A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bari:az komoly!
Az enyém 108.De hát nem vagyunk egyformák!

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:49-kor.
hékás

[quote="melike"]B írta:melikeari:az komoly!
Az enyém 108.De hát nem vagyunk egyformák!

Mondjuk sajnos én 18 kilónál tartok :oops: és az étvágyam mint egy állaté :x :twisted:
Vendég

Azt is megbeszéltük már,hogy a kilók is mindenkinél máshogy oszlik el,más alkatok vagyunk.
Én 12-nél tartok és tegnap mikor este 9-kor ettem egy szelet kenyeret Apa azt mondta:annyit eszel,mint egy állat. :oops: Köszike!

Kép
melike

Kértem időpontot NST-re.Jövőhét csüt. 8 óra.Kíváncsi leszek.20 perc ugye?

Kép
melike

És nálatok is úgy van,hogy utána UH. és dokinak megmutatni?

Hozott anya epret,megyek eszem.Tegnap görögdinnyét ettünk.Olyan fincsi volt!

Kép
melike

[quote="bszilvi25"]
írta:
bszilvi25Manka: igen, 102 De volt már 98 is :shock: :shock: :? :? :?
A Jánosban 120-155-ig jó az érték!!

Terheseknél a III. trimeszterben az átlagérték olyan 105-110...
(amit a laborok megadnak normálértéket, az az átlagpopulációra vonatkoznak...)
Vendég

Én is ennék dinnyét!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Gigi: akkor miért reagálja le az összes úgy , mintha itt lenne a világ vége??? Hallottátok volna a védőnőt a múlthéten!! 102???? pocsék!!!!!!!!!!!!!!! Azt hittem elsüllyedek, pedig nem az én hibám sztem.

Vagy legalább tennék hozzá, hogy ilyenkor másképp nézik.......
ahogy Te is írod Gigi.
bszilvi25

Lányok!
A vas mellett szedjetek folsavat és C-vitamint... ezek kellenek a vas felszívódásához...
Vendég

Kb. 5 perc alatt megettem 16 szem epret!Király!

Kép
melike

Szilvi
Nem tudom, miért reagálnak így... engem a doktorom nem paráztat... laborügyekben meg a hátterem profi :wink:

Dokit, szülésznőt én akkor fogom értesíteni, mikor elkezdődik... aztán majd velük egyeztetünk, hogy mikor kell bemenni...
Vendég

Melike
Én már egy kilót is megettem volna... :wink:

Barika
Iskolásod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Portörölgetés, főzés, vasalás, teregetés, ruhák összeszedése, elpakolása... ezeket igazán csinálhatnád...
Vendég

kérdés, aki tudja irja meg légyszi!
Gigi most írja a folsavat. Aki szedi, megnézné , hogy ilyen kis sárga tabiról van-e szó, aminek egyik oldalán sincs semmi jelzés?????
Azért kérdezem mielött hülyének néztek, mert én bromocriptines üvegbe raktam régen, és nem akarok rosz tabit szedni.. :oops: :oops:
Aztán lehet, hogy a bromocriptin fehér volt??? :roll: :roll: :roll:
bszilvi25

Bekukk,mert felforrt az agyvizem odakint....
haskörfogat nagyon lazára engedve: 104cm
mellkörfogat (álló bimbesszel) szintén: 104 cm :oops:
napozás eredménye: nulla
paraérték a holnaptól: kiakadt mérő.... :cry:
Vendég

Szilvi
Folsav sárga kis tabletta... a bromo emlékeim szerint fehér... de én inkább vennék a patikában, még a lehetőségét is kizárva, hogy valami más....
Vendég

Szilvi:én elevitet szedtem,abban volt folsav.Az sárga.

Kép
melike

Csiri:napoztál?Csak 104 a hasad?Leköröztelek.

Kép
melike

Lányok!
Én annyira próbálom magam tartani,de olyan gázos ez az egész....
mégcsak 34.hét.... :cry: :cry: :cry:
Azon vettem észre ma magam,hogy fel alá járkálok a lakásban a folyosón a szobák között,hogy már lassan a padlólap is elkopik....és céltalanul.... :roll: :? :shock:
Vendég

Kép Mai állapot....

Kép
Vendég

Ennyire ideges vagy?Bár valahol értelek,de optimista legyél!Úgy csinálják,hogy a babának a legjobb legyen!

Kép
melike

Gigi:szép!És nem csíkos a hasad!

Kép
melike

Csiri:pü.

Kép
melike

Csiri mit szertnél még egy pár centi hájat?mert azt adok szivesen!
Hiszen az okosok nem győzik mondani,hogy a baba szempontjából a has mérete nem számít!!!

Gigi :ha a felsorolt lehetőségek vannak akkor inkább unalom..inkább az unalom öljön meg....

De jó engem nem ultrahangoznak nem vizsgálnak,és folsavat sem kell szednem...mondom,hogy én vagyok az ősasszony...
Vendég

Köszi csajok, megnéztem a házipatika oldalán is , és ott a bormo-ra azt irják, hogy: Csaknem fehér színű, lapos, metszett élű, kb. 7 mm átmérőjű, felezővonallal ellátott tabletta "2,5" bevéséssel az egyik oldalán
TEHÁT AKKOR AZ TUTI, HOGY FOLSAV, AMIT NÉZTEM.
hiába, öregszem én is.... :? :? :? :? :? :? :? :?
bszilvi25

Gigi nagyon csinos vagy!!! :shock:
Vendég

Gigi: szép poci!!
bszilvi25

Bari
Akkor találj ki valamit :wink:
Vendég

Csiri most mondjam,hogy én is kész vagyok agyilag...egyszerűen olyan izgatottság vagy türelmetlenség vagy pánik van rjtam...
Vendég

Ősasszony... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én sem szedek semmit,a vitaminokra is 2 hete startoltam rá...(sajna)....de már azt is csak immel-ámmal...
inkább eszem magába a zöldségeket,gyümit,mint egy nyúl.... 8)

Bari!!!!
kötögessél,horgolgassál vagy jó ősasszony módjára menjél és gyüjtögessél valami bogyót az erdőbe.... :roll: :wink:
Vendég

Csiri:ari vagy! :lol:

Kép
melike

Bari
Az ősasszonyok nem paráztak ennyit... :lol: :wink:

Én olyan nyugis vagyok....
Vendég

Csiri mindenkinek volt már pl áramlásvizsgálat...vagy éppen nézték,hogy a placenta milyen állapotban van...na ha te most az én dokimhoz jársz az életben meg nem tudod,hogy a placentád elfárdt..én 28 hetesen voltam utoljára ultrahangon kivéve a 4d önszorgalomból annál a pancser állatnál
Vendég

Bari:ez érdekes és gáz!

Kép
melike

[quote="gigaboszi"]B írta:gigabosziari
Az ősasszonyok nem paráztak ennyit... :lol: :wink:

Én olyan nyugis vagyok....

Tuti kb 50%volt az élve született gyerekeik száma
Vendég

Bari!
nem tudok mit hozzászólni...ne hari!
Énis csak akkor mentem amikor kellett...magamtól soha...
én a hüvelyi vizsgálattal vagyok így...engem 11 hetesen nézett elöször és utoljára meg.... :shock:

Tényleg!Kiskönyv már van?Gyűlik a 4 pecsét??? :wink: :wink: :wink:
Vendég

[quote="bárány"]
írta:
bárányTuti kb 50%volt az élve született gyerekeik száma

de nem azért mert paráztak....sem idejük,sem energiájuk nem volt rá... 8)
Vendég

Hüvelyi vizsgálat... nekem a múlt héten volt először... :oops:
Legközelebb meg majd a szülésnél...
Vendég

gigi!
Akkor ez nem gáz...azt hittem,hogy több szükséges....namajd holnap...
Vendég

Sziasztok!

Én is nagyon várom a holnapi CTG-t, remélem most aktív lesz a manó, bevásároltam egy cspomó csokit ;)

Tegnap vettem neki kis komódot, meg tűzhelyet az új lakásba!!! EGész nap mászkáltam, de ritka jl bírtam, csak a lábam fáradt el nagyon!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Mi nem születtünk az őskorban... és anyáinkat se vizsgálgatták annyit... anyum pl. nem volt UH-n, nem volt CTG-n... és 16 hónap alatt megszületett a tesóm és én is... szépen és egészségesen...

Sok országban a terhesgondozásból manapság se csinálnak akkora cécót, mint ami itt megy...
Vendég

Nekem meg minden hónapban.Na?!

Kép
melike

[quote="csiri-biri"]g írta:csiri-biriigi!
Akkor ez nem gáz...azt hittem,hogy több szükséges....namajd holnap...

Nem szükséges... :wink:
Vendég

Jut eszembe!4 pecsét.
Gigi!Elég ha 4 orvosi pecsét van a kiskönyvben?Valahol azt olvastam,hogy külön orvosi igazolás kell,hogy eljártál gondozásra,hogy megkapd a pénzt. :shock:

Kép
melike

Csiri 2 pecsétem van...végül meglett az elveszett kiskönyvem abban egy pecsét,és egyszer voltam a védőnőnél az még egy pecsét..így már kettő...majd valahogy összeszedek még 2-őt...időm sajnos mint a tenger júniusig
Vendég

38.héten lesz a következő kötelező ultrahang...hát én addig megdöglök az idegtől
Vendég

Melike: Most lehet, hogy nagy hülyeséget írok, de az nem a gyáshoz kell????
Vagy a Tgyáshoz???
Nekem igy rémlik, de látom, hogy nem tőlem kérdezted.
bszilvi25

Melike!
nem tölem kérdezted,de a szülés után kapsz a zárójelentésedhez 1 igazolást,mely szerint megjelentél a terhesgondozásokon....
Vendég

Szilvi:de azt hiszem.

Kép
melike

Oké!Köszi.

Kép
melike

bari!
Mindenesetre a 2 pecsétedhez is gratu :wink:
nem is mondtad,hogy meglett a kiskönyv...na!hol volt?

Tudjátok milyen a sofőrbarnulás?????
amikor vezetés közben a fél kar kintvan a lehúzott kocsiablakba és csak a poló ujjának és nyakának vonaláig "pirul" meg az ember....
na én most úgy nézek ki kb.... :oops:
eddig nem látszott,demost elmentem zuhizni és utána a tükörbe megláttam magam :shock: :shock: :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?