A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Nekem mikrogyöngyös van de sima párnából meg tönkölybúzás és mind a kettőt nagyon szeretem. Már hetek óta nem tudnék aludni ezek nélkül! (tudom a szopipárna eredetileg nem erre van kitalálva :oops: )
Vendég

Na most megyek a védőnénimhez
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 19:55-kor.
Vendég

Előbb a a mamát, utána a babát szolgálja ki!!!

A tönköly nem esett össze?
20150601134430

Kata!
Szép egy védőnő! És ezért még fizetést is kap! :evil: Mondjon le!
20150601134430

Szép jó reggelt mindenkinek!

A csajok elmentek, ismét egyedül vagyok, de ti meg már annyit írtatok?
Nem tudtok aludni?
Szeretnélek emlékeztetni rá benneteket, hogy már csak pár hét, és megszűnik a jó világ...
Akkor keltek, amikor a kis emberke megébred!
Tessék pihenni!

Ide is kérek napot, mert esik..... :cry:
Vendég

jó reggelt!

ma én is "korán" keltem, mert itt van anyukám.

köszi a tippet a krémre. akkor majd ha valamikor megint a városban leszek, ujra benézek a dm-be és most majd kinyitom a számat is és kérdezek az eladótól :D

én elég jól aludtam. habár este már megint bulihuligánkodott az én drágám. mi lesz velem, ha tini lesz?!?!?!
az oldalamon olyan valamiket dugott ki :shock: :shock:
persze mikor mondtam nyusziapunak hogy ezt mostmár neki is érezni kell és tegye oda a kezét, abbahagyta és benyomta a szunyát.
mondjuk nekem igy jobb volt, de jó lett volna ha ő is érzi a micsodáit amit kibiggyeszt az oldalamon az én drágaságom.

holnap megyünk elintézni az apaságit. de még nem tudom, hogy nyusziaput vigyem vagy a szomszédot :lol: 8) :lol: 8)
majd amelyik ráér. nyusziapu holnap nem tudom hogy fog ráérni. neki jobb lett volna a csütörtök, de hát akkor szünnapoznak.

vadpörit nem kérek mert nem szertem a vadhusokat, de jégkrém jöhet!!! :D

viki! a napsütésből ide is küldtél?!?! habár már sütöget egy kicsit, de este esett. a madarak már ideértek. asszem fecskék... itt a patak a ház mögött és jönnek sarat csipegetni :D

nekem mikrogyöngyös van. hát érdekes lenne néha nélküle az életem... nekem nagyon bevállt. és mivel az tul van töltve alapból még van is egy jó csomó töltelékem, ha netán pótolni kéne. a tönköllyel nem tudom mi a helyzet.
de a mikro nagyon jó. nem izzadok pedig néha nagyon belebujok. és kényelmes mert tökre felveszi a poci formámat. néha ha kikelek belőle látni is hogy már mekkorát nőttem :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok jó reggelt mindenkinek :D !

Vidokata: küldtem privátot

Viki
A tönköly is jó de 3.85kg a súlya míg a polisztriol golyós kb 80 dkg ehhez hozzá adod a bébi súlyát akkor nem lesz mindegy a teher hidd el és mind a kettő allergén mentes tehát a babónak ilyen szinten mindegy.
tappancs28

Köszi a válaszokat a szopipárnához! Pusszantás érte!
20150601134430

Én alvás szinten kikészülök éjjelente max 3 órát alszom nappal olyan vagyok mint a zombi és csak morogni tudok mindenen mert persze Dávid is akkor kapcsol turbó fokozatra ha aludni szeretnék :( no mindegy és mellette még az anyu meg a kölkök hepi hangulatban vagyok a párom dolgozik orrvérzésig,hogy szülés után 2-3 hétig itthon legyek mert felkötöm magam a 3-om gyerek +anyu mellett az tuti.Így marcsinak 100%-ig igazat adok addig pihizzetek amíg tudtok mert vége lesz az aranyéletnek :? nemsokára :wink: na megye3k kaját csinálni meg mosni.Komolyan mondom a szomszédok mátr megkérdezték bérmosást nem vállalok -e? Lehet , hogy ez lesz jövő vállalkozása nálam mert mindennap ontják a szennyest a törpék kész vagyok.No befejezem mert a kislány morog , hogy menjek vele ......
Sziasztok
tappancs28

nah lányok!

nézitek a tv-t? rtl klub. biszfenol- amerikába betiltották, meg már jó pár helyen.

itthon nem foglalkoznak vele. szerintünk nem káros... és tudjátok mivel volt tele a tv??? cumisüveggel. ráadásul volt közte egy csomó aventos termék is még. :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
timi1982

jó reggelt mindenkinek
ilyen pocsék éjszakám ritkán volt :evil: , jó tegnap meg tegnapelőtt is szar volt, mert órák kérdése mire visszaalszom, de ez a mostani :twisted: 8 kutya falkába verődött és hajnal kettő óta fenn vagyok :twisted: , ami nem érdekelne ha csendbe ugatnának, éjszaka mindet megdobom kővel!!!!! :twisted: és indulhatok mindjárt uh-ra ahol kitudja mennyit kerll várni :evil:

Kép
Kép
h. szilvi

lépek is, mert a nagy morgásomban elfelejtek elindulni, sőt felöltözni :)

Kép
Kép
h. szilvi

Jo reggelt!

Itt is nagyon borongos az ido:( de legalabb nem esik.

Szopiparna: nekem mikrogyongyos van, en alvasnal csak labtamasznak hasznalom, inkabb pihinel van a hatam mogott, a hasam alatt meg mindig a takarom van:)

pelus: en eleinte pamperst fogok venni, de hallottam en is hogy a babylove is jo, szerintem en majd probalgatok minden felet, es ami bejon, de eleinte a pampers, mert eddigi pelusozasaimbol, abbol van a legjobb elmenyem( igaz csecsemot soha nem pelusoztam meg).

vedono: az enyem is ilyen - 2 honapja kerultem at pestihez- egyszer latott, szo szerint latott, ult velem szemben es ennyi. Se vizelet, se zivhang, se meres....jovo heten megyek hozza utoljara. Azert remelem valami hasznalhatot is hallok tole, mert a babakelengyebol mar nagyon kiokitott, de szamomra nem az a lenyeg.Amit mindenkepp meg kell kerdezzek azok a receptek a kencekhez. Recept nelkul nagyon draga lehet.

alvas: errol szerintem nem eri meg kulin irnom...majd akkor irok ha veletlen aludtam:)

en ma csak itthon vagyok, mert kinezve nem hiszem hogy elemgyek a csekkekert....

szoval en boldogitok minden itt levot:)
Vendég

JA es unneplek! 30!!!!Nem eves:) Milyen hamar itt lett!
Vendég

Te jo eg, a festestol olyan izomlazam van, hogy a tejszint alig birom nyomni:)
Vendég

jó reggelt!
Az éjjelem, hát.... nem tudom, hogy másnak is vannak "rémálmai"? Valószínűleg azért van, mert tudatt alatt baromira izgulok. Most a mai napon az volt soron, hogy sielni voltunk -életemben nem sieltem még- és zsinorban jöttek a volt -komolyabb kapcs.-hapsijaim és megpróbáltak bűntudatot ébreszteni bennem, hogy nem tőlük van. Tökre ki voltam.
És tudjátok mit vettem észre magamon??? Azt hogy sokkal háziasabb lettem, szó szerint mint egy anya! Ez vajon összefüggésben lehet azzal hogy nemsokára Lizus itt lesz velünk?
magdolnam

Anyjuk, gratula! nekem egy bő hét van még a 30hoz, szorosan a nyomodban vagyok :wink:
magdolnam

Anyjuk!

Én is a sakadban vagyok.. :wink: :lol:

Gratula a hétfordulóhoz!
Vendég

szép reggelt

anyjuk én is jövök a sarkad után :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

Anyjuk!

Isten éltessen!
Kép
20150601134430

tiszta nyomott vagyok
semmi kedvem
ráadásul a fizum se jött meg :evil: :evil:

a fene se érti a mult honapban már 3-án megkaptam
pedig vennem kell még pár dolgot

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
A hosszú hétvége miatt vszínű, hogy csak tegnap és ma van bérszámfejtés.
Mi mindig 10én kapjuk a dellát (ha hétvégére esik,akkor pénteken).
20150601134430

Jó reggelt!

Visszatértek a hétköznapok, mától apa megint dolgozik. Már nem nagyon tudott itthon kezdeni magával valamit. Ő kint szeret bogarászni, meg szerelni, barkácsolni és most nagyon rossz idő volt, nem tudott kimenni. Persze ilyenkor Roli is mindig rajta lóg.

Szilvi! Remélhetőleg nem kell sokat várnod az UH-ra!

Anyjuk! Grat. a 30. héthez!

Vidokata! Köszi! Szép kis védőnő! Nekem legalább a vérnyomimat, a súlyomat megméri és csináltat vizeletet.

Itt viszonylag jó az idő, sütöget a nap.

Mindenütt csinálnak ilyen streptococus szűrést? Olvastam egy cikket róla és elég csúnya dolgok történhetnek miatta a babával! Nálunk szerintem nem csinálnak, legalábbis Rolival tuti nem volt.

Kép
szly27

Sziasztok!

A csajokkal nekem sem volt strepto szűrés... Most nem tudom, mi van. Láttam, hogy viszik a hozzá szükséges akármit, de nem mindenkinek csinálják meg.
Nem is értem, hogy döntik el, hogy kell e, vagy nem.

Pár hét múlva rákérdezek.
Holnap mennem kell felülvizsgálatra, asszem bemegyek a dokihoz is, mert szabadságra megy, és közben nekem gyógyszerre lesz szükségem.
Máshoz nem szívesen mennék már ennyi idős kismamiként. :?

Olyan egyedül érzem magam!!!!!!

Nekem is kell még vásárolnom.
Eldöntöttem, hogy a héten beszerzem a szülés után nekem kellő cuccokat..
Meg azokat a dolgokat, amire a kórházban a babának szüksége lesz.
Talán holnap, akkor úgyis csavargós napom lesz.
Vendég

streptococus szűrés: ezen en is aggodom hogy csinaljak e, mert a terhesgondozasos pairon az van, hogy az orvos donti el, hogy csinalja e, remelem csinalja...

koszonom a gratulaciokat! HAjra az utanam igyekvoknek! MIndjart mindenki utoler!
Vendég

Marcsi, miket veszel?
magdolnam

Na, végre!
Ez a dilis vonalzó mindíg csak később vált, de már csak 72 napom van!
Vendég

Lépek én is, ebéd után jövök! Puszi!
20150601134430

oha, egyedul maradoK?
Vendég

Nekem: betétet (Tena Lady Szuper), melltartóbetétet, és bimbóápoló kencét.
A babának: (a kórházban ezt kérik, ahová megyek): pelus, (nem tudom milyet), cumisüveg, pelenkázó alátét eldobható, pléd.
Oda más nem kell, viszont én még akarok venni sapit, cumit.

Meg amit megtetszik.... :wink:

fontos!!!!!
A kórházi csomagotokba ne felejtsetek el betenni papír WC ülőkét!!!
higyjétek el, életet menthet!
Tapasztalat! :?
Vendég

Anyjuk!
Én vagyok...!
Vendég

marcsi!

olyan wc ülőkés papirt hol tudok venni? mert eddig olyanom nincs, de én is vinni akarok.

Kép

Kép
timi1982

nekem a korhazi cucchoz meg minden ami fontos hianyzik:( Bar elvileg haloingeket kapok, kontos azon nem divatozok, jo lesz, ami van, papucs kell meg, szopitea, melltarto betet...meg meg ki tudja.

a hirek is mondja ezt a cuisuveg dolgot, de itthon nem vonjak vissza oket, mert az itteni tudosk szerint, akko rjutna csak az etelbe a mereganyag, ha elolvadna ez a torhetetlen muanyag.
Erdekes most hallottam rola eloszor....
Vendég

sztem gyógyszertár
magdolnam

A gyógyszertárban, vagy herbáriában.
Nagyon fontos, el ne felejtsd!
Én most legutóbb elfelejtettem, a férjem hozott utánam.

10 db-os csomagban van, és 170 Ft-körül.
Vendég

papir uloke a dm-ben van. viszont eldobhato alatet pelusozashoz, mar honapok ota nincs ahova en szoktam menni:( igaz a korhazba nekem nem kell vinni, de itthonra mindenkepp akarok.
Es multkor mondott a vedono, valami mellletorlo cuccot, az eloadason. Az mi? Es kell?
Vendég

Ja, én is akarok szopiteát! :lol:

(Bár majd eldől, hogy lesz e rá szükségem, mert alapból én tápláltam fél újszülött osztályt...)
Vendég

Ja, és popsitörlő kendő is kell...
Össze kell írnom, mert szita az agyam.
Vendég

amit ne mar vettem, illatmentes tusi, meg ilyen orvosi szappan, bar azt nem viszem be, mert ott amugy is olyan fertotlenitos szappan van a szobaban.

Amit en nem ertek minek evoeszkoz, pohar, tanyer, rongy...vagyis a kiskonyha?
Vendég

Olyan mellfertőtlenítőt adnak a kórházban nálunk.
Őszintén szólva én nem sokat vacakoltam vele...
Csak sima vízzel mostam, ha krémes volt...
Vendég

tenyleg popsitorlot is vettem mar. Multkor volt akcio a dmben, en a mellapolot is akkor vettem meg, az is akcis volt.
Tenyleg ti hallottatok mar azt hogy a koldokcsonkhoz nem csak alkohol jo, hanem valami krem is?Igen Bepanten? szerintetek? Vegyek azt, vagy alkoholt. Es az alkoholhoz kell recept, vagy egyszeruen bemegyek a patikaba es mondom?
Vendég

Tányér?!!!!???

Itt csak evőeszköz kell, rongy helyett pedig papírtörlőt vettem.
Vendég

Torulkozo hany kell?
Igaz azt akar napont tud ujat hozni a parom. Egyenlore 2 nagyot ket kicsit keszitettem oda.
Vendég

Az tuti, hogy receptre olcsóbb.

De azt inkább kérdezd meg a védőnőtől, hogy most milyen hintőport, fertőtlenítőt és popsikenőcsöt ajánl.
Vendég

Szerintem a két nagy kell, mert nem tudhatod, hogy szülés után nem kened e össze, viszont kicsiből elég az egy, ill. lehet, hogy altájra én a nagy helyett is kicsit viszek, külön.
Vendég

Ezt valami listan olvastam, hogy kell tanyer is. Nem tudom. Poharat mar keszitettem oda, bar en a vizet mindig uvegbol iszom. Rongyom meg nincs, de akkor a torlot felirom , egy fiokban gyujtogetem a dolgokat, mert taska egyenlore nincs szabad( azokban vannak a konyvek bepakolva)
Vendég

en a koldokcsonk kezelesetol ugy tartok........
Vendég

Semmi gáz!

Csak fertőtlenítővel körbetörölöd a csonkot, szigorúan csak körbe, a sebet nem, majd behintőporozod.
ennyi.
Semmi ilyesztő, neki nem fáj, nem csíp...
Vendég

Ezt mondja, de olyan ijesztonek tunik! Gondolom az elso alkalom utan mar nekem is termeszetes lesz...
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Végre elmenetk itthonról a fiúk és csak magam vagyok.
Jöhetne már egy kis napsütés, mert tegnap még jégverés is volt, és tönkretette az összes virágot amit 1 nappal azelőtt ültettem ki :x

Tegnapelőtt kicsit megijedtem mert egész nap nem mozgott semmi a babuka, de hála az égnek tegnap meg olyan virgonc volt , hogy az csak na!!

Kép
Kép
pumácska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?