Hali!
Egy pár napja nem olvasok, aztán jövök és mit látok???!!!
Blongyinak igaza van! Mi ez a "akkor én most innentől nem írok" dolog???
A terhességünk alatt és utána is végig egymás mellett voltunk, vigaszt nyújtottunk, nehogy már most ezen kezdjünk el vitázni, h kinek van teje és kinek nincs/ki tud szopiztatni és ki nem!!??
Hiszen mind tudjuk, hogy aki nem tud szopiztatni, köztük én is, mindent meg tett azért, h legyen teje és a gyereke a legnagyobb egészségben nőjjön, növögessen! Azt meg, hogy ki jó v. rossz anya már régen tisztáztuk! Aki ennyit aggódik a gyereke miatt, a teje nemléte miatt, az nem lehet rossz anya!
Panda! Tényleg antiszopik topik lennénk?
Biztosan megérted, hogy mennyire bántja a nem szoptatós anyukákat az, h nem élhetik át minden nap azt a csodát, amit te hála az égnek megtehetsz! Ahogy Lafi is írta, nálam is hetente előjön, hogy Marci elutasította a szopizást, valamilyen oknál fogva és soha többé nem kért belőle. Én azóta még mindig fejek szorgalmasan, és még mindig 90%-ban anyatejes baba (melózok is érte rendesen), de minden nap felötlik bennem, h miért is van az, h Marci elutasított engem. Néha még az is eszembe jut, h NEM SZERET engem a saját gyerekem vagy hogy én rontottam el vmit!

Aztán helyrerakom az agyam, vagy a párom nyugtat le, pedig már az ő hócipője is tele ezzel a "nyavalyámmal".
Szóval tényleg csak próbáljuk bizonygatni magunknak, h ettől még nem vagyunk rosszak, rosszabbak, mint mások, de azért remélem nem estünk át az antiszopis oldalra! Tényleg remélem! Ugye nem haragszol, amiért ezt írtam?? Olyan jó látni benneteket, amikor felrakjátok azokat a szopis képeket!
A másik: nem azért vagyunk itt, h megosztozzunk a tapasztalatokon?? Egy véleménykülönbségnek miért kell ide vezetnie?? Komolyan mondom hova jutottunk?
Xéni! Tök jó, h regisztráltál, és itt vagy köztünk! Bár nem túl jó az apropó, ami miatt írtál, de ígérjük, h hamarosan észhez térünk!

Ugye csajok!!!??? Szerintem mi tényleg egy jó topik vagyunk, jó ide jönni, és ahogy Lafi írta, ŐSZINTÉN nyilatkozni.
Konkri: szerintem, ahogy Dombi is írta, ezzel a "problémával" a nők 80%-a megküzd az első hetekben, hónapokban, aztán meg nem érti, mint ahogy te sem, hogy miként is lehetett nem imádni azt a kis tökmagot!
Éppen én is tegnap mondtam a páromnak, hogy Marci sokkal "normálisabb" ha csak ketten vagyunk, nem csinálja a fesztivált, nem hisztizik, nagyokat röhög. Ha már hárman vagyunk, akkor már nyűgösebb, nem tudom miért??!! Ha pedig ott vannak a mamák is, akkor meg... Fúúúúúúú, a négy nap alatt kikészültünk tőlük!

Inkább nem is részletezem! Nekem ez egy örök dilemmám lesz, h Mamák v. nem mamák??!! Elrontják Marcit a legteljesebb mértékig, a gyerek persze élvezni, mi meg isszuk a levét!

Közben meg hát olyan jó, h ennyire szeretik!
Olyan jó volt ez a mostani anyák napja, mert már mi is anyák vagyunk és kapunk virágot, meg minden! Én már alig várom az első anyák napi ovis műsort, amikor majd a gyerekem szaval, meg énekel. Biztosan végig fogom bőgni az egészet!
Norma: egy kalappal neked a vizsgához, aztán várunk vissza, ha letetted a "lantot"!