A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok Lányok!

Györgyi, BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk Neked testületileg!! :D

Pocakos és babás fotók szuperek, de tényleg!

Betegeskedőknek jobbulást!

Mi jól, csak sok a mellow, de majd próbálok visszakapcsolódnia vérkeringésbe!

Veronikusz, alváslabor bátor és okos döntés, legjobbakat hozzá, drukkolunk!!

Steffi, ez az avatar szuper!!

Oltás: mi is be akarjuk adatni a kullancs ellenit, de gondoltam megvárjuk a 18 hós oltást és majd akkor rákérdezek, úgyis 2-3 hét múlva esedékes. Ugye van ilyen oltás??? (mármint 18. havi :oops: :roll: már megkavarodtam kicsit)

na, mennem kell, majd még jövök!

mi ma 10re megyünk úszni, valaki? Ancsa, Dóri, Dorka? :wink:

KépKép
barimami

Györgyi!
Köszi a tippet. Sajnos nem találtam, hogy mennyi benne a fluor. :cry: de majd utána nézek.

Tudom, hogy rossz szokás, de semmit nem csináltam máshogy a két lánynál és Kata 4 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, Szofi meg nem. :cry: Azzal meg tisztában vagyok, hogy kemény dió lesz. :cry:

Adri!
Nagylánynak jobbulást!!!! :cry:

Tünde!
Fura, hogy nem kérdezik a tesót!!! Nálunk a 2 lapos jelentkezési lapon 2x is rajta volt. :cry: Mikor azt kitöltöttük az egyik szobában, akkor kellett vele bemenni az igazgatónőhöz még pár szóra.

Dorka!
Szegény nagyfiú!!! :cry: jobbulást!!! Nagyon durván hangzik amit írtál. Remélem most reggel már jobban van!
Alvás: hát most tényleg kemény leszek. Már többször próbáltam NEM ENNI ADNI, de végül mindig a férjem tört meg. Ha nincs neki ilyen húzós időszaka mint most, akkor is 6 előtt elmegy itthonról. Gondolom szeretne aludni. De ezt most már nem lehet tovább húzni. Ha kell elszállásoltatom valahol a férjem legalább az első hétre. Ő a gyenge láncszem. :lol: Mikor le kellett Katát szoktatni arról, hogy eset mellé kelljen feküdni a szőnyegre míg elalszik, akkor is nekem kellett itt kint nyugtatgatnom a férjem, hogy bírja már ki azt a 2-3 napot. De le is szokott róla Kata villám gyorsan!!! :D:D:D:D:D:D:D Ez Szofi születése előtt volt. Úgy látszik minden gyerek születése előtt van nálunk egy ilyen megoldandó feladat. :D Nem félek, hogy nem fog sikerülni, de tudom, hogy nem lesz egyszerű. :cry:

Merci!
Jobbulást!!! Olival remélem minden rendben lesz!!!

Emano!
Jaj de szuuuuuuuuuuuuper!!! Drukk-drukk!!!!! Éljen az új kégli!!!! :D
Képek nagyon jóóók!!! Igazi kis pasi!!! :D

Steffi!
Még jó hogy olvasom a többieket. :lol: most nézem az avatart. Nagyon szuper!!!!! :D:D:D:D

Kullancs elleni oltás:
Akkor ha sikerült jól megjegyeznem: 1 oltás, majd 1 hó után még egy, majd 1 év múlva megint és utána már csak 3 évente???????
Meg szabad kérdezni, hogy mennyibe kerül 1 db oltás??? Csak hogy mégis tudjam. Tegnap beszéltük a férjemmel, hogy a lányokat is be kellene oltatni.

Szofi múlt éjjel jó kislány volt. „CSAK” 1x kelt, viszont Kata sírdogálva ébredt az éjszaka közepén. :shock: Még akkor is sírdogált, mikor mind a ketten ott feküdtünk mellette. :shock: talán rosszat álmodott??? Ő különben jó alvó.
Viszont Szofi a korábbi 7 helyett már hetek óta 6-kor kel. :evil: :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Na nem mondjátok, hogy ennyien észrevettétek az új avatart? Kis szemfülesek! :lol: Köszönjük a dicsérő szókat múlt pénteki állatkertes kép. Tudom lógok még pocissalk, de sajna az eltelt majd 16. hét alatt 1 sem készült rólam :( De már reklamáltam az illetékesnél! :D
És Zsunak millió puszi a kicsinyítésért! Kösziii Zsu!

Dorka!
Jajj szegény Berke! Gyors gyógyulást! Hogy telt az éjszaka? A nurofent egyáltalán nem issza vagy csak most? Azért kérdezem, mert martin sem szereti és én írattam a dokinkkal egy lázcsillapító szirupot (177 ft-ba került :roll: ) és ez tutira bejött, az íze sem olyan irtó émelyítő! Recept jöhet!

Veronikusz!
Kemény csaj vagy, meg fogod csinálni a leszoktatást! Csak zárójelben és halkan mondom, hogy az én cici függő kisfiamat olyan 2 hét alatt sikerült leszoktatni az éjszakai ciciről, volt sírás, de ott voltam mellette, simogattam, aztán mára már egész éjszaka alszik nyikk nélkül, pedig hát ő nem volt az a nagy alvós sosem, bezzeg most... tegnap du 3órát nyomott :shock: Na mindegy csak azt akartam mondani, hogy - de ezt te is tudod - elhatározás kérdése és te nagyon ügyes vagy!!! Szóval én drukkolok neked és tuti, hogy megcsinálod! Ja és tök jó, hogy papád megbékélt!!!

Barbi!
Neked még jövök egy privivel ugye? Mingyá csak martin kiabál, hogy mámmmá :lol:

Andi!
Már pont hiányoltalak, jujj drukk-drukk ez már olyan jóóóó!!!! Édes Bali a képeken!!!!

Bori!
30 napnál nem régebbi kell! Itt van előttem a két évvel ezelőtti anyakönyvezés menete, úgyhogy ez tuti, gondolom 2 év alatt nem változott. Vagy igen?! Priviben legépelem neked az egészet mingyá.

Gabi!
Tiramisut megcsináltad végül?

Mse!
Na jó, hogy végre itt! De csak úgy versike nélkül?

Zsófi!
És milyen volt Bécsben? Hol voltatok, miket csináltatok?

Adri!
Lányodnak gyógyulást!!!

Merci!
Végre, már aggódtam! Jajj szegény ti! De legalább nem olyan nagy a baj…

Képek

Martin
Kép

Dj Kép

Tiszta apja Kép

Meghitt Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Gyönyörűek vagytok!

Andi, nagyon szuper, naná, hogy regel 5 óta pörögsz egy ilyen napon!

Veronikusz, igen, vicces, majd meglátom, ténlyeg sehol nem kellett-e kitölteni, de azért Villő nélkül megyek. Letagadni úgysem fogom. De így egyszerűbb is lesz az életünk. Benét is művészet lesz kirángatni az oviból. Mindig hisztizett, amikor el kellett jönni :)

Dorka, carbonararepect nekem is jöhet.

Ja, Gabi, én teszek tojást mindig a tiramisuba, de én cukros nyerstojás függő vagyok, nekem kell az íze bele.

mtunde

Bori!!
Nekünk elfogadták a 2005.decemberi (eredeti) és Balu ugye 2007-be született :shock:
kérdeztem a dokit is és a szülésznőt is, azt mondták jó az
sztem kérdezz rá!!

Steffi
csodaszépek vagytok

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde, Andi!
De édesek vagytok! :oops: :oops:

Bori!
Küldtem a privit az anyakönyvvezetésről, ha nem kapod meg, szólj küldöm még1x, elmentettem, sose lehet tudni...
Nekem egyébként anyukám kérte ki, hogy ne nekem kelljen a melegben órákat várnom...

Judy?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Andi, azért születéstörténetet kérünk! :wink:

Az ovisztorikon csak úgy kapkodom a fejem! Nálunk idén fog először az előfordulni, hogy nem vesznek fel mindenkit, mert kevés a hely... :(

Ajaj, Ádi pakol az asztalról... mentem...

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
v30

Na, megmentettem a dolgokat. :lol:
Még egyet akartam... Steffi, az alvós képektől olvadok... :D

hali

Kép
Kép
Kép
v30

sziasztok!

Veronikusz,
Én még mindig nem értem, hogy a családodban miért olyan nagy dráma, hogy jön a 3. baba :oops: :oops: Már nem írom le, mert bizti unod már de szupi anyuci vagy!! SZóval aki ezt nem látja, az bekapha......!!! :evil:
Ezek szerint hármaska is kislány lesz. Nevek vannak már????

Steffi,
Nagyon szépek vagytok, igazi meghitt hangulatot árasztanak a képek!

Dorka,
Nekem is jöhet a recept!! Berkének jobbulást!

Emano,
Végül milyen tortát sütsz??? Én végül vettem micimackós tortalapot, szóval szerintem az lesz a tetején. De hogy milyen ízű???? Tippek????? Majd kérünk a szülinapról képeket!

Vali,
Lassan Te is előrukkolhatsz a szüléstörivel!!!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok,
csak egy gyors bekukk!

Steffi,
köszi a privit, asszem ma felsétálok a várba kikérni...Bepróbálkoztam telefonon, de úgy nem volt hajlandó a néni. Mire én meg elpostázom a kérvényt, ők meg vissza, az lehet egy hét is, és én azt már nem merem... :lol:
Nagyon jók a képek!!!
Mit néznek Apával, csak nem forma 1-et? :lol:

Andi,
de szupi, már ennyire a finisben vagytok! Mikor alszotok ott először?
Ha lett volna annyi eszem, tegnap megkérdezem ezt a házasságlevél dolgot a szülőszoba látogatáson. De az is lehet, hogy az egyik elfogadja, a másik meg szőrözik..

Apropó szülőszobalátogatás, hát kicsit lehangolt...azért elég kórházi a hangulat, de gondolom, hogy tisztán lehessen tartani. És a legbelsőben (napsugár?) meg totál az ajtóval szemben az ágy, tehát a széttárt combik is... :oops: Majdnem elsírtam magam... kicsit beijedtem most az egésztől, pedig eddig úgy vártam...
De azt nem is tudtam, hogy van olyan szoba, ahol apa benn alhat a másik ágyon! Nem fogom azt választani, mert tudom, hogy jobb, ha segítenek a "sorstársak", de azért elgondolkoztam.
Jövök később.
Vendég

Vica,
milyen az a micimackós tortalap? A formája olyan?

Hú tényleg, a szülinapokkal születéstörténet is jár! De jó de jó! Már nagyon várom! Esetleg ha valaki előbb elmesélné, (nehogy lemaradjak valamiről?) Na jó, nem akarok ünneprontó lenni... :oops:
Vendég

Borsika,
Nyugi, ezeknél a szülőszobáknál vannak rosszabbak. Én tudok olyat is, ahol csak egy függönnyel választják el a szülő anyákat, na szerintem az tényleg lehangoló!!!!!!!! :? AMúgy én is úgy voltam vele, hogy csak abba a szülőszobába ne kerüljek, ahol az ajtóval szemben van az ágy... Na és hol szültem??? A legutolsóbban, pedig választhattam (én pont arra emlékeztem, hogy az nem olyan :D ) de bevallom őszintén, hogy a kutyát sem érdekelte, hogy merre vannak a széttárt lábaim!!!! Sőt nekem nagyon tetszet, természetes fény jött be és valahogy a hangulat is teljesen más volt!!! SZóval nyugi, bármelyikbe kerülsz szerintem nagyon jó lesz!
Szerintem egy első gyerekes anyukának nem érdemes alapítványi szobába mennie. Egyrészt nem figyelnek rád annyira a csecsemősök, (legalábbis amikor én voltam bent, akkor sokan panaszkodtak) másrészt pedig sokat tanulhatsz a szobatársaktól. Legalábbis én így voltam... Szóval most tervezem, hogy alapítványiba megyek.
A tortalap formája kerek, csak a lapon micimackó és barátai vannak rajta. Mi imádjuk micimacit :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Borsika!
a legelső szobában - ha jól emlékszem - az ágy merőlegesen van az ajtóra és még van egy nyitható ablak is a város felé. :D Legközelebb én ott szeretnék szülni! :lol:
Ja! van egy 20 éves öcsiém, akit anyukám a Kútvölgyiben szült, mikor még csak függönyök voltak a szülő nők között. :shock:

Vica!
nagyon drága vagy!!!! :D :D :D
Nem tudom mért ilyen defektes a családom. :lol: Mentségemre szolgál, hogy a nagynénéim mind a papám mostohatestvérei, szóval vérszerint nincs hozzájuk közöm. :lol: Ha néha (vagy mindig?) hülye vagyok akkor az nem ezért van. :lol:
Ja! kispesti nagynéném lánya valamilyért sportot űz abból, hogy melyikünk MIKOR, HÁNY ÉV KORKÜLÖMBSÉGGEL ÉS HÁNY GYEREKET SZÜL. :shock: :shock: :shock: Beteges!!! :oops: :lol:

Steffi!
az alvós képek tényleg annyira, de annyira ... :? :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!
az az első smily az véletlen!!! csak vigyorgót akartam. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Lányok!

Veronikusz!
Ez az alváslabor érdekes téma egyébként. Végülis amikor bementek, vagy egyedűl mész???? Itt lakunk mögötte :D Addig lógjak a csajokkal a játszótéren????? :D :D :D De muszály taliznunk ha már erre jöttök...
Na szóval ott majd ki kell töltened egy kérdőívet Szofiról...mindenfélét kérdeznek. Akkor megállapítják, hogy a gyerek nem beteg és nincs semmi olyan baja mi miatt ő felébred "csak" anyuci és apuci elrontotta a dolgokat :)
Na akkor elmondja, hogy le kell szoktatni és add pár tippet hogy hogyan...ez olyasmi mint amikor elhatároztátok, hogy Kata ne cumizzon...és már nem cumizik, pedig biztos akkor is volt pár napig nyűgi vagy nyekergés, de gondolom már nem szenved érte...
Ha úgy gondolják, hogy valami betegség az oka akkor meg be kell feküdni egy éjszakára és bedrótozzák...így figyelik.

Steffi!
NAgyon szépek aképek...főleg az alvósok :D

emano!
húúúú, de izgi már....akkor lassacskán költöztök???? Vagy még tataroztok????? És holnap meg még szülinap is :D :D :D

Borsika!
Ja na nehogy elkeseredj...nem olyan rossz az....
Nehogy azt hidd, hogy végig a vajúdás alatt kitárva leszel.
Én pl végig oldalt feküdtem (mindkettőnél) és be voltam takarva...aztán kitolásnál meg szét voltam pakolva, de nem volt ott átjáróház...asszem egyzser egy orvos jött be, de őt meg nem érdekli...látott már ilyet :D
De akkor is a szülésznő a két lábam között volt :oops: sőt Orsinál ott térdelt az ágy végében :shock:

Kép

Kép
cukipofa

nekem tavaly jó volt a 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat, nem kellett 30 napnál frissebbnek lennie (ami alapból necces egy kicsit, mondván egy baba hamarabb is születhet, pl Mikolt 3 héttel korábban), akkor a szülőszoba látogatáson is 300 napot mondtak.

Bori: én épp ezért választottam anno a legelső szobát (bár ott "fapados" az ágy. ott merőleges az ágy az ajtóra. továbbá Várnai Gabi szülésznő a szülőszoba látogatáson azt mondta, hogy ott gyors szülések szoktak lenni (nekem bejött :D )
ezúttal is szeretnék oda menni, majd megbeszélem a lányzóval, hogy nyugis időszakban akarjon megszületni, hogy választhassunk.

barimami: van 18 hós oltás!

veronikusz: nálunk 1 db kullancs elleni oltás receptre ezer valahány forint volt. ha jól emlékszem a 2 gyereknek megvolt 3500-ból maximum az első adag.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Csak bekuk és ha lesz időm visszaolvassok 8)

Voltunk a dokinál és azt mondta, hogy ki kell venni Viktor orr manduláját :oops: :cry: Idézem mit írt " Orrmandula túltengéss"
Most nagyon el vagyok keseredve,ráadásul anyós már hívogat hogy mikor megyünk át a gyerekkel :cry: :cry: :oops:
Jók legyetek,puszi nektek.

valentina

Sziasztok!
Sikerült talán végigolvasni az írásaitokat. Néhány gondolat:
Oltás: A két nagy be van oltva, de a nevét nem tudom az oltásnak. Marciban volt néhány éve kullancs, amit valószínűleg itthon szedett össze, vagy az utcán. Akkor javasolta a doktornénink az oltást. (bár Ő nem oltáspárti, tájékoztat a lehetőségekről, de nem erőltet semmit). Azt hiszem Zsófi által említett oltást kapták, mert már túl vagyunk a 3 éves ismétlőn is.

szülőszoba:
Borsika én a két nagyot még a régi (érts. függönnyel elválasztott) szülőszobában szültem. Most bármelyikbe is kerülsz, annál sokkal meghittebb mindegyik. A lányom születésekor a mellettem lévő ágyon is szültek, ezért nem ülhetett velem a férjem a vajúdás alatt. Anyuka annyira sikított, hogy apuka beájult az ágy alá, mire a gyerek megszületett náluk, alig bírt ránézni, mert még nem tért teljesen magához. Szerintem ez az élmény volt a fő oka annak, hogy Pati születése után többször elmondtam, hogy én ugyan nem szülök többet. Aztán mégis túlestem még néhányon. :lol: Matyi már az új szülőszobán született, teljesen más volt a hangulat, és nem igazán izgatott az sem, hogy az ággyal szemben volt az ajtó. De Veronikusznak igaza van, hogy a legjobb az első szülőszoba. :D
Ja, és mindegyik gyerekem születésekor az eredeti házasságit vittem, mindig elfogadták.

Veronikusz
Örülök, hogy úgy látszik, papád megbékélt, és remélem így is marad. Örülj annak, hogy téged félt, az én apámat nem érdekli, hogy mi van velem, az unokáit is csak néhányszor látta. :cry:

Steffi
Nagyon jók a képek! Milyen helyes kissrác Martin. Szerintem inkább rád hasonlít! :D

Vica
Mi is imádjuk Micimacit. :lol: Ezt a kép dolgot én sem értem. Rá lehet rakni a tortára díszítésnek?

Andi
Drukkolunk!!!!!
Mikor lesztek anyósmentesek?

Ovis beíratáshoz mindenkinek sok sikert! Az általatok leírt problémák (kisbaba a családban) miatt írtam azt a múltkor. Sajnos a kevés óvodai hely miatt kell vhogy szelektálni. És ennek az issza meg a levét, aki otthon van. Bár lehet hivatkozni arra, hogy a gyereknek joga van 3 éves kor után óvodába járni, közösségben lenni. :wink:

Vali
Szépek a fiúk a képeken! Biztos jól elfáradtatok!

Újabban a napi alvás kiszámíthatatlan, kezd Matyka átállni a napi egy alvásra, ami nem mindig sikerül, mert elaludna 11-kor, de akkor meg én nem hagyom, mert menni kell a nagyokért a suliba.
MOst mennem kell, talán este tudok jönni.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Hali Lányok,
látom ez a szülőszoba téma beindította itt a forgalmat. Én is csatlakozom. Borsika én pont a legutolsóban, a Napsugárban szültem ( Manóka: nekem is azt mondták ERRE, hogy gyors szülések szoktak ott zajlani :lol: ) És valóban, az picit zavaró (lehet) hogy preimer plánban van az ember intim része az ajtóval szemben ( én egyszer különben kértem is, hogy csukják már be az ajtót - miközben vajúdtam ) meg arra is emlékszem, hogy már a tolófájásnal tartottunk , Benus még félig bent és már ott állt a csecsemős az ajtóban, tehát mindent látott - jó, nem minta nem látott/hallott volna még iylet, de valóban kellemesebb lett volna, ha ezt nem nézi végig, DE ettől függetlenül imádtam/imádom azt a szobát, nagyon kellemes a hangulata, és ha lesz harmadik és választhatok, tuti oda megyek megint.
Én Szandit 2002-ben a Rókusban szültem, na azoktól a szülőszobáktól - azaz szoba csak 1 volt, a többi függönnyel elválasztott nagy terem, valóban sírógörcsöt kaptam amikor megnéztem. A kútvölgyié szálloda hozzá képest.

Steffi,
de jó hogy újra itt és emberes hsz-szel. :lol: Gyönyörűek vagytok a fotókon.

Végül nem voltam én sem a bábanapon, pedig be akartam menni, legalább Áginak köszönni, de kész diliház volt nálunk hétfőn, többször elment az áram, hozták a zsalukövet, jött a kertépítős hapsi, dolgoztak a munkások nekik áramot-vizet adni, szállítópapírt aláírni, egyeztetni bizonyos részeken mit merre hogyan..... szóval.... nem jött össze.

na, most egyenlőre ennyi - a teljesség igénye nélkül - nem olvastam mindent :oops: , de össze akarok dobni egy sütit míg Benedek alszik.

Lesz valamikor tali a szigeten?????? Bár érdekes lesz, mert mindenki száz felé fog futni. Vinni kéne pokrócokat meg játékokat hátha kicsit lefoglalná őket. Ha már nem mond esőt, hozzunk már össze egyet, jó??????? :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

sziasztok

na végre beadattam az oltásokat Encinek, egyszerre kapott 2öt. a kullancsellenit, meg a Prevenart. egyik comb,másik comb. szegénykém úgy sírt... :cry: de azért hős volt, velem együtt mert megint annyian voltak másfél órát vártunk.. :evil: én nem tudom honnan van ennyi gyerek??? :lol: nem is tudtunk a váróteremben lenni, mert annyira kicsi és levegőtlen-azt hittem megfulladok, ugyhog ykint sétáltunk addig... jó lett volna ha van a közelben egy hinta esetleg....de ezt egy gyerekorvosi rendelőnél minek,ugye....

Steffi igen megcsináltam a tiramisut, és tejszínnel! és finom lett nagyon... szomszédok is kaptak,mert annyi lett :shock:
mindegy mostmár tudom az adagot, h miből mennyi kell.
olyan szépek vagytok a képeken!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Veronikusz! nem mondtad még h milyen kocsit akarsz ill. mit nézett ki a férjed ???
és képeket is rég láttunk a fürtöskékről!!!!!!! meg rólad!!!

BORSA!!! TE nem tesztelsz mostanában? mert nagyon egyidőben szoktunk mikizni.....lehet h már ott a gólya nálatok :wink:

Gyuzso! már itthon vagytok ?

MSE! tényleg írtál be??? de szupi!!!!!!!!!!!! remélem nyerni fox, és akkor alma-paklincs ill. paklincs-alma cd :D jöhet!!!
de ha nem nyersz, akkor is ird le nekünk a szöveget :Dmert nálunk mindenképpen nyerő!!!

Adri!! jó rólad is hallani, eltüntél nagyon...

Lilluska?????????

Heni!! a szomszéddal mi van???lehiggadt már??
Durcáról nem tudzs friss híreket??

Kép
gablaty

Sziasztok!

Valentine, nekem most járt így a barátnőm, ott 2 és fél éves a kislány. A doki ki akarta venni a manduláját, már megvolt az időpont is. Én elküldtem egy másik dokihoz, szegény barátnőm nagyon kétségbe volt esve a műtéttől. A másik doki nem javasolta a műtétett, ráadásul az első doki nevét mikor meghallotta, rögtön mondta, hogy ő ilyen. Azóta elmentek még egy harmadik gégészhez is. Nem műti meg a kicsit. 3 éves kor alatt nem is szokták.
Mindenképpen nézesd meg mással is!

A Mátét még én is függönyös szülőszobában szültem a Kútvölgyiben, engem nem zavart (kisebb gondom is nagyobb volt annál :). Liluska is tudna erről mesélni, mert Hunor is ott született.

Réka
Vendég

Emano
Köszi és tényleg jó hogy írod, meg is veszem, mert nem küldték el. :evil:

Barbi

Köszi!!!! Nálnuk is meló+meló+meló. :roll:

Steffi
Nagyon jók a fotók!!!!! Ez a zokni édes!!!

Borsika

Szerintem ne félj a szülőszobáktól. Nagyon szuperek. Én nem kevés időt töltöttem a középsőben, de senki sem zavart meg iylenek, mondegy hol az ágy. Látnád egy-két másik kórház szülőszobáját.....

VAlentina
Sajnálom, hogy ilyen rossz napjaitok vannak...biztos, hogy ki kell venni, én jól meggondolnám...Inkább azt írom, hogy tutira nem engedném kivetetni, az én dokim nem is engedné semmi szín alatt, de persze ebbe nem lehet beleszólni. De kell az, csak régen kikapkodták azonnal, elsőre. Szóval ha nem tuti, akkor még gondold meg esetleg nézesd meg másik dokival is. Ja most látom Cinicini is ezt írta. :)

Heni
Tényleg jó lenne már talizni... :roll:

Kép
gyorgyi33

Lányok!
Én lehet, hogy holnap kirándulok a szigetre Pankával. Délelőtt. Ha jó lesz az idő. Igaz, hogy antibiotikumot szed, de nem bírok vele. MInt a csík, olyan.

Manóka! Milyen érzés, amikor megfordul? Mert nálam olyan randalír van odabent, és most már egyáltalán nem tudom, mije hol van, bár még mindig úgy tippelem, hogy a feje van a köldökömnél...

Valentina! Pankának nem először van tüszős mandulája, és is mindig eltöprengek, mi van, ha előállnak a mandulaműtéttel, akkor belemegyek-e. Nem lehet könnyű. Szerintem is nézesd meg még mással is, ha tudod.

Györgyi! Jó, hogy vagy, boldog névnapot utólag is!

Heni! Hülye szomszéddal mi van? Kerítés áll még? Beni mekkora már!

Steffi! Martin... :lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Györgyi!
Írtam a Tündérvizeseknek. :cry: először nem is tudták megmondani, hogy mennyi benne a fluor, majd előásott a pasi egy régi vízeredményt (nagyon rendes volt :D) és kiderült hogy 1,34mg/l. :cry: pedig már majdnem rendeltem tőlük. :shock: Azért köszi! Majd megnézem a többi vizet is.

Cukipofa!
Juj! Hát nem ígérek semmit!!! Mert 11-re kell menni (még Katát is a papámnak kell elhozni a bölcsiből vagy vinnem kell őt is magammal, ezt még nem tudom) szóval mivel 12-től aludni szoktak a lányok (mivel 6-kor kelnek) utána tuti hogy rohanunk ezerrel a papámékhoz. Előtte meg nem tudom, mert nekem fel kell mennem a papámékhoz előkészíteni, hogy ott tudjanak aludni a lányok. Kiságyat állítani, akadály mentesíteni, felcuccolni itthonról stb. Arról nem is beszélve, hogy 3-ra meg megyek megint a doki rendelőjébe. Szóval ha nagyon ügyes leszek akkor előtte!!! De addig még beszéljünk!

Manóka!
Szuper! :D akkor még nem is rázós :D

Valentina!
Az unokatesóm 4,5 éves kisfiát ma műtötték orrmandulával! Nekem is ici-pici koromban vették ki. Nem is emlékszem rá! Még az sincs, hogy utána fájna a nyelés! (ez bíztatás akart lenni! Én se örülnék ha nekem ezt mondaná az orvos :cry:) Különben meg a kisfiúnak már a dobhártyája is kilyukadt a sok trutyitól, azért vették ki. Szóval tényleg nézesd meg mással is!!!

Adri!
:cry: sajnálom a papád! :cry: ez nagyon durván hangzik :cry:
A beájulós szülés se piskóta!!! Tényleg csoda hogy utána még volt kedved szülni :D

Szülőszoba:
Én is a napsugárban (azaz a 3. szobában) szültem mind a kettőt, de Szofinál engem a mai napig bánt, hogy szétvágott fenékkel, kiterítve látott a férjem. :cry: Szerencsére ő nem kapott sokkot. Én viszont csak akkor nyugodtam meg, mikor a 6 hetes kontroll után beizzított motorokkal várt otthon :lol: :lol: De ha lehet én oda többet nem megyek. :oops:

Gabi!
Jaj de jó hogy túl vagytok rajta!!! Sok-sok puszi a két kis combijára.
:oops: ok, majd fotózok! :D

Kocsi:
Tegnap kérdezte a férjem, hogy mi volt az orvosnál. Mondtam neki, hogy: „hát Qashqai már nem lesz” :cry: (ezt kaphattam volna ha Hármaska fiú, mert akkor elég az 5 személyes). Mire a férjem :D „most jött ki a Qashqai 7-személyes” :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Különben én TOYOTA FUN vagyok, ill. LEXUS, de a Corollát picinek tartotta a férjem HA TÖRIK!!!! :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kedves kis "cyber családom"
örömmel tudatom veletek, hogy meg van életünk első közös, (Balázs+Bálint+Andi) SAJÁT lakáskájának a kulcsa!!!! :lol: :lol:
Várható költözésünk,hogy Adrit idézzem, anyósmentességünk várható ideje május vége :lol: :lol:
Bár addig baromi sok mindent kell csinálni :lol: :lol: :lol:
most megyek,este még próbálok jönni!!!

HOlnap Balu heppibörzdéj, bár Bálint Bécsbe megy dolgozni, nem tudni mikor ér haza :cry: :cry: ,úgyhogy nem tudom mikor lesz ünneplés :cry: :cry:

Már előre pityergek :cry: :lol: :lol: :oops: (a sok rossz után, ezek iszonyatos jó hírek)

1,5 óra múlva kezdem a nosztalgiázást :lol:

na most futok

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
SZUPER! SZUPER! SZUPER! :D :D :D :D :D
Hatalmas gratula!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
1 hónapos a Qashquai-unk!!! :lol: :lol: :lol: Nagggyon jó!!!! Láttam a 7 személyest is, de az nekünk felesleges lett volna. :lol: Na de majd Nektek!!! Mi is néztünk Toyotákat, de ez lekörözte nálunk. :lol: Olyan szép. Na nem mintha ez lenne a lényeg de azért nem utolsó szempont: :lol:

Andi
Gratulálok!!!! :D

Kép
gyorgyi33

Sziasztok Csajok!

Először is köszönöm a tanácsokat és megfogom nézetni még egy dokival,biztos ami biztos :o 8)

Séta mikor lesz a szigeten???
Andi: Gratulálok nektek és már előre Boldog Szülinapot Balázsnak. :lol:

Na rohanok is tovább :lol:
Jó éjszakát mindenkinek
V

valentina

Sziasztok!
Délután ezzel akartam kezdeni, de lemaradt. :cry:
Utólagosan kívánok nagyon boldog névnapot minden ünneplőnek. :D :D :D
Kép

Gabi
Gratula Encinek, hogy kibírta a két oltást.Puszi a combijára! :D Egyébként nagyon örülök, hogy új oltóanyagok vannak, mert a két nagyobbik többször is kapott egyszerre kettőt.
Ja, és tiramisu nálunk is nyam-nyam! :wink:

Andi
Gratula!
Kép

Zsu
Ámulva nézem, hogy Micu mekkora!!!! :lol: Szerintem simán nézhető két évesnek. És nagyon jól üli meg a lovat! A kalap is szuper. :D :D :D

Valentina
Én is futnék mégegy kört mandula ügyben. Bár saját tapasztalatom nincs, de tényleg többszöri gennyes gyulladáskor javasolják.(legalábbis én is így hallottam)

Györgyi
Az általad is említett autó Nissan? És egyterű? (bocs, ha hülyeségeket kérdeztem, de nem vagyok a topon autótémában.)

Renátáról nem tudtok valamit??????
Nyugodt éjszakát mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Phadri
Igen. :) Csak azért írtam, mert Veronikuszéknak is lehet hogy olyan lesz. Egyterű és terepjáró között van valahol.

Kép
gyorgyi33

Györgyi
Köszi, bizti nagyon szuper lehet! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok.....Berke ma hála az égnek jól volt.Reggel kérte az iszit, megitta mind, majd facsartatott magának naracsot is.Nem is volt láza egész nap.Beszéltem a dokinkkal azt mondta, nem igazán érti mert ha vírus lenne akkor nem múlt volna el ilyen hamar.NA mindegy, az a lényeg, hogy jól van és jó kedve is volt :D
Zöldséges carbonara
3cukkini (én csak 2 tettem bele)
3 sárgarépa
2 lilahagyma
1 paprika
olivaolaj
30dgk hosszúmetélt vagy spagetti (én tagliatelle tésztát tettem bele)
1doboz joghurt
2tojás
só, örölt bors,2ek parmezán, szerecsendió
A cukkinit, sárgarépát, a lilahagymát, paprikát megtisztítjuk.A cukkinint és a répát vékony csíkokra vágjuk a többit daraboljuk.Kevés olajon kb. negyed óráig lefedve pároljuk a zöldségeket.Időnként megkeverjük.Míg fő a tészta, 1 tojást és 1 tojás sárgáját a pohár joghurttal, a reszelt sajttal, kevés sóval borssal és szerecsendióval összekeverünk.A kész tésztát a zöldségekhez adjuk és hozzáöntkük a tojásos joghurtot.Kb 2-3 percig hagyjuk összeérni ........majd megesszük!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

többször odalett amit írtam.....
Steffi nagyon szépek vagytok a képeken :lol: szerintem is inkább Rád hasonlít Martin....
Veronikusz kocsitéma....BAlázsnak Ford S-max-a van...nagyon szeretjük.Óriási hely van benne, pedig soha nem igazán szerettük a Fordokat, de ez abszolút kellemes csalódás volt.Tudom ajánlani, kb annyi mint a Nissan.Jah és 7 üléses a miénk is.
AndiGartulálok a lakásotokhoz....nagyon jó érzés lehet :lol:
Balunak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Borsikaszülőszobák szerintem szépek....mondjuk én abban szültem pont amelyik Neked nem volt szimpi.Nekem azért tetszett az, mert ott van természetes fény.Az nem igazán fordult meg a fejemben, hogy ki mit lát belőlem, de hidd el Neked sem fog :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
A férjemnek is 7 személyes Ford S.Max-a van. :lol: Igaz ő ezt a cégtől kapja. (Nekem most Fiestám van). Viszont ha dönthetek, akkor nálam az Amcsi kocsit az uccsó helyen vannak, a Japók meg az első. :opps: :D:D:D:D:D:D De tény hogy nagyon jó vezetni az S-Max-ot. Néha azért elkunyizom 7végén. :lol: :lol: :lol:
Még annyi, hogy ha befér a pici autós-ülése, én egyelőre le akarom beszélni a férjem a kocsi-cseréről. Inkább szeretném itthon látni a férjem, mint hogy még több munkát vállaljon a pénz miatt. :oops:

Balunak NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!!!

Borsika!
Ha itt lesz az idő, tényleg nem ez fog számítani és tök mással leszel elfoglalva. :lol:
Irigyellek! Hatalmas élmény előtt állsz! :D:D:D:D:D:D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Balázsnak nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Balu!
Isten éltessen még nagyon sokáig!
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta: nem tudom milyen érzés, mikor megfordul, mert én nem éreztem azt, amikor átfordult. csak azt vettem észre, hogy inkább a hasam felső részén kalimpál, míg korábban ezt lejebb tette.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Balu pajti,

Ültess virágmagot
Kapjál képeslapot
Nyaljál tejszínhabot
BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Kép
Kép
paklincs

Nagyon szépen köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy 10 óra 10 perckor lesz 1 éve..................

emano/Andi
KépKép
emano

Balukapitány, Istenke éltessen szülinapod alkalmából!!!!

Ha jó az órám, éppen 1 esztendeje láttad meg a nagyvilágot!!! Sok boldogságot!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Vica, Te is készülj! :lol:

Ákosom is a függönyös verzióban született! Tényleg ég és föld a kettő, nekem nagy öröm volt amikor Ádámmal vajúdva megláttam az átalakított szülészetet!
Borsika, minden szuper lesz, én is irigyellek, csodálatos élményben lesz részed!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Dorka!
sütöm a túrótortádat!!!! :D :D :D :D de nem tudom mi lesz belőle, mert Szofi hol az órát állítja el, hol meg feltekeri a hőfokot. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Remélem jó lesz.... :lol: MAjd jelezd, hogy milyen lett.......ne szidj nagyon ha nem ízlik!!!!!!nekem nagyon bejött!
Úgy látom Borsika Rád most mindenki irígy....ÉN ISSSSS :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Balu!
Nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!

Kép

Szeretettel:

Lara és Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok lányok!

Bocsi az eltűnésért, kicsit elhavazódtam :( De tényleg. Sajnos még mindig a cukorral küzdök, így egy "picit" többet kell dokikhoz rohangálnom :( Lassan már a II-es nőin töltöm a fél életem.... Amellett a munkahelyemen most volt zárás, az első, amit az utódom egyedül csinált, és sajnos be is dőlt vele... Úgyhogy párszor csörgött a telefonom is, hogy most hogyan tovább....

A rossz hír az, hogy bár a diéta ellenére javult a reggeli vércukrom, de még mindig magasabb a kelleténél... Így most reggel 4 egység inzulin, aztán kedden feküdhetek be egész napra, hogy végigméregessék, hogy mikor mennyi, és beállítsák... És valószínűleg ez mostantól minden héten így lesz :(
No mindegy, lényeg, hogy a babának jó legyen :D
Ma túl vagyok az első inzulinon, nem volt olyan vészes (bár apósom már azon nevetgélt, hogy 5 percig ácsorogtam az adagolóval a kezemben, hogy most tényleg meg kell szúrnom magam???)

Szabadidőmben meg a gyerekszobát rendezgetem ezerrel... Most esett le, hogy már csak 1,5 hónap van hátra :oops: Úgyhogy nekiestem, mint az őrült... Már megvettem a festéket, a mai terv, hogy kipakolok a szekrényekből, hogy párom arrébb tudja tolni, és akkor após holnap festhet :) Vagy én, ha bírom... Direkt nyeles festőcuccot vettem, hogy ne kelljen létrázni...

Szóval hirtelen ennyik a hírek... Kedden néz a doki újabb UH-t, reméljük picurkával minden rendben van (bár rugdal ezerrel, szóval nagy baja nem lehet :) )

Bori, pont a héten volt a házassági anyakönyv téma a II-esen, ott azt mondták, hogy 300 napnál nem régebbi kell... Úgyhogy mászhatok be én is Zuglóba, mert a mienk is tavaly februári :roll:

Steffi, a találka nincs elfelejtve, csak ezer felé kell rohannom egyszerre... Talán jövő héten már jobb lesz a helyzet.
Tündériek a képek!!! A régi avatar alapján tuti nem ismertelek volna fel :D

Pocakos fotó rólam nem készült sajna... az a helyzet, hogy a fényképezőgépünk pont most mondta be az unalmast (még azzal is kell valamit kezdeni, hogy legalább a gyerekről tudjak már fotókat csinálni)... Múlt héten elkísértem a hugomat ruhapróbára, ott akartam fotózni, hogy utólag tudjon választani, de totál kékesfehér lett az összes kép :( Nem tudtok egy olyan helyet, ahol ezzel tudnának kezdeni valamit?

A hófordulókat és névnapokat most nem tudtam követni, ne haragudjatok :oops:

Judit

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Köszönjük a hiányolást, hát igen, jól eltűntünk. :oops: (voltunk 6 napot pihenni Sümegen mindenkinek csak ajánlani tudom, gyönyörű hely és a kiszolgálás is szuper-, meg betegek is voltunk, meg császkálunk ezerrel, tegnap voltunk a C und A-ban, ahol nagyon szupi nyári rucik vannak, fiú cuccok is!!!)

Nem sokat vagyunk a gép előtt, mert a kisasszony nem nagyon hagyja.
Már lépeget, igaz csak támaszkodva, de egyre ügyesebb!

Ma voltunk 15 hós oltáson, Lara nagyon sírt. :cry:
És megbeszéltük a pneumo időpontját, hogy lehet a következővel várni szeptemberig, de a doktornéni azt mondja, nem is biztos hogy ingyenes lesz. :roll:

Minden Baba, Kismama és Anyuka csodaszép!!!

Merci, Györgyi,
Jó Titeket is látni!

De úgy látom,
Sok hiányzó van, gondolom a jó idő!!!

Vali,
hogy vagytok?
maradtál a dokinéninél vagy váltottál?

Veronikusz,
Annyira szépek lesztek, a sok fürtöske!!
:lol: :lol: Apa már most készülhet az udvarlók ellen!!! :lol:
Olyan jó, hogy Apukád megbékélt!!!!
És megértelek, hogy Apucit szeretnéd többet látni, és nem új kocsit!
Szorítok, hogy beférjen az ülés!!! :wink:

Lebeszéltek a kullancs elleni oltásról. :roll:

Dorka,
Hogy vagytok?
Mitől volt lázas a nagyfiú?

Ez a recept nagyon jól hangzik, el is mentettem.

a tortát megkaphatom én is?
mert erről lemaradtam.
bár nekem is van egy túrótortám, amit csak sütni kell, és nagyon gyors, ez is olyan?
8)

Steffi,

Nagyon szépek vagytok!

Vica,
Már forrósodik a helyzet, már csak pár nap.

Mi is szeretjük nagyon Micimacit! :wink:

Barbi,
Hogy vagytok?
Úszás milyen volt?
Mi keddenként járunk, most úgy néz ki, hogy ezt próbáljuk tartani.

Képzeld, úgye Lara 4 hónapos kóra óta úszik, és most kedden nyafogott először a vizben, ja kapott új úszósapit, valószinű az nyomta. Csilla néni is azt mondta, hogy fokozatosan kell megszoknia.

Andi,
Gratulálok a lakáshoz!!!

Kriszta,
Milyen volt a szigeten?
Kullancs?

Adri,
rég láttunk rólatok képet!!
Renátát láttam kétszer, de csak köszöntünk!

Emese
Örülök, hogy elküldted a versikédet!
Ide már leírtad??
„hallhatnánk?”

JudiLégy üdvözölve!!!
És kitartás!!! És igen a lényeg, hogy a Babó jól legyen!!!

Gabi
hogy vagy?
most vagytok? voltatok Prágában?
milyen volt?
annyit gondolok rád!!!

Szép napot mindenkinek!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Balunak nagyon boldog születésnapot!!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ancsa!
mért beszéltek le az oltásról???? most már teljesen összezavarodok. :oops:

Dorka!
hogy van ma a nagyfiú??? láz?
a torta kinézetre jól néz ki. Szép aranybarna. :D Szofi édes volt. Kanalaztam át a masszát a formába hogy megsüssem, ő meg már hozta a kanalát hogy egyen. :lol: Azóta is folyton nyúlkál, hogy ő abból kér. Ilyet még nem csinált. Igaz ma a reggelit kihagyta. :oops:

cégem:
kértem a cégtől - ahol dolgozom - egy szívességet, ami nekik havonta (szülésig!!!!) 22 ezer forintba kerülne. Erre az volt a válsz többek között, hogy "és ezt a cég többi alkalmazottja termelje ki nekem????" Csak hogy mindenkinek világos legyen, a cég tavaly a 79. (??) legnagyobb cég volt MAGYARORSZÁGON!!!! A főnököm havi fizetése több mint 2 millió!!!! évközi prémiumra kap 30 milliókat!!!!! Szemét sóher banda. Azt mondta, hogy örüljek, hogy nem rugtak ki, mert ilyenkor ha szülni megy egy dolgozó AZ SZOKÁS MANAPSÁG!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Én meg itt görcsölök, hogy legalább a lakás törlesztőrészlete fussa abból amit kapok. :oops: :oops: :oops: Nem vagyok ideges!!! Nem vagyok ideges!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó!

Balunak nagyonnagyonnagyonnagyon BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT kívánunk!!!!!!!!!Olyan megható.... :D :D :D :D

Veronikusz!
Nem semmi egy munkahelyed van...
Próbálom kitalálni, hogy hól dolgozól...nézem a táblákat, hogy a towerbwn milyen cégek vannak :D
Mondjuk az egyiket az erste bank elfoglalta teljesen...másikban readers digest, bank plus, rékanorbicége... :roll:
De egyébként nagyon bunkók, már nem is azért engem is kirugtak, de elöbb engedték, hogy visszavegyenek állományba és szabin lehessek, sőt még megvárták hogy szűljek és nem betegácsi alatt mondtak fel.
Mondjuk munkaheylem már nincs, de csak lesz valahogy :?

Kullancs ellen be van oltva Orsi és Dani is be lesz.
Egy bácsiba most agárdon volt kullancs, ugyan kiszedték 5 órán belűl, de elküldték bevizsgálni és lyme kóros volt a kullancs.
Most kezelik, de a kezeléstől tök szarúl van.
Ugyan ez ellen nem véd, de legalább agyvelő ellen igen...sajna vannak családban rossz tapasztalatok :(

Megyek vizsgafelkészitőre...pedig most nagyon lusta vagyok :D
Orsi meg agárdon nyaral anyukámmal és a dédijével...de jó dolga van :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?