Sziasztok lányok!
Én is néztem az AVENT kezdőcsomagot, és azt láttam, hogy ennek az árában is nagy különbségek vannak. az elefániban (azthiszem így hívják) 19.000, a Brendonban éppen a hét végén kérdztem meg 23.000 vagy 22.000, és a kenguru goldban voltunk múltkor, ott meg 24.000 körül van (talán annyi a különbség, hogy a kenguruban van hozzá + pár darab kis tároló pohár. Érdekes, hogy milyen különbségek vannak ebben is.
Egy picit én is szeretnék panaszkodni, mert ti megértetek, már elegem van a munkahelyemből. A jövő hét péntek elvileg az utolsó napom, de persze már szervezik a dolgot........ csak előtte csütörtökön jön az új lány, és be kell tanítanom, ami nem megy 2 nap alatt, és én úgy gondoltam az utsó napon nem dolgoznék, de kiderült, hogy 20-án ki kell menni az egyik megbízóhoz, mert el akarnak búcsúzni (ez aranyos), és be kell mutatnom a helyettesemet, tehát elvileg a cég nekem akkorra már nem fizet, de én vonulok és tárgyalok.

Ja és mivel későn jön az új lány, lemaradt a múlt heti számlázásról, így majd jöhetek be hó végén és számlázhatok vele, de jó, hogy akkor már régen nem kéne dolgoznom. De bosszúból ma lelépek hamarabb és ezt így fogom csinálni az utsó napig. Szegény kislányom már nem bírja az ülést, pláne napi 9 órában. Ilyenkor estére mindíg büntiből keményedik........(ja és kérdezték, hogy hogy gondolom a továbbiakat? Lehetne rá lehetőség, hogyha nagyobb lesz a pici akkor otthonról dolgozzak?
Bocs a panaszkodásért, de fel tudnék robbanni. Amúgy is ez a hét ilyen, nem tudom tolerálni az embereket!
Valaki tudja esetleg a kórházi listát? Mit kell bevinni, meg mire kell figyelni.........Lassan azt is elkezdhetjük összeállítgatni!Nekem is van pocakos fotóm, vagyis két héttel ezelőtt készült, de nagy a méret és nem tudom felvarázsolni ide, bár azt mondják a kolléganőim, hogy nem is lenne érdemes, mert napról napra nagyobb a pocim. A 4 napos ünnep után meghökkentek amikor visszajöttem, hogy ennyi idő alatt mekkorát nőtt!
Bocsi a hosszúságért!
Ritus
Ritus