Na csajok!
Becsületesen végigolvastam amit írtatokaz elmúlt pár napban és amióta írtam délután. Most végeztem.
Jó, hogy írtátok az évfordulót, most jutott eszembe, hogy nekünk ma van 8 éve, hogy megismerkedtünk.
Vidókata, Andi: gratula az évfordulóitokhoz!!!
Vidókata:én is másmilyennek képzeltelek, Nem csúnyábbnak csak másnak. Nagyon szép vagy!!!!Ja és a pocid is nagyon szép!!!
Andi: Jó hogy mondod a keményedést, holnap ha megyeka adokihoz megemlítem neki, bár mindig néz méhszájat is!!!
Az az igazság, hogy ma itthon voltam egész nap és főleg itt a gép elött ülve, szinte 5 percenként keményedik a hasam. Bár lehet, hogy csak megfeszíti magát Levente, mert itt-ott kicsúcsosodik a hasam, de az egész hasam kemény közben. Délután is vettem be mg b6-ot, de nem igazán segített. Nagyon bizom benne, hogy nem akar még kibujcizni ez a gyerkőc.
Nagyon szépek a pocakok, a szoba és a rucik!!!
Kicsit összekevertem mit hol kell beszerezni (papírt). Köszi a kiigazítást. (már elfelejtettem ki is írta)
na tessék eddig terjedt a memóriám, már el is felejtettem mit akartam reagálni, írni.
Én is szeretek puzzles-ni, de Olivértől nem lehet és szőnyegpadlónk van ugyhogy nem tudom a szőnyegalatt sem csinálni.
Marcsi: örülök, hogy itthon vagy, ha még nem írtam volna!!! Bizom benne, hogy legközelebb már csak pár hét múlva szülni kell bemenned!!!
Ma azt álmodtam, hogy be kellett feküdnöm, de nem tudom miért. A tegnapi keményedéseken kívül nincs semmi bajom. Elég rossz volt és a kórház sem volt olyan mint kellett volna.
Most is egyfolytában keményedik a hasam.
Most, hogy olvastam amit írtatok a császár utáni term. szülést követő "kínzásról" inamba szállt a bátorség és most mégsem akarok mindenáron term.-en szülni. Szégyen gyalázat!!!

Pedig annyira szeretném érezni, milyen amikor a hasamra teszik a babucit és hallom felsírni. Én sajna végigaludtam Olivér születését.
Na nem erölködök tovább megyek aludni, ugysem jut eszembe, hogy mit akartam írni.
Jó éjt mindenkinek!!!!
Holnap reggel viszem Olivért a dokihoz 9-re. Megint lesz mit visszaolvasnom, ha lesz időm holnap jönni.
Sokat gondolok rátok és tök rossz, hogy mindig lemaradok!!!
Én itt mindenkit nagyon birok és jó veletek dumcsizni!!!