Sziasztok!!
Honey
Igen az előfordulhat,hogy úgy esel át egy fertőzésen,hogy nem is tudsz róla.
A cukorterheléses labort majd csak a 24-26 hét között kell megcsinálni. Óriás drukk Nektek péntekre!!
Nálunk apás szülés volt,mindketten így terveztük első perctől. De mivel a párom nem bírja a véres dolgokat ezért megbeszéltük addig marad benn amíg akar és kimegy ha úgy érzi. Persze benn maradt végig és nagyon pozitív élményként élte meg.

Nekem pedig szuper jó érzés volt,hogy benn volt velem
Én is hallottam,hogy volt férfi aki „megundorodott” a feleségétől szülés közben de úgy gondolom egy normalis gondolkodású férfinál ilyen nem fordul elő.….
A lényeg apuka döntse el mit szeretne…ezt tényleg nem szabad erőltetni.
Kistiggrincs

Én úgy terveztem Heninél,hogy éjjel szülök és reggelre mindenki kap egy sms-t. De Hencikém nem így gondolta…és délután közepén született…

így mindenki tudta,hogy most szülök.

De előre megbeszéltük senki nem jön oda és nem várakoznak 10-en a folyóson. Édesanyám nem bírta ki…. az utolsó egy órát a folyóson töltötte. Aztán megnézte a babát adott nekem egy puszit és elment haza és csak estére jöttek vissza apummal. De anyum azt mondta ő nem azért izgult mert az unokája születik éppen hanem mert a lánya fekszik a szülőágyon…és én megértettem az aggodalmát..
Minyu
Drukk a beíratáshoz. Gratula a szépen fejlődő kiscsajszihoz.
Lanta
Örülök,hogy minden rendben a picurral. Sugiéknak úgy tűnik kis tökijük lesz!!
Ha nem tellik el 2 év az első császár után akkor újra császárt csinálnak.
Dan
Szóval 2 kisfiad lesz?

Tényleg nagyon jó,hogy nem fáj a fogad helye!!!
Ági
Örülök,hogy babóval minden rendben!
Ezt a kékülést azért látni kéne… Elvileg a keringés problémákra jó ha felpolcolod kicsit a lábad,a párod bokától-vádli felé masszírozza vagy körözöl a lábfejeddel. Ha ülsz akkor ne kerestbe rakott térddel ülj. De mondom azért ezt a kékülést mutasd dokinak,jó?
Őssejt.levétel: Heninél nem vetettük le. Most még gondolkodom rajta….10-20 év alatt sokat fejlődhet az orvostudomány….