Sziasztok mamikák!
Eddig én is szuper mami voltam, panaszok nélkül, de most már napok óta alig bírok aludni és alig látok ki a fejemből. A drága párom jól viseli, hogy le vagyok lassulva, de pl. Anyu meg van sértődve, hogy nem vigyorgok egész nap, azt hiszi, bajom van vele.
Általában 5-6 órát bírok aludni az éjjel (bár tudom, sokatokhoz képest még így sincs okom panaszra), esténként már zombi vagyok. Ráadásul a pocakom is elkezdett feszülgetni, ettől meg hülyeségeket álmodok.
Igazából azt a legnehezebb elviselnem, hogy a hormonok miatt nem tudok örülni semminek, negatív energiákat ontok magamból...
Remélem, elmúlik!
Muffin, sokat gondolok rátok, és imádkozom értetek. Egy hétköznapi kis csodáért....
Lányok, szép és irtózatos méretű pocakjaitok vannak!
Vidokata, nagyon szép menyasszony voltál! Boldog házassági évfordulót nektek!
Viki, kedves a párodtól a Peggy becenév
Patr, köszönjük Zsuzskának a kedves levelet!
Kriszti, az én étvágyammal sajnos semmi gond... szombaton egész nap ettem: Anyuéknál ünnepi ebéd - anyák napja tiszteletére -: húsleves, rántott hús, uborkasaláta, aztán a lagziban ugyanez pepitában, rengeteg sütivel, isteni tortával, és éjjel egykor még töltött káposztával... tegnap nem bírtam túl sokat enni, de mára rendeződött az étvágyam... meg is látszik a mérlegen
Szerintem a gátmetszéssel ne foglalkozzatok annyit, bízzatok a szakemberekben. Persze jó készülni a gátvédelemre, de ha mégis vágni kell, akkor annak biztosan lesz oka. Inkább egy vágás, mint egy elakadt gyerek vagy egy plasztikára szoruló hüvely...
Én nemrég tudtam meg, hogy aki császár után természetesen szül, annak szülés után kézzel, belülről átvizsgálják a méhét, hogy a hege rendben van-e... na, én ettől parázok, bár gondolom, egy szülés után, esetleg elkábítva már nem ez lesz a legnagyobb dolog. Majd meglátjuk, mi lesz nálunk.
Én is megünneplem ma a születés hetét: elmegyek dokihoz

az egyik kórustársammal együtt, aki augusztus végére van kiírva. Eddig még nem tudtuk összehangolni a dokihoz menetelt, most majd jót csacsogunk, míg várakozunk. A doki biztos le fog teremteni, hogy egy hónapja nem voltam nála - elvileg 3 hetente kellene mennem -, de remélem, minden ok velünk, és korábban egyszerűen nem tudtam eljutni hozzá. Aztán ma bejelentkezem az Istenhegyire 4D-re is, hogy mozizhassunk egyet, és azért egy jó genetikus is megvizsgálja a Kislány minden porcikáját.
Megyek tüsténkedni, ha lesz időm, bekukkantok még.