egy próbát megér nekem, legfeljebb legközelebb nem veszek. Egyébként ez is olyan dolog, hogy valakinél hat, valakinél nem. Nem hiszem hogy csak hozzáállás kérdése, ugyanaz mint a gyógyszereknél, valakinek elég az Algopyrin valakinek durvább fájdalomcsillapító kell (nekem is sajnos).

Gátvédelem
- jó lenne, ha nem repedne, hiszen egy minden irányban repedő gátat sokkal nehezebb összevarrni, mint egy precíz vágást, legalábbis a dokik ezt mondják, jobban is gyógyul. Ha nincs mód hogy ne sérüljön, akkor inkább vágjanak, mint repedjek, de ha védelemmel megoldható, miért ne? Olajozni nem hiszem, hogy fogom magam, de ez inkább csak lustaság kérdése nálam.

Szopi párna - nekem van, már hónapok óta azzal alszom, nem csak a szoptatáshoz jó. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nekem nagyon bevált, nélküle is meglennék, max. plussz 3 párnát használnék még, de ha van és jó akkor miért ne, így sokkal kényelmesebb! Hozzáteszem az én éjszakáim szörnyűek, míg másnak nincs szüksége párnákra és jól alszik, én szenvedek, ez van! Úgy könnyítek a dolgon, ahogy tudok!

Mi is kint voltunk ma a jó levegőn, szalonna sütés, grillezés....nagyon jól esett. Kellemes fáradtság, délutáni alvás...szép nap volt!

Mindenkinek jó éjt!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

sziasztok csajok...Moni kérésére írok-a szülőszobán van,elfolyt a magzatvíz. Jelzem majd a további fejleményeket is.
szép napot nektek...
Vendég

jó reggelt mindenkinek!

Hogyhogy még nincs senki? Ilyenkor már a korán kelők itt szoktak lenni.

Szopipárna: én vettem egyet, de főleg magamnak annyira jó azon punnyadni a kanapén a tévé előtt. Nagyon jól kitámasztja a hasimat. Ha meg még a szoptatásnál is beválik akkor meg főleg megérte.

Szoptatós fotel: nekem van egy tök kényelmes fotelem, azt fogom bevetni de majd ahogy kényelmesebb lesz. Ma éjjel szoptattam álmomban olyan jó volt. :)

Gátvédelem: én nem kenegetek semmit, ha kell majd vágjanak inkább, mint a repedés.

Ma anyáknapi köszöntés lesz, egyik nagyi, másik nagyi. De azért majd jövök és visszaolvasok , + írok!

Puszi mindenkinek és Szép napot!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Jó reggelt mindenkinek!

A tegnapi hozzászólásomból még egy téma kimaradt. Ez a matrac.

Nem tudom ki hogy van vele, de valljuk be őszintén, számít az ár, csak véleményt nem ez alapján kell szerintem alkotni. Széna bála a matracba? Akármennyire is vicc, ez aztán jó poros lenne, nem beszélve a kis állatvilágról benne, szegény allergiások. Nem tudom ti derékfájósok vagytok-e, illetve a saját ágyatokba milyen matracot tesztek, de amióta van alkalmam jó minőségű matracon aludni, érezhető a különbség, sőt amióta a derék és hátfájós gerincműtött szüleim is jobban alszanak ilyen matracon én azt mondom meg vagyok győzve. Idegen helyen soha nem alszom olyan jól mint a saját ágyamban és én nem szeretek összetörve ébredni. Ha pedig a saját kényelmemre áldozok, akkor a babáméra miért ne tenném. Azt, hogy a baba hogyan alszik egy sima, illetve kókuszmatracon nem tudom, nem tudják elmondani, de az biztos, még ha kicsi a bölcsőhalál kockázata is,tény, hogy ebből a szempontból is jobb a kemény matrac, amibe nem süpped bele, mint a szivacsba. Az is biztos, ha nem lenne lehetőségem kókuszmatracot venni, a simát raknám bele, így is felnőne a gyerek, de nem azért lesz a kemény matracról más a véleményem, mert nem tudom megfizetni. Egyébként 6-7000 Ft, mi ennyiért vettük (legfeljebb kevesebbet költök kismama vagy egyéb cuccokra).

Remélem nem riasztottam el senkit a hozzászólásaimmal, ez is csak egy vélemény!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Cseriani: köszönjük a tudósítást! Szurkolunk Móninak, úgy látszik ő kezdi a sort!! Nagyon nagyon szurkolunk!!!!!!!!!!

Na most elkezdtem nagyon félni, hogy lassan eljön a mi időnk is!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Cseriani - mennek a drukkok Móninak, köszönjük az infót!

Mindenkinek szép anyáknapját!

Kép

Manka

Kép

Kép
mankabi

Húúúúde izgi tényleg szül Móni???????????
De drukkolok neki!!!!Annyira félt!!!Én meg még nyugtatgattam,hogy akár egy hónapja is lehet!!!
Ő már a kocsit fogja tologatni amikor mi még itt vizesedünk,meg szenvedünk...
Vendég

És örülök ,hogy ő kezdi a sort hiszen ő az első!!!!!!!!!!
Hajrá Mirkó!!!!!!!!!!
Vendég

Móni: Nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben menjen!!! Szép és gyors szülést!

Cseriani: Köszi az infót!

Kép

Kép
bettica

Cseriani!!!!

Köszi-köszi-köszi!!!!
Nagyon drukkolunk Móninak!
Jesszus! Még a hideg is kirázott!
Móni megkezdte a sort!!!
Ma meg lesz az első topicbabánk!!!!!!????????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Jó sokat írtatok ez alatt a pár nap alatt. :lol: Már megint nem emlékszem mindenre, úgyhogy csak a lényeges dolgokat érintve:

Hálapénz: az egészségügy szégyenének tartom, de ha nem akarok az ügyeletesnél szülni, hanem a saját orvosomnál, akkor azt belátom, hogy meg kell fizetnem neki, hogy szabadidejében az én szülésemet vezeti és nem a családjával van. Viszont az összeg hagy legyen az én megelégedettségem függvénye. :evil:

Anyós: az enyém a normálisabb fajtából való, de ha nem vigyáznék, lennének itt is bajok. Kifejezetten rosszul lett, amikor mondtam, hogy fél évig csak anyatejet szeretnék adni a babának, mert szerinte éhen fog halni szegény gyerek. Meg, hogy miért nem akarok teáztatni. Mert ő két szoptatás között annyi teát adott a gyerekeknek, amennyi csak beléjük fért, ki ne száradjanak. Ja, hogy mindkét gyereke csak egy hónapig szopott? Biztos véletlen és nem függött össze ezekkel. Vizes volt a teje. Szóval ilyeneket hallgatok tőle. De én mindig mondom, hogy én nem így fogom csinálni és akkor elhallgat, nem erőlködik tovább. Az, hogy magában mit gondol, nem osztja meg velem.

Segítség: anyunak mondtam, hogy nem kell jönnie, elleszünk itthon, majd párom segít, amiben tud. Persze anyós kijelentette, hogy egy gyerekágyasnak 6 hétre segítségre van szüksége, tehát ő jön 6 hétre hozzánk!!! Na, itt gyorsan közbe kellett lépnem, mert ha anyós jön és anyut nem engedem, abból is sértődés lesz, és attól is falra fogok mászni, ha 6 hétig itt sertepertél valaki körülöttem, mégha a saját anyámról van is szó. Szóval a sarkamra álltam, így megegyeztünk, hogy szülés utáni első héten jön anyu, második héten jön anyós és ennyi, utána megoldom én.

Szoptatós szék: nekem még a mai napig nincs meg, hogy hol fogok szoptatni. Nem akartam külön pihenőszéket venni ezért, mert drága, de végül párom rábeszélt, hogy vegyük meg szülinapomra, az lesz az ajándék, ennyit megérek neki. :lol: :lol: Csak az lesz a szívás, ha nem tudok majd benne szoptatni. :roll: Kriszta! Nem találom a képet a te székedről. :roll: Ennyire béna vagyok? :shock:

Matrac: én megvettem a kókuszt. Nem volt sokkal drágább, mint a szivacs.

Málnalevél, homeo, gátmasszázs és társai: ókori görög okosok óta tudjuk, hogy a test és a lélek hatással van egymásra. Ami jót tesz a testnek, az jót tesz a léleknek is és fordítva is igaz. Ha a málnalevél csak pszichésen hat, akkor is hat! És innentől kezdve teljesen mindegy, hogy van-e élettani magyarázata dolognak vagy csak népi megfigyelés, babona az egész. Én iszom a teát, masszírozom a gátamat és beszereztem a homeós tejfakasztót is. Ha csak öt perccel rövidebb lesz a kitolási szakaszom, ha csak egy centivel is kevesebbet kell vágni és ha csak 10 ml-rel több tejem lesz, nekem már akkor is megérte. Ja, hogy nincs összehasonlítási alapom? :lol: 8) Nem baj. Ha csak egy kicsit is kedveltek, akkor ne rontsátok el az örömömet, had higgyem, hogy jót tettek nekem ezek a cuccok. :lol: Nem azért vagyunk itt, hogy megmondjuk egymásnak a frankót, rávilágítsunk mások esetleges hiányosságaira, hanem azért, hogy információt cseréljünk és legfőképp, hogy támogassuk egymást.

Én például légzésfigyelő, babamérleg és streilizáló ellenes vagyok. De ha valaki azt írja, hogy őt megnyugtatja, hogy a gyerek egy elektromos ketyerén alszik, hogy mindig tudja grammra pontosan mennyit evett és hogy steril mindig a cumi a szájában, akkor azt mondom, hogy tök jó, örülök, hogy jól alszol, hogy kiegyensúlyozott vagy, hogy boldognak látlak és még véletlenül se jutna eszembe, hogy meggyőzzem őt ennek az ellenkezőjéről. Az ő gyereke, az ő pénze, az ő élete. Ha így jó neki, akkor nekem így kell elfogadnom. Cserébe elvárom, hogy nekem is lehessenek "hülyeségeim". :wink:

Élni és élni hagyni.

Móni! Megy drukk!!! :lol: :lol: Remélem könnyű szülésed lesz! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Montana - egyetértek. Pont ezért írtam amit, de te sokkal jobban megfogalmaztad :) ... köszi! :wink:

Móninak ++++++++!! Nagyon izgi!!
Vendég

sziasztok!

úúú, még a hideg is kirázott, hogy Moni szül! Hajrá Moni! Szoritunk!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:31-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?