A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Te Juba, ez a kép Bertusról a napszemüvegben haláli :-)))! Hadd lássuk nagyban is!

Kép
Kép
irina

Irina! Én kétszer, de inkább 3x adok Zsófinak husis hamit egy héten.

Ádi mozgásfejlődése miatt ne aggódj. Bőven elég, ha 8-9 hónapos korukban ülnek.
És hát valljuk be, kinek van kedve és energiája taknyosan, vagy fájó füllel, vagy csomóval a hónaljában mozgásfejlődni... :wink:

Persze ha megnyugtat, vidd el szakemberhez.
És valami megnyugtatásként: B.A. kislánya - aki 1 nappal fiatalabb Zsozsónál -, csak forog. És slussz! És Antónia nem aggódik. :wink:

Szerintem Ádó nincs lekésve semmiről. Persze az is lehet, mikor mente a DA-hoz, már ülni, és állni fog! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Megjártuk a hadak útját, szerencsére nincs nagy vész, jól adtam a szereket, még 1 napig ezt kell folytatni. Közben utánanéztem a homeos dolgoknak is, azokat is megbeszéltem a dikibával, örült is neki és ajánlotta is őket. :lol:
Kissé sápadtnak találja Bercót, ezért kaptunk egy beutalót szurira, legalább én is megnyugszom. No, meg erőltetnem kell a főzit. Erről is jól elbeszélgettünk, mondtam, hogy én próbálkozok, Albert meg nem igazán szereti. Mindegy, nem adom fel.

Nem biztos, hogy mindenre emlékszem. :wink:

Henikém! Nálunk ez (amit leírtál) az, amikor jól alszik Vacakocska!!!! Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne keseregj, tudom, ha már mást is tapasztaltál, sokkal rosszabb az ilyen. Nyugi, Te Drága, én sem tudok mást mondani, csak azt, hogy nem tart örökké. Próbálj meg napközben pihenni a Tündérmanóval.

Anitja! Végre, végre. :lol: Jaj, azok a fogacskák mindenki életét megkeserítik. De végre vannak!!! Nolka meg csudiszép.Én is éppen ma láttam a Rosiban, hogy van epres bébikaja is.

Irina! Ha kell a nyugalmadhoz, akkor inkább nézesd meg! Bár itt ugye az a módi, mire a szakember látja a kicsit, már nincs is rá szükség. :wink: Legyen így!!!!

Kiskolbi! Én még semmivel, de Avonos naptejet szeretnék venni, évek óta azzal kenek mindenkit, nekünk nagyon jó volt. De szerintem, a gyogyótárban is kutyulnak napvédőt. No, holnap rá is kérdezek. :wink:

Móni! Gréti cica ennivaló!!!! Az az integetős engem is elgondolkodtatott. Gyönyörű királylányotok van!!!

No, Manó már a türelme végét járja, lehet be kell fejeznem.
Tegnap már nem tudtam követni, de véletlenül a 2008 júniusiaknál láttam, hogy éppen szül egy kismama, aki Móni. Anyáknapi, névnapi baba nem semmi.

Tényleg, akik dolgozgatnak a tesókákon, hogy állnak? Anitja, Móni??

NO, és akkor még: Ágica????? Bongyi????? Dotildi?????

Pusszancs
dmaggie

Maggie: örülök nagyon, hogy Alberted már jobban van, hurráááááááááááááá!

Regi: fel is tűnik ám, ha Te, a topik egyik biztos pontja nem vagy akár egy fél napig!! ;-)

Édesek vagytok, köszönöm a megnyugtató szavakat, és a próféta szóljon belőletek! Én is remélem, hogy 1,5 hn múlva Ádó már jóval előrébb tart mozgásügyileg!

Kép
Kép
irina

Irina!Szerintem sincs semmi baj Ádámkáddal de a saját megnyugtatásod érdekébe vidd csak el,azzal rosszat nem csinálsz!Bertus se viszi túlzásba a dolgokat,mondjuk pár percig azért már meg tud ülni egyedül.Viszont mászni azt nem akar,inkább állni de csak segítséggel,mindig felnyomja magát állásba aztán jó nagyokat rugózik :lol: És a kép a g-mailen van de felteszem neked ide ha sikerül!
Kép

Ja és a husi témához nem tok szólni mert ugye Bertus azt se szereti egyenlőre :roll:

Anitja!Nolka nagyon szép és azok a szemek!!

Maggie!Örülök,hogy nincs baj Bercóval!!

KépKép
juba

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi jókívánságokat!

Nem tudok visszaolvasni, rohanásban vagyok. :oops: Este vagy holnap jövök és pótolok!

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok

Köszi Maggie a hiányolást megvagyunk csak nem voltunk itthon szolnokon voltunk ebben a 4 napban vagyis nekünk 5 mert szerdán mentünk sajnos meghalt a párom papája és akkor volt a temetés.

Utólag is minden ünneplőnek sok sok boldogságot!

Irina: Mi is végig jártunk Petrussal a Dévényi módszert.Írtad hogy másfél hónap múlva kerültök sorra és nem kértél telefonszámokat akik ezzel foglalkoznak gyógytornászokét?Úgy tudom sőt biztosra hogy minden kerületben vannak 4-5-en akik szintén megtudják nézni a babákat és eldöntik kell e? Nálunk persze kellett szintén a kötöttség miatt.Nálunk 3x volt a csaj Petra utána fordult meg.De nem ijeszteni akarlak de végig sírják a kezelés a babák 95%-a nekem Petra 50 percből 45 percet végig sírt kegyetlen de ha neki segít... :roll: És mi is szintén voltunk neurológián és ott mindent rendbe találtak annyit mondtak hogy tornáztassam a lábát és hogy egy hónapban egyszer nézzen rá a Dévényes csaj aki közölte hogy nem!!! Mert vagy jön minden héten egyszer vagy nem jön...teszem hozzá egy kezelés volt nála 5500 Ft/50 perc de lehet másnál más az ár.Csak a tapasztalatomat szerettem volna elmondani neked ezzel kapcsolatban.

Az összes kép annyira jó!!!!

Mesi: Neked még csak annyit szerettem volna mondani a koszmóra hogy mi nálunk a BEBE sampon amit a patikában vettem egy nap alatt eltüntette.

Maggie: Örülök hogy Vacakocska jobban van ez jó hír!!!!

Juba: Bertus nagyon vagány a napszemüvegbe.

Rólunk: Forgunk a hasunkról a hátunkra ezerszer még vissza nem sikerül de nem késtünk el szerintem.És az én kislányomból egy állandóan ölbe akaró lenni szörny lett sikerült ebben a pár napban elronatni de ez az én hibám hogy nem oktattam ki az anyósom minden nyöszörgésére felkapta.Meg amint kiakadtam de nagyon egy kiskanál tejet nyomott a szájába mikro azt mondtam neki hogy NEM!!!Erre ő Lári-fári nem lesz baja.Mondom akkor is mondja majd ezt hogyha mégis :twisted: :twisted:
Na jó befejeztem a panaszkodást.

Ági

Kép

Kép
agica1126

Irina: husit én "hivatalosan" minden másnap adok, így egy héten 3-4 alkalom jön ki (állítólag ennyi elég husiból még gyerekkorban is). De Máté nagyon szereti, így néha szoktam gyakrabban.

Most lépek, nekiugrunk még 1x az ebédnek, mert Máté fogzáskor nagyon sokszor sír evésnél. Pihentünk, csapó 2!

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok,

Hát egyszerűen nem tudok jönni, alig alszik Robesz napközben, és megint éjjel felkelt és egyszerűen csak rajtam aludt el, de hát már nem nagyon bírok úgy feküdni, úgyhogy küzdünk, de azért nem panaszkodom, mert az esetek 85 %-ban nincs gond, csak kicsit aktív :lol:

Egyfolytában állunk, mászunk, nincs egy perc nyugi sem.
Hétvége nagyon jó volt, kertészkedtünk, jöttünk, mentünk.
Rakok fel képeket is.

Ja kijött az 5. fogunk, remélem most már jobb lesz.

Minden hófordulósnak, névanposnak, szülinaposnak sok-sok boldogságot!

Heni, megértelek, de tényleg nem marad így, mindig változik a helyzet.

Anitja, de jó, hogy jól vagytok, Nolka édes, én is láttam epres bébikaját, sőt egyik nap azt ettük, 6 hós kórtos írta.

Irina, szerintem is ha megnyugtat, menjetek el szakemberhez, de nincs min aggódnod

Kiskolbi, remélem már összehozzuk, nekem is jó tapasztalatom van az avonos napvédőkkel, most rendeltem magunknak is és Robesznak is.

Timi, Ádi tényleg rengeteget alszik, legalábbis Robeszhoz képest tényleg mormota.

Emese, de jó, hogy jó volt az ünneplés, mi is voltunk Anyóséknál, vagyis az ikreknél, már nagyon fejlődnek, de hát nem szoptatja őket az Anyukájuk, pedig van teje, de most már csak kétszer rakja cicire és csak az egyik kislányt, így hát egyre kevesebb, én annyiszor elmondtam, hogy mindig tegye cicire, de hát ez van.
Anyósom egész aranyos volt, csak a férjem öccsével cseszegették egymást. [img]

Móni, jaj Grétike nagyon édes a képeken.

Juba, de jó, hogy maradsz. :D

Marica, részvétem Apósod miatt.

Viranka, annyira jók a képek, irigykedm, h ilyenek tudtok fotózni
Míra pedig édes

Dmaggie, irigylem az erődet

Fleur, de jó, hogy jobban van Lilla, biztos jó volt a vasárnap:)
amúgy Robesz egész jól viselte a pakolást a lakásban, bár mindenr felmászott, lemászott, de sokat voltunk a kertben.
Mikor jöttök?

Az összes kép a gyerköcökről szuper!

Most éppen szétszedi a szobát, hihetetlen miket csinál, mindkét kezében játék, de már a következő után akar nyúlni, csak nincs mivel megfogni :shock:

Na dobok egy pár képet, próbálok jönni, csak a jó idő kivisz a kertbe.

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.1843.jpg[/img] felső fürdőnk végre (tetőtér, eddig csak lent volt)
Kép

Kép konyha átfestve, eddig fehér volt
Kép
Kép kert, virágot ültettünk, füvesítettünk, csak a gép lemerült, ennyit tudtam kint fényképezni
Kép
Kép összes felső ajtó lefestve:)
eddig fent még sok minden volt hátra, már egész jól alakulunk

Na még egy kép rólam régről, jó lenne ilyennek lenni, de erről már lemondtam itt olyan 60 kg körül vagyok, 68 kg-val már kiegyeznék:)
Kép na itt 60 kg
Kép itt is
Kép itt pedig már 70 kg, ez jó lenne most
na hát ennyi mert már az ölemben dumál

Kép
Kép
nektarin

Regi, te hogyan adod be a chamomillát?
És mennyit kap?
Én is adtam neki, most nem adom, lehet, h újból kéne, és akkor aludnánk, csak a beadással vagyok bajban.

Kép
Kép
nektarin

Nektarin: nagyon szépek lettetek! Chamomilla (bár nem engem kérdeztél): törd össze az 5 bogyót 2 evőkanál közt, tedd bele egy kiskanálba, rá pici víz és kész.

Hát, az ebéd nem jött össze. :( Máté meglátta a kanalat és krokodilkönnyekben tört ki. Dentinox ide vagy-oda. Közben persze korgott a gyomra, végül csináltam Neki tápszert - jobb híján- és a cumisüveget elfogadta. Utálom a fogzást! :cry: :evil:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

tegnapra
Milénának és Ádónak is boldogságosat :)

Nektarin!
Csini voltál Te is :) a lakás is szép lett :) Robeszról képek ?
Chamomillát adhatod simán golyónként a szájába is :) Én múltkor így csináltam,szépen elszopogatta,eljátszogatott vele :oops:

Fogzáshoz annyit még:olvastam másik topikban OSANIT nevű szerről ami MO-n nem kapható(osztrákoknál igen) összetett szer mint a Coryzalia és nagyon dícsérte a lány

Juba!
tetszik az új avatarod :)

KOlbi!
csodállak :wink: hogy bírod? s meddig kell még csinálnod?

Irina!
Vidd el Ádót,baja nem lesz,max. azt mondják rá h. lusta fiú :) Barátnőmmel(aki ma elkísért vérvételre) beszélgettünk h. Bálint csak forog,meg hátrafele tolja magát meg ha mérges akkor 4kézlábazik és olyan rossz mert hasonlítom Mírához :roll: S mondta Bence mindent az utolsó pillanatban kezdett scinálni,9hós volt mikor mászni kezdett,1 éves mikor elindult :) Míra meg olyan volt mint Grétacica :)
Én is úgy tudom h. heti 3* kell húst adni babókank :) Ti már ott tartotok?

Móni!
Grétitről el sem hiszem h. tud sírni is :) Mindig csak mosolyog,annyira szeretem a képeit nézegetni :)

Heni!
képeket nem én csináltam,Apa volt aki ezeket elköveti,én a gyerekekre felügyelek általában :)
egyszer kell neked is napot kezdened :) :)

S Heni Péterkéje van a hintában,nézzétek meg a pulcsiját uaz mint a bkocsiban ugye Heni? :)

Anitja!
Nolka továbbra is kis tünemény :) Ezek a szemek csodásak :)
Nyár eleji talira ugye jöttök?

Kaqk!
Emma baba jobban van?

Marica!
részvétem :(

Mi ma megint Pesten voltunk levették Bálint vérét.Csodállom a kicsipasit,ilyet én nem láttam még :) Mikor megszúrták sírt(persze lefogták),de alig mikor meg felvettem vigyorgott :shock: 8) Eredmény legalább 3 hét múlva,de majd telefonáljak.Jó volt mert Barátnőm elkísért,lelkileg kevésbé viselt meg,nagyon jól vette a csaj a vért le,előtte megnézte Bálintot,h. hol jó a vénája és végén a fején szúrta meg,de már nem is látszik. Mélytányérral mentünk,visszafele bementünk westendbe,ettünk,ittunk,Bálint aludt(derekam már azért 3 óra elteltével már fájt) Szoptatósszoba Westendben kítünő(semmit nem változott 2-3 év alatt) csak ajánlom :)
Most pihenem a mai nap fáradalmait,szellemileg jobban megviselt,mint fizikailag :)

Mírának mindig mondom h. olyan kis fokhagymasegge van :)ma így szólt hozzám :):Anya neked milyen tök feneked van :lol: :lol:

pusza

KépKép
viranka

Lányok, ezzel a munka-témával kapcsolatban valamit tisztáznunk kell: ez az utolsó félévem a doktoranduszi állami ösztöndíjamból, és én voltam az, aki nem akart halasztani a babázás miatt. Úgyhogy magamnak köszönhetem, de tény, hogy inkább anyagi szempontok motiváltak, és nem a lelkesedés. A lelkesedés most és később is Máténak szól. Szóval lehet, hogy panaszkodom a főnökömre (mert tényleg nehéz eset), de neki is igaza van, ha úgy gondolja, hogy ha már egyszer vállaltam, akkor dolgozzak is valamit a pénzemért. Más tészta, hogy a pénzt nem ő, hanem állambácsi adja. De ő az, aki elégtelen munkavégzés esetén felnyom a doktori tanácsnak, akik szépen megkérnek, hogy inkább köszönjünk el egymástól.
A meló pedig zömmel az én doktorimat szolgálja, még ha más gyesen lévő kismama esetében azért mindig leveszik a kolleginák az ember válláról a dolgok oroszlánrészét. Nyilván most nem kell, mert én vállaltam...
Egy szó, mint száz: rinyálok, mert eléggé elfáradok Mátéval egész nap, és jobb dolgom is lenne, mint itt rothadni a gép előtt (és nem azért itt ülni, hogy babanetezzek), de ez van. Augusztusig még cseszegethetnek, utána már csak magamnak haladok, és mondhatom, hogy saját ütememben - remélem.
De tök mindegy, addigra meg keresnem kell valami távmunkát, így akkor se lesz több szabadidőm. Mindenesetre egy fizuból akkor sem élhetünk.

Bocs, h offtopic voltam, de ezt le kellett írjam (többet nem fogom), hogy tiszta legyen.

Detti
KépKép
kiskolbi

Berosálok Mírán, esküszöm!!!! (ÉS a vicc: állítólag a Gyerekek mindig őszinték... :? ) :lol: :lol: :lol:
Miért kellett vért venni Bálinttól? Asszem sajnos lemaradtam... akárhogy is, igazi hős férfi!!!

A westendes babaszoba tényleg csúcs, még a Néni is nagyon aranyos ott. Végülis a Mammutos se rossz, csak szoptatás közben 5 percenként kalimpálni kell, mert mozgásérzékelős a villany, ablak meg nincs. :lol: Az Állatkertben külön baba-mamaszobát nem találtunk, de a wc-knél mindig van pelenkázóasztal. Az is valami. :roll:

Detti
KépKép
kiskolbi

Ágica, köszi, hogy írtál!
ó, hát a mi kerületünk olyan izgis, hogy abban egy fia dévényes gyógytornász sincs (mint ahogy mozi, normális nagyobb bolt a zöldövezetben sem :-(). Ajánlottak két relatíve közeli kerületben egy-egy dévényest, azok közül az egyiknek csak szeptemberre (!) volt üres időpontja, a másik vmiért most nem aktív.
Maradt a központ, de elmegyünk mi a gyerekkel bárhová, ő az első. Az anyagiakról még nem tudok semmit, de nyilván az is számít, heti hányszor kellene menni, és azt hiszem, van ingyenes kezelés is, ha ajánlják a babát (neurológus stb.).
Szerintem nincs Ádinak durva lemaradása, de hypotóniás tüneteket én már születése óta észlelek rajta. Nem az a bajom tehát, hogy még nem áll, hanem hogy hetekig nincs semmi előrehaladás a mozgásában. (Amúgy a dévényesek már így is csodálkoztak, hogy 8 hónaposan még csak itt tart, de ez nyilván iskola kérdése is... szerintük pl. nincs lusta meg nagy baba... akárhogy is, nekem ez a módszer a legszimpibb, és hatását tekintve -- az idegrendszer stimulálása -- is a legígéretesebb. Baj meg nem lehet belőle.)

Kép
Kép
irina

Viranka: Míra a király!!!!!!!!! ;-))))
Irtó ügyesek voltatok, Bálint baba meg egy hős (a vérvétel miatt)!
Husi: megkósolta, ízlik neki, de ez a bébikajás verzió, amiben tiszta, szinte nektár folyékonyságúra van minden darálva, úgyhogy észre sem veszi, hogy husit eszik ;-) Amúgy igyexem tartani magam a táblázathoz, csirke, pulyka már mehet a 7. hónaptól. Egyelőre itt megállunk husikban, még gyümölcsből újítok: meggyet, körtét, banánt még nem kapott. Elleszünk ezzel. A darabosabb kajákért még nincs oda, amit én főztem krumplit, abból is kevesebbet evett, pedig kevertem a folyékonyabbal. Hiába, nincs még foga se, bár elvileg az ínyével is rághatna. Na majd ha 100 évesen az ínyemmel kell rágnom, visszaszólok, milyen fíling is az. :lol:

Kiskolbi: szerintem nem értettünk félre, nyugodtan panaszkodhatsz, a munka az munka, a tud. munka meg nagyon időigényes (legalábbis szerintem, én szabad 5-10 percekben nem tudok egy kérdéskört átgondolni, ahhoz óra-órák kellenek). Jól értem, hogy nem jár Neked gyed, mert eddig tanultál? A nappalin tanulás nem számít munkaviszonynak (vagy csak a TB felé?)?

Kép
Kép
irina

Most csak Reginek aztán este jövök :lol: Hatalmas puszi mert már meg is kaptam :lol: :lol:
De szomorú is vagyok mert a címed nem küldted így én nem tudom feladni! Elküldenéd?

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Juba: én is nagyon örülök, hogy maradsz!!! :D :D :D
Megmutiztam a barátnőmnek Bertus képeit, ledöbbent a hasonlóságtól!
És úgy néz ki, hogy náluk is jön a kistesó!!! (remélem már nem fognak veszekedni a barátjával... :roll: )

Anikó: Marcinak nagyon jól áll a bicikli is!!! :D :D :D

Viranka: továbbra is nagyon jók a képeitek!!! Míra beszólásaitól meg a padlót fogom a röhögéstől!!! :D

Dmaggie: örülök, hogy nincs nagy baj!!! :D

Mmarica: részvétem apósod miatt...

Anitja: de jó, hogy jelentkeztél!!! :D Gyönyörűek vagytok a képeken!!!
Hogylltok a kistesó projekttel???

L.Móni: nem semmi, hogy már ilyen korán taxizik Gréti!!! :D

Irina: szurkolok nektek, hogy kiderüljön Ádi lassú mozgásfejlődésének oka!!!!
VikDan többször kap husis kaját, mint nem husisat!

Kiskolbi: én Avonos naptejet rendeltem. De VikDan rögtön barnul! Olyan aranyos, a feje és a kézfeje tiszta barna, a többi része meg fehér!!! :D

Horcsog: kb mi is itt tartunk mozgásfejlődésben. VikDan tegnap már térdre állt! Próbált felállni is csak a kövön elcsúszott mindig a lába... :roll:

Gremese: ennyire jóban vagytok B.A.-val? Még a végén ti is ott fogtok vele feszíteni valamelyik újság címlapján!!! :wink:

Ági: részvétem a páros papája miatt... :(
Anyósod: :evil: :evil: :evil:

Nektarin: nagyon tetszik a fürdőtök!!! (a miénk is sárga)
A konyha is jó lett, a kert meg csúúúúcs (jó lenne ha már mi is itt tartanánk...)
És a régi képeid is nagyon jók. Nagyon szép helyeken jártál!!!

Pár kép:

Panka és VikDan:
Kép Kép

Panka kipróbálta a hintánkat: naon tetszett neki:
Kép

Mi a hétvégén sütögettünk:
Kép

Sörözgettünk... :roll:
Kép Kép

Kardozgattunk...
Kép

Kép
Kép
timi26

Kolbi!
Én akkor is csodálom az enerdzsídet :)
s tény jobb előbb túlleni bizonyos dolgokon :)
Bálint lehet h. az általam elfogyasztott tejtermékekre allergiás(pl. este ttejet ittam,hajnalban eszevett kaparózás volt :( )
sigazat még a részegek is mondanak :wink:

Timi!
már megint csajozott Vikdan :) sörözést nem elég korán kezdeni :)

Ágica!
részvétem :( anyósod... :evil:

Míra tündérpalotát épített magának :)
Kép
mikor pakoltam összeszámoltam,mennyi könyvet,leporellót használt fel :) 39db volt :shock: olyan stabilan megcsinálta,h. a nagykönyv háta mögé még vagy 5 könyvet betámasztott :)

KépKép
viranka

Boldog Névnapot Kívánok a Mónikáknak!

Naaa, mit kaptam Anyák Napjára a kisfiamtól :?: :?: :?:

FOGAT!!! KIJÖTT AZ ELSŐ FOGUNK!!! JUPPIII!!!

Olyan boldog vagyok. Kis érdes, recés... zabálni való!

Anitja: én adtam Marcinak epret, lehámoztam és úgy pépizve, nagyon ízlett neki!

Kiskolbi: mi Babé 50-es naptejet használunk, tényleg nagyon jó, ez kifejezetten kisbabáknak van!

Csajok! Ha lehetne (szerintem más nevében is) egy olyan kérésem, hogy a tuti jó baba-recepteket, vagyis hogy ki mit főz a babájának osszátok meg velünk!!!
Olyan nehéz kitalálni, hogy mikor mit lehet adni, meg változatos is legyen. Én nem szeretem a bébiételeket!!! :evil:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Halihó!

Még csak beugrom kissé.

Marica, Ágica! Fogadjátok őszinte részvétemet! Kívánom, hogy fájdalmatok minél előbb enyhülni tudjon, ehhez kívánok sok erőt, kitartást!

Regi! Én is várom mindig a jelentkezéseidet! Csavarogj nyugodtan, de ne felejtsd el, hogy mindig várunk!

Juba! Még meg sem dicsiztem az új avatart és most látom, hogy új vonalzó is van!!!! Hajrá, hajrá!!!
Bertusodról én is megnéztem a gmail-en a képeket! Egyszerűen gyönyörű!!!!

Kiskolbi! Fogzás :twisted: Csatlakozom a többiekhez, igazi hős vagy, a munka hőse. :wink: Nem is tudom, hogyan csinálod. Szeptembertől vagy februrától én is akarok tanulni, már most félek, hogy mi lesz akkor. Emlékszem, a gyerekeink már egészen nagyok voltak, amikor az oktinfós tanfolyam végére írtam a szakdolgozatomat. Úgy néztem ki, mire a végére értem, mint egy rossz narkós, uis éjszaka dolgoztam, sokszor hajnal háromig. Majd hatkor keltem, indítottam a csapatot és mentem dolgozni. Ha hétvégén meg le tudtam ülni a gép elé, mire belemélyedtem volna, valamelyik gyerek vagy szomjas lett, vagy feneket kellett törölni, stb. Szóval, minden elismerésem a Tied!!!

Ágica! Következetességgel, kitartással vissza tudod nevelni Petrát, nyugi. Majd minden vissza fog állni a régi kerékvágásba, hagyj időt Neki. Tök jó, hogy ilyen ügyes a Tündérkéd!

Nektarin! Ezek után nem csodálom, hogy ritkábban olvastunk mostanában Rólatok! De megérte!!!!! :wink: :lol: Nagyon szép minden.

Viranka! Pusszantom a kis Hőőőősödet! Építész kisasszonyt is csókoltatom! Popó :lol: :lol:

Timi! Már készültem, hogy Te is kapsz ????-eket. :lol: De már látom, hogy buliban volt a fotoriporterünk. VikDan a hódítását vagy a párbaj győzelmét ünnepelte?

Már megint nem tudom, hogy mit is akartam írni. Egyedül vagyok a fiúkkal, Kedves osztálykirándul. Győrbe mentek, majd csak szerdán jön. Vacakocska mivel du. 2 óta ébren volt, már beájult.

Én meg ma csináltam egy tesztet. Természetesen negatív, de mivel nekem még nem jött meg, gondoltam nehogy meglepődjünk. :wink: Bár nagyon tudom utálni, de furcsának is tartom, hogy szülés után hét és fél hónappal még mindig semmi.
dmaggie

Anikó! Hú, már CsibészMarcinak is van foga???!!!!! De jó, de jó!!! Éljen, éljen. Már alig vagyunk, ill. vannak olyan babák, akiknek még nem. Bercinek sincs még.

Recepteket találsz a gmail-en.
dmaggie

Viranka!
Be halok Mírán ezek a dumák :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó az építmény :lol: :lol:

Timi26!

VikDani már sörözik nem lehet elég korán kezdeni :lol: :lol:
Nagyon jók a képek :D

Valószínű hétvégére már meg lesz a fgéphez meg lesznek az alkatrészek és tudok sok-sok képet csinálni.

Aniko!
Gratulálok az első fogacskához. :D

Nektarin!
Szupi a házatok és a kert is.
Jók a képek rólad. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Na ez jól le írtam:
már meg lesz a fgéphez meg lesznek az alkatrészek. :oops:

szóval hétvégére meg lesznek a fgéphez az alkatrészek,
és tudok sok-sok képet csinálni. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!
Lányok! én friss eperre gondoltam :roll:
Minek vegyek üvegeset amikor most van szezonja :?:
De akkor köszi Anikó! Holnap reggelire az lesz zabpehellyel :lol:

Szóval én szoktam főzni zabpelyhet, vagy kukoricadarát, vagy rizst vagy krumplit, az a tömőanyag :lol: és akkor dúsítom zöldségekkel gyümölcsökkel, 4x eszünk kanalas-papit
délelőtt gyümis
délben főzelék (ma pl kínaikel, csirkemell, alma, és kis rizs - behamizta jóízűen :lol: ) mindig ami van itthon
:idea: jó kis receptek vannak itt a neten egyébként
uzsira kefírt vagy gyümölcsöt
este pedig sinlac-ot (rizs-szentjánoskenyérmag-pép) papizunk

Timi! :lol: Kistesó most vár egy kicsit, ha megyünk Új-Zélandra, inkább ott születik :lol:

puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Juba! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :!: :!: :!:
Látom megkezdted a 90 napost 8)

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok, nagyon arik vagytok, hogy vigasztaltok az éjszakák miatt:-)
Dobok pár képet az én kis huncutkámról:
Kép
Kép

Tegnap anyunál voltunk, azt mondta, hogy én egész nap :shock: a kiságyban ültem és ő mindent megtudott csinálni tőlem ( tutira nem, csak elfelejtette)
Majd kipárnázta a kiságyat és belehelyezte Péterkét ( aki látszólag nagyon unja a babákkal való játszást)
Kép
Majd úgy dönt mégis csak játszik a babával:
Kép
Végeredményben: nem is volt rosz ez a hely Kép

Heni
KépKép
heni81

Megígértem, hát íme:

Kép Na hogy áll a körszakáll?
Kép Good morning, Sunshine! - Az ágyneműtartóból.
Kép A világ 8. csodája

Kép Bonbonozunk a Csajommal

Kép Így leégett a pofim

Kép Anyával 1.

Kép Anyával 2.

Kép Nem szorít nagyon.

Kép Vazzeeeee!!!!
Kép Anya, megsimizhetem a hableányt?
Kép Vigyázz, VikDan! Jövök!
Kép A másik barátnőm is nagyon kedves.
Kép Rágunk.
Kép Lilla és Családja

Kép Szóval így kell ezt, látod?

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Hát l.Móni, hogy Gréti milyen szép kislány és mennyire ügyes! :D

Anitja: De jó, hogy jelentkeztél, csodaszép Nolka! :D

Kolbi: Aranyos lehet Máté a cumifolttal :D Kitartás a munkához!

Maggie, örülök, hogy a kis betyárod jobban van!

Ágica: De jó, hogy te is jelentkeztél :D , nem semmi anyósod van :evil:

Nektarin: Gyönyörű lett a fürdő, meg a konyha, meg a kert is, jó sokat dolgozhattatok velük, de megérte! Nagyon szép vagy a képeken! :)

Viranka: Bálintod is egy kis hős, reméljük hamar lesz eredmény.

Timi26, Dettyk: Nagyon jók a minitalis képek! Timi, milyen fincsiket sütögettetek!

Aniko80: Gratula az leső fogacskához!

Ééééééééééés Máténak is ma reggelre kibújt az első fogacskája! Mindenkinek eldicsekedtem vele! :oops: :oops:

Juba: Hajrá fogyókúra!

Heni: Péterkéd egy tünemény!

Naptej: Mi a Dm-eset használtuk eddig Bencusnál, az 30 faktoros. Még sosem égett le, az én bőrömet örökölte, egyből barnul. Máténál még nem tudom, hogy ez elég lesz-e, mert neki mintha egy kicsit fehérebb lenne a bőre, majd meglátjuk.

Husi: Én majdnem minden főzijébe teszek, de eddig csak csirkemellet kapott.

KépKépKépKép
meryke

Kolbi: Nagyon jók a képek! Látom Máté milyen házias, segít teregetni :lol: Nagyon szépek vagytok a közös képeken!

Jó éjszakát!

Regi? Mesi?

KépKépKépKép
meryke

Meryke! Nektek is gratulálok az első fogacskához!!!

Timi26! Ez a sörös kép, szétröhögtem magam VikDanon! Szenzációs!!!!

A mini talis képek és az összes babakép szuper!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jó reggelt!

Emmának és Máténak Boldog hófordulót!

Kép Kép

Heni!
Cuki pofa Péter avval a leégett arcával. :D

Kolbi!
Nagyon jók a képek Hogy Máténémelyképen mintha nem is ő lenne
teljesen más de az ágyneműtartos az nekem nagyon bejön.
Aranyosak Zsozsóval is és Lillával is. :D

Meryke!
Gratulálok az 1. fogacskához! :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Lányok! Én emlékszem valami olyasmire is, hogy a szoptatós Anyának sem javasolták régen az epret :shock: hát én még mindig szoptatok, és zabálom az epret... sőt terhesen is kétpofára nyomtam :lol:

Már bocsi, hogy még mindig ezen rágódom...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok

Boldog hófordulót Emmának és Máténak!!!

Meryke: Gratulálok a fogacskához :D

Timi: Nagyon jók a képek annyira szépek.

Viranka: Míra nagyon ügyes ennyi könyvből te jó ég :lol: Bálint nagyon kis ügyi volt igazi kis angyalka.

Heni,Kiskolbi: Szuperek a képek nagyon szépek és ügyesek a babák

Aniko: Nektek is gratul a fogacskához

Lmóni: Gréti egy kis örökmozgó :)

Juba: Soki sikert a fogyóhoz.

mmarica: Részvétem

Maggie: Megpróbálom következetessen visszeszoktatni Petrát mondjuk reggel betettem a játékai közé azóta nem kiabál hogy vegyem ki csak azt hallom hogy magyaráz :lol:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Kérdezni is szeretnék:Petrának kb 3 napja ilyen nagyon apró pöttyök jöttek ki a szeme alatt és be is vérzett neki egy kicsit a szeme de másnapra elmúlt de most úgy látom ezek a pöttyök terjednek a másik szeme alá meg lefelé a szája felé.Valaki tapasztalt már ilyet?Meg elég sűrűn oda kap és vakarja? Lehet allergia?

Ági

Kép

Kép
agica1126

Éljen Emmácska és Őmátésága!!!!!!

Megvagyunk, csak megőrülök ettől az időtől. Március óta volt kábé 5 napsütéses nap? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Májusban már dög meleg szokott lenni... Nem baj, nyáron majd megint megkapjuk a 42 fokot... :?

Eper: Unővérem anno hétpofára ette az epret, közben Ábrist szoptatta. Szegény gyerek maga is úgy nézett ki, mint egy eper... :shock: Piros volt a feje, és tele volt kiütéssel, mintha azok lettek volna az eper magjai... :shock:

Amúgy terhesen én is nyomtam ezerrel az epret. Most meg valahogy megoldom, hogy Zsófi egyen, hiszen ennie kell! Az epret nem lehet kihagyni!!!!!

Kiskolbi! Szuperek a képek! Hogy Ti milyen arik vagytok! És milyen jók a minitalis fotók!!!
Mi is mennénk állatkertbe, csak attól félek, hogy Zsozsó nem bÍrná a sok ülést. Mára már addig jutottunk, hogy anyósékhoz (40 perces út) alig bírja ki a kocsiban az ülcsiben, mert feszt fel akar ülni, és menni akar.
Kicsit nagy a mozgásigénye. :D

Juba! Hajrá fogyókúra!!!!!!! Hány kilótól szeretnél megszabadulni?

Nektarin! Fú, micsoda csaj vagy Te! 60 kiló.... Kész nádszál.
A kecó meg nagyon jó lett. Annyira érződik, és látszik, hogy mindenhol a mediterrán hangulatm, színvilág dívik. :D

Meryke! Hatalmas gratula az első fogacskához!!!!!!!!!!!

Timi26! Nem semmi! A gyerek már 8 hónaposan alkoholizál! Mi lesz itt később? :lol:
Látszik, hogy Pankával tökéletes párost alakítanak!
Na és az a hinta, meg az a csinos vékony kismama, aki fogja a hintát... :D

Ágica! Szerintem Petrával nem lesz semmi gond. A jól megszokott környezetében hamar visszaszokik. Anyóshoz ( :evil: ) meg úgysem mentek minden nap.
Én biztosan kivertem volna a kanalat a kezéből...
[size=12]Ezek az anyósok, apósok miért nem tudnak normálisak lenni? (Már tisztelet a kivételnek)!
[/size]

Kép
Kép
Kép
gremese

Ágica! Mit evett Petra mostanában, amit nem szokott? Lehet, hogy allergia... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

SZiasztok !

Izraeli út lefújva. Nem megyünk csak jövőre. A kinti család 80 %-a idén jön haza a sogórnőm eskövőjére így felesles lenne menni.
A párom barátja meg annyira bunkó volt, hogy email-be küldte el az esküvői meghívót így úgy döntöttünk, hogy majd jövőre megyünk. Sajálom mert imádok ott lenni de majd megyünk.

Ádinak még mindig egy szál foga sincs. Igaz azon kívül, hogy nyáladzik azon kívűl jó viseli.

Ja és megvan a műtét dátuma is. 06.05-én lesz. Így arra a napra kérem majd a sok vudut.
Reggel 8-ra már bent kell lenni és a doki próbálja őt venni elsőnek, hogy tutti haza jöhessünk aznap.
Azt mondta, hogy úgy vigyünk cucco, hogy bent kell aludni de nagy a valószinűsége, hogy nem kell de legyen nlunk minden.
Annyira túl lennék már rajta de gyorsan meg lesz és utána márminden oké lesz.

Ádi kapott járókát elég jól elvan benne. Kb fél - 1 órát simán.

Olyan csúnya idő van utálom az esőt.

Na lépek megye végzem a házi munkát.

SZép napot mindenkinek.
20200310173350

Jó reggelt :D !

Vagyok, csak dögrováson :? . Tegnap még csak takonykór volt, ma reggelre mintha kitályogosodott volna a mandulám, de majd figyelek :roll: . Ha tényleg, akkor, doki, nincs mese...
Panka is náthás kicsit, de jól viseli, és nem vészes :? , remélem, nála nem lesz rosszabb...

Az újonnan feltett képeket csak nem tudom szó nélkül hagyni, de már én sem tudom, hol járok :oops: .

Nekünk is 5 napos volt a hosszú hétvége, ebben volt vidéki főzés, ballagási ebéd, anyós, Timi26-al buli, szóval nem unatkoztam, nem is nagyon voltam gépközelben.

Utólag minden hófordulós, névnapos babának, és névnapos, szülinapos, ANYA mamának sok boldogságot kívánok!!
Kép Kép

Annyira édesek a képek, anyákkal, családokkal, minitalisok, nem tudom őket egyesével kiemelni :D !
És minden új produkcióhoz, fogacskához gratulálok!!

Hörcsög, börzén nem sikerült összefutnunk, pedig voltunk mi is :? . Én csak egy kis szandit vettem, mert az már nagyon kellett, de édi :D .

Viranka, a babakocsi vmi csúcsszuper, Míra dumájától meg behalok :lol: :lol: , igen, sajnos sokszor túl őszinték :wink: :lol: .

Nektarin, aztamindenit, én alig ismertelek meg :shock: . Igaz, a mosolyod nem változott. Szerintem most is nagyon jól nézel ki, a képeken nagyon vékony voltál :shock: .

Máté őhercege és a hölgykoszorú :lol: :lol: , amit ezek a skacok produkálnak, esküszüm, mintha legalább két évesek lennének :shock: .
Ahogy Lilla is ül a térdei között... :shock: , fantasztikus, hogy ezek a gyerkőcök ilyen idősek :D !

Akartam még egy csomó mindent, de kisasszony hív :roll: ...

Emmának és Máténak boldog hófordulót!! Kép

És néhány majálisos Panka:
KépAnya, elég máááá... Kép Basszus, elszóltam magam... Kép Na ezt a csókot nektek!!! KépMost jól kinevetünk!! KépNa hogyan kell ezzel fényképezni?!
dettyk

Sziasztok!!!

Emmának és Máténak boldog hófordulót!

Mmarica! Részvétem! :cry:

Anitja! Hát én a múltkor nem adtam Chamomillát Szelinek néhány napig, meg is szívtam, mert újra óránként ébred. :? És úgy adok, hogy uzsiba és vacsiba belekeverve 5-5 golyócskát (így is működik). :D
Nolka tündéri! :D
Én a múltkor adtam Szelinek „neve nincs” bébiételben áfonyát (Anyu vette), és szerintem voltak benne apró magok. :evil: Semmi baja nem lett tőle… De azért direkt szerintem még nem adnék!
De jó bébikajában is van epres, Szeli imádja! Abban nincsenek magok. :D

Heni! Szelinél észrevettem, hogy imádja a nagyobb gyerekeket! Úgy figyeli őket! :D Állatokkal nem nagyon szoktunk találkozni (a családban már kihaltak szegények :( ).

L.Móni! Gréti nagyon édes! Látom, tetszik neki a bébitaxi!!! :D
Megkaptad a kuponokat?

Juba! Szupi az új avatar és a vonalzó!!! :D Hajrá a fogyihoz!!! Kitartás!

Szeli tegnapelőtt és tegnap olyan furán oldalra fordította időnként a fejét, mintha viszketne a füle. El is vittem a dokihoz. Megnyomkodta, nem fájt neki. Azt mondta, valszeg zsíros neki belül, és cseppentsek bele étolajat, mert az feloldja a zsírt benne. Meg is tettem, ma már nem csinálja! :D

Irina! Védőnő javaslatára Szeli heti 3x eszik husit!

Kép

Kép
regcsiken14

K.Timi!
Én már most szorítok nekek.

Detti!
Szuperek a képek Panka tündér és egyre jobban hasonlít
az arca Bencére. :D
Te ugye már nem akarsz fogyózni? Lassan rád se lehet ismerni,
nagyon sokat fogytál.

Mesi!
Gondolj bele,hogy ez még csak a kezdet. :lol:
A java még csak most jön. :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ágica! Részvétem! :cry:
(Mi van itt???)

Egyébként én örülök, hogy Szeli már így mászik, mert jobban el tudom végezni a házimunkát. :D Ezelőtt azért nyöszörgött egy fél óra után, ha nem voltam a szobábban, de most egyszerűen megoldja azzal, hogy jön utánam, és ott játszik, ahol éppen vagyok. A kedvence most az, hogy kihúzza a krumplis ládát, amiben hagyma is van, és az nagyon érdekes tud lenni! Főleg, ahogy jön le a héja, és zörög! :lol: :lol: :lol:

Nektarin! Na ezek miatt a nemakarokszoptatni anyukák miatt szenvedtem én meg, hogy nem volt tejem… mert ezek miatt szajkózzák, hogy SZOPTASSÁL!!! Na……. mindegy…. nem folytatom… :evil: :evil: :evil:
Nagyon csini lett a házatok! :D
A Chamomillát pont az előbb írtam! Nekem a vízben felolvasztás azért nem jön be, mert Szeli továbbra sem iszik. Bár sima felnőtt üvegpohárból néha szokott… :shock:
Egyszer próbáltam szájba adni a golyókat, de Szeli öklendezett tőle… elég ijesztő volt… azt hittem, megfullad… :?

Kiskolbi! Én teljesen megértelek, hogy a pénz és az előrehaladásod miatt dolgozol! Ez teljesen természetes. Én csak összetehetem a kezemet, hogy Apa úgy keres, hogy nekem nem kell… :?

Irina! Szelinek vettem fagyasztott meggyet, turmixoltam, passzíroztam, minden tiszta meggy volt, erre a végül Apa ette meg, mert Szelinek nem ízlett… :( (ez most csak úgy eszembe jutott)

LMóni! Most olvasom, hogy megkaptad! Küldöm a címem! :D

VikDan – Panka képek szuperek! :D VikDan és a sör! :lol:

Míra nagyon ügyes!!! :D

Anikó! Gratu az első fogacskához! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi: Igen épp ez az semmi újat nem adtam neki.Az apja meg a családja allergiás :roll: A mi családunkban senki.....Meg mondjuk nagyon sokat hapcizik a múlthét kedden elvittem egészséges rendelésre hogy mielőtt elutazunk nézzen rá a dokinő de nem talált nála semmit.Úgy érzem ismét mehetünk :?

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a dicséreteket Grétacica nevében :lol: :lol:
Az integetős kép véletlen, még nem csinálja tudatosan pedig minden nap gyakorolunk rá :lol:
Nekem is az a közeli kép a kedvencem Mesi és annyira büszke vagyok mert azt én fotóztam és nagyon jó lett. Apa meg azt állítja, hogy én nem tudok fényképezni :roll: :lol:

Anitja Na végre, hogy jelentkeztél. Nagyon édes Noel :lol: Te meg fogytál ha jól látom :lol: Mikor mennétek ki? A közeljövőben? Megvan már, hogy hová melyik városba? Van munka vagy kint keresnétek?
Ha epret adsz neki akkor hámozás után azért még passzírozd át, hisz leginkább az apró magvak miatt van a gond és az meg bármilyen óvatosan, figyelve hámozod maradhat rajta :roll:
Az epret azért nem ajánlják meg nagyon alergizál és még a tejen keresztül is sajnos.

Heni Gréti is szereti az állatokat a szomszéd kutyája teljesen elbűvöli :lol:
Egyszer eljön az az idő amikor minden gyermek átaludja az éjszakát :wink:
Nagyon helyes Péterkéd. Elbűvölően mosolyog :lol:

Irina Szülői tulajdonság az aggódás. Én sem értettem még gyerekként, hogy anyáék mit agonizálnak mindenen. Ha az téged, titeket megnyugtat ha 1,5 hónap múlva megnézik Ádót a Dévényisek és fognak ajánlani pár tornagyakorlatot. Lehet, hogy addigra már magától is fog forogni, mászni esetleg felállni Ádika :wink: :lol: Elhiszem, hogy aggódsz miatta főleg így, hogy itt folyamatosan azt olvasod milyen mozgékonyak a babák.
Mi még messze vagyunk a husitól. Ma kóstolja meg Gréti a répát. Már párolódik :lol:

Kiskolbi Nagyon jók a képek. Mind a közösek, a csajozósak, a Fleurékről készültek, a leégett Máté (itt becézni akartam de eszembe jutott, hogy azt nem szereted :wink: ) a mosogépet néző :lol: :lol: :lol: Mind, mind csodás :lol:
A munka miatt meg igenis büszke lehetsz magadra. Egy örökmozgó gyermek mellett még ezt is bevállaltad.

Maggie De jó, hogy jobban van Berci :lol: Az meg külön szuper, hogy az orvos támogatja a homeopátiát. Nagyon sok diplomás elzárkózik előle :roll:
Ha pozitív lett volna megtartjátok?

Ágica Részvétem a papa miatt :(
Anyós :evil: dühöngd ki magad nyugodtan, Úgy könnyebb.
Adtál neki valami új ételt? Lehet, hogy alergia.

Nektarin Végre képek. Nagyon szép lett a fürdő, az átfestett konyha. A kert is gyönyörű :lol:
Én is voltam valaha ilyen csinos :roll: Ha vége a szopinak kezdhetnénk együtt a fogyókúrát :wink: így nagyobb lenne bennünk a kitartás :lol:

Viranka Bálintka nagyon ügyes.
Mira aranyköpéseit meg remélem továbbra is gyűjtöd
:lol: :lol: Imádni fogja felnőtt fejjel olvasni :lol:
Nyilván építész lesz a lányból :lol:

Timi Vikdan csúcs :lol: :lol: Az a sörös fotó. Egyszerűen zabálni való :lol: :lol:

Anikó Gratula az első fogacskához :lol:

Hörcsög iszonyatos mennyiségű fotót végig tudunk nézni. Jöhetnek :lol:

Meryke éljen Máté első foga :lol: :lol:

K.Timi Milyen műtét? Azt hiszem lemaradtam :roll:

Dettyk jobbulást neked és Pannának.
Nagyon jók a képek a közös nevetős egyszerűen csúcs :lol:

Regi Igen megkaptam és nagyon szépen köszönöm, de a címed nem küldted. Elküldenéd priviben, hogy én is tudjam postázni a kupont?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni! Nolka is ücsörög, ha van mellette játék, és lát minket, elvan. Én hiszek Anyukádnak :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Teszek fel én is pár képet :lol: Kép Kép Kép

Kép

Kép
agica1126

Csajok! Hogy néz ki a babarízs? Én nem találtam. :roll:

Heni! Péterkének milyen piros a kis pofija!!! :lol:
Anyum is már csak arra emlékszik, hogy egy papírgalacsinnal órákig elvoltam… :roll:

Kiskolbi! Nagyon jók a képek! Főleg az ágyneműtartós!!! :lol:

Meryke! Gratu az első fogacskához!!! :D (Nálunk még mindig semmi…)

Anitja! Ez olyan dolog, hogy az egyik baba allergiás rá, a másik meg nem. Csak szerintem biztos, ami biztos alapon inkább nem javasolják! Ennyi! :D

K.Timi! Milyen műtét? Asszem lemaradtam… :oops:

Itt is pocsék idő van, én le se megyek!!! :evil:

Dettyk! Jobbulást!!! :(
Pankának nagyon szép, finom vonalú az arca!!! :D
Nagyon jól nézel ám ki!!! :wink: (irigy)

Kép

Kép
regcsiken14

Ágicaáááááááááááááááááááááááá naggggyon cuki Petrus. Azzal a kis kalappal Tünemény :lol: :lol:
Allergia lehet a virágzó fákra is meg a fűre (nekem az is van) Ha mentek dokihoz ne hagyd magad lerázni és ragaszkodj hozzá, hogy ki legyen derítve mitől van. Mondjuk a tüsszögés és a kiütések sajnos arra utalnak. Ne legyen igazam. Én régebben csak úgy tudtam sétálni ha a táskámban volt egy 100-as pzs. 1-1,5 órás séta végére a felét elhasználtam :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Petra baba, mint egy kiskutya!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Itt kisütött a napocska. Remélem így marad. Nincs kedvem megázni mint tegnap.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?