2003.11.01 19:11
, én már 1,5 éve irogatok a babanetre, most éppen a "Friss babák" topikot részesítem előnyben kisebbik (8 hónapos) lánykám okán. Egyébként szűk 20 km-re lakom Ceglédtől, Albertirsán.
, de ő is biztos idetalál

2003.11.01 19:44
2003.11.02 16:26
) Eredetileg én pesti vagyok, a férjem meg messzi alföldi, csak a munkánk vetett errefelé. Miután a cég nem fizette tovább az albérletünket, lakást is Cegléden kerestünk, csak ott nem fehér embernek valók a kertes ház árak, nekünk meg mindenképpen az kellett, ezért mentünk messzebbre. A lányok már ide születtek: Timi 2001. október 8-án, Adrienn (alias Zsebi) 2003. március 3-án, mindkettő villámsebességgel, alig értünk fel az István kórházba
Lánykáim is egyre jobban élvezik más gyerekek társaságát, ezért is jó, ha valaki közel van és meg tudjuk látogatni
Na nem kell megijedni, hivatlanul nem megyünk
Mostani eszemmel azért várnék még egy kicsit, az elmúlt fél évben ugyanis erősen zajlott nálunk az élet
2003.11.02 22:08

Mostmár legalább tudod milyen primitiv emberrel van dolgod
.. 
!!
.. 

. De megejtjük majd. 2003.11.04 16:58
2003.11.04 19:50
2003.11.05 13:05
meg semmi plusz infót, szóval írj magatokról lécci.
de azért igyexem itt is nézelődni, hátha még jönnek újak. 2003.11.06 12:37
2003.11.07 11:43
és a másodikon lakunk, de én szőke vagyok, úgyhogy tuti nem minket láttál
Az én férjem meg Budán dolgozik, de mi csak nyáron jártunk ki elé az állomásra, amikor este 7-kor még világos és jóidő volt. Férjem egyébként egy reklámügynökségnél dolgozik, és mindenféle reklámokat ír, meg ötletel egy-egy nagyobb melóra. Szal a munkáival mindenütt lehet találkozni, tv-újság-rádió-óriásplakát meg ami még belefér. Persze azt tudni kell, hogy azért ezek szinte mindig csapatmunkák, úgyhogy igazán semmire sem lehet azt mondani, hogy ezt vagy azt ő írta, inkább azt, hogy ŐK csinálták (pl. Szőr Kenó, Matáv tudakozó, Bonduelle szövegek - talán ezek a legismertebbek) Most már csak kedvtelésből és szerelemből ír dalszövegeket, minden pénteken találkozhacc a nevével a Dalnokok Ligájában, ahol az Inflagrantinak ír most, az előző fordulóban meg a Nox-nak dolgozott - de ez titok, szóval nem pletyizni
okés? 2003.11.07 17:30
2003.11.10 10:55
Amíg csak néhány kanállal evett, addig bébiételt adtam neki, de most már főzicskélek is - pontosabban anno fagyasztottam neki sima tököt, karfiolt, paradicsomot, és azt próbálom neki adni kisebb-nagyobb sikerrel. Egyedül a husis dolgokat adom még neki bébiételként, mert az elég macerás meg így biztonságosabbnak is érzem.
2003.11.10 12:54

/ táblázatot.0-11hónapos koráig. Ha akarod bedigitalizálom, és elküldöm mailban..
. 
!
!
főleg a bolognai spagettiben
. 
2003.11.10 18:48
Mi csak tanácsolni szoktunk egymásnak, semmi több, a gyerekek mind-mind különböző karakterek. Ami az egyiknél műxik, a másiknál totál csőd
Mondjuk Timi azok között is válogatott és némi utánfűszerezést is előírt, mielőtt betermelte. Zsebi meg tök egyszerű eset, ő semmit nem eszik meg anyatejen kívül, hiába minden igyekezetem

2003.11.11 10:53
viszont most már nem vetem meg azt sem, aki tápit ad gyermekének, mert megtapasztaltam a másik oldalt is. Szóval, ha más a véleményed dolgokról, az nem baj. Inkább oszd meg velünk is, mert lehet, hogy éppen a te véleményed v. tapasztalatod segít majd vki másnak. 2003.11.11 19:38

. Érettségi..tudod, én ilyen buta vagyok..
! 
..legnagyobb bánatomra.. Ez miatt kb.8 hónapig voltam depressziós. Mostanra kezdem feldolgozni.. 2003.11.12 09:36
Én ugyan az első csemetémet is 13 hónapig szoptattam, de sose volt az a felhőtlen mosoly az arcomon, mint a képesújságokban. Én mindíg kűzdöttem, hol a tejcsimennyiség növelésével, hol a lány különböző sztrájkjaival és ez erősen rontotta a lelkiállapotomat. Ja és a gyerek se hízott látványosan az anyai erőfeszítések megjutalmazásául
A férjem a megmondhatója, mennyit bőgtem kiborulva esténként a szopi miatt. Már ő mondta, adjak inkább tápit a gyereknek, ha ennyire kiborít a dolog. Szóval a gyereknek jót tettem az tuti, de én most is úgy érzem a 2. csajt szoptatva (mert miért ne tenném, ha megy?), nem bánnám, ha tápszeres lenne. Miután az én gyerekeim nehezen álltak/nak át a rendes kajákra, a szoptatás nálam gyakorlatilag 1 év szoros gyerekhezkötöttséget jelent és ezt néha már nehezen viselem. Na most lehet megkövezni... 2003.11.12 10:32
Viszont most azt vettem észre, hogy a joghurt nagyon megy (menne) neki, csak abból még keveset merek adni, nehogy vmi baja legyen - pedig nincs allergiás a családban, de sosem tudni, miből lesz a cserebogár. 2003.11.12 12:54

.Kicsit fahéjas, és vaniliás hmmmm!!! 2003.11.12 17:56
) Most már nincs semmi gond, de akkor elég nehéz volt, hogy tudom, ők nem így gondolják, és szeretnének jönni, én meg kitiltom őket - de így utólag örülök neki. Persze ehhez kellett a férjem is, aki mindenben mellettem állt. Mondjuk mi azt anno megbeszéltük, hogy az ő családjával ő veszexik, az enyémmel meg én.
2003.11.12 19:47
2003.11.19 10:58
Üdv itt Bellana
2003.11.19 18:32

2003.11.20 14:08
Holnap is megyünk sétálni, mert fél 12-re viszem a jányt fodrászhoz
Hiába no, rohan az idő, neki már szakemberre van szüksége
Nyírás után rohanunk haza, mert ilyenkor szokott nagyot aludni, de elindulhatunk korábban (10 után nem sokkal), és akkor tehetnénk egy rövid közös sétát. Vélemény??? Én örülnék neki
2003.11.20 15:36
, igy ma már nem fog, csak este aludni
. Ráadásul a héten egyedülálló anyuka vagyok

. Ati későig dolgozik
. 2003.11.20 17:43
Sajnálom, pedig olyan jó lett volna megállni pár percre.
De jó, végre megismerhetjük egymást. A szomszédasszonyod meg totál nem zavar, sőt. Igenis legyen ott ő is a fiával, ez a külön kívánságom
Jaj, már úgy várom a holnapot. Szerencsére addig már csak egyet kell aludni
Tudod, ez ott van a Kiwi bolt mellett, a fodrászüzlet mellett meg egy kis fehérneműbolt, ami meg a fodrász csaj anyukájáé. 2003.11.21 19:00
De legközelebb sms-ben értesítelek a minitalikról, rendicsek?
2003.11.21 19:32
Pedig én tényleg azt hittem, a tegnapi tavaszias idő marad még sokáig.
Én megelőzésképp homeobogyeszt etetek itthon mindenkivel, tavaly anyukámnak nagyon bejött, így inkább erre áldozok, mint gyógyszerre, meg dokira.
2003.11.23 17:04
Most akkor mi legyen hétfőn? Talizunk? Mi szerintem mindenképpen megyünk sétálni, mert úgy látom, ez az én lelki állapotomnak is jót tesz. Ha meglátnál minket, nyugodtan támadj le, okés? 2003.11.25 11:26
) Sőt, ha ebben benne vagytok, akkor akár még Momot is felcsöröghetem, és akkor egy igazi minitalit rendeznénk itt nálunk. 2003.11.25 17:19
2003.11.25 18:17
Orsi is déltől alszik nagyobbat, úgy 2,5 órát. De őt nem zavarja, ha vendégek vannak is, ő simán tud aludni - soha nem volt ahhoz szokva, hogy nagy legyen körülötte a csend. Minitalit meg fogjuk beszélni, mindenképpen jóelőre, mert akkor nekem készülnöm kell, hogy legyen itthon hami a felnőtteknek, meg a gyerkőcöknek is, no meg akkor kicsit alaposabban kell takarítanom. De azért szívesen látlak benneteket
A másik topikban majd szólok Momonak is. 2003.11.25 19:31
2003.11.26 12:18
Hogy mondhacc ilyet. Az igaz, hogy az ő fia közelebb áll korban Orsihoz, mint Mendi, te viszont több mindent el tucc mondani, hogy anno te milyen gondokkal küszködtél, hogy oldottad meg stb. Igenis kíváncsi vagyok a véleményedre, a történetedre (jut eszembe, azóta is várom a mélt rólatok, de nem jön
) és szeretnék veled minél gyakrabban találkozni. Pl kifejezetten érdekel, hogy miért nem jössz ki anyósodékkal, mert úgy gondolom, lenne néhány ötletem, hogyan hidald át a szakadékot anélkül, hogy bárki rámenne idegileg vagy lelkileg, viszont ehhez többet kellene tudnom. Jöhet priviben is!
Nálunk ez a férjem területe! Ja, és a mobilszámomat azért adtam meg, hogy ha erre jártok, vagy csak szeretnél beszélhetni, hívj fel (szívesen visszahívlak bármikor).

2003.11.26 13:22

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|