Jó reggelt!
Nekem közepes éjszakám volt. Úgy 5x ébredtem fel, de viszonylag hamar vissza tudtam aludni. Mindig nagyon óvatosan próbálok forgolódni éjjel, (már amikor egyáltalán meg bírok mozdulni

...) hogy babucit ne ébresszem fel, erre Apa egyszer lendületből nekicsapta a takarója sarkát a pocakomnak!

Szerencsére nem fájt, viszont marhára megijedt a gyerekem és vagy fél órán át bugrált össze-vissza

. Úgy sajnáltam szegénykét, meg hát engem se hagyott aludni...
Magdi - ha van rá reális esély hogy 1 hónappal idősebb a bébid, akkor lehet, de szerintem az a 12. heti uh-on igencsak kibukott volna, mert ott még nagyon egyformák. Az meg hogy mostanság miket és milyen korban produkálnak, már nagyon elérő lehet, végülis kialakuló saját kis személyégük van!!
Megmondom őszintén nem nagyon szeretem ha szülésznő vagy nődoki jóelőre találgat a szülés ip-ját illetően. Sógornőmet jól beszivatták ezzel! Már dec első napjaiban azt mondta neki a nőgyógy hogy szerinte 1-2 héten belül meglesz. Oké, lehet hogy jobb, ha tud rá készülni az ember... de szegény csaj csak jan 10-én szült, akkoris csak azért mert benyelt valami hányós vírust és a sok erőlködés megindította neki a fájásokat. Viszont 1 hónapig totál odavolt, hogy most akkor miért nem szül már... nem mert elindulni sehová, meg ilyenek. Szóval így se jó meg úgy se jó!
Én is NAGYON BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNOK MINDEN ANYUCINAK ÉS POCAKMAMINAK!!!
Sajna én sem anyáknapjázom ma, mert nagyon messze van a Zanyukám

. Bár lehet hogy anyósékhoz átmegyünk ha Apa felkel, de nem bizti, mert fél 2-kor meg indulnia kell dolgozni.
Hahhh, megint egyedül leszek itthon

.
Patr - tök érdekes amit írtál az egy napon született gyerkőceitekről! Bizti lehet benne valami! Van egy fiú, akivel én is 1 napon születtem és 1 évig oszálytársak is voltunk. Tényleg félszavakból értettük egymást és nagyon bírtam!