köszi az édeklődést. Dokihoz bejelentkeztem, de csak 26-án tud fogadni
Örülök, hogy Beni jól van!!!!
Fejés. Én is sokat szenvedek az Aventtel. Én minden reggel fejek és néha délután is. 40 és 80 körül szoktam lefejni, de néha bizony kézzel is rá kell segítenem.
Lilike tegnap este 11-kor aludt be és csak 5-kor kelt. Reggelre jól be is durrant az egyik mellem. Vicces volt, amikor megálltam a tükör előtt. Az egyik cicim jóval nagyobb volt, mint a másik:)
Valaki kérdezte, hogy a tejserkenő homeos bogyót meddig kell szedni. Én úgy tudom, hogy a tej megindulásáig. Ha már van tej, akkor abba kell hagyni. (Nekem nagyon jól bevált. Szerdán este kezdtem el szedni és csütörtökön már teli cickóval ébredtem, pedig este többször is etettem. Azóta sokkal több tejet tudok lefejni is, pedig sose hittem a homeos bogyókban..)

mert ha igen, akkor nekem is ugyanilyen van, csak nem chicco hanem no-name, patikában vettem és nekem nagyon bevált, bár az tény, hogy kicsi a tejgyűjtője, mindig öntögetni kell vmibe a tejet. Sajna volt, hogy feldöntöttem amibe töltötgettem a tejet és kifolyt mind, ezért vettem most aventes kéziset is, majd meglátjuk, beválik-e,,,