A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Pumácska! Ha lapozol vissza, találhatsz képeket. Azok is ugyanolyan hozzászólások, mint pl ez, csak küldünk bennük képeket is. Nincsenek összegyűjtve, ki mikor gondolja, tesz fel.

Kép
szly27

Szilvi! A mellső fal a méhednek a külső része. Hogy is mondjam, az az oldal amit simogatsz. A melled felőli, nem a hátsó.

Kép
szly27

sziasztok!

Szilvi!
A mellső fali lepény a pocakod eleje....
Ezért is kell jobban vigyázni...
Úgy tudom, (bár én amúgy sem..) hogy mellső fali lepénnyel még a kismamatorna sem javasolt.

Jól írta Szly.
Mellesleg nekem is az... De emiatt biztos nem kell befeküdnöd...!

Amúgy én sem értem, miért kellene...
És azt a gyógyszert mire szeded?

Szly!
Örülök, hogy minden rendben van!
Ez szuper jó hír!
(Szeretnék én is itt tartani...)

Ki is volt ma még dokinál?
Wera, rád is gondoltam ma sokat, biztos minden oké!

Krisztina?
Na, fiúcska, vagy lány?
:wink:

Szilvi!
Mélységesen együttérzek veled. Enyém férjem focizni van...
Amúgy boltban dolgozik, meg a másodállásaiban is folyamatosan emberek között van, és sokszor amikor hazajön, elege van az emberekből. :? Olyankor ezt nekem tiszteletben illik tartanom, mert egy rossz szó, és leharapja a fejem... Ami után bocsánatot is kér, de az már nem ugyanaz.
Erre a kedd estére viszont neki szüksége van, hogy a barátaival lehessen.
Csakhogy mikor elsz végre velem????!!!!!
(A kórházból is kedden jöttem haza, és az az este sem volt kivétel... :cry: )
Ilyenkor 10 előtt soha nem jön haza, mert elbeszélgetnek... :shock: :x :twisted:

Szóval, ez van.
Amúgy végtelenül szeretem, máshogy nem is tudnám elviselni, csak néha (mostanában) Nekem több törődésre volna szükségem, és ő ezt nem veszi észre...
Vendég

akkor ez a mellső falos dolog nem a legjobb??!!
tudjátok akármit is mondanak a férfiak, ők sokkal gyengébbek, nem lehet őket terhelni, mindig sajnáltatják magukat és mindig csak nekik kell a középpontba lenniük, ha tesznek valamit akkor isteníteni kell őket, és mindig ők az elsők :roll:

Kép
Kép
h. szilvi

marcsi: neked mennyi a bpd-d? csak mert elméletileg egy hetesek vagyunk :roll:

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi!

28+1 naposan voltam utoljára ultrahangon, akkor ez volt a leletemen:
BPD: 72mm
AC: 239
FL: 53
1230g
Vendég

nekem ma ezt írta: BPD 79mm
FL: 58 mm
TCQ: 83 mm
:? fene nem érti ezeket, nem is írom át a vonalzómat :roll:

Kép
Kép
h. szilvi

a 27-28 hetesre meg ezt mérte: BPD: 69 mm
FL: 51 mm
TCQ: 73 mm

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi!
Nekem ez már több, mint egy hetes lelet!
Vendég

Mi az a TCQ?
Vendég

A vonalzón nem is érdemes javítani, mert ilyenkor már az azonos korú babák méretei nagyon eltérőek lehetnek...
Vendég

A legjobbat el sem meséltem!!!

Ma megvettem a lányomnak a ballagási ajándékát.
Egy mobilt kért...
Nokia Xpress Music mobilt. Hát, nem volt olcsó, de nagyon örül neki!
Ezt nem tudtam rejtegetni, mert inkább használja, ha valami gond lenne vele, akkor még csere...

Meg vettem magamnak egy kismamagatyót.
Olyan igazi nyári, de hosszúgatyát.
Nincs és nem is lesz rajta mit mutogatni, mert fehér, mint a hó, a végére meg gondolom már egy tuskóra fog emlékeztetni...
Úgy túrkáltam.
Majd kimosom, és akkor felveszem, és lefotózom nektek.
Nekem nagyon tetszik.

Holnap nem tudom, mikor tudok jönni.
Apa elvileg itthon lesz, én meg 10-re dokihoz megyek.
Utána biztosan benézek.

Addíg legyetek jók, növesszétek a pocakotokat!!!
Vendég

Sziasztok!

El sem hiszem, hogy végre le tudok ülni!
Még 22 tanítási nap van, (az utolsó héten kirándulások vannak nálunk, oda értelemszerűen már nem tudok menni :D ) lassan vágni fogom a centit, hogy hány napot kell még dolgozni.

Marcsi, én is voltam ma dokinál. :) Minden rendben van, leszámítva hogy még mindig óriásbébi. BDP 85 mm becsült súly: 2000 gr. :? :shock: :oops:

Szilvi, a lepény ha a mellső falon tapad az nem baj, csak akkor baj, ha mélyen tapad (a tornát ilyenkor nem ajánlják.) Nekem is mellső fali. Zsuzsinál is az volt.

Olyan fáradt vagyok, csak kutyafuttában olvastam vissza, mindenkinek köszönöm a drukkot a dokihoz!

Ja sikerült három hét alatt egy kg -t sem híznom, úgyhogy megdícsért a doki bácsi.

Wera, lassan jössz a dokitól, azért drukk neked is.

Ági, merre vagy?

Muffin, ha van hozzánk erőd, néha jelentkezz!

Kép
Kép
patr

Marcsi, neked is drukk holnapra!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

A doki szerint minden oké, vett kenetet meg megnézte a méhszájat. 1 ujjnyira nyitva van, de szerinte ez még nem gáz. Számokat nem tudok, mert most nem is írt be semmit a kiskönyvembe. A vérnyomim nagyon gáz volt: 159/95 :evil: . De erre se mondott semmit. Még jó :?: hogy ilyen nyugis dokim van, lehet hogy ha másikhoz járnék már rég kórházban csücsülnék emiatt a rohadt vérnyomás miatt. Bár gondolom azért is nem aggódik mert egyáltalán nem vizesedem vagy ilyesmi.
Jövő héttől járnom kell CTG-re be a Péterfi-be, megígérte hogy ha megyek megmutatja a szülőszobát meg a kórtermeket is. Már nagyon várom!

Nah, mindegy. Nehari, de most nincs erőm többet írni...

Megyek, folytatom a takarítást :( . Nemtom... örülnöm kéne hogy nagyjából minden ok, de nincs vmi jó kedvem. A franc se érti ezeket a hülye hormonokat... :roll:

Jóéjt és szépséges álmocskákat mindenkinek! Cuppa! :wink:
Vendég

Vidokata, gratula tesódéknak a kisfiúhoz!!!
Kike, csak óvatosan a sétával is, ha így keményedsz!!!
Szly, örülök a jó eredményeknek! :lol:
Szilvi, ha a pasiknak kellene végigcsinálni a várandósságot, szép lassan kihalna az emberiség. Amelyik a várandósságba nem, a szülésbe tuti belehalna! :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
sziszka82

Na, megjöttünk!

Még mindig tök izgatot vagyok!

Szly! Kérlek szépen színezd be a soromat a tábliban és a nevet is írhatod!
KISFIÚ!!!!!!LEVENTE!!!!!!!

Készült felvétel DVD-re, meg kaptunk egy képet is, ami nem túl jó, mert nagyon nem akarta a drága a pofikát mutogatni. Doki rendesen leizzadt, tovább is maradtunk bent. Végül megegyeztünk, hogy megyünk 27-én is és megpróbáljuk még egyszer, és akkor nem kell majd fizetni.

Méretek:
BPD: 7.45
HC:26.49
TAD:7.22
AC:24.57
FL:5.30
Súly:1265g
Azt mondta, hogy jó nagy baba. Meg is nézem mi micsoda, meg összehasonlítgatom a méreteket.

Azért megpróbálom felrakni a képet, azért kivehető:
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

nah látom kriszta a tiétek is jol elbujt.
megmutatta mi van a lába között aztán kb ennyi :D
de jó hogy nem csak mi jártunk igy... persze ne értsd félre, nem örülök, inkább megnyugtatóan jó hogy nem csak a miénk volt ilyen rosszcsont.
a kisfiuk ilyenek?!?!?! :shock: 8)

Kép

Kép
timi1982

a tcq valkami mellkas térfogat ha jól emlékszem....
lépek én is...jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
h. szilvi

wera!

jó hogy a te dokid sem az az izgulós, meg paráztatós fajta. szerintem sokkal megnyugtatóbban hat egy ilyen orvos a kismamára.

igaz néha én is csak lesek, hogy mennyi mindenről lemaradok mert nem mondja.
de legalább nem is idegesít fölöslegesen olyan dolgok miatt, amiért nem is kell feltétlenül, mert attól hogy eltér az átlagtól még nem biztos hogy baj.
hisz nincs két egyforma baba!!

Kép

Kép
timi1982

Jó estét csajok!

Wera! Örülök,hogy minden rendben,bár ez a vérnyomi azért kicsit magas nem?
Máskor is ennyi volt?
Vagy csak fehérköpeny szindrómád van? :lol:
Óvatosan a takarítással!
Ma nekem is ilyen hülye kedvem volt,de du. sírtam a röhögéstől Bari hozzászólásán és azóta egész jó!
Dr-hez mikor mész legközelebb?

Kriszti! Gratulálok Leventéhez!
Látni jól a fotón!

Apa mit szólt?
Gondolom odavan! :wink:

Mindenkinek gratula aki ma volt dr-nél!

Maverikékről tudunk valamit??

Többiek???????

Megyek vészhelyzetezni tovább!

Szép álmokat!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Kidőltem, megyek aludni.

Wera, nekem ma pont ugyanennyi volt a vérnyomásom a dokinál.
De én mérem itthon is és mindig normális, sőt egy kicsit alacsony.

Ami, nekem tényleg fehérköpeny szindrómám van! Bele van írva a kiskönyvembe is! :D :D :D

Kriszti, grat Leventéhez!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
patr

Apussal most madarat lehetne fogatni.

Timmermann féle oldal szerint most súlyban az 1kg az átlag. :shock:
Hát a miénk majd 30dkg-mal több. :shock: 8)
Az ottani méretek alapján csak a haskörfogat a sokkal nagyobb. Hát az apjára hasonlít! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Csajok, hogy ti mennyit tudtok írni.

Csilla nekem is üzent. Toncsi apafüggő lett, még dolgozni is vele megy. Kb. még egy hónapig kell bentmaradnia.

Voltam ma dokinál és azt mondta, hogy a sűrű keményedések ellenére nem nyílt ki a méhszájam. Legközelebb 26-án kell mennem, de akkor CTG-re megyek. Hogy telik az idő!!!
Minden rendben Leventével is szépen fejlődik!!! Aztán következő héten is CTG, labor és kenetvétel.
Olivérnél is vettek kenetet, de elkeveredett valahova, így a műtét elötti napon amikor be kellett feküdnöm megint levették, de nem lett meg másnapra így Olivér kapott valamit, azt mondta a doki, bár ha nem hüvelyi úton születik a gyerkőc akkor miért kell?
Én is negatív vagyok és Olivértől vettek vért, hogy kiderüljön neki milyen a vércsoportja. Miután kiderült, hogy pozitív akkor kaptam csak anti d-t.

szilvi: nem értem miért kell befeküdnöd, ha faros marad a bébi. Nekem a kiírt dátum elött egy nappal kellett csak begfgeküdnöm, hogy felkészítsenek a másnapi császárra. Nálunk nem kockáztatnak. Nagyon sajnálom azóta is, hogy nem nem várták, meg amíg legalább elmegy a nyákdugó és beindulnak a dolgok hamár úgy is bent voltam a kórházban. :evil:
A párod meg elgondolkodhatna egy kicsit!!!! Hogy lehet így viselkedni. :evil: :evil: :evil:
Na csajok eddig tartott a tudományom, már megint leblokkoltam. Azt hiszem megyek aludni.

Ja Olivér a héten már nem megy bölcsibe, kapott homeos bogyókat és azzal kell kezelnem. Sűrűn kell szívnom az orrát.

Ja és nekem is egyre többet mocorog Levente, nemhogy csökkent volna a ficánkolása. Bizom benne, hogy kicsit nyugisabb lesz mikor kint lesz!!! :P :D :lol:

Még valami, Éjjel szültem álmomban és nem tudtam aludni rendesen. T.Marcsival és Vidokatával állmodtam. Olivérnek mondtam valamit rólatok. (Csak pozitívat, de nem tudom mi volt az pontosan). :lol:

Na jó éjt!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó Reggelt Kismamik!

Wera! Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! A vérnyomásodra vigyázz nehogy rosszul legyél!

Patr! Nem csak Neked van óriás bébid de amúgy lehet, hogy most gyorsabban nő de később vissza vesz a tempóból! Majd meglátjuk! Amúgy örülök, hogy minden rendben van Veletek is!

Kriszti! Gratula a jó eredményekhez és a kis Leventéhez! Bizony szép nagy baba és ugyanolyan szégyenlős mint amilyen az Én Szabolcsom volt! Ne aggódj majd elmúlik nála! :D

T.Maria! Egy ilyen telefonnak Én is nagyon örülnék!

Csilláéknak kitartást és sok pozítiv erőt!

Titi! Olivérnek Jobbulást Kívánok!
Vendég

Jó reggelt!

Előbb mesélek, utána visszaolvasok.

Tegnap volt Születés hetén.
Bánhattamvolna, ha kihagyom. Volt szoptatási tanácsadó, szülész, néztünkszülőszobát, újszülött osztályt, baba-mama szobákat, VIP szobát,kaptunk infót a szülés utáni juttatásokról és a végén volt egy doktornőaz újszülött betegségekről.

Annyira jó volt, hogy kötetlen beszélgetés alakult ki, tehettünk fel kérdéseket, válaszoltak teljes természetességgel.

Nekema szop. tanácsadó hölgy nagyon átjött. Az ő lelekesedését, tanácsaithallgatva (állandóan be van kapcsolva a telefonja, lehet keresni)ledöntötte első szülős para mamiként bennem egyelőre a gátlásokat aszoptatással kapcsolatban.

A szülőszobán volt alternatív szoba is, bár a kádba tuti nem férek majd be vajúdásnál.

Az újszülött picik nagyon édesek voltak, úgy aludtak, mint a tej, mi meg sok pocakos mamiként ott olvadoztunk az ajtóban.

Megnéztük a VIP baba-mama szobát, és most már tuti, hogy olyat szeretnék.

4 D
Már látom, hogy élelmes a fiam! Tudja, hogy kell 1 uhu áráért 2szer menni moziba.

A dokinő először is lemérte, mert már "régen" voltunk (2 hete) uhun.
3 nappal fitalabbka, mint menszi szerint. Már 1300 gramm.

Aztán jött a 4 D-s mozi. Mindenét mutatta (lábát, zacsiját, kukiját, talpát, kezecskéjét), de a teljes arcát a világért sem.

Felvetteaz Imátkozó Sáska pózt, 2 keze a homlokához, ő meg ráhajolt.Bármennyire is próbáltuk böködni, forgolódtam, nyomogattuk az istennekse vette volna el. Ha el is vette, akkor max. 5 másodpercre láthattukpárszor a fél arcocskáját.

A másik póz, hogy ahüvelyujját a pofacsontjára tette, a többi ujját a szeme elé. Mintha"mi vár még rám" gondolat tört volna rá.

Amennyit a pofijából láttunk viszont gyönyörű volt, iszonyat édes a turcsi orra, a húsos pofija és a szája.

JA! Ugyanúgy fintorog már most, mint az apja!

Aztán1 idő múlva megunta, és befordult a lepény felé. A doktornő nagyonlelkiismeretesen nógatta, de 40 perc után sem alkotott a kölökmaradandót.

Jövő hét szerdán megint megyünk.
20150601134430

Viki! Örülök, hogy tetszettek az előadások gondolom sok fontos infót tudtál meg! Pocak Lackó valóban nagyon élelmes! Úgy látom a fiúk szégyenlősebbek mint a lányok! :D
Vendég

Jó reggelt Kismamik!

Hogy aludtatok???
Én egész jól,csak korán ébredtem,ami annyira nem gáz,mert tegnap,hogy későn keltem még éjfélkor fenntvoltam!
Megettem reggel éhgyomorra 2 kocka csokit,fú mindjárt hányok!!!!!!!! :cry:

Nálunk már most szépen süt a nap,remélem jó idő lesz!
Anyu eljön velem ma nagy bevásárlásra,egyedül nem megy!!!
Tegnap Apával beszaladtunk ásványvízért,hogy legalább azt ne ma kelljen,mert már azzal tele a kocsi (6 kartonnal vettünk) és most elég sokminden elfogyott!
Aztán főzetek vele fini milánóit,megint rávagyok kattanva!

Titi! Örülök,hogy erre is jársz néha!
Olinak jobbulást!
Neked gratula az 50 naphoz!!!! :lol:
Lassan célbaérünk!!! :lol:

Csillának még egy hónap bennt???
De akkor már babával jön haza nem???
Majd én is megnézem ki van jóval utánnam kiírva mert majd olyat kell választani sms írásra,aki velem egyidős kb. az valószínűleg ott lesz ahol én!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Viki! Nagyon jók lehettek az előadások!
Sok hasznos infó!
Hol volt egyébként!

Kisfad kis okos,ügyes!
De jó,hogy újra megleshetitek szerdán,én már nem terveztem 4d-t,majd mostmár élőben megnézem!
De azért olyan kíváncsi lennék mit csinál a kis kópé!!!

Kép

Kép
ibm

Hene!
Nem vagy kövér! MEgyek és elfenekellek, ha ilyen gondolatok törnek rád!

Linda!
Tényleg magas a cukrod! A doki meg elég lüke, hogy ezt nem vette figyelembe. Kriszti baromi jól csinálja a diétát! Csökkent is neki rendesen!

Roni!
Tündéri rucik!!!

Timikém!
Remélem elmúlt a világvége hangulatod!!!

Szilvi!
A pasikba genetikailag bele van kódolva a hülyeség!

Az enyém egy tündér, mert takarít,, mosogat, pakol, rámszól, hogy pihenjek, bevásárol, de néha tud eléggé defektes is lenni.

VKata!
Gratula a Tesódék kicsi fiához!

Kike!

Gyógysimi a keményedésekre! Gyerkőcök jól vannak?

Kriszti!
Gratula az 5 kg-hoz!!!!

Gratula a Kis Tökihez!!!!

Szly!
Gratula a jó eredményekhez! Roli is bemegy tesót néznu uhun?

Pattikám!
Gratula neked is az uhuhoz! Micsoda szép súlya van már a babónak!!!!

Wera!
Sajnáélom a vérnyomit! Otthon is kell mérned?

Ami!

Nyíregyházán volt, a kórházban.
20150601134430

Elgurulok bevásárolni, odarakom a kajcsit és jövök. :wink:
20150601134430

Jó reggelt!

Szly: jó, hogy minden rendben volt!

Patr: gratula a szép nagy babához! Persze a nem hízáshoz is, én már kezdek kétségbe esni. Pedig az elején olyan jól álltam!

Kriszti: nagy nagy gratula a kisfiúhoz! Levente szép név!

Wera: jó hogy minden rendben (reméljük a vérnyomid is csak az izgulás miatt ment fel)

Titi: jó, hogy írtál és örülünk a jó eredménynek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 20:03-kor.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Most kivételesen egészen jól aludtam, leszímátva azt a csekély 100pisit, mert vacsira betoltam egy bazi szelet görögdinnyét! Nyammm...... :D :D

Tényleg úgy látszik, hogy az összes kiskrapek ilyen szégyellős uh-n.
Enyém tegnap teljesen belefúrta az arcát a lepénybe és még hátra is hajtotta a fejét!
Viszont láttuk, hogy nyeli a vizet, tök édi volt.
Doki lökdöste, én is forogtam, előtte még gyümis palacsintát meg kólát is toltam, de semmi. Erre hazafelé, mikor ittam egy eperlevet, utánna meg sem állt. Úgy látszik ez a varázsital! No, majd legközelebb...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jo reggelt mindenkinek!

Gratulalok a jo eredmenyekhez, szep babameretekhez! Remelem ma en is jokat hallhatok. Mert a mienk baba meg epphogy tul picike volt meg multkor.
Kriszta: irigykedem, hogy Nektek legalabb a 4d-n kiderult ki is mi a baba. Nekunk meg mindig csak 50%:( De ha ma is aztmondja az uh-s hogy lany, talan el fogom hinni, mert o lesz a 4ik aki azt mondja talan lany. Viszont o sem mutatta az arcat, sot semmilyet sem, szoval akar szegyenlos fiu is lehet.

Mindenkinek szep napot! Ki kell hasznalni a szepidot, mert ma elvileg nem fog esni.
En ma megyek szuletes hetes eloadasokra, de en mar a szuloszoba latogatos reszere nem megyek, azon mar voltam. En csak uh utan az altato tanulasra, relaxaciora, es a pszichologus altal tartott uzsokis zaro eloadsra megyek. HA birom, 3-4 oran at ulni...
Vendég

Sziasztok!

Kristina:Gratula Leventéhez :D

Patr:tényleg szép nagy súlya van :wink:

Viki:Gyerkőcök továbbra is taknyosak,szinte mint minden gyerek-sebaj nemsokára nyáriszünet,és itthon kikúrálódnak.Holnap viszi Apa Vercsit dokihoz a hajhullás miatt-bár nekem inkább az a gyanúm hogy vónéni is inkább tépi,mint fésüli a haját-az lehet hogy kissé gyengébbek a hajhagymái,majd megláttjuk mi lessz.Egyébként Vercsi is mondja hogy annyira húzza neki ovónéni a haját hogy még a könnye is kijön :? És persze nem mer neki szólni-ez a szigorúbb ovónő.

Anyukám tegnap itt volt,ő is ovónő,így azért van összehasonlíytási alapja,hogy mennyire hullik a hajuk az ovodás kislányoknak-azt mondta nem vészes-esetleg egy kis hajerősítő kéne neki.
Azért egy vérvétel nem fog neki ártani.

Ma sütök kalácsot,meg kenyeret. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ó,és persze ismét mosás :?

Kép
Kép
Kép
kike

Anyjuk: várjuk az eredményeket! (ha nálatok is kiderül akkor aki megtudhatta megtudta a nemét)

Szly: raksz majd fel táblicskut ha már Anyjuk is nyilatkozott????
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Szly! Kérdésedre válaszolva, nem az I-es Női Klinikán se csinálják a streptococcus szűrést rutinszerűen.

Linda
! Beszélj valakivel, aki tud segíteni a diétában! Védőnő tuti tud valaki mondani...

Teó! Neked fiad vagy lányod lesz?
Te kérdezted a rota oltást is. Megoszlanak a vélemények ( ha akarod kifejtem) én be fogom adatni. A Pneumococcus ellenit viszont mindenkinek egyértelműen ajánlom!!!! ( talán szeptembertől ingyesen?)

Viki! Örülök, hogy ilyen jó napotok volt! Az arcocskát valahogy ne szeretik mutatni, az én leányom is inkább befúrja a fejét a méhlepénybe... De azért láthattátok és az jó! Aztán jövő héten lehet, hogy az arcát is....

Titi! Olinak jobbulást! Tamás normálisan viselkedik?

Szilvi
! Én nem akarom védeni a párod, de szerintem ez nekik is nehéz időszak, bármennyire szép is... Egy hormonálisan folyamatosan ingadozoó, változó testű nő... Az én férjem se tökéletes, mondjuk segítget, de töbet is tehetne, de én ha dühös vagyok, próbálok erre gondolni....

Tegnap én se voltam a topon, de megjártam a védőnőt, aki most is nagyon kedves volt! Olyan mázlim van. Tudtam tőle még " intimet" is kérdezni, meg egyáltalán érdeklődik, tud hasznos dolgokat mondani és sose jönne hivatlanul. Jövő héten jön ismét
" családlátogatni" mert párocska is itthon lesz és beszélünk a szülésről....

Megvan a tesóék lagziajándéka és még tornázni is voltam. Mondjuk nem ment annyira jól most, mint szokott, de jólesett!

Képzeljétek végre megvan a bababútor! ( lehet hogy írtam már?) Jövő héten összerakjuk, mert 10-6-ig lehet csak elmenni érte és férjecske igy csak jövő héten szabi alatt tud! De már nemsoká!

Mindenkinek szép napot!
:D

Kép
andkata

Ja és Kriszti gratula Leventéhez ( szerintem is szép név!)

Kép
andkata

olyan edi, sikerult a nemet ebayon megvennem:) Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek! :)

Köszönöm a gratulációkat az óriásbébinkhez :D
Arra gondoltam, hogy a vonalzómon Szőlőszemet ideje lenne átkeresztelni, mondjuk Görögdinnyére! :D

Ma többet leszek, mint tegnap, csak fél egyre megyek dolgozni.
Viszont este meg szülői, legalább két órás. :?

Kép
Kép
patr

Patr: en most nezem hogy mennyi idos is a baby, aki ekkora meretekkel rendelkezik:) Huh, igen a szoloszem nem eppen realis.
En abban bizok, hogy legalabb az 1200grammot eleri majd, a 26. heten meg csak hetszaz valamennyi volt:(
Izgulok is picit,hogy ugye nott a draga rendesen!
Vendég

de durva most nezem mindjart betelik akiskonyvem, mar csak ket rublika van ott ahova az orvos szokott irni.
Pedig meg azert megyek parszor...
PErsze ez azert van, mert ha csak receptet iratni mentem is mertek meg vernyomast is mertek, es az is mind be van irva.
No mindegy, majd megoldjak...:)
Vendég

Anyjuk! Cuki amit vettél!
Az enyém már betelt,2 hetente megyek a dokihoz+a védőnő!
Kaptam bele pótlapot egy másik kiskönyvből!

Kép

Kép
ibm

akkor jo, majd en is kapok potlapot:)
Vendég

Anyjuk! Te ma mész ultrahangra! Hajrá!

Kép
andkata

igen, mamegyek!Ami azert jo is, csak addig a mondakig lesz gomboc a hasamban amig azt nem mondja a dokika, hogy minden rendben van. Remelem el fog hangzani!
Vendég

Jó reggelt!

Kicsit fáradtan ébredtem! Hajnal háromkor sírt Rolkó. Kellett neki a cumija. Mióta az egyik eltűnt, soha nem találja éjszaka. Aztán én 5-ig nem tudtam visszaaludni. Fél hétkor meg már megint fent volt és már nem volt hajlandó aludni.
Na de nem panaszkodom, mert ha engem nem keltenek, simán átalszom az egész éjszakát.
Mi lesz, ha két gyerekhez kell majd kelni

:shock:

Viki! Eddig Roli is minden Uh-on bent volt. A doki is szereti. Volt hogy Roli nyomta a pecsétet a könyvembe. Meg ül az orvos ölében. De valószínűleg most jött Roli utoljára, mert ezután NST-m is lesz, ami délután van, így apa még akkor dolgozik. Egyedül meg nem viszem Rolit.

Vkata! Megvárom Anyjukot, és akkor teszek fel táblát.

Mindenkinek gratula a jó dokieredményekhez.

Kriszti, Viki! Szerintem tök jól jártatok, hogy nem mutatták teljesen magukat a bébik. Így legalább mehettek mégegyszer és nem is kell fizetni.

Anyjuk! Ari a katica. Ez játszószőnyeg?

Kép
szly27

Anyjuk! Drukk az UH-ra és hogy megmutassa mi van a lába között! :D
Vendég

Anyjuk! Szorítok, hogy UH-n minden oké legyen! És hogy megmutassa magát!
Lassan mindenki megtudja a nemét! Szép tarkabarka táblácskánk van már! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?