A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Anyjuk, aludj jól ha tudsz! Drukkolok! :) :) :)

KépKép
hene

Hát ennek a számolgatásnak sem tudom mi értelme. De Minden nap azonos időben kell nézni. Én nézem, az időmből kitelik.

Most olvasgattam a júniusi topicot. Hát szegény, biztos sokat szenved. Reméljük hamar meglesz a baba!!

Wera! Neked meg jár a szád?? :lol: :lol: :lol: Nem értettem mire írtad, hogy "lsd:júniusi topic." Most nem idézlek, mert meg nem találom. De ahogy visszaolvastam, hát igen... 8) :lol: :lol:

sz.andi

Na én nem akarok beleszólni, csak most esett le a dolog. Egyébként a fórumozást én a juniusi-nál kezdtem, de itt ragadtam. Nem is szoktam máshova írni. Csak olvasok ha valahol beindul a babaeső és irigykedem :lol:

sz.andi

ezt vette tegnap nyusziapu bnőmnek. most voltak itt köszönteni.
mikor meglátta a boltba azt mondta ezt nem hagyhatja ott és megvette neki.

:D :D

egyébként vanilia likőr van benne
Kép Kép 8)

Kép

Kép
timi1982

kaptam meggyes bonbont... szerintetek nekifogjak???? :oops: :shock:
annyira jol esne, de lehet inkább csak holnap nyammogok belőle. most estére már csak nem kéne... :oops: :?

Kép

Kép
timi1982

Nekem nem ez a fő helyem, ritkán szoktam itt lenni.
Nem is ismerem annyira az itt lévő lányokat. Ezért nem is csodálkozom, (tisztelet a kivételnek :) ) hogy néha senki nem reagál a hozzászólásomra! De hát ez van! :wink:

KépKép
hene

Konyakosmeggy?? Annak nem tudnék ellenállni! :oops: :oops:

KépKép
hene

Timi, és amúgy mi akar ez lenni? Azt látom mit formáz meg, de van valami funkciója??

KépKép
hene

Gondoltam Hene, hogy nem ez a fő helyed, mert egy időben ritkán írtál. De én spec. szeretem, ha itt vagy. Szóval lelépni nem ér! Egyébként az én hozzászólásaimra se reagálnak egy páran, de tényleg ez van. Nem tudunk mit tenni. Jövünk azok kedvéért, akik szívesen beszélgetnek velünk.

Pl. senki sem reagált a herpeszes gondomra. 8) 8) De semmi gond, felteszem megint: Ugye nem árt a babának??

Na de most már vonulok alukálni tényleg. Szép álmokat mindenkinek!!

sz.andi

Nem árt, mivel az benne is megvan, mint vírus. Amúgy a terhességem alatt nem volt, de tegnap reggelre speciel kijött!
Kár hogy mész! :cry:

KépKép
hene

Andi - igen, arra írtam hogy nem tudom befogni... :lol:
Én is a júniusiban kezdtem, aztán itt ragadtam és oda csak ritánk írok. Ezt is megkaptam tegnap... de itt jobb a csapat szerintem, úgyhogy most már végleg itt maradok! És most már csak nektek fogok beszólogatni, úgyhogy rettegjeteeeek!!! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Hene - Nórit mindig nagyon nagy babának mondták, meg hát én is 181 cm vagyok... szóval szerintem ezért is...

Istenem! Annyira bánom hogy nem küldtem el nektek a második Magnumot! :oops: Azt hiszem hamarosan viszont fogom látni!! Iszonyat rosszul vagyok tőle! :x Francba! :(

Na megyek pancsizni én is aztán csucsu. Vagy nem, majd meglátjuk... :?

Jóéjt mindenkinek!!! Cuppa
Vendég

Andi - tééééényleg!!! Pedig én is esküszöm akartam írni a herpesz-témára!! 8) De akkor olyan forgalom volt, hogy mire mindent visszaolvastam, felét elfelejtettem!! Bocsiiii! :) Szóval nekem is volt pár hete az orromban a fújkálástól (gyakran előfordul sajna :? ) és kérdeztem a dokit. Azt mondta hogy amíg nem nemi szerven van, addig nem gáz, ezért használjak külön törcsit az arcomra. Szóval nincs miért aggódni! :wink:
Vendég

Hát ha már mindenki megy bubukálni, én is elhúzom a szennyest! Holnap új hétre ébredünk, és én is új hetet kezdek! Remélem olyan jó éjszakám lesz mit tegnap. :) :) :)

Joccakát mindenkinek!

KépKép
hene

Timi!
Küldj le egy kis bon bont!

Én is nagyon szeretek ide írni, jó hogy sokan vagyunk itt. Sztem is klasz ki csapat jött össze, akik kiváncsiak a másikra.
Jelen vagyok az nlc-n is, de ott hihetetlen önző csapat jött össze a kismamikból. 80 % csak magáról ír, és tojik a többi fejére.
20150601134430

Sziasztok!

Ma ismét hosszú napom volt, végig látogattuk az összes nagyit, dédit, pótnagyit. Van egy pár, főleg ha azt vesszük, hogy a volt férjem anyukájától kezdve, a nagymamámig, a nagymamám testvére stb, stb. Fél kilencre értünk haza, még hazavittük Szabolcs gyerekeit is.

Andi, én nem reagáltam a herpeszes kérdésedre, mert nem tudom a választ, viszont engem is érdekelt volna, mert a páromnak pont két napja jött ki egy herpesz a száján, és nem tudtam, hogy aggódjak-e, hogy elkaphatom. Bár nem szokott herpeszem lenni.
Hene, Wera, köszi a megnyugtatást. :D

Viki, jó volt a hétvégétek? Nálunk tényleg rengetek gyerek megfordult a hétvégén. Azt bírom, hogy mivel pedagógus vagyok, mindenki azt hiszi, hogy szabadidőmben másra sem vágyom, mint gyerekekkel foglalkozni....

Kép
Kép
patr

Zsuzsi mindenáron szeretne nektek írni, nem tudom lebeszélni, úgyhogy átadom neki a gépet!

sziasztok
zsuzsi vagyok csak szeretem volna be mutatkozni.
nagyon örülök hogy végre irhatam.
örültem sziasztok megyek aludni
:wink:
zsuzska

Kép
Kép
patr

Ezen a héten Születés Hete program országszerte!
Debrecenben ha vannak itt debreceniek:
Csütörtökön 11 órától baba-mama jóga bemutató, beszélgetések a kismama jógáról
Bemutató és előadás lesz május 9-én és 10 én a Turmalin Életmódközpontban (Csapó u. 19) a textilpelenkázás előnyeiről, gyermekorvos válaszol a kérdésekre!
Szeretettel várunk mindenkit!!!
Részletes program: www.turmalin.hu

Marica & Levi :)
www.babamosoly.hu
marica75

Sziasztok!

Én csak most olvastam visza, most tudok reagálni.

Muffin, én annynira Veletek vagyok! Nagyon sok erőt! És egy napon biztosan egészséges gyermeketek fog születni, ezért sokat tud ma már tenni az orvostudomány! Bár ez most biztos nem nagy vigasz...

Örülök,hogy nagyjából mindenkinek jó hétvégéje volt.

Nekem ma nincs jó napom, tuti a hormonok...De evvel nem fárasztok most senkit. Nagyon várom már a párom, de már csk kb 20 óra!!!

Na, jó ét mindenkinek!

Kép
andkata

Patr, Zsuzsi milyen édes!

Kép
andkata

Kikészít ez a csípő-fájdalom, meg az állandó pisilés :shock: Elalváskor meg fenntlétekkor akkorákat rúgdos belém Lizu, hogy csak pislogok. Hihetetlen erővel! és még van durván 11 hetem :shock: :shock: szét fogja szedni a hasam. Nem tudom mit csináljak most fennt. Aludni tudnék, de nagyon fáj a csípőm. Lehet nyújtok egy kicsit így éjjel 2 táján :roll:
magdolnam

Jó Reggelt Kismamik!

Ma csak délután leszek!

Még kb. 1 órát leszek itthon aztán indulok a körútamra: MÁK, OEP.
Addig ha van kérdés írjátok meg és megkérdezem Nektek!

Ronix!Szerintem is a Ti adataitok centiben vannak az enyém meg milliben. :wink:

Viki! Köszönöm a gratulációt! Örülök, hogy jól telt a hosszú hétvégétek! Örülünk, hogy szeretsz ide írni és tudd, hogy Mi meg szeretjük olvasni amit írsz. :D

Sz.Andi! Várjuk az NST utáni élménybeszámolót!

Timi! Ha elkészült az iwiwes lista elküldenéd Nekem? Köszönöm szépen!

Wera! Én próbáltam vissza olvasni a " Júniusiban˝ történteket, de nem sikerült teljesen így nem vagyok túlzottan képben. Egyet viszont mondhatok Neked! Szívesen olvassuk a beszólásaidat! :D :D :D

Patr! Nem semmi hogy hány helyen jártatok. Ilyen sok nagyit! Köszönjük Zsuzskának a bemutatkozást Nagyon Aranyos!

Andkata! Remélem a mai napod jobb lesz!
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Úgy látom lassan mindenkinek az éjszakája eléri az extra szar minősítést!
Valahogy majdcsak kibírjuk mostmár!
Nekem tegnap ollllllllllyan hányingerem volt este,hogy inkább gyorsan elaludtam,még a Magne B6-t se vettem be,mert úgy éreztem még 2 perc és kirakom a vacsit!
Ez mostmár megint többször van egy nap!
Állandóan begörcsöl éjjel a vádlim,fáj a csípőm, a derekam......
Dehát úgyis tudjátok!!!

Örülök,hogy azért mindenki viszonylag jól van,kisebb bajokat leszámítva!

Babuli! Sok sikert az ügyintézéshez!

Én ma du. megyek szülésfelkészítőre+szülőszobalátogatásra!!

Jók legyetek!

Majd még jövök,de ennyi termésre képtelen vagyok reagálni! Bocsi :oops:

Ja! És nekem is ez a fő helyem!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi,Hene! Mindig szívesen olvasunk titeket és szívesen válaszolnánk is ha nem felejtenénk el a végére,hogy mit is akartunk írni!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Patr!

Zsuzsi nagyon édes!!!!
Kép

Babu!
Nekem egyelőre nincs kérdésem.

AndKata!
Biztos hoz a párod a Manónak vmi cuki kis ajándékot!

Csatlakozom a sz@rul alvók táborázhoz. Komolyan mondom egyre rosszabb. Bezzeg anyuéknál és anyóséknál durmoltam, mint állat.

Pedig jó helyen van az ágyunk, az ember sem horkol.

Megkezdem a hivatalos "semittevést". Ami persze nem igaz, mert de elgurulok vásárolni, du pedig a Születés hetére.

Ti mentek vmilyen előadásra?
20150601134430

Szia Viki!

Én nem megyek,csak a kórházba szülésfelkészítőre,az pont elég lesz!

Úgylátom azért még vannak akik tudnak aludni!
Irigylem őket!
Addig dobok pár fotót Áron eddig elkészült szobájáról!
Még hiányzik a bútor,addig káosz van,de talán jövőhét végére minden a helyére kerül!
Bízom benne!
Pocakfotó kb. 1 hetes!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Kicsit hülyén néz így ki,de majd ha minden a helyére kerül fotózok és hozom a képeket!

Kép

Kép
ibm

Ami!
Gyönyörű poci! Nagoyn formás!

Áron Babó kelengyéje nem semmi! Most már értem miért mostál annyit!
20150601134430

Sziasztok!
Mindjárt visszaolvasok! De annyit most is láttam, hogy Ami: húúúúúúúúúúúúúú haaaaaaaaaaaa Az a pocak! Szerintem nekem szüléskor sem lesz ekkora!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 19:45-kor.
Vendég

Kata!
Szépeséges voltál! Most kellene még egy pocifotó! Akkor és most!!!!
20150601134430

Kata! Nagyon szép voltál,gondolom most is az vagy!
Gratula az évfordulóhoz!
Várjuk a pocakfotót!

Viki! Hát igen,és még nincs ott minden ruha!

Meg még üres a fal,hiányzik egy csomó apróság!
de azért lassan kész lesz remélem!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Jó reggelt!

Lehet, hogy megköveztek, de én jól aludtam... :oops:
Még pisilni sem voltam.

Ami!
Hihetetlenül nagy pocakod van! :shock:
Döbbenetes!
Azon gondolkodtam, hogyan férsz oda pl a mosogatóhoz?
Mert ez már nekem is egyre nagyobb kihívás, pedig nincs ilyen nagy pocim... :roll:
Áron szobája nagyon szép lesz.
Nem semmi kelengye... :wink:

Andi!
Én is emlékszem a herpeszes képdésedre, de elfelejtettem rá válaszolni... :oops:
És én spec. örülök neked is és Henének is!

Akinek itt szeretnék gratulálni a BETÖLTÖTT 36. HÉTHEZ!!!!!!!!!
Mostantól bármikor jöhet Gergő, nem lesz baj!!!!
Hurrá!!!

Én ma sem megyek sehova, leszámítva, hogy kicsi lányomat 1 órára viszem a fogorvoshoz...
Szegénykém. Kilyukadt az egyik foga hátul, azt kellene betömni.
Nem irígylem, bár én csütörtökön megyek az utolsó fogtömésemre kismamiságom idején...

A hetem kicsit sűrű, szinte minden napra jut program, a holnapit kivéve, de mind ilyen.. :?
Ma, fogdoki, szerdán táppénzes felülvizsgálat, csüt fogdoki....

Amikor kórházban voltam, akkor bezzeg színházjegyünk volt, amit el kellett adnom. :cry: :cry: :cry:
Már szülésig sajnos nem megyek....
Majd a következő évadban.

most megyek, megmosom a hajam........... :?
Aztán még jövök!
Vendég

Kata!

Ezt nem hagyhatom ki!
Gyönyörű menyasszony voltál!!!
Biztosan most is nagyon csini vagy, én is szeretnék látni pocakfotót!!!

Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!!!
Vendég

Marcsi!
Én nem kövezlek meg! Sőt! Egészségetekre a csucsut!
20150601134430

Reszkessetek, pocakfotó jön: 8)
Vendég

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Ibm az a baldahin a plafonba van fúrva?Megmutatnád?
lehet a juniusiakba isköszi :lol:

Maria:lássuk :lol: :lol:
Vendég

Marcsi!
Ettől a csini pocaktól kellene reszketnünk? :D
20150601134430

Marcsi: jaj de cuki a pocakod!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 19:45-kor.
Vendég

kata: gyonyoru menyasszony voltal!
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 19:46-kor.
Vendég

Kata!
Erről van szó nyuszómuszó! Szép poci! nőjjön is!!!
20150601134430

Na megyek vásárolni, különben nem lesz ünnepi vacsora!
Vendég

babuli: engem esetleg az erdekelne, hogy hogy is mukodik ha megbizott szemely intezi. Meg hogy a formanyomtatvanybol jo e a letoltott- ugyanis jart ugy ismerosom, hogy kitoltve elvitte a letoltott nyomtatvayt es mondtak, az eredetit kell kitolteni, mert azon van pecset- vagy csak az jo amit ott adnak az irodaban?
Ja, meg a nyitvatartasi idoket nezd majd legyszi!!!!!!Sajnos van esely ra,hogy nekem kelljen inteznem, parom reggeltol estig munkaban lez, az az 5 nap meg amit itthon lehet majd, semmire nem lesz eleg, addigra meg sem jon a tb kartyaja:(
De engem oszinten minden erdekel, mert azert hiaba meselte el videki ismerosom, Budapesten sokminden maskent van. Igaz ez sokszor azon is mulik ki is az ugyintezo...
Koszonom elore is!
Es kivanom, hogy jofej emberekkel talizz, akik turelemmel segitenek!
Vendég

ibm: mekkeora poci!!!!!!
es mennyi mindene van a babocanak! Nagyon jo a szoba szine!
Vendég

huhh milyen pocakfotók! egyik aranyosabb mint a másik. és egyik nagyobb mint a másik 8) :lol: 8) :lol:

herpeszre nem reagáltam, mert nem tudtam a választ. de látom most hogy ujra feltetted, mindenki igyekszik segíteni :D
szerintem is ugy van hogy ha nem jegyzetelünk akkor néha annyi irás van hogy nem tudunk mindenre reagálni.

én is elkezdtem a júliusi topikot is de valahogy itt ragadtam. hiába, nem tudok egyszerre több helyre figyelni. a terhességgel jár?!?! :lol:

milyen csodaszép vagy kata! az a fotó... olyan kis babaarcu leányka :D már ha szabad dicsérni :D

lányok!!! miért van az hogy ez az eger egy ilyen putri hely?????? képzeljétek itt nem lesz szülés hete!!!!! milyen dolog, hisz megyeszékhely... de még a környéken se lesz.
most azon gondolkodom hogy miskolcon vagy debrecenben keresgélek, mert nyusziapu pénteken ezeken a helyeken megfordul és akkor elvihetne engem is. csak az a baj, hogy anyát meg nem tudom elcsalni mert a cégessel megyünk és az 2 személyes autó. :( egyedül meg... ha nyusziapu nem ér oda mire én végzek mihez kezdek magammal? eltévedek :oops:

nah most gyorsan összekapom magam mert rohanni kell a városba. le kell adni a tp papirom meg vásárolok... már megint... :oops:

tuti nem reagáltam mindenre :oops:
bocsi :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
timi1982

Maria,Kata! Szép pocakok!
Megpróbáltam én is egy mait csinálni,mindjárt dobok fotót!
Már amennyit látni belőle!

Mosogatás: pont tegnap mondtam Apának,hogy ha mosogatok mindig úgy feszeng meg keményedik a hasam,valamiért nem tetszik neki!
Igyekszem keveset összegyűjteni,hogy hamar végezzek!

Hajmosás: Nem irigyellek Maria,én már túl vagyok rajta!
Sose szerettem de mióta nem megy a kádbahajlás még jobban utálom!
Zuhanyozni is úgy szoktam,hogy a sarokkád sarkára ülök,a zuhanyzó tök kényelmetlen,szerintem már be se férnék az ajtón,elég kicsi rajta a rés!!! Vagy én vagyok nagy?????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
A kád így meg egész kényelmes!
csak mire megszárítom meg átvasalom a hajam mehetnék újra a zuhany alá!!!

Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

asszem ezekhez a hasmeretekhez kepest az en hasam tenyleg pici:( de talan noddogel hamarosan megint. Kb heti 1cmert szokott noni. Legutobb volt 92 cm a korfogat.

Nekem ma be kel mennem a varosba, mert rendeltem 2 babaapolasi konyvet, es 4ikeig kellett volna atvenni, de ugye most 4 napig zarva volt. Szoval bizom benne nem foloslegesen megyek. Aztan meg tb csekket is kell szereznem, mert elozo honapban nem fizettem, es nem akarok nagyon kiserletezgetni...

De amugy leszek. Kuldott anya tegnap rebarbarat, abbol kene valamit gyartanom, meg vegre megcsinalom a bablevest. Amugy meg lenne varrnivalom. MAst nagyon nem tudok elkezdeni a lakasban,mert a plafont meg egyszer festeni kell, parkettazni en nem tudok, sikalni meg nincs ertelme....
Vendég

A párom behülyült!

Peggy-nek (Peggy Bundy, Rém rendes...) hív, most hogy nem járok dolgozni.

Tegnap este ecsetelte, hogy milyen jó lesz nekem, hogy itthon leszek, nem csinálok semmit és zabálom a bon bonokat.

Mondta mindezt úgy, hogy az 5. pezsgős trüffelt zabbantyúzta befelé. Án meg ráadásul nem is szeretem a bon bont.
20150601134430

Szia Bari!!

Igen,plafonba fúrható,mindjárt dobok fotót.
És ha akarom az egész kiságyat betudom vele teríteni,most még elég hülyén néz ki,hogy csak így rá van téve,merthát nincs kész a kiságy sem,de az IKEA-ban nagyon jól mutatott!
Majd a miénk is olyan lesz ha egyszer kész lesz!
Nem olyan szép mint a baldahin,de én nagyon félek a darazsaktól és a pókoktól ezért szúnyoghálómániás vagyok!
Az ablakon is van,de biztos ami biztos!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

en eleinte uzsokis topikba irtam, de ott 2-3 naponta van egy bejegyzes, es uncsi. En meg szeretek csacsogni:)

Neha beolvasok ide oda, de csak ide irok, mert semelyik masik helyen nem erkezett valasz:(

szerintem ez szupi porgos topik, raadasul itt nem vagyok egyedul a fajdalmakkal, bajokkal...
Mert azert nem volt kellemes olyan topikot olvasni, ahol mindenki nagyon jol van, minden ok, en meg szenvedek, felek...
Szoval en halas vagyok Nektek lanyok! A sok segitsegert, es iztato szoert!
Vendég

en tegnap vegul nem mentem el amegnyitora, nem mondom hogy nem banom, de nem birtam ravenni magam:( egyedul nem vitt ra a jo lelek. De szerdan megyek az Uzsokiba.
Itt Pesten sok a program, de en tenyleg nem fogok egyedul kolbaszolni. Egy helyet sem ismerek ahol lesz, el sem tudok odaig jutni- ciki: de ilyen egy videki kislany elete a fovarosban:)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?