: )
Csajszik... kihagyok egy napot, és megint milyen frappáns téma merül fel.

Ruhavásárlás

Leírom a tapasztalataim, de ne átkozzatok ki, OK? Szóval 36-38 vagyok. Csakhogy a 15 év versenyszerű sportnak órási hátulütője, hogy a vállam 40-es méret

Ha felveszek egy blúzt 40-est akkor jó a vállamon, de a derekamnál vagy 10 cm-t eláll

A csípőm 38-as konfekció, tehát, ami jó a csípőmre az eláll a derekamon

Ezért szoktam rá a csípőszoknyákra és nadrágokra.
A nadrág hossza

leutóbbi szerzeményem egy fekete bordó csíkokkal

a 11 cm-es tűsarkú alkalmi cipőmet felvéve is még takarítani lehetne vele a padlót

Ezt elég viccesnek találtam. OK. nem vagyok 170 max. 162 cm, de akkor is.
SUMMA-SUMMÁRum: tudom a hiba bennem van, és én vagyok ortopéd, de akkor is megdöbbentő, hogy alig lehet ruhát kapni az ember lányára.
Tegnap este még voltunk a mamámmal egy kicsit vásárolgatni

Találtunk szoknyát, ami tetszett, erre az eladó, mikor felpróbáltam a 36-st, és ugye az kicsi lett, de ezt messziről láttam (mert az az ál 36-os méretezés, ami min. 2 számmal kisebb, mint a normál konfekcióméret), azt mondta, hogy ők 32 !!!!!!! - 38 méreteket tartanak általában. 32-es méret???? utoljára maximum az oviban voltam akkora
Kosztümöt sikerült venni, szép gyapjú. Erre a végén az eladó azt mondta, hogy a szoknya hosszának igazításának a díját majd az átvételkor kell fizetni. Na most egy nem is olcsó kosztümnél megdöbbentett, hogy ez nincs benne az árban...
Könyvhöz

Norbi.Réka hozzászólásokkal is lehetne tarkítani
na, befogom a szám....
puszi mindenkinek ezen a gyönyörű

napon
Orsi