A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!
Hát hol van Viranka? Regi?Emese? és a többi korán kelő? Csak Dettyk ébredt korán?
Mi 7 körül ébredtünk, de mukim hagyott még fél órácskát szundizni.

Timi igen ennek a diétának az a lényege hogy só nélkül bármit ehetsz, na jó tudom izetlen nélküle minden, de én egy picit csaltam tengeri sóval :wink: és igy is fogytam, pedig amikor kiirta nekem ezt a diétát a doki, röhögtem, de mondta, hogy a só köti meg a zsirt :shock: na ezt sem tudtam,

Hajagosné jó hogy jelentkeztél!

Kiskolbi majd gondolok rád, hogy ne legyen lecseszés.

Kaqk ne aggódj a költözés miatt! a nyaralásból feltöltődve pikk pakk menni fog és az a fél év meg gyorsan elröppen és hurrá kertes ház!

Dotildi szuperek a képek, édes Dorka!

Dettyk szép súlyleadás!!!!! Gratulálok!!!!!!

DMaggie gyerekek, autók és állatok az Isten! Bármilyen nyügi, rögtön elfelejti ha ezeket látja. Képzeld én télen ha nem mehettünk ki és már nem tudtam mit kezdeni a gyerekkel, beültettem az ablakba és néztük az autókat!

RR utálom!

Heni
KépKép
heni81

Én is hoztam néhány képet.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Szép napot :)

Heni!
korán 1/2 7kor keltem,de ide nem jutottam :oops:
ez a só móka jó dolog lehet :) majd egyszer kipróbálom :)

Valter,Berci szépek :)

RR ugrálós tornáit nem csinálom.... nem szeretném melleimet a lakás másik végéről összeszedni :wink: 8) inkább csak a földön lévő gyakorlatokat szoktam néha csinálni :)

csók mennem kell :)

KépKép
viranka

Dmaggie nadon édes a kis betyár Berci:-) ééééééssssss imádom a lakásotok szinvilágát! Ja és az TE vagy a képen? :shock: bomba jó nő! Tessék az avatart lecserélni!én mindig azt hittem idősebb vagy :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Viranka :-)

Hol van mindenki???? Nálunk délelőtti alvás folyik éppen, csak nekem ma nincs nagy kedvem semmit csinálni :oops: tegnap lecseréltem a függönyöket nyárira, igy csak az ablak előtt lett kitakaritva :oops: a többire márnem jutott energy.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Heni: én vagyok, csak a szokásos reggeli ovi-vásárlás járatban voltam!
Mennyit fogytál ezzel a sómentes diétával? Én só nélkül nem bírnék enni semmit, inkább nem eszem! :oops:
De te nagyon ügyes vagy!!!

Dettyk: na ugye, megmondtam, hogy sokat fogytál!!!!? :lol:

Éva: de jó, hogy végre írtál!!! Nagyon helyes Valter baba!!!

Dmaggie: Berci is szívdöglesztő!!! :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Timi hát én a terhesség alatt fogytam, igy nagyon nehéz megmondani mennyit fogyhattam, de 76 kgan kezdtem a terhességet és 82 körül fejeztem be, köszönhető a diétának és a fiam 4 kgs volt bennem.

Heni
KépKép
heni81

Csak gyorsan!

Heni! Nem én vagyok :oops: . Ő a sógornőm, ő lesz majd Vacakocska keresztmamija. Jó is lenne ilyennek lenni!
dmaggie

DMaggie Nagyon szép Betyár Berci
Köszönöm mindenkinek az üdvözlést. Még pihenés képpen épp alszik a picim. Kép Férjem legjobb barátjával játszom Kép Imádok játszani Kép Ez a kedvencem.

Kép
hajagosné szabó éva

Dmaggie: Naon édi Berci!!!!! Te vagy a képen?

KépKép
kaqk
Debrecen

Ezt értelmesen leírtam. Tehát az első kép a férjem legjobb barátjával a Valti baba.
hajagosné szabó éva

No, csak írok még pár sort. VacakBerci is elaludt nagy nehezen. Reggel 6 óta ébren van, már durmolt vagy 30 percet, persze most meg csodálkozott, hogy mitől álmos. Csak úgy törölgette a szemét.

Heni! Köszi. Már kerestem Neked képet a régi állapotról, mert ez a mostani.... Uis egy kicsit nem túl jó a lakás elrendezése. Annak idején az volt a célunk, hogy a két fiúnak külön szobája legyen, de ennél nagyobb lakásra meg nem futotta, így mi a nappaliban landoltunk. Az ágyikónkat jól eldugtuk a Kedves íróasztal mögé. :) Így nem volt feltünő. De amikor terhes lettem, a nagy pocakommal már nem tudtam ki-bemászni az ágyra, át kellett mindent forgatnunk. Nekem így nem annyira tetszik, de ez van. Majd, ha a kisbetyárunk már átalussza az éjszakát, minden visszakerül a régi helyére, Vacakocskának meg már megvan az ágyikója a Gergő szobájában. Most már megint kikapcsoltam az apa gépét, meg időm sem nagyon volt, örültem, hogy ezeket is fel tudtam dobni, de akarok majd képet mutizni.

Érdekes, amit a sómentességről írtál. Én úgy tudtam, hogy a vizet köti meg a só. De az orvos biztosan jobban tudja. Én sajnos imádok enni (meg is látszik). Most azt próbálom, hogy az ebéd után már nem eszek, csak vizet iszok. Úgy látszik, jól feltankolok délelőtt, mert nem igazán szoktam éhes lenni. :oops: Lassan kezdenek levánszorogni a kilók, de nagyon lassan. Lehet, hogy taktikát kell változtatnom. Régebben nekem is Norbi segített, ahogyan Dettyknek. :wink: Meg sajnos megint beleestem uabba a csapdába. Vacakocska szerintem nem hízott eléggé az elején, azt hittem nincs elég tejcsim, ezért többet is ettem. :oops: Az eredményét most nyögöm. :oops:

Kaqk! Nagyon örülök, hogy jobban van a királylánykád. Óriásit nőtt!!! Remélem még virtuálisan találkozunk, mielőtt elutaztok, hogy jó utat tudjunk Nektek kívánni.
dmaggie

Így jár, aki nem tud kommentárt írni a képekhez. :oops: Én sajnos, csúnya, kövér öregasszony vagyok. :oops:

Éva! Régóta nem jelentkeztél. Szükséged van még a konduktorom címére, akarsz még kérdezni? Mi van Valterral? Nagyon jóképű kispasid van!!!!!
dmaggie

Maggie a sőgörnőd akkor a jó nő, de te is biztos jó nő vagy!!!!! Csak nem ment a fejembe, hogy hogy lehet ilyen fiatal nőnek olyan nagy fia :oops: :oops: :oops: :oops: Tessék közös képeket felrakni, mert igy majd veled is úgy járunk mint Ágicával :oops: :oops: :oops: és nem ismerünk fel majd a talin :oops: :oops: :oops:
És tutira nem vagy öregasszony :evil: :evil: :evil: Szép anyuka vagy!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Maggie Berci nagyon édes hurka-gyurka. Olyan szívesen megdögönyözném :lol: :lol:

Kaqk Azért remélem még jössz utazás előtt. Emmának sok gyógypuszi.
Éljen az első fogacska :lol: :lol:

Éva Na végre!!!!!!!!!!!!!!!! Már nagyon hiányoltunk.
Szép méretekkel rendelkezik Valterkád. Nagyon helyes kispasi :lol: :lol: Ti hogy becézitek Őt?

Mesi Azt elhiszem, hogy jó lenne de nem megoldható :lol: :lol:
Kérünk szépen képet a bébitaxis Zsófiról!!!!

Nektarin Benne vagyok, -20 kiló nekem is megfelelő lenne. Ha már váltok ki cicának szopit akkor szerintem neki is kezdhetünk egy könnyű kis gyomorszűkítő diétának, aztán hajrá :lol: :lol: :lol:

Grétacica újra extra nyűgös :( Két újabb fog egyszerre :shock: és nagyon fáj neki. Többször felsírt az éjszaka aztán 4:38-kor már nem bírt újra visszaaludni :cry: csak sírt és sírt. Semmi nem volt jó neki. Dentinox nem hatott semmit. A végén adtam neki chamomillát, pedig reggel azt sose kap. Na attól egy kicsit lenyugodott. De nem aludt vissza csak 7 után.Akkor is csak 45 percre. Most 11-kor elaludt, remélem azért tud a fogától pihenni. Már vörös a szeme a fáradtságtól. Én is zombi vagyok, alig aludtam. Ráadásul ma du vigyázok a barátnőm kislányára mert Ő megy orvoshoz. Nehéz napom lesz.

Viranka majd ha több időm lesz keresek neked sírós képeket Grétikéről.

Anikó Marcika nagyon édes :lol:

Dotildi az alvós képen gyönyörű Dorka. De minden szép :lol: :lol: Apa meg majd megtanulj hogyan kell a lányát etetni. Idővel :lol: :lol: :lol:

Heni Petike nagyon-nagyon huncut :lol: :lol:

Na megyek, gyorsan főzök valamit meg elindítok egy mosást.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Bekukk aztán megyünk Zéti barátjához játszani. :wink: Egy hónap van köztük és kinézetre kb. egy év a másik gyerkőc javára. Óriási nagy baba!

Annyira jók a felrakott képek, én már ezer éve nem raktam. :oops: Megnyugodtam, hogy nem csak nálunk van etetés után teljes káosz és maszat. :lol:

Lakásvásárlás: azért nem veszünk, mert ha kimegyünk nem biztos, hogy vissza is jövünk... Ha pedig vissza akkor meg semmi nem fog Szolnokhoz kötni. Szülők, család messze vannak. Most egy lakás miatt ide visszajárni...Ráadásul ha kiadjuk ki fog ránézni néha? Amúgy is hitelre vennénk,aztán úgy eladni pár év múlva..... :roll: Túl bonyolult. De ha maradunk 1-2 év és venni fogunk. 8)

Juj megyek mert Zéti pakol csak nem jó helyen. :shock: Nyusziugrásban közlekedik, olyan édi!

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok :D !

Hűűűűűűűű mennyi gyönyörű képet tettetek fel :D !!!!

Dotildi!Jó,hogy jelentkeztél,mennyire édes Dorka!!!
Bertus is valahogy így eszik :lol: :lol:

Anikó!Én már nem szoptatok,ezért nem tudok ajánlani szopibarát fogyókúrát,amit én csinálok az tuti nem az,én éhezek :cry:
Szerintem még kell egy-két nap,hogy megszokjam ezt a kaja mennyiséget.Marcika alvós képe haláli :lol: :lol:

Vrianka!Köszi így már megtaláltam :D !

Heni!Pétered valami gyönyörű,és ahogy kint villognak a fogai :lol: 8)

Timi26!Megkérdezhetem,hogy milyen kapszulát szedsz(vacsira :lol: )??

K.Timi!Húúúúúú!Akkor megy a drukk!!!!!!!!!!!!!

Maggie!Nagyon szép pofikája van Bercinek!!!!!!És ne izélj már!!Szeretnék én három gyerek után így kinézni!!!!!!!
Abszolút nem vagy öreg!!!!!!!!!!!!!!!!!!Max idősebb vagy némelyikőnknél de az koránt sem jelenti azt,hogy öreg vagy!!!!!!!

Móni!Szegény Gréti cicus!!!Teljesen át tudom érezni a dolgot!!Nálunk is megy a nyügi ezerrel :cry:

Kaqk!Gratula a méretekhez,és az első fogacskához :D !!

Hétvégén asszem én se leszek,úgy néz ki megyünk mi is "nyaralni"!
Apa nem bizti,hogy jön ,mert az öccsének lesz valami versenye és arra akar elmenni!Én meg úgy döntöttem,hogy nem ülök itthon egyedül Bertussal hanem inkább elmegyek anyáékkal!Úgy is olyan rossz ez a kisleány,jó lenne egy kicsit nekem is pihizni!

Irina te merre vagy??????

KépKép
juba

Éva!Végre meg vagy te is :D !!!Valt baba nagyon édes!!!!És micsoda méretek :shock: :lol: 8) !!!!

KépKép
juba

Juba: PU-ERH kínai vöröstea + a kapszulája. Nekem nagyon bevált!

Kép
Kép
timi26

Azt hiszem megnyertük a legkissebb baba címet...:?
69 cm 6950 gramm, hízókúra van, átlag alatti a súlya :(

KépKép
KépKép
fleur

Halihóuuuuu!

Jubám, vagyok, csak írni nem jutottam el eddig idáig, de természetesen olvaslak Titeket!

Csajok, husi: köszi a botmixeres tippeket, nemrég vettem egyet, csak még nemigen használtam, akkor nekiesem vele a húsnak.

Gremese: busz: ne is mondd, felénk nem jár alacsonypadlós busz, a HÉV-megállóban a járdát a hév felső lépcsőjétől -- nem túlzok -- kb. 1,5 méter választja el, úgyhogy nem is próbálkozom. Nem is mentünk még sehová tömegközlekedve Ádival. Előbb lehessen közlekedni. :evil: Azon pedig, hogy babakocsival fellöknek, nem is csodálkozom sajnos, pocakosan minden negatív várakozásomat is alulmúló élmények értek (tisztelet a kivételnek: ez úgy 4 ember volt, aki a 9 hónap alatt, aki emberi volt velem a járműveken: egy nő, egy férfi, egy fiatal lány, egy fiatal fiú - slussz). Szóval ha képesek nagy hassal fellökni minket, mit várhatunk babakocsisan?!

Timi26: szívből gratulálok, Vikdan mászik, ez oltáriiiiiiii!

l. mónim! Drukkolok a kis pintyőkédnek, hogy ne szenvedjen tovább a fogacskájával, legyen olyan mosolygós, mint azokon a fotókon nemrég!

Anikó: tuti a kispasid, bealudni evés közben! ;-)

Heni: ez a Peti tiszta édesanyja, az a szépséges mosolya!

Maggie: akkor ezek szerint kis "Kifliharcos" Albert ;-) teljesen meggyógyult? Hurrá! A képeidtől odavagyok, valami gyönyörűséges a fiatalúr! És majd kicsattan!

Dotildi: Te egy igazi Bátor Anya vagy! Csak úgy, előke és minden nélkül etetni Dorkát?! :lol: :lol: :lol: (Én dupla előkével élek, mégis úszik az egész etetőszék, tapicskolás, nyálfújás van, az arcmosást meg utáljuk... ;-)) Varázslatosan szép a lányod!

Kaqk: szuper, hogy jobban van a kistündér! Fogacskához nagy gratula! A mérleget Ádi is utálja (képzelheted, a kórházban napi 16-szor tettem rá -- szopik előtt és után --, éjjel is... muszáj volt). Annyira bírom bennetek, hogy ilyen bevállalósak vagytok (nyaralás, házvétel, költözés)! :-)

HSzÉva: kóbor lélek, jó, hogy jöttél! Valterod egyszerűen gyönyörűséges! Okvetlenül mutogass még nekünk képeket!

Miléna: értem, igazatok van!

Fleur: ne szomorkodj, én nem is értem a mérést, Lillus ugyanis jó hosszú baba! Nekem a 7 kiló egyáltalán nem tűnik rossznak kb. 8 hónapos babánál (9 kg az átlag 1 éves gyerekeknél)... az itteni 9-10 kilós babák meg nem mérvadók, a zömük 3,5 kg felett született... na mindjárt megnézek egy-két táblázatot...

Kép
Kép
irina

Csajok, beolvastam az egyik topikba (azért nem nevezem néven, hogy ne legyen belőle később vita), amiben nemrég született babák anyukái írnak -- olyan megható, hiányzik az a nagyon nehéz, de gyönyörű időszak nekem.
Ami viszont teljesen lesújtott, hogy egyes védőnők szinte azonnal tápszert propagálnak olyan babák esetében is, akik szépen nőnek, van az anyukának teje, de nem három óránként szopik... jézusom... két-három-négy hetes csecsemőkről van szó! Hát én az utca végéig kergetném a védőnőt, ha ezt ajánlgatná ebben az esetben... azért, hogy még itt tartsanak egyes "szak"-emberek... Nekem Ádi 3-4 hónaposan nem evett 3 óránként! :evil:

Kép
Kép
irina

beolvastam = BELEolvastam :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
irina

Halihó!

Kedves megérkezett, azzal a lendülettel el is ment. Vitte a nagyokat is, meccsre mentek, megint egyedül vagyunk a kicsivel. Már megfürdettem, szopizott, most alszik. Hiába korán kelt.

Dotildi! Én még meg sem dícsértem a kis mosolygós kajálósodat. Igen-igen nem egyszerű dolog az etetés. Én is harcolok Bercóval rendesen, tolja el a kezemet, ha főzelékkel közelítek. Akkorát nőtt a Ti kislányotok is, hogy csuda és milyen széééép!!!

Juba, Heni! Drágák vagytok, majd teszek fel olyan képet is, ahol ketten vagyunk, pontosabban, ahol látszom. Csak egy baj van. Utálom, ha fényképeznek és nincs rólam soha egy jó kép sem. No, ez kettő lett.

Móni! Én is drukkolok, hogy ne keserítse tovább Cicát az a fránya fogacska. Hogy ment a "bébicsőszködés"? Te nem fogytál még eleget????

Timi, Te meg nem rohangálsz attól a teától és a kapszulától?Régebben én is kipróbáltam hasonlókat egyik rosszabb volt, mint a másik, egy volt bennük a közös, hogy nagyon meg kellett gondolnom merre megyek, mindenhol tudni kellett, hol találok gyorsan "menedéket". :oops:

Fleur! Ezt én sem értem. Szerintem ez alkatfüggő is. Nem is ragozom tovább. Írtam már erről. Fel a fejjel, nyugodj meg, majd csinálj mindent úgy, ahogyan eddig. :wink:

Irina! Igazából nem látszik rajta semmi különös, de ha éppen nem rekedt, akkor meg az orra van tele. Most ezt játszuk, egy sima, egy fordított. Vége lehetne már.
Teljesen ledöbbentem. OK, lehet, hogy túlparázzák a szoptatást is, de azért ez nem uaz. Kicsi Albert nem óraszerint eszik még most sem, teljesen az igényei szerint alakul minden. Nagyon sokáig pedig kétóránkét kellett ébresztenem is, mert sokáig sárga volt. Ez jó ideig meg is maradt nála, mármint a kétóránkénti evés.
dmaggie

Sziasztok!

Nagyon-nagyon szuperek a képek jót nevettem Marcin és Dorkán :lol:

Maggie!
Teljesen el pirultam.
Berciből olyan pasi lesz,hogy nem fogjátok győzni el kergetni a csajokat. :D

Sőt az összes kis pasira vonatkozik. :D

Éva!
De jó,hogy újra itt vagy.
Valter is szupi kis pasi. :D

Ildike a tegnapi mérésen 7300 g volt,
a hosszban meg nem vagyok biztos mert a vnő 68,5 centit
én meg itthon 71-et.
Sőt a 68-as ruhák már kicsik neki,a 74-esek meg már majdnem jók.

Holnap teszek képeket ma meg kaptam az aksikat a géphez :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

No, akkor magatokra vessetek. Ma kaptam egy képet Szilvikétől. Segítek, nem vagyok szőke. :wink:
Kép
dmaggie

Maggie!
s a gyermek kék színű sapkában van :)

KépKép
viranka

Viranka! :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Egyébként Bercó még itt is állandóan taperolta Kristófot, állandóan meg akarta fogni, csak úgy küzdött. :lol:
dmaggie

Maggie!
Nagyon is csini anyuka vagy.
:D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Maggie!Szuper jól nézel ki!!!!Nagyon csini vagy!!!!És tényleg nem vagy öreg!!!

Bongyikám merre jársz?????Remélem nem betegek a gyerekek!!!!

Irina!Örülök,hogy megvagy!!!!!!

KépKép
juba

megvagyunk!

Kép
Kép
Kép
gremese

Dmaggie: Nagyon csini vagy nem értelek??!!! :shock: szabad tudni hány éves vagy?

Jaj Emmának néha úgy belehasít a fájdalom a kis fogacskájába ami ki akar bújni ( mert még csak a hegye látszik, érződik) úgy sajnálom. Bevetettünk mindent, borostyán karkötő, chamomilla ch 30, 15, dentinox. Mi van még ami segíthet?? Bár viszonylga nyugis napközben meg a kedve is jó, mosolyog dumál, csak mikor beleáll a fájdalom,... szerencsére ezek nem tartanak olyan sokáig 10-15 perc, utánna megnyugszik. Enni viszont rendesen eszik..sőt!

Holnap kezedk pakolni... kelpakolom a téli cuccokat amik már mennek is a raktárba... meg a hálónkból kell mindent becsomagoljak, mert azt pénteken ki kell üríteni, mert oda már hoznak cuccot az új lakók ( aznap költöznek ki ők is és mennek szülőkhöz és nem akarják a bútorokat 2.szer pakolni ) mi meg ilyen rendesek vagyunk....amúgy sem használjuk a hálót, a fenti nappaliban alszunk közel Emmához!!:-)
Szóval lesz mire nézni + mosás vasalás.. még jó hogy főzninem kell!!
Apukám nyugdíjas lett és az a hobbija hogy főz és hordja nekünk és tesóméknak ( 8 hetes a kisfiuk ) az ebédet, hogy mi azzal ne is foglalkozzunk. Jó dolgom van!!! Csak Emmára főzök!!!
Na jó megyek alcsizni!

jó éjt!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Csak ami eszembe jut... :oops:

Ágica! A tegnapi fénykép arzenálból elfelejtettem Petrust megdicsérni. Úgy feküdtem le, hogy az Ő képe lebegett a szemem előtt. Nagyon szép kislány! Tényleg kiskutyus! :lol:

Dmaggie! A Fiaddal nem lehet betelni!!!! Annyira jók a képek!!! És hihetetlenül helyes Kisember! Azzal az adag kiflivel...
De jó, hogy tettél fel képet! Azannyát!!!! Micsoda vumen vagy!!!!! :D :D :D

Hörcsög! Már nagyon várjuk a képeket! Gáborról is tegyél, róla nem szoktál. :(

Tök üres az agyam... Nem is tudom, mire kéne reagálnom... :oops:

Valamelyikőtök kérdezte korábban Apa fogyókúráját. Nos miután leadott 10 kilót, most stagnál, nincs ideje edzeni, mert dolgozik. Sokat edzett, és úgy evett, hogy egy nap egyszer volt főtt kaja, a többi saláta, meg fitnessz pehely, meg ilyenek.

Íme a babataxis képek. Mi még nem vagyunk olyan ügyesek, mint Gréti. Egyelőre ismerkedik vele. Egyelőre baj, hogy gurul, mert így nem stabil. Később talán fog majd vele lépkedni. Egyelőre rámászik, meg magára rántja. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi lányok!

Kaqk! Szerintem a dentinoxot ne add a homeósokkal. Legalábbis a mienknek olyan mentolos az illata, (igaz nem néztem meg, hogy mi van benne) de az illóanyagok közömbösíthetik. NO, ezt jól megaszontam.

Nem fogsz unatkozni, azért csak óvatosan mindennek! Ja, 38 múltam.

Emese! Bővebben!!!!!

Bongyiiiiii!!!!
dmaggie

Zsófit is imááááádoooom!!!!!!! Nem is találok szavakat!!!! Mint egy profi fotomodell!!!

Még most kezd lépegetni, majd szépen megtalálja az egyensúlyát, aztán mehet a rodeo. :lol:
Már csak a bőrszerkó hiányzik Grétiről és Zsozsóról. :wink: :lol:
dmaggie

Kaqk! Milyen mozgalmas lett az életetek. Bár erről Emma idáig is gondoskodott! :wink:
Éjszakára adhatsz Emmának Panadolt, vagy Nurofent.

Jönnek az újabb fogacskák. Alul, és ahogy idáig is, kettesével. Már fehér vonalat látni, ez számításaim szerint kb. 5-6 nap múlva áttörtést jelent.

Lehet, hogy most megköveztek...
Vérnarancsot ettem. Nagyon fincsi, édes volt. Zsozsó meg persze kinézte a számból. Én meg adtam neki. Olyan cukin ette. :oops: Csak 3-4 mini falatka volt, és tudom, hogy citrusféle, és azt még nem kéne.... De ettől úgysem lesz baja. Holnap megprószámol az epret. Majd valahogy levágom a magvas külsejét.

Ma nagyon finit evett: s.répa, édeskömény, krumpli, pici margarin, tejszín. Kapott már tejszínt egyszer (illetve tejszínes főzit), és nem lett semmi baj belőle.
Sőt, a tegnapi ebédjében tojássárgája is volt. (Cukkini, krumpli, karalábé, tojássárgája).

Babaszakácskönyvből vagyok ilyen kreatív! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Dmaggie! Valami szegecses cucc, meg ostor! :lol: :lol: :lol:
Igen, néha sikerül Őt jól elkapnom, és olyan klassz képek készülnek.
Meg az a baj, hogy a babataxi kigurul alóla, így csak akkor tud rá felállni, ha fogom a járgányt.
De igazad van, ha meglesz az egyensúly, akkor jaj nekünk.
szerintem akkor kivágom a teraszra, hagy kergesse a kutyákat. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

No, csak nem tudok még elmenni.

Gremese! Dehogy, ne butáskodj. Én is megkóstoltatok már majdnem mindent a legénykémmel. A hétvégén még a slambuc krumplijából is evett. :oops: Azt bezzeg cuppogta be, a főziket meg utálkozva öklendezi. Sőt a dédi meggyespitéjét is megkóstizta már.

Albertnél a fül:fog arány még nem változott. 2:0
dmaggie

Mindig eszembe jut valami.

Már akartam mondani, hogy nagyon tetszik mindig, amikor a kutyákkal együtt fényképezed Zsozsót. Nagyon nyugodtaknak látszanak és mindig úgy gondolom, hogy tényleg testőrként vigyáznak a hercegnőre.
dmaggie

A kutyák imádják. Ha sír, odaszaladnak, hogy mi a baj. Az egyik állandóan játszana vele, a másik meg ott kujtorog körülötte. Tényleg vigyázzák Őt! És nagyon szeretik.
Talán túlságosan is:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

A fekete nem egy nyugodt típus (schnautzer van benne), de nagyon imádja. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Akkor jól sejtettem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Menek alukálni, jó éjt!!
dmaggie

Juba! A www.mindmegette.hu-n 90 napos fogyókúra verseny van. Nem nevezel be? :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó éjt Maggie! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!

Nagyon sokat változott Zsozsó :D
Az utolsó képen tündéri olyan érzésem van ahogy nézem
hogy oda szaladi és jól össze puszilgatni. :D
És azok a kék szemek :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög! Köszi!!!!!! :oops:
Én állandóan rajta lógok, annyit puszilgatom! :oops:
És olyan anyás! :oops: Szegény Apának meg rosszul esik, hogy minden körülmények között hozzám kéredzkedik. És nem hozzá. Én meg nem tudok mit csinálni. :(
Apa is boldogan átélné azt, hogy egész nap rajta lógjon Zsófi, és minden percben Őt akarja.
De hát anya az isten... :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na megyek én is aludni. Ma 6-kor keltünk, éjszaka ment a mászás, kitakarózás, és a fogai miatt is már felsírt.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Zsozsó 6 óta ébren, szopi megvolt, most a kv-mat szopogatom, és nincs mit olvasnom.
Csak nem alszotok? 8)

Niki! Ne tűnj el megint plíz! Hogy alakul a minibölcsi? Túl vagytok már a bürokrácián?

Dettyk! Neked akartam még gratulálni a -12 kilóhoz!!! Gyönyörű eredmény! Nekem 6-7 kiló feleslegem van, az szinte kivétel nélkül a fenekem körül. Nem mindig látszik, mert úgy kell öltözni... 8)
Én most a 6 óra után nem eszem variációt választom.

Kis érdekessék (egyáltalán nem dicsekvés, mert nincs mire), tegnap a boltban Máté Kriszta állt mögöttem a husos pultnál, és Anna lánya vele volt egy kenguruban. Az a kislány tiszta apja! Barna haj, és hatalmas nagy barna szemek! :D

Egyik nap meg jövök a babakocsival, hát a bevásárlókp. parkolójánál majdnem elütöttek egy hodály járművel. A vezető nem győzött bocsánatot kérni, miután jól elüvöltöttem magam. Ki volt? Csapó Gábor vizilabda olimpiai bajnokunk.

És még egy szösszenet: Katona Klári simán "leédizte" Zsófit. 8)

Tényleg nem dicsekvés, csak érdekes, mennyi híres, közismert személyiséggel "találkozom". És sokszor el is gondolkodom rajta, hogy itt "mindenki" a II. kerületben lakik? :shock:

Valamelyikőtök meg kérdezte Bálint Antóniát... Annyira vagyok vele jóban, mint bármelyik sétáló kismamival. Ha találkozunk, váltunk pár szót, de nem járunk össze. Hol a férjét látom, hol Őt a babával. Nagyon aranyos család.

Májusi vége, június eleje tali: Én örülnék a margitszigetnek, sok előnye, de sok hátránya is van, ami most a babák miatt nem olyan egyszerű.
Az előnyöket nem sorolom, mert egyértelmű, de a hátrányok: nincs mellékhelyiség, nem tudunk melegíteni, és mi van, ha elered az eső... A május nagyon szeszélyes hónap...
Nem vagyok semmi rossznak az elrontója, de nem kellene ezt most megint fedett helyre szervezni?

Kép
Kép
Kép
gremese

DMaggie Köszi de a konduktor címe v. telcsije már nem kell. Elvittük uh-ra és mindkét csomó nyirok csomó amivel semmi teendő. Szerintem meg a dokinéni szerint is teljesen jó fejlődik semmi probléma. Próbálunk mászni ezerrel emelgetjük a popót de még nem sikerült megindulni. Ami cuki ha valamit nem ér el bedühödik. De mégegyszer aranyos vagy.
Lmóni Ha jól emlékszem te vagy a sorstársam. Neked is azt mondták hogy nem és mégis igen. (babaprojekt) Mi Valti babának becézzük. De van olyan hogy erőteljesebben kell és akkor Hajagos Valter Fülöp :lol: :lol: :lol: :lol: De ez csak poénból természetesen.
JubaKöszi a dicsiket.
IrinaKöszi. Téged amikor olvastalak mindig elgondolkodtam hogy egy anyába mennyi lelki erő van a babája érdekébe. Mi is megjártunk egy két vérvételt de én már attól sokkot kaptam. Úgy hogy le a kalappal előtted. Amikor Ádó korházban volt, illetve amikor eltüntél sejtették a csajok hogy valami gond van és mindenki már nagyon várt. Én akkor direkt bekapcsoltam a babanettet és figyeltem az Irina hsz-eket hogy legalább tudjam mi van. De mostmár minden oké ne is emlékezzünk rá.
HörcsögNeked is köszi a dicsiket.
Valószínüleg nekünk is jön a fog, mert éjszaka megint érdekes volt. 4-kor már úgy döntöttem hogy kiveszem magam mellé és adok cicit mert nagyon nyöszörgött. Megkapta a cicit és utánna mintha nem kellt volna fél óránként aludt tovább. Illetve azóta alszik. A nővérem két gyereke van állitja hogy szeparációs szorongás. De egyik éjszakát átalussza a másikat meg nem? Nem nagyon értem. De ez van.

Kép
hajagosné szabó éva

Ki kéne cserélni az avatart totál másképp nézek ki. :oops: :oops: :oops:

Kép
hajagosné szabó éva

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?