A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Csiri:pü. ment

Kép
melike

Na,jó a körülményeket elfogadom.

Kép
melike

de mivel most rámszakadt az elkövetkezendő 4 nap unalma,azért még tudósítalak benneteket az ujabb számomra katasztrofálisnak tünő reklámokról,bekukkolok Magdi anyusékhoz is és Győzit sem hagyom ki...NEM MINTHA NAGY RAJONGÓJA LENNÉK BÁRMELYIK MŰSORNAK,DE MOST 1 KÖNYVHÖZ ÉS SEMMIHEZ NEM LENNE FIGYELMEM EZEKEN KÍVŰL...
Vendég

Ja viszont a "rosszban mindig van valami jó is"...

Jövő hét kedden kellene 9-re mennem a védőnőhöz....MEGÚSZTAM A MÁZSÁLÁST,MEG AZT AZ ASSZONYKÁT....HIHIHIHIHI.... 8)
(az elmúlt héten úgy megjött az évágyam....nem tudom,hogy a vitaminok vagy a bébi beilleszkedésének a hatására,de tuti felkaptam vagy 5 kilót...)
Tegnap apa megis jegyezte,hogy combosodtam,de jól áll.... :?
Hogy állhat jól egy megpattanteres,narancsbőrös zsírréteg??? :shock: :shock: :shock:

Na megyek lassan az altatódokihoz,ha visszajöttem leszek...még hajfestéket is kellene vennem,mert eléggé levagyok nőve hajilag és sebbel még gázosabb lenne festeni és hajolgatni mint most így bálnaként... :wink:

pusz
Vendég

Igen,erről jut eszembe,tegnap én is ráálltam a mérlegre és nem akartam hinni a szememnek!!!Egy hét alatt egy kiló fölcsusszant!Te jó ég!13 kiló plusz. :oops: Mi lesz,ha netán kihordom végig?!

Kép
melike

Csiri - reméljük minden a legnagyobb rendben lesz! Szépen fejlődött a baba, csak volt értelme a sok-sok vitaminnak! Utána itthon lesz veled a párod, ha kibújt a baba?

Bluebox - örülök a jó híreknek!

Bari
- gratulálok! Hányadik évforduló?

Kriszta - ne izgulj! Csomag legyen összepakolva, úgy sem mi döntjük el mikor jönnek, erre szerintem nem lehet felkészülni lelkileg sem, mondom én, aki még nem szült. Neked kellene minket nyugtatni! :wink:

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Melike onnan jöttem rá ,hogy anyóspajtás felhívott és közölte vagyis boldog évfordulót kivánt..és a férjemet is felhívta,amúgy elfelejtettük volna..de ennek ellenére nem örülök,hogy felhívott...mi ez a nagy nyalizás másfél év fasirt után...na mindegy
Köszi mindenkinek a gratulációkat :lol: :lol: :lol: :lol:

Csiri itt a babaneten a terhesnaptár szerint egy 35 hetesnek totál jó a tüdeje!!!Persze megértelek,hogy nem szertnél még szülni,mindenki szeretné megvárni a 38 at..de semmi baj nem lesz
Vendég

2. évforduló 4 éve vagyunk együtt...tudod ő a 3-as számú páciens
Vendég

Sziasztok Csajok!!!
Hallom megindult az első baby!!!!!!! :lol: :D
De jo!!!
Örülök,csak lenne már valami hir felölük. :lol:
Én még ilyeneken nem voltam,NST,CTG.
Ma voltam fogorvosnál,mert kurvára fájt a fogam. Semmit sem tudott csinálni,mert rögen kellene,nem lehet. Kihuzni lehetne,de ki tudja milyen a gyökere.
Bele meg nem látunk.

Annyit mondott a doki kérdezzem meg a nőgyogyászt vehetek-e be,dalacin c-t. Vagy diklofenák duot.????
Mindkettőt felirta. GIGI! SZERINTED???
Fáj most is.
:cry: :cry: :cry:
Ma akárkivel találkoztam,mindenki azt mondta lent van a hasam. De egyébként sem volt sosem nagyon fent mell alatt.
PASSSSSSZZZZZ::

Tyukhus levest csinálok,ki hogy szokta??????

Tegnap a kis párom nagyon drágaság volt.
Javul.
Elmentem a barátnőmhöz,és mire haza jöttem kifestette a fürdő szobát,ki is takaritotta,vissza pakolt,
Rizskokot sütött. ÁHHHH,készen voltam.
Amugy is fözöcskés,de még sosem sütött.

Imád főzni,valamelyik nap volt horgászni. Fogott halat,és azt főzte meg bográcsba,egy barátunknál. Nagyon fini lett.

:lol:
Majd később jövök most mennem kell.

Kata&Milán

oszman777

sziasztok!
olvasgattam v issza, de nem sokat, s látom hogy Móni már lassan túl lesz rajta, de azóta senki nem tud semmit?
Tiszta durva, hogy mi is megindultunk.
múlt héten kimostam az összes kisruhát, most vasalom őket, s hamarosan meglesz a kiságyunk is, meg a bútorok.

drukk Móninak!!!

Kép
Kép
eyi

Oszman:
Alkalmazható-e Dalacin terhesség vagy szoptatás idején?
Terhesség és szoptatás ideje alatt csak elkerülhetetlen esetekben szedhető a készítmény!

Diclofenac duo:
Terhesség és szoptatás
Tájékoztatni kell az orvost, ha a beteg terhes, ill. gyermeket kíván vállalni vagy szoptat.
A terhesség 3. harmadában a készítmény nem alkalmazható. Az 1. és 2. harmadban, valamint szoptatás időszakában csak akkor szabad szedni, ha az orvost azt határozottan előírta.

Ezek alapján én nem merném bevenni.

Ezen az oldalon ilyeneket Te is meg tudsz nézni!!!
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek

Bari: Gratulálok a házassági évfordulótokhoz.

Csiri: szoríttam Neked! Nagyon remélem, hogy minél késöbb kell bemenned!!!

Móni még nem írt!!!

És a nap híre, végre vettem köntöst és hálóinget!!!! :D :D
bszilvi25

szoríttam=szorítottam
bszilvi25

Sziasztok!

Csak benéztem megint...megengedtem magamnak :lol:

Móniért izgulok mi lehet már...annyira félt a szüléstől, szeretném ha mégis csdás és szép élmény lenne neki na és persze hogy minden rendben legyen vele meg a babával...

Csiri, érted is izgulok...ha már így alakult hogy nektek ilyen hamar jön a babázás...ne aggódj...fő hogy kiderült hogy figyelni kell a babára ez meg is történik és minden okés lesz tuti!!!

Puszik

Dana

Kép
danaaia

Mostmár én is nagyon várom Mónit de a hetedik érzékem azt mondja,hogy minden rendben,de csak holnap fog nekünk üzenni :(
Vendég

csirinek mikor várható?

Kép
Kép
eyi

sziasztok...hajnalban írt Móni,hogy éjjel megszületett Mirkó,3125g,53 cm. A szülésről csak ennyit tudok, De sajnos méhen belül valami fertőzést kapott,ezért átvitték a korára(nálunk nem egy helyen van a koraszülött osztály,meg a szülészet). Ennyit tudok. Írok majd neki,már csak bátorítás képpen is,de biztos jelentkezik,amint megtud valamit,és akkor írok én is...
Azért csak most írtam,mert délig nem volt ugye áram,utána meg ebédeltetés,altatás,ráadásul Elizám fogzik,úgyhogy nagyon szenved. De amint tudok valamit,írok nektek.
További szép napot. Anikó
Vendég

Anikó: köszi, hogy írtál!!!!!!!!!!!!!

Vártuk nagyon!!!!!!

GRATULÁLUNK MÓNINAK A BABÁHOZ, SOK TEJCSIT ÉS BOLDOGSÁGOT!!!
bszilvi25

Isten éltesse Mirkó babát!!!!
Jó egészséget,sok boldogságot,és sok tejet kívánok nekik!!!!

Kép
orsitigris

Köszönjük Cseriani!Nagy-nagy gratula!Akkor szorítunk továbbra is,hogy minden rendben legyen!

Kép
melike

GRATULA AZ ELSŐ ANYUCINAK, SZÉP AJÁNDÉK ANYÁK NAPJÁRA!

Kép
Kép
eyi

Gratulálok én is az első topik babyhez. Nagyon jo egészséget nekik,és jo sok tejcsit. :lol:

Csak ténleg,legyen már minden rendbe velük. :)

Uh akkor,pár nap és láthatunk pici ujszülött manocskát.
Végre már a mi topikunkba is lesz.

dE JO. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MEG HÁT VÁRJUK MONIT A BESZÁMOLOVAL.

Kata&Milán

oszman777

fEKSZEK LE,MERT CSAK FÁJ A FOGAM. :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted:

Kata&Milán

oszman777

IBM: Felhívtam őket, vmilyen Gizi jelentkezett be és azt mondta, hogy szerinte meg lesz tartva... Hát, remélem igaza van ;)

Csiri: Danának igaza van. Jó hogy időben kiderült, hogy mi a helyzet, így jobban tudnak rátok figyelni... Egyébként ha fejlődik a pici, akkor nincs olyan nagy baj. Jövő hét elejéig csak kihúzzátok és akkor már tuti meglesz a 2,5kiló is ;) Én nagyon optimista vagyok, úgy hogy biztosan tudom, hogy nem lesz baj. Szép és egészséges gyermeked lesz :)

Mónival mizu lehet? Nagyon izgulok érte is. Remélem tényleg szép élmény lesz neki a szülés és nem akarják elkapkodni sem és túl sokáig elhúzni sem... DRUKK!!!!

Bari: Gratula az évfordulóhoz!

Mérlegre én mostanában nem merek ráállni :oops: Pedig muszáj lesz, mert kedden vagy szerdán mennem kell a védőnőhöz :( Tuti felszedtem megint egy jó pár kilót...

Húha, itt most dörög az ég rendesen, pedig az előbb még ezerrel sütött a nap..

Kép

Kép
bettica

Én is szívből gartulálok Móninak a babához! Jó egészséget, boldogságot, és persze sok tejcsit!

KépKép
hene

ÓRIÁSI GRATULA MÓNINAK!!!!

Kép
sziszka82

[quote="bettica"]
írta:
betticaMónival mizu lehet? Nagyon izgulok érte is. Remélem tényleg szép élmény lesz neki a szülés és nem akarják elkapkodni sem és túl sokáig elhúzni sem... DRUKK!!!!

???????????????????????????????
bszilvi25

cSAJOK!!
éN MOST AZON GONDOLKOZOM,HOGY MONI 37-38 HETES VOLT.???
uGYE????
Csak azért mert még Május van,és ő a májusi topikba lenne??!!!!
mindenképp,májusi. :lol:
Ugyhogy ne tévesszen meg senkit sem,hogy Junius baby indult meg. :lol:
Hanem Májusi. :)
Neki már idejébe jött.
:lol:

Kata&Milán

oszman777

Isten éltesse a kis Mirkó babát és ügyes anyukáját, jó egészséget nekik! Reméljük a fertőzés hamar múlik és nem okoz majd sok izgalmat a kis családnak!!!

Nem jó ilyenkor külön :roll:

Szép nagy baba lett egyébként. Móni ugye ma töltötte a 37. hetet. Mekkora lett volna a végére... 8)

Puszik

Dana

Kép
danaaia

Moni még épp nem töltötte be a 37 hetet,mikor szült...
Vendég

bocsi danaaia,úgy van,ahogy mondod. egyébként írtam neki,de még nem válaszolt :(
Vendég

Szilvi: Nem frissítettem ki az oldalt mielőtt elküldtem a hsz-t... ;)

Móni: Tiszta szívből gratulálok nektek! Sok-sok tejcsit és mihamarabbi hazajövetelt ;)

Kép

Kép
bettica

De bunkó vagyok (illetve feledékeny :oops: )

Cseriani nagyon köszönjük a tudosítást!

Kép

Kép
bettica

SZIASZTOK!
MEGJÖTTEM ÉS MIRE?????????????
MÓNI !GRATULÁLOK A BABÁHOZ!!!!!!!!!!!!(megkönnyeztelek benneteket!!!! :wink: )

Kép
Vendég

Hatalmas gratula Móninak a kisfiához!!! Nagyon jó egészséget és sok tejcit kívánok nekik!!!

almaani
Kép
almaani

GRATULÁLOK MÓNINAK!! JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKIK ÉS SOK TEJECSKÉT!

Reméljük minden rendben lesz velük ezután!

Csajok! Ennek a méhen belüli fertőzésnek ilyenkor nincs semmi jele ugye csak mikor megszületik akkor derül ki?

Csiri: szorítok Neked, hogy még azért maradhasson bennt egy kicsit a babád! Ha meg jönnie kell hát jöjjön, szépen gyarapodott a súlya és még fog is addig! :wink:

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

MANKA!
Igen itthon lesz a párom velünk kb 3-4 napot és megigérte,hogy a hétvégéket úgy intézi,hogy ezentúl ne dolgozzon!!!(de sajnos maszek és most szezon van...,mi pedig ebből élünk... :? )
Illetve Este 7-8 körül szeretnénk a fürdetést és az az Ö "dolga" lesz...

Tegnap amikor este hazajött és "félve" elmondta,hogy vissza kell mennie,akkor kicsit kifakadtam,hogy KETTEN vállaltuk a bébit,mindKETTEN akartuk a bébit és nem csak a babának van szüksége hús-vér apára,aki nem akkor jön amikor mi már alszunk és akkor megy amikor mi még alszunk....illetve nekem is szükségem van a páromra....
Szegénykém....annyira szivére vette,hogy már este alvás elött azt mondta,hogy gondolkozott és legyen KATA ZOÉ és nem csak simán ZOÉ amit Ö szeretne.... 8)
Vendég

Sziasztok Mamik!!!!!!!

MÓNI, MIRKÓ HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jobbulást, meg sok sok tejcsit.

Egyre jobban bevagyok..........va :wink:
bluebox

Cseriani köszönjük az infót!
Drukkolok,hogy a fertőzésből ne legyen gond!!!
Sok boldogságot és ezészséget kívánok mindkettőjüknek!!!!!!
Vendég

Ja és ha valaki beszél Mónival...esetleg Te Cseriani!Légyszives mondd meg MÓNINAK,hogy NE AGGÓDJON,mert KIttikém is ugyanilyen fertőzést kapott,neki a torkában "tenyészett" és fejje a tejet szorgalmasan amíg nem engedik a bébijéhez,ha teheti küldje át neki és ha már mehet szoptassa és pár nap alatt összeszedi magát az Ö csepp és erős kicsikincse!!!!!!!
Vendég

csajok nincs jó hírem,mint kiderült Mirkónak tüdőgyulladása van :cry:
7-10 napot kell a korán lennie :(
Vendég

[size=18]SZÍVBŐL GRATULÁLOK MÓNINAK, ISTEN HOZOTT MIRKÓ BABA IDEKINT, SOK TEJCSIT, GYORS FELÉPÜLÉST, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOG BABÁZÓS NAPOKAT KÍVÁNOK A KIS CSALÁDNAK!!![/size]

Csiri - aranyos a párod, hogy engedett neked, szerintem de ezt te is tudod, neki is minden vágya, hogy veletek lehessen, csak azok a fránya anyagiak ne lennének sajnos. Én is félek a párom túlóráitól és hogy itthon lesz-e mindig fürdetésre, de akármennyire is rossz, most ő a kenyérkereső és ennek néha ára van!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Szívből gratulálok Móninak, Mirkónak és a papának! Mirkókám, nagyon sajnálom, hogy beteg vagy, öllelek és sok-sok gyógypuszit küldök, a szülőknek pedig kitartást, Móninak pedig sok-sok tejcsit!!!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Cseriani - köszi az infót! Sajnálom a rossz hírt! Aki ért hozzá, mondja már meg ez mit jelent pontosan, hogyan kezelik Mirkó babát és ez mennyire súlyos problémát jelent vagy gyakran előfordul? Ugye nincs nagy baj???????????

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mankabi én értek hozzá sajnos!!
De Mirkó nagy súlyú erős,majdnem időre született,100% hogy leküzdi...időben észrevették kap antibiotikumot és nem lesz baj,csak Móninak iszonyatos nagy erő kell hozzá.
Tiszta szívemből kivánom,hogy hamar otthon legyenek!!!
Vendég

Sok-sok boldogságot Móninak és Mirkónak! Drukkolunk, hogy Mirkó hamar meggyógyuljon!

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:44-kor.
Vendég

Oszman
Fogorvostól vagy háziorvostól kérj egy beutalót a szájsebre...ott profin ki tudják húzni!
-egy röntgent ilyenkor már nyugodtan meg lehet csinálni, ha szükséges... nem okoz károsodást a babánál... annyira kicsi a sugárterhelése...
-diclofenacot ne szedj...
-így látatlanban Dalacint se... szájüregi fertőzéseknél inkább a penicillin (Ampicillin, augmentin) a hatásosabb...

Csiri
Miért nem adnak tüdőérlelőt?
:roll:
Vendég

Móni

Kép
Vendég

Halihó!

Na én is olvastam a rossz hírt :cry:

MIRKÓ NAGYON NAGYON ERŐS BABA, ÉS NAGYON NAGYON SOKAN DRUKKOLUNK NEKI, NEM LEHET SEMMI BAJA!!!!!!!
bluebox

Gigi!
Passz!!!!

(a tüdőgyuszi az baj....de erős és nagy bébi...)Akkor nem fertőzés????
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?